2011. március 4., péntek

MEGDÖBBENTŐ ÚJDONSÁG!!! - ha igaz..

Dr. Tullio Simoncini kutatási eredményei még inkább kihangsúlyozzák a gombák elleni védekezés fontosságát, melyet megelőzésként otthonról is végezhetünk a Zapperrel ill. tisztítókúrákon keresztül.

Amerikában bestsellernek számít az a könyv, amelyet dr. Tullio Simoncini római onkológus írt "A rák egy gomba?" címmel.

Évente tízmillió ember hal meg valamilyen daganatos betegségben. A nemzetközi hírű professzor nemrégiben Magyarországon járt, hogy beszámoljon a könyvében is leírt természetes gyógymódról, amely forradalmasíthatja a rákterápiát. Huszonöt esztendős onkológia tapasztalatai alapján Simoncini nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a rák nem más, mint egy fertőzés, amelyet gomba okoz. Az orvos évtizedekig gyermekrák osztályon dolgozott, ahol vizsgálni kezdte a daganatokat.

Azokat felvágva azt tapasztalta, hogy belül mindig fehérek voltak. Feltette magának a kérdést, egyáltalán mi a rák (ami még ma is egy misztérium, hiszen legalább száz teória létezik a mibenlétéről)? És mik az áttétek? S vajon mitől fehér a daganatok belseje?

Hosszas kutatómunka alapján arra következtetésre jutott, hogy a daganat "csak" egy tünet, s hogy a rákot gombák, pontosabban a Candida albicans okozza. Véleménye szerint, ha az ember ellenállóképessége megrendül, vagyis az immunrendszere legyengül, szervezetében mértéktelenül elszaporodnak az ott egyébként is jelenlévő gombák.

Simoncini a daganatok pusztítására egy újfajta természetes terápiát alkalmaz, sikerrel. Az agydaganat, a tüdő-, a mell-, a mellhártya, a hashártya-, a gyomor-, vastagbél-, a bőr-, a prosztata- valamint a húgyhólyagrák gyógyítására katéteren keresztül, infúzió formájában öt százalékos szódabikarbonátos oldatot juttat be a daganatot tápláló érbe, ezzel öblögeti, mossa a mellhártyát illetve, a hasüreget.

- A szódabikarbónás kezelésnek, szemben a hagyományos daganatellenes terápiákkal, semmilyen mellékhatása nincs - állítja a professzor, aki intravénás adagolással, napi ötszáz milliliter öt százalékos infúziót alkalmaz (hat napon át infúzió, amelyet hat nap szünet követ, és ez így folytatódik még négy-öt cikluson át). Szájon át adagolva egy hétig két kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva is segíthet. Ezzel párhuzamosan naponta ötszázalékos szódabikarbónás fürdést valamint naponta három-hat alkalommal öt százalékos szódabikarbonátos beöntést javasol.

Tullio Simoncini professzor szerint a szervezet méregtelenítése, gyors lúgosítása, a magas NaHCO3-koncentráció révén a gombák elhalnak, és az immunrendszerünk megerősödik.

Simoncini a bőr daganatos elváltozásainak, sőt a pszoriázisnak, amelyet tapasztalatai szerint szintén gomba okoz, gyógyítására is talált gyógymódot. Ez nem más, mint az érintett terület hét százalékos jódtinktúrával való ecsetelése. Az ötszázalékos szódabikarbónás, plusz glukózoldatos infúzió beadásával a leukémiás és agydaganatos gyermekeknél is kiváló eredményeket, gyógyulást ért el. A Simoncini-féle szódabikarbónás kezelést Amerikában, Németországban és Norvégiában már alkalmazzák.


http://www.curenaturalicancro.com/

14 megjegyzés:

  1. Velorex. Ez azért nem olyan egyértelmű. Talán egyes esetekben hatékony lehet Simoncini módszere, nem tudom, (néha a hit és a placebó is képes meggyógyítani egy daganatot)de az nagyon nem tetszik nekem, hogy a beteg, aki honlapját olvassa, arra van ösztönözve, hogy kerülje a kemót és kezdje el helyette a szódabikarbonátos perfúziókat. Egy orvosnak sztem nem lenne szabad így játszani mások életével. Egyébként kirúgták Simoncinit a szakmából, de persze ez nem jelenti feltétlenül, hogy nem bukkant vmi érdekes terápiára, csak nem lenne szabad ilyen magabiztosan eltávolítani a betegeket a kemótól egy olyan kezelés felé, amely (még) nem rendelkezik tudományos alapokkal.

    Olvasd el pl ezt: http://anaximperator.wordpress.com/2009/06/30/tullio-simoncini-and-bladder-cancer/#more-1861

    mm

    VálaszTörlés
  2. Itt elég sok érdekes dolog van a témáról: http://anaximperator.wordpress.com/tag/candida-albicans/

    mm

    VálaszTörlés
  3. Itt van a cikk németül is: http://blog.esowatch.com/?p=255#more-255

    mm

    VálaszTörlés
  4. Még valami. Ha létezne egy csodaterápia a rák ellen, tök mindegy hogy mit szólnának a gyógyszergyártók, az onkológusok mindenütt azt a csodaterápiát alkalmaznának. Ez nem olyan, mint az "ingyen energia": elég felvásárolni egy csoda-energiafejlesztő módszert és aztán kulcs mögé zárni vagy esetleg "elintézni" a feltalálót... de az "alternatív" terápiás módszerek nincsenek szabadalmaztatva és Simoncinit sem gyilkolták meg. Ergo...

    mm

    VálaszTörlés
  5. Egy érdekes oldal a témához:

    http://www.atlantisaqua.com/

    http://www.atlantisaqua.com/

    A forgalmazó. Budapesten kiszállít. Nagykörű, csak a székhely.

    http://www.atlantisaqua.com/

    A víz a magyar természetes lúgos vízbázisból származik (Tiszafüred), nagyon üdítő és finom! Már nem tudunk másféle vizet inni, annyira megszoktuk.
    (100 Ft/liter)
    A rák megelőzésére jó, mivel a hatásának kialakulásához hosszabb idő kell.

    VálaszTörlés
  6. "Véleménye szerint, ha az ember ellenállóképessége megrendül, vagyis az immunrendszere legyengül, szervezetében mértéktelenül elszaporodnak az ott egyébként is jelenlévő gombák."

    Itt van kutya elásva. Kimondja maga is, hogy AMENNYIBEN az immunrendszer meggyengül, onnantól van a baj. A legtöbb betegség kiinduló alapja EZ, a ráké meg kifejezetten - bár itt még a lelki trauma is közrejátszik. Minden összefügg mindennel, ez azt is jelenti, hogy ha valaki EGÉSZséges, akkor nincs gondja a rákkal, de még a szervezetében lévő gombákkal sem, hiszen azok IS teszik a dolgukat. Ott kezdődik a baj, amikor valaki kiesik a testi-lelki-szellemi egységből, valami miatt. Tehát ebben az egész történetben nem a gombák a lényegesek, (és szerintem ezzel a felfogással nem is lehet előrébb jutni), hanem a testi-lelki-szellemi egészség megőrzése, amíg lehet.
    Persze ez nem könnyű feladat a mai víz-, étel-, levegő-, föld-, szellem-, lélek-, testmérgezett időkben. De a gyógyszeripar köszöni jól van. :(
    Kinek hát az érdeke?

    TT

    VálaszTörlés
  7. Elolvastam a német nyelvű linket. Hát elég karakán vélemény fogalmazódik meg, miszerint ez az ember egy sarlatán, és amit csinál az szar.

    Egyébként ezt nem nehéz kikövetkeztetni. Egyrészt a rák nem gomba. Patológusoktól meg lehet kérdezni.
    Másrészt, ha ilyen pofonegyszerű (szódabikarbóna) lenne a gyógymód, akkor még a gyógyszerlobby ellenére sem folyna le naponta több ezer liter kemo világszerte.

    TT nagyjából megfogalmazta a lényeget, ezzel csak az a gond, hogy így nem lehet ma már élni.
    Ha valakinek sikerül is a testi lelki egyensúly, még mindig ott van a mérgezett levegő, víz, élelmiszer.

    Nincs könnyű dolga az immunrendszernek manapság.

    Kraft

    VálaszTörlés
  8. Ez egy kicsit tudományosabban hangzik, noha 2008-as cikk, nem tudom azóta mi lett belőle.

    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/20080405/feltalaltuk_a_rak_ellenszeret

    VálaszTörlés
  9. A Kulcsár Gyula csodaszerből nem igazán lett világmegmentő terápia, csak egy diétás pirula, amely állítólag segít megelőzni a rákot, illetve segíti a kemo hatását: http://culevit.hu/ Persze az is elképzelhető, hogy az eredeti Kulcsár szer valóban csodaszer volt, de azt megvásárolták tőle a gyógyszeriparosok és szépen elásták, nehogy ártson a kemoterápia biznisznek. Jelenleg mivel közlekedik Kulcsár? Ha 20 milliós autóval, akkor valszeg ez történt és kapott pár száz milliót a gyógyszergyáros lobbytól a hallgatásért, de ha nem, akkor valszeg soha nem is volt csodaszer.

    mm

    VálaszTörlés
  10. Jelenleg ez a lekomolyabb remény, ami a rákbetegséget illeti: egy brit kutatás eredményei az idén januárban jelentek meg és ezek szerint sikerült azonosítani azt a gént, amely defektes működése miatt képes a daganat szétszóródni a testben. A brit kutatók most egy olyan gyógyszert fejlesztenek ki, amely pótolja e gén rossz működését és amit a beteg szedni fog párhuzamosan a kemo, sebészeti vagy sugárzásterápiával. Ezáltal, a daganatok nem fognak tovább terjedni és elég lesz megszüntetni az eredeti daganatot ahhoz, hogy a beteg meggyógyuljon. A rák betegség akkor halálos, ha nincs kezelve vagy akkor, ha kezelve van de a tumor szétszóródik a testben mielőtt sikerül megsemmisíteni. A britek szerint kb 10 év múlva lesz kapható ez a gyógyszer és ezt valszeg a gyógyszeripar sem fogja megakadályozni, hiszen nem veszélyezteti a kemoterápiához kapcsolódó szerek gyártását.
    http://www.express.co.uk/posts/view/225114/Cure-for-most-cancers-soon-

    mm

    VálaszTörlés
  11. Valami lehet benne, ha hozzávetjük, hogy a rák melegágya a szervezet elsavasodása, gombák által termelt toxinok savas jellege és azt is, hogy a "Kék Golyóban", maguk az orvosok is ezt ajánlják a rákos betegeknek.

    Tulok

    VálaszTörlés
  12. Szia Tulok,

    bennem akkor egy kérdés vetődik fel ezzel kapcsolatban.

    Miért nő a daganatos gyermekek száma? Pár éves korban még aligha lehet beszélni a szervezet túlzott elsavasodásáról.

    Kraft

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán a védőoltásoktól?

      http://naturahirek.hu/az-oltas-szuksegessegenek-alapelmelete-vegleg-osszeomlott/

      http://naturahirek.hu/megdobbento-olasz-birosagi-eredmenynek-az-mmr-oltoanyag-autizmust-okoz/

      Törlés
  13. HOGYAN TARTALMAZNI A HATÁR RID-et DR, ALABI HERBAL MEDICINE.

    Hello mindenki Sharon-ból Ausztráliából, itt vagyok, hogy bizonyságot tegyek arról, hogyan gyógyítottam meg a CANCER-től, hogy soha nem gondoltam, hogy Dr. ALABI MOHAMMED-et gyógyíthatom a rákomban, amíg meg nem gyógyultam a gyógynövénygyógyászatával, majdnem mindent próbáltam, de nem tudtam nem talál megoldást a betegségemre, sok pénzt költöttem a CANCER gyógyszerek kórházból történő megvásárlására, és több gyógyszert, de eredmény nélkül, egy napig USA-ból, aki valóban azt mondta, hogy CANCER-ben diagnosztizálták, és Dr. ALABI meggyógyította és ő csinál, tudom, hogyan kell kapcsolatba lépni vele, és néhány kérdést kérdezett meg, és azt mondta: csodálkoztak, amikor hallottam tőle, úgyhogy mindent megtettem megkérdezte, hogy tegyem meg a gyógynövényt, és 3 nap múlva kaptam a gyógynövényt, és utasította, hogyan kell használni a gyógynövényt, mindössze 3 hétig a meggyógyult ráktól, így 3 héttel az erőszak után elhagyott, mielőtt rohantam vissza, és elmentem a kórházba tesztelésre, és azt mondta az orvos. negatív vagyok, nagyon örültem, hogy Dr. ALABI MOHAMMED, aki Afrika ősi részéből gyógyult meg, köszönöm uram a nagyszerű munkádért Dralabim5@gmail.com vagy hívhatod, vagy Whatsapp-ot hívhatsz a +2348155011610 telefonszámon.

    ALABI MOHAMMED DOKTOR ELLENŐRIZNI A KÖVETKEZŐ BETEGSÉGET:

    1. HIV / AIDS

    2. HERPES

    3. HATÁS

    4. ALS

    5. Hepatitis! B

    6. EX LOVER VISSZAÁLLÍTÁSA A SZEREPLEN SZÁMÁRA

    VálaszTörlés