2011. március 11., péntek

Az emberi psziché manipulálása...







12 megjegyzés:

  1. Szánjatok erre a filmre egy órát az életetekből!

    Köszi Misi!

    VálaszTörlés
  2. Kiváló ismertető film. Szinte kötelezővé kéne tenni. Hétköznapi nyelven, érthetően van előadva, de attól tartok sokan még így sem értik meg, de attól függetlenül terjeszteni kell.Á.

    VálaszTörlés
  3. Szerintetek egy ilyen eseményen hány fotó készül? Ez volt a legelőnyösebb? Önmagáért beszél.Á.
    http://news.yahoo.com/nphotos/photo-taken-during-government-organised-visit-foreign-media-pro-Gadhafi-soldier-indicates/photo//110311/481/urn_publicid_ap_org3cbbe53411fe4fb4bdc2f1bb4b4dccae//s:/ap/20110311/ap_on_re_af/af_libya#photoViewer=/110311/ids_photos_wl/r835063940.jpg

    VálaszTörlés
  4. Ugyanmá mit számít ez az egész? Úgyis jön Nibiru hamarosan és mindannyian át fogunk rezegni oda, ahol a kolbász is kerítésből van és ahol a csapból is kóser szilvapálinka folyik, nemde? Én már becsomagoltma a fogkefémet és viszek magammal egy példányt a narancs alkotmányból is, ha netán a nibiruiak még nem ismerik a zigazi demokráciát hehe :)

    mm

    VálaszTörlés
  5. Amúgy ami jár Cézárnak az bezony jár Orbánnak is: meg kell adni hogy narancsék nagyon szorgalmasan igyekeznek manipulálni a magyar ember pszichéjét. Ideje lenne már kicserélni az emblémájukat is, a semmitmondó narancs helyett lehetne pl ez: http://www.henrymakow.com/cs_may05b.jpg

    mm

    VálaszTörlés
  6. Vmi egészen más: tegnap nyakon vágtam a szezon első szúnyogát és sajnálattal közlöm, hogy az áldozat neve megállapításom szerint egyértelműen "tigris-szúnyog". Lehet, hogy az idén már Magyarországon is (Zala megye) élvezhetjük e bájos kis csigungunya virust hordozó teremtés társaságát? http://www.netambulancia.hu/vigyazat-tigrisszunyog

    Természetesen az idén sem lesz pénze a legtöbb önkormányzatnak a szúnyogírtásra, mivel az EU már csak egy "környzetbarát" szerrel engedélyezi a szúnyogírtást (persze ezt csak mi tartjuk be) ami sokkal drágább, mint az előzőleg használt szer.

    mm

    VálaszTörlés
  7. S talán nem véletlen az sem, hogy a torkos csütörtököt PONT akkorra időzítették a kitalálói, amikor a keresztény világ elkezdi böjtölését...
    Sőt már van torkos szerda is, amit otthon "kell" tegyük a gasztro újságok szerint. Mit ad Isten, pont hamvazószerdán...

    És hogy e mellé mennyi baromságot össze tudnak hordani, lásd pl. itt:
    http://kulturport.hu/tart/rcikk/f/0/138115/1

    TT

    VálaszTörlés
  8. Ha már az állatvilágnál tartunk (nem, most nem a képviselőkről beszélek), úgy hallottam, hogy a méltóságos narancs polgármesterünk önkormányzati kutya-adót készül bevetni, mivel a város a csőd szélét már rég átlépte csak nem illik róla beszélni. Nos, az egyik szomszédomnak 4 kutyája van és háromnak azonnal ki fogja adni az úti levelét, ha jön a kutya-adó, mert a szerencsétlen ember már évek óta munkanélküli és most az 52% rokkantnyögdíjját csodálatos módon 49%-ra csökkentették és ez a látszólag ártalmatlan 3% különbség gyakorlatilag a padlóra vágja pénzügyileg. Na szóval, ha jön a kutya-adó, annyi kóborkutya fog hírtelen száguldozni körülöttünk, hogy sötétedés után lehetőleg csak testőrökkel közlekedjünk (igaz, ez már most is így van, de most még csak bizonyos kétlábú farkasok miatt).

    mm

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok! Hoztam nektek valamit, már megint. :)

    http://www.csillagtitkok.hu/cikkek/tiszta-lappal-a-szent-korona-szellemeben.html

    VálaszTörlés
  10. Már megint abban a fránya 10-12 km-es mélységben volt a rengés epicentruma. HÁ' ÁRP-i, MÁR MEGINT JÁTSZOTTATOK?!

    TT

    VálaszTörlés
  11. TT nem becsülöm le a haarp képességeit, de ha 10-12 km mélyen vannak az ütköző lemezek, akkor nem is lehet máshol a földrengés "fészke".

    Az epicentrum kifejezést sajnos a médiákban is helytelenül használják, mert az nem mélységet jelöl, hanem a felszínre vetített pontot.

    Nem egyértelmű, hogy ez haarp tevékenység vagy sem. Japán mégis csak 3 tektonikus lemez találkozásánál fekszik, elég ideális hely a földrengések számára.

    Próbálnák meg magyarországot haarp-olni, valószínűleg csak pocsékba menne a sok gázolaj, amit a haarp áramfejlesztői zabálnak.

    Szerintem a Japánok megbirkóznak ezzel a helyzettel, csak az atomerőművükkel ne legyen nagyobb probléma. Hogy a gazdaságukat visszaveti az nem is kérdés.

    Kraft

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok! Végignéztem ezt a filmet és nagyon érdekesnek találtam.Nem ártana minél több emberrel megismertetni a tartalmát.Bár az is megfordult a fejemben miközben néztem,hogy ebbe a csabdába valahol mi is bele sétálunk hiszen nem kevés időt töltünk a gép előtt.Olvasva a blogot néha azt látom a hozzászólások időpontjait nézve néha fél napok telnek el azzal.hogy olvassátok/olvassuk az oldalt.Miért nem a családunkkal töltjük ezt az időt?!Minket is bedarál ez a fajta manipuláció?Visszaterve a filmre mégegyszer mondom szuper,és az oldalon is találok mindig valami érdekeset úgyhogy az előbbiek nem ellene szóltak. Ági

    VálaszTörlés