2011. november 1., kedd

Minden liberális romavédő és autonómiás délibábokat kergető figyelmébe

Nos, jelen videó után akaratlanul is kinyílik az a bizonyos bicska az ember zsebében. Lehet itt álmodozni integrációról, autonómiáról, de egy ilyen riport után visszacsöppen az ember a realitások talajára. Ezeknek adjunk önálló államot a mi (amúgy is) csonka országunkból? Ne vicceljünk...

Véleményem szerint a társadalomba beilleszkedni képtelen, emberalatti, bűnöző részét a cigányságnak szívbaj nélkül ki kellene utasítani az országból. Aki nem képes teljesíteni az alapvető elvárásait egy közösségnek, annak ne járjon magyar állampolgárság. Így is elég települést, iskolai osztályt (és még sorolhatnám) tettek már tönkre idehaza. A cigányság asszimilálódott részére(sajnos ők vannak jóval kevesebben) természetesen ez nem vonatkozik, szerintem mindenki ismer dolgos és normális roma családot. Ezt a kérdést nem faji alapon kell megvitatni, nem lehet általánosítani.

A probléma viszont az, hogy nem a blog olvasói, szerkesztői ülnek a bársonyszékekben, és még csak nem is hasonló gondolkodású politikusok. A kormányrúd eddigi és jelenlegi tulajdonosai csupán könnyen lekenyerezhető szavazóbázisként kezelték a cigányságot. A velük járó problémákat évekig a szőnyeg alá söpörték (akarva vagy akaratlanul ezt döntse el mindenki maga), egészen mostanáig, amikor már lassan mindenki a saját bőrén érzi a cigánykérdés negatív velejáróit.

Ahogy azt már régebben kifejtettem hozzászólásokban, egyre inkább kezdünk kifogyni a békés megoldási lehetőségekből, és egyre inkább elkésett bármilyen tett ebben az ügyben, és sajnos a jelenlegi vezetéstől nem várok megoldást a cigánykérdésre.

Ráadásul egy(!) politikus van idehaza alles zusammen, aki elmegy vidékre, és dokumentálja ezeket a vérlázító eseményeket, és legalább próbál foglalkozni a kérdéssel. Azt hiszem ez is mindent elmond a mai magyarországi helyzetről.







Eközben Gyöngyöspatán... Értem én, hogy a Fidesz közmunkaprogramja eleve elhibázott konstrukció, a baj "csupán" az, hogy aki eddig is csak segélyen élt és mások munkájából(értsd lopásból), annak bármilyen munka büdös...

moonlight

183 megjegyzés:

  1. A cigány autonómia dilis ötlet talált egy befolyásos ügyvédet Budaházy személyében. A liberálisok eddig is támogatták ezt a "megoldást", de most talán egyre több nemzeti érzésű magyar is fogja, hiszen Budaházy sokak számára felér egy történelmi nemzeti hőssel. Pedig egy csöpp ész is elég ahhoz, hogy látjuk:

    Ha egy olyan csoportnak adunk egy darab Magyarországot, aki nem képes fenntartani magát, az tovább is segélyre fog szorulni és valszeg nagyon gyorsan el is fogja adni maga alól az ingyen kapott földet olyanoknak, akik fizetőképesek (vagyis nem a magyar parasztnak). Aztán, ha már eladta a földet, vagy ott marad mezőgazdasági munkásnak az új tulajdonos szolgálatában (akinek egyébként csak pár ezer munkásra lenne szüksége, nem több százezerre) vagy visszamegy a magyar városokba ahol tovább sorba áll a segélyért. De ha vmi csoda fogytán ez nem történne meg, ismerve a cigányság sajátos szaporodási rátáját (ez náluk nem csak segély kérdés, hanem a kultúra része is), hamarosan kinövik a kapott területet és az, aki már nem fér el oda egyszerűen visszajön a magyar városokba, vagyis semmit sem nyertünk de elvesztettünk egy darabot az országból. Ha pedig nem akarjuk hogy visszajöjjenek, még nagyobb területet kell majd adnunk, ami még rosszabb. És ott van még az is, hogy egy cigány autonóm terület egészen biztosan egy olyan hellyé válna gyorsan, ahonnan jó néhányan portyázni járnának a környező magyar területekre amelyek e következtében gyorsan kiürülnének és ha már üresek, akkor hamar azt is a cigány autonóm területté vagy (ami valószínűbb) valamelyik mezőgazdasági multi területté válna. Ergo...

    mm

    VálaszTörlés
  2. Morvai Krisztina miniszterelnök! hajrá!

    mm

    VálaszTörlés
  3. Budaházy pedig lehet akár rendészeti miniszter is, ebben biztos jó lesz, mert állítólag tökös és becsületes fickó.

    mm

    VálaszTörlés
  4. Abszolút nem értem Budaházyt. Ő maga nyilatkozta le, hogy még a börtönben sem mernek rájuk bízni semmit sem, akkor mit akar velük a való életben?

    A másik kérdőjel nálam, amikor azt mondja, hogy minek szigorítani a törvényeken. Itt alapvetően nem a törvényekkel van a gond(bár jópár jogszabály megérne egy külön misét), hanem hogy azt a kisebbségre valahogy nem nagyon akarták eddig alkalmazni. A sokat emlegetett pozitív diszkrimináció ugyebár.

    Igazán sajnálnám, ha Budaházy is a kazárok kezére játszana az ilyen megosztó ötleteivel.

    VálaszTörlés
  5. Mindenesetre, bármit is mond Budaházy, nem lesz cigányisztán, mert elképzelhetetlen hogy erőszakkal oda szállítsák őket, a cigányok többsége pedig biztos nem akar egy gettóba vonulni önkéntesen, már csak azért sem, mert ott nem lenne számukra "pozitív diszkrimináció" és nem lehetne a hónap végén sorba állni a segélyért sem (vagy ha igen akkor minek az autonómia?).

    mm

    VálaszTörlés
  6. Görögországban az EU-párti kormány hamarosan lemond és a következő valszeg az US irányítása alatt lesz. Szerintem az amerikaiak Magyarországon is azon iparkodnak, hogy lehetőleg előrehozott választás legyen és ha győz a Jobbik, győz az USA is. Ez esetben megszabadulunk Brüsszeltől/Rothchildéktól és ha egyelőre még nem is lehetünk teljesen függetlenek (ehhez az US birodalomnak is tönkre kell menni), nem leszünk már teljesen gyarmat sem. Kezdetnek ez nem is lenne olyan rossz.

    mm

    VálaszTörlés
  7. a.gdc_economist.economist.com.s3.amazonaws.com/index.html#debt_per_capita+2011+o+hu+us+xx

    Á.

    VálaszTörlés
  8. filozófusok nagy társasága... inkább valami szervezetet csinálnátok, ahol lehet filozófálni, ha cigány lesz az ország, stb.... sok duma semmiért - jó kis vígjáték

    VálaszTörlés
  9. Mondtam már faszfej névtelen (motyó?), a nemzetmentő hőstetteket rád bízzuk. Ma például mik voltak a nagy hőstetteid, kicsi barom? Mesélj, hadd tanuljunk.

    mm

    VálaszTörlés
  10. A fórumokat azért találták fel eleink, hogy legyen hely megvitatni a dolgokat. Ha ez nem tetszik miért jársz ide névtelen szájfasz? Költözz a MerKÚRra.
    Panka.

    VálaszTörlés
  11. Na , látom áll a bál. Be kéne vezetni, hogy 100 Ft egy Hsz. Előrébb lennénk azt hiszem, oszt lehet pocskondiázni. Lehet meg csinálom.Á.

    VálaszTörlés
  12. Na a cooltúra az megvan bennetekben :) Káromkodni az tud a pornép :) Remélem, hogy az öregnéni holnap át fogtak segíteni a zebrán, ha másra nem telik... mm-Panka, hová küldjem a szappan? Vállalom a költségeit, ennyi belefér tiszta szájért:)

    VálaszTörlés
  13. Névtelen, 12 helyesírási hiba két és fél sorban. Ez így elégtelen, ülj előre!

    Na, akkor nézzük magyarul:

    Na, a kultúra megvan bennetek. :) Káromkodni azt tud a pórnép. :) Remélem, hogy az öreg nénit holnap át fogjátok segíteni a zebrán, ha másra nem telik... mm-Panka, hová küldjem a szappant? Vállalom a költségeit, ennyi belefér a tiszta szájért. :)

    Moonlight, sajnálom a cikked ilyen aljadék hozzászólások színterévé vált. Na, hogy a témához is szóljak Budaházy egyértelműen fogalmazott, hogy csak úgy tudja elképzelni a különálló cigány-államot, ha a Kárpát-medence területi rendezése is ezzel együtt jár. Azaz: (ha lenne erre európai akarat) magyar területek visszacsatolásra kerülnek, és kijelölésre kerül egy megyényi terület, ahol megalakul az önálló (!) cigány-állam.
    Tök jó, mindenki boldog, minden élősködő cigány beterelve határok közé, a magyarság felszabadult az egyik nagy terhétől, hurrá!

    Csak hogy mindez álomvilág! Ki lenne az a hülye cigányember, mondjuk Zalában, aki odaköltözne a többi hasonszőrű közé Borsodba, otthagyván a jól fizető gazdatestet?

    Panka

    VálaszTörlés
  14. Így van Panka. Azonban szerintem Budaházy nem egyértelműen a Trianon-előtti területek visszacsatolását sürgeti (mindenki tudja, hogy ilyesmit egy szomszédnép sem fogadná el háború nélkül), hanem azok területek "autonómiáját", vagyis uniós "régiókká" varázsolását. Mindegy, az biztos hogy senki sem fogja tudni drótkerítések mögé zárni embereket egy cigányisztánban és ez nem is lenne elfogadható erkölcsileg sem, tehát akkor miről is beszélünk? Ami névtelent illeti, talán jobban tud héberül, de ha már "visszajött" majd csak megtanul magyarul is.

    mm

    VálaszTörlés
  15. Egyetértek. Ma talán már csak a Bécsi-döntés szerinti határokat lehetne visszaállítani (nem kis küzdelemmel), és azt hiszem ezzel is összetehetnénk a kezünket. Ez etnikai eloszlás szempontjából, erkölcsileg és minden más emberi szempont szerint is elfogadható, és ésszerű megoldás lenne minden fél számára.
    Cigányisztánba nem lehet beterelni ezt az alapvetően mások szemetén élő népet.
    Panka.

    VálaszTörlés
  16. Na meg a másik, hogy még ha létre is jönne Cigányisztán, ki a fene garantálná, hogy nem járnának át a határon túlra portyázni?
    100%, hogy nem maradnának a seggükön, mert nem lenne munkahely, irányító értelmes kormány, ellátórendszer, stb. Ergo...
    Panka.

    VálaszTörlés
  17. Cigányisztánnal lenne még sztem egy óriási veszély. Egy ilyen "autonóm" terület kormánya hamar a cigány maffia irányítása alá kerülne, amely e terület határai mögött felgyorsított tempóban tudna szerveződni és fejlődni, annyi "kiskatonát" toborozva, amennyi csak kell. Pár év alatt olyan erőssé válna ez a szervezett bűnözés (mind financiálisan, mind létszámban), hogy a magyar politikát, igazságügyi rendszert és gazdaságot is irányítás alá vonná.

    mm

    VálaszTörlés
  18. Egyébként ilyesmi már megtörtént körülöttünk. Amióta Koszovót elszakították Szerbiától, a helybeli maffiák uralkodnak a lakosság felett, a NATO áldásával. A maffiák és a globalista erők mindig jól kijönnek egymással a lakosság hátán.

    mm

    VálaszTörlés
  19. Az is szomorú, hogy közben a nemzetmentő kormányunkban látszólag senki sem gondolkodik konkrétan és részletesen azon, hogy miként lehetne valóban megoldani a cigány kérdést. Hol vannak már a tavalyi igéretek az ilyen meg olyan nagy "integrációs" programokról? Lehet egy ideig szőnyeg alá söpörni a problémákat, de eljön az idő, amikor nincs olyan szőnyeg a világon ami alá férnének. Közben most olvasom, hogy "súlyosabb büntetéssel szorítaná vissza a biciklilopásokat a Jobbik"
    http://www.hirado.hu/Hirek/2011/11/03/06/Sulyosabb_buntetessel_szoritana_vissza_a_biciklilopasokat_a_Jobbik.aspx

    Hol élnek ezek?

    mm

    VálaszTörlés
  20. Elszomorító eset egy bicikli lopás, de kérem, tényleg ez a legnagyobb bajunk?! Pont a Jobbik emlegeti állandóan, hogy a problémák gyökerét kell megoldanunk, de a biciklilopás csak a tünete a nagy bajoknak! Ez pontosan az a tüneti kezelés, ami ellen hadakozik a Jobbik!
    Panka.

    VálaszTörlés
  21. Gyorshír: Bombafenyegetés - rettegésben tartják Pécset a cigányok!

    Kárpát-medence

    |

    15:37 - Pécs egész belvárosát lezárták, mert számos közintézményt bombafenyegetés ért. Az emberek az utcán tartózkodnak – helyszíni tudósítással jelentkezünk!

    A környék legismertebb cigány bűnszervezetének vezetőjét letartóztatták egy hónappal ezelőtt, és most tartják a tárgyalását. A bűnszervezet fenyegetést intézett a hatóságok felé, mely szerint ha nem engedik szabadon a letartóztatott vezetőjüket és annak egyik fiát, abban az esetben terrorcselekményeket hajtanak végre a város fontosabb részei és intézményei ellen. A területet a rendőrség lezárta, az épületeket kiürítették, amelyeket rendőrök biztosítanak.

    A környéket uraló legjelentősebb bűnszervezet korábban a szokványosnak mondható drog, prostitúció, pénzbehajtás 'üzletágakkal' alapozta meg bevételeit és 'tekintélyét'. Az ebből származó bevételeket már legálisnak mondható mezőgazdasági terménykereskedelembe fektette, és ezek kereskedelme során elkövetett adócsalás bűntette miatt indítottak eljárást ellenük, és helyezték előzetes letartóztatásba a banda két vezető személyét. Ha nem helyezik szabadlábra őket, akkor robbantásos merényleteket fognak végrehajtani – ez állt a bűnbanda üzenetében.

    A kiürített épületekbe az eberek a lezárás ellenére is be akarnak menni, ennek következtében több helyen nagyobb létszámban csoportosulnak. Ám köztük föltűnnek gyanús kinézetű cigányok, akikből semmi jó nem nézhető ki - ezt jelentette helyszíni tudósítónk, hozzátéve, hogy ha valóban komoly a szándékuk, abban az esetben a csoportosulók között is elkövethetnek robbantást, így adva nyomatékot szándékuk komolyságának.

    Az emberek meg vannak félmlítve, és gyanakodva méregetik a bűnöző kinézetű cigányokat a környéken. A rendőri végrehajtó állomány viselkedése nyugodt, sőt lazának mondható, egyáltalán nem tartják komolynak a fenyegetést - ez látszik meg a hozzáállásukon.

    Újabb hírekkel később jelentkezünk.

    16:03 - A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai a városban több helyen ellenőrző pontokat állítotak föl. Közben a már átvizsgált épületeket megnyitották és folyamatosan engedik be az embereket.

    Több TV csatorna tudósítói és az MTI is a helyszínre érkeztek, így kíváncsian várjuk, hogy híradásaikban milyen módon számolnak be a történtekről, illetve hogy az általunk közölt információkat tartalmazza-e a tudósításuk...

    Az emberek kedélyállapota inkább bosszús, többen tréfálkozással enyhítik az életüket megzavaró kellemetlen esetet. A cigányellenes hangulat viszont általánosnak tekinthető...

    Jövőnk.info Á.

    VálaszTörlés
  22. Öngyilkos lett Eszes Tamás egy fészerben, Gyöngyöspatán !!!

    http://www.youtube.com/watch?v=2E1idjexpQ4&feature=related

    VálaszTörlés
  23. http://jovonk.info/2011/11/03/gyorshir-bombafenyegetes-rettegesben-tartjak-pecset-ciganyok

    Hiába a TEK és az egész cirkusz, ma már egy magyar bíró sem mer komoly itéletet hozni ellenük... és ez még csak a kezdet. Már annyira magabiztosak hogy nem is enyhe itéletet követelnek, hanem semmilyen itéletet. Hová vezet ez az út?

    mm

    VálaszTörlés
  24. Előre hozott választásokat!

    VálaszTörlés
  25. Cigányok miatt, ide is illik a hír:
    http://www.heol.hu/heves/kek-hirek-bulvar/ongyilkos-lett-eszes-tamas-a-vedero-volt-parancsnoka-gyongyospatan-409938
    Senki sem hisz az "öngyilkosságot", én sem!
    Kata

    VálaszTörlés
  26. Kata,

    nem hiszem, hogy a jelenlegi információk birtokában bármit felelősséggel ki lehetne jelenteni. Azt sem hiszem, hogy jót tenne az országnak, ha ez a haláleset újabb éket verne a magyarországi cigányság és a nemzetalkotó népesség képviselői közé. Ha már találgatunk, akkor kérdezzük meg inkább, hogy Cui prodest?
    Ha higgadtan végig gondoljuk, akkor Gyöngyöspata és Eszes Tamás neve, illetve a történtek alkalmasak arra, hogy néhány forrófejű fiatalt újra Gyöngyöspatára csaljon, aminek beláthatatlanok a következményei... Remélem, hogy Eszes Tamás nem kockáztatott volna ilyet még legnagyobb elkeseredésében sem..
    Egyébként én sem hiszem, hogy egy katona kötéllel vetne véget az életének, ha viszont valakit megalázni akarnak, illetve az indulatokat felkorbácsolni arra alkalmas ez a történet...

    VálaszTörlés
  27. Átok sújtja Gyöngyöspatát !?

    http://www.paksi-hirhatar.hu/hirek/eszes-tamas-a-vederok-parancsnoka-ongyilkos-lett

    VálaszTörlés
  28. Na ez mi lehetett, ki tudja?

    Valami nagy ment el a Föld mellett!!

    http://vilaghelyzete.blogspot.com/2011/11/valami-nagy-ment-el-fold.html#comments

    VálaszTörlés
  29. this is why the chem trailed to the max...they are lieing through their teeth...they are blocking the sun..they are imaging..the are FRIGHTENED!!!!! and they can not stop the universe...

    VálaszTörlés
  30. Gigászi napfoltszörny fordul Földünk felé - jobb lesz félni?

    http://www.pecsistop.hu/articles/article.php?id=956074

    VálaszTörlés
  31. Velorex, igazad van! Provokációs célja is lehet Tamás halálának. Azért egy emlékező videót engedjünk meg magunknak:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g2BgTxoIiWk
    Kata

    VálaszTörlés
  32. Kommentek a Kuruc-ról:

    "Ne mocskolja senki Tamást! Én ismertem, jó katona volt, voltak elképzelései Magyarország jövőjéről, és nem is rosszak. Nem volt depressziós, nem volt semmi lelki problémája. Nem hiszem el, hogy nem gyilkosság áldozata lett. És még csak annyit, mindenki aki itt kommentel, vigyázzon a saját és a családja életére! Azt hiszem a dolgok kezdenek brutális fordulatot venni."

    " Mater Dolorosa :
    Eszes Tamásnak délelőtt még nem voltak problémái, akkor beszéltem vele chaten.Nem hiszem el azt, hogy egy ilyen erős ember(és most nem a fizikumra gondolok)elkövette volna azt, ami a gyengékre jellemző.Akinek nem tetszett az, amit csinált, tiszteletben tarthatná az embert és ne írjon róla tiszteletlenül.Ez a minimum.Lesülhetne a pofájáról a bőr nagyon sok ide kommentelőnek.Gondolkodni!!!Sokaknak útjában volt.."

    Ferenc Keszthelyi :
    Pintér, Pintér, már megint nem férsz a bőrödbe? Nem volt elég az öt rendőr, az olajügyek eltitkolásához? "

    VálaszTörlés
  33. Végtelenül felháborítónak tartom, hogy a magyarságért jól-rosszul, de feltétlenül jó szándékkal, végre tenni akaró, cselekvő embereket kezdtek ki méltatlanul! /Budaházy/
    A "nyomozás" eredménye nem lehet más, minthogy megállapítják az önkezűséget, amit eleve visszautasítok!
    Ez a halál, a tiszta-szándékú magyar katona-ember meggyalázása, mely rajta keresztül a nemzetet is elérte! Téged is!
    Gyöngyösi Zoltán/piskota

    VálaszTörlés
  34. Nem kell feltétlenül regényeket írni mert valaki felkötötte magát. Ha ezt az embert valakik megölték volna azért, hogy ismét balhé legyen, akkor miért álcázták volna a gyilkosságot öngyilkosságnak?

    mm

    VálaszTörlés
  35. Nyugodjék békében.
    ---
    És a véleményem az ügyről: gec.k!!!
    Panka.

    VálaszTörlés
  36. Mm, azért mert tudták, hogy ezt a mesét senki nem veszi be. Aki meg beveszi az meg vérre menő vitát folytat azzal, aki nem vette be. Ezzel egyrészt újra élesztették a parázsló ellentéteket, másrészt elhallgattattak egy embert, aki eddig - tudatosan, vagy tudatlanul - az ő terveiket szolgálta, de már nem, harmadrészt beszaratják vele a többi tenni akaró embert. Ráadásul egy ilyen ügynek aztán van üzenet értéke. :(
    Panka.

    VálaszTörlés
  37. Piskota, ha már a rossz időjárást is képes vagy a zsidóknak tulajdonítani, akkor azt is észrevehetnéd, hogy épeszű hazafinak ilyen még csak véletlenül sem fordul meg a fejében. Budaházy pedig nem egy hülye ember, úgyhogy talán tőle a legmeglepőbb egy ilyen abszurd ötlet. Gondolom sejted, hogy mire szeretnék asszociálni.

    Eszes Tamás nyugodjon békében!:( Nekem 2 dolog jutott eszembe egyből:
    - amit Velorex mondott, hogy provokatív céllal ölték meg(valószínűleg erre van a legtöbb esély)
    - vagy miután félresikerültek a tavaszi Véderős incidensek, teherré válhatott bizonyos körök szemében

    Talán erről az ügyről Posta jobban tudna nyilatkozni.

    VálaszTörlés
  38. Érdekes hogy most épp a nagy konspiráló minden mögött valamit látó jövönkinfó nem kombinál semmit. Szerintük lehet hogy besokallt, és miért ne lehetett volna így? A szent koronán is írta valaki hogy a katona rokona felkötötte magát egy kilincsre, szóval egy katonánál is elszakadhat a cérna. Én nem hinném hogy politikai gyilkosság volt. Kicsi volt ő ahhoz és nem sok vizet zavart gyöngyöspatán sem, legfeljebb kihasználták a hiúságát és hogy szeretne kitörni az ismeretlenségből. Megesik az ilyesmi. Sajnos.
    Amit csinált az néha szar volt néha meg semmilyen, de hát legalább próbálkozott valamivel.
    Béke poraira...


    Moonlight: Majd én megmondom mit mond erre posta:
    Gyerekek elkezdődött...Fegyvejjbe!!!

    VálaszTörlés
  39. mm.

    -nemfeltétlenül rád gondoltam, mikor nemzetet írtam...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  40. Moonlight!

    Rám-olvasásod révén kénytelen vagyok bevallani, elismerni, hogy valójában tévesen ítéltem meg a zsidóságot!
    Semmi közük a kormányhoz, a parlamenthez...
    Semmi közük a pénzügyekhez, a képződött adósságállományhoz,a bankrendszerhez, az oktatáshoz, Magyarország nyomorához!
    Bár némileg elbizonytalanít Simon Perez nyilatkozata, mert sejtésem szerint nálad valamivel több információval rendelkezik,
    meg a megtapasztalt gyakorlat, amit látok!
    Egyébként teljesen igazad van, nem győzőm ismételni!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  41. -méltatlanok, talán ne méltassák, ne törjenek pálcát, maguknál különb ember felett!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  42. mantis, még egy ideig megmondhatod amit akarsz, de egyszer, mindegy mennyi idő, az idő nem számít, az ilyen degeneráltak nem sok vizet fognak már zavarni.

    VálaszTörlés
  43. Persze nem tudhatom hogy mi történt, de ha valaki meggyilkol egy "nemzeti figurát" azért hogy a cigányokra kenje a dolgot, akkor nem áll érdekében öngyilkosságra álcázni a gyilkosságot hanem ellenkezőleg. Mindegy, az biztos hogy ettől szerencsére nem fog kitörni a polgárháború. Az viszont sztem sokkal aggasztóbb ami tegnap Pécsett történt, mert jól mutatja hogy mennyire elszaladt már a ló a cigány (szervezett) bűnözéssel (is).

    mm

    VálaszTörlés
  44. A postablogon is robog már legalább háromszoros fénysebességgel az összeesküvési elmélet de ott a megszokott házi stílusban: Eszest meggyilkolta az nbh azért hogy ezzel halálra rémísztje Postát aki természetesen ettől csak bátrabb lesz. Még fotosoppolás is van a hitetlenkedők számára. Azért talán nem kellene ilyen mélységekbe merülni egy nemzeti érzéssű blognak, de ez egyben jól mutatja mennyire már sajnos minden a gyűlöletről és a félelemről szól ebben az országban és ezt a siralmas állapotot elsősorban a politikai "elitjeinknek" köszönhetjük, "bal" és "jobb" oldalon egyaránt. Ideje lenne kijózanodni azoknak, akik még képesek rá. http://postaimre.net/

    mm

    VálaszTörlés
  45. Visszatérve a józan ész (paraszt ész) területére, érdemes elolvasni: http://jovonk.info/2011/11/04/kormany-uj-rendelete-kivegezte-kistelepuleseket

    Látszólag, szinte a kutyát sem érdekli a téma, pedig most a qrmány valóban egy nagyon nagy lapáttal tett most a magyar vidék ("kis települések") felszámolására. Az országot kizárólag a multinacionális cégek száj íze szerint alakítják át, azoknak pedig nem áll érdekükben tömegközlekedési, víz- és energiaellátási hálozatot működtetni a kistelepülések felé, hiszen ez nem profit-barát lenne. Összetömöríti hát a hatalom a magyar lakosságot a városokba, hogy minden fogyasztó birka egy nagy karámba legyen terelve, hogy könnyebb legyen őket ellenőrzés alatt tartani és persze megnyírni. Azzal viszont már nem foglalkozik Viktor király, hogy vajon miből (és hol) fognak megélni a tömegek a városokban, ha már nincs magyar ipar (és szociális lakásépítés). Ja, hogy jönnek majd a kínai és germán gyárak? Mennyi külföldi gyár kellene ahhoz, hogy legyen újra munka a magyar lakosság számára? Mikor fog már beleérni királyunk újja a bilibe?

    mm

    VálaszTörlés
  46. ",,,sajnos minden a gyűlöletről és a félelemről szól ebben az országban és ezt a siralmas állapotot elsősorban a politikai "elitjeinknek" köszönhetjük, "bal" és "jobb" oldalon egyaránt. Ideje lenne kijózanodni azoknak, akik még képesek rá."

    Népszerű, elismerésre méltó a józanság szava! -csak a mögöttes szándék ne létezne...!
    A mögöttes üzenet nyers fordításban: akkor vagy józan, ha elfogadod az elfogadhatatlant! Ha elfogadod, hogy kifosszanak téged is, családodat is, nemzetedet is!
    Ezzel szemben állítom, hogy az a nem józan, ki nem emel szót, nem tiltakozik, és nem akarja felelősségre vonni a cionista országos és világ elitet!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  47. Szeszák Gyula honlapján olvasható.....

    Többet vártam!
    Oh, boldog Magyarország! Felszabadulásunk óta demokráciában éltünk, élünk!
    Minden országló gazember a demokráciáról süketelt, süketel! Kormányon, vagy ellenzékben egyaránt! A jogállamiságnak, a demokrának a feladata biztosítani a hatalmat gyakorló hatalmat bitorlóknak, teljes jogfosztás árán, e gyakorlás zavartalanságát! Lásd a gyakorlatot!
    Azon meg végképp illene elgondolkodni, hogy a zsidó vallás mentesíti a zsidóságot a gójoknak tett eskü kötelezettsége alól, ami aztán a kormáyzási, a pénzügyi, vagy akár a bírósági viszonyokra magyarázatot ad! Lásd a gyakorlatot! Vélem, Érthető voltam!
    Gyöngyösi Zoltán / piskota
    Kedves piskota! Irományai "kódolt" formában érkeznek. A legutóbbi pl . így: "Kedves Szekszer GyĂśrgy Ăşr! Na-ja! -ĂŠn sem vagyok Zsolt, ĂŠs kisbetĹąvel vagyok piskota, mert a virtuĂĄlis internetes keresztapĂĄm, talĂĄlĂłan, Ă­gy keresztelt!" Én vagyok a hülye, hogy az 5 sz. küldeményének "dekódolására" vállalkoztam. Valóban elírtam - bosszankodás közben - a keresztnevét és becenevét. erre ön egy újabb kódolt üzenettel reagál, holott egy mondatban helysbítést kérhetett volna. Tudja mit? Én csak tisztességtudó emberekkel foglalkozom. Önnel tehát végeztem. Ne várja el tőlem, hogy irományaival töltsem az időmet. Próbálkozzon szellemes kedéseivel máshol, másnál. Sz. Gy.

    VálaszTörlés
  48. Megnyugtathatok mindenkit, irományaimat nem kódolt formában szoktam elkövetni, mint tapasztalhattátok! Főleg nem érthetetlen, értelmetlen betűhalmazként!
    Feltételezem, hogy akinek a gépét zavarhatják, az nem én vagyok, hanem Szeszák Gyula, volt megyei főügyész! Majd ha más oldalról is kap "kódolt" üzeneteket, van remény, hogy elgondolkodik...
    Gyöngyösi Zoltán/piskota

    VálaszTörlés
  49. piskota, senki sem szorul megnyugtatásra, hacsak nem te magad.Még nem rég könnyes szemmel üdvözölted mm. Valaki azt hiszem írta is, hogy nem-e korai? Már ez a honlap is kezd elfajulni, nincs is értelme nagyon hozzászólni, minek? csak azért hogy hozzászólhassunk, akkor írj ha van érdemi mondanivalód a szájtépést hagyd meg másoknak. Mindenki okoskodik (többek közt én is most, mint látod még a nevemet sem merem felvállalni, besurrantam a meló helyen a géphez) de sok értelmeset nem írtok és ez alatt azt értem, hogy kivitelezhető , jelen pillanatban számunkra elérhető és megvalósítható dolgokról, nem utópiát kell kergetni.
    "A hazáért meghalni érdemes, de élni célszerűbb. K.Á."

    Akárki is ez a ká-n, de van benne ráció. Kitartás Bajtársak!

    VálaszTörlés
  50. Szomorú, de elég egy félnótás ahhoz, hogy lerohadjon ez az értelmes kis blog.

    VálaszTörlés
  51. Vonáék besímultak rendesen, eddig antiszemita, rasszista most már honatya lett, minden csatornán.Mi változott? A forgatókönyv?

    VálaszTörlés
  52. Kedves névtelen Névtelen!

    Tényleg üdvözöltem Mózes visszatértét, mert értékeit nem vontam soha kétségbe. A könnyes szemet Te is túlzásnak érzékelheted, ha visszaolvasol. Egyébként pont KÁ volt, aki megkérdőjelezte üdvözlésemet, mert ez éppen részemről nem volt várható...
    Mindenesetre nem tekintettem félnótásnak mm-t, csak azért, mert több kérdésben, részemre elfogadhatatlanul nyilvánult meg, talán mások részére is...
    Sokan olvasnak a különböző honlapokon, de csak kevesen merik véleményüket le is írni, még kevesebben vállalják is azt, mert mint köztudott, nyoma marad, következménye lehet...
    Bátorságra biztatlak, mert egyeztetett tettek nélkül nélkül nem jutunk előbbre!
    Mikor kellett, ott voltam, ahol lennem kellett...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  53. "Mikor kellett, ott voltam, ahol lennem kellett..." Kádár János

    VálaszTörlés
  54. Sajnálom, de nem ismertem, nem tudtam, hogy létezik ilyen idézet...
    Ez annál is sajnálatosabb, mert már keveseknek van tudatában 1956 november 4!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  55. Nincs píz semmire, amint nem győzi magyarázni a qrmány, de az esti híradóban megtudhattuk hogy 35 milliárd forintos focipálya épül fel jövőre. Ez a 35 milliárd jó magyar szokás szerint alig ha lesz kevesebb, mint 40-45 milliárd, de ami igazán durva az, hogy ha már ismert az ár, akkor hát nincs tervezve közbeszerzési pályázat sem... Valszeg egy multinacionális cég fogja felépíteni ezt a luxus focikócerájt valamiféle titkos megeggyezés keretében, akár egy kínai hiszen ők a menőmanók jelenleg a nagy építkezésekben és egyedül ők adják hozzá a hitelt is. Természetesen a Jobbikot csöppet sem zavarja, hogy Viktor királyunk több tíz milliárdot készül kivenni a pórnép zsebéből, hogy a hétvégeken itthon is luxus körülmények között tudjon nézni focimeccseket. Nagy kár hogy királyunk nem asztalitennisz rajongó.

    mm

    VálaszTörlés
  56. piskota, reménytelen eset vagy.... Attól még, hogy nem látok minden bokorban zsidót, ettől függetlenül nagyjából tudom, hogy milyen dolgokért felelősek.

    Az meg, hogy milyen ember vagyok élőben, arról innen egyedül Velorexnek és Ktaftnak van fogalma, Neked nem sok.

    Légyszíves meséld el nekem, hogy mégis mi a véleményed arról, hogy Budaházy kijön a börtönből, és cigány autonómiáról kezd el beszélni az ún. radikális oldalnak? Erre várom a válaszod, a többi eltérő témáról, ha írogatni akarsz nekem, akkor azt a mnlghtblogger@gmail.com címre tedd, nem akarok itt Veled személyeskedni, nem erről szól a blog.

    VálaszTörlés
  57. Szewasztok elnökök! Külön üdv a feltalálóknak! :)

    MM,
    Én sosem írok névtelenül, úgyhogy neszójjábe!
    Me beperellek!

    VálaszTörlés
  58. Mr. Postaszar feltaláló, üdv a fedélzeten, már igazán hiányoltunk. Mi a véleményed Vona hogyan lett honatya? Eddig nem volt kóser , de mára már az? Ki nyal ma? Mélytorok!

    Tudod faszikám, néha igazad van, sok szarság elhangzik , leíratik itt ott, ettől függetlenül a jobbik egy rakás zsidószar.

    VálaszTörlés
  59. Üd bátor Névtelen!
    A honatya annyit jelent: képviselő. e te ezt honnan tudnád, mikor posta faszán csüngsz egész nap.
    Az, hogy a Jobbik zsidó, azt is posta farkából szívtad. Csinálj jobbat, mint a Jobbik és mutasd meg a világnak mit tudsz.
    Aztán joggal zsidózhatsz, puncikám.

    VálaszTörlés
  60. Miért a postaszar és a postacom nem ugyanaz? Jobbiktól jobbat talán csak JobbnálJobb lehet, mondjuk olyan mint Jób Lázadása, biztos ismered? Posta már bizonyított, kihozta magából a maximumot, hát ennyi tellett belőle, punktum! Nem sok kárt okozott. A jobbikba már nem vagyok biztos, hogy hol áll meg.

    VálaszTörlés
  61. Postának annyi, kinyírtuk totál. A bloggerek megtették a dolgukat. :))
    Fölköthetné magát ő is, talán lenne még 15 perc hírneve. Aztán hol volt, hol nem volt.... :)

    VálaszTörlés
  62. Öröm újra olvasni a kultúrát a blogon. Kár, hogy a színvonalat megint elütötte a metró.

    Moon felvetése nem alaptalan Budaházyval kapcsolatban, (a kuruc meg persze készségesen teret ad az ilyen jellegű vitának: probléma-reakció-megoldás). Posta is azután hülyült meg, miután kiengedték a zügyészségről.

    TT

    VálaszTörlés
  63. Ne mondd, ez igaz?! Én már vagy fél éve próbáltam elérni a blogját de megszűnt. Ti zárattátok be? Vagy hogy csináltátok ki? Ezt most komolyan kérdezem, bár nem hiszem , hogy ez különösebben meghatna téged.

    VálaszTörlés
  64. TT,
    Már megint a csúnya Moto kezdte, ugye? Borzasztó.

    Budaházy úgy látom kicsit zaza lett. Ezzel a cigányországos baromságával.

    Posta blogja él, csak hát már mindenki tudja, hogy 1 TÖRPE. Aki kicsit is értelmes volt, az már mind ráébredt és nem égeti magát vele. Mára már, csak az pár sorstalan nyugger, meg 1-2 totál "Mindenkitlegyilkolunfélkézzel" idióta übermagyar irogat nála. Postának már nem hisz senki. A "mindenki zsidó"-zása is rém unalmas.
    Remélem mihamarabb ráébred, hogy hova jutott, depressziós lesz és kimegy a fészerbe :))

    VálaszTörlés
  65. Motyókám, honatya nálunk nem képviselőt jelent mert olyanunk nincs. Nekünk csak parazitáink vannak. Te pedig csak egy idióta pattanásos kölyök vagy, mégy honatya sem, úgyhogy térj vissza a szaros blogodra, ne rontsd itt a levegőt (már mint ami marad belőle).

    mm

    VálaszTörlés
  66. Mr. Moto azt hittem, hogy a te jogsid csak a postaszarra szól. mm jól látja, bár nem tudom pattanásos vagy-e de idióta biztos. Térj vissza az odúdba mert a friss levegő még depresszióssá tesz téged is, aztán nehogy neked is jusson 15 perc hírnév.Á.

    VálaszTörlés
  67. Á., ....Ez is csak egy fartúró zsidó kecske, jól megfizetve, hogy marhaságokat gyártson másokról!

    GA

    VálaszTörlés
  68. MM,
    Látom megint a menszeszes időszakodban vagy. Ilyenkor beáll nálad az agyhalál. Akkor biztos hazai papot jelent a honatya :))

    Nem tudom észrevetted-e, de nagy ritkán jövök erre. Igérem megtartom eme jó szokásom, csak neszójjábe! és meg sem szólalok. Eszes Tompika miatt néztem be, hátha van valami újabb infó róla.

    A blogunkat meg ne bántsd, me találkozunk a bíróságon!

    VálaszTörlés
  69. Tyűűű de nagyon fenn hordjátok az orrotokat. Nem akárkik lehettek. Biztos elnökök vagy valami feltalálók lehettek. :)
    Tyűűű de nagyon büszkék vagytok a blogotokra. :)
    Ti tényleg elnökök vagytok. Nagymenők Tyűűű :)

    VálaszTörlés
  70. Na Mr. Moto ez igazán dörgedelmes hozzászólás volt,de most helyedre, vissza a postaszarra. Á.

    VálaszTörlés
  71. CIA költözése és sok egyébb összefüggés:


    http://www.fixhd.tv/video.php?id=458

    VálaszTörlés
  72. Motyó, ez egy kis blog, de rendes emberek írogatnak rajta. A rendes emberek pedig nem kedvelik azokat, aki beletaposnak a balsors áldozataiba. Maradj inkább távol, a másik járdán.

    mm

    VálaszTörlés
  73. Ájpika, már megint nem az evésre használod a szád. A bírósági mizériáddal mi van?? Nehogy azt mon, hogy csak a levegőbe beszéltél, mert rögtön lehülyézlek. :)

    MM, ez az álszentség... gyenge jellem.

    VálaszTörlés
  74. motyó, most kilencedikén van egy tárgyalásom, jó néhány perem van folyamatba, ne aggódj ami késik nem múlik, csak szépen fontossági sorrendben.Á.

    VálaszTörlés
  75. Ájpika,
    Te is ilyen de ha majd... harcos vagy? Csak a lózung. Hangember.

    Ja, és hülye vagy! :)

    Ha tovább hazudozol, lenayádpicsázlak!

    VálaszTörlés
  76. Ok. motyo bármit ,teneked mindent lehet, de most már aztán helyedre!Á.

    VálaszTörlés
  77. Moonlight!

    "piskota, reménytelen eset vagy...."
    "...nem akarok itt Veled személyeskedni,..."
    -végül is érteni vélem...
    Budaházy nem személyeskedés.
    Esetében volt előtte, és van utána...
    Előtte, jól-rosszul, de cselekedett, kétségbeesetten, de cselekedett, az akkori viszonyokat figyelembe véve, megérthetően...
    Utána?! Tudhatjuk, hogy mi történt benn?
    Feltételezem, hogy a pszichológia, a pszichiátria csodákra képes...
    Mindenki megalázható,megtörhető.., csak szándék kérdése...
    Veled ellentétben én bízom benned, mert van alapod, a többit pedig majd a könyörtelen élettapasztalat lerendezi...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  78. Érdekes adalék: alábbi videón a helyi cigányfőnök azt nyilatkozta, hogy Tamás közvetlenül a halála előtt, délután, kint az utcán riportot adott egy "francia" újságíró stábnak:
    http://tv2.hu/tenyek/video/ongyilkos-lett-a-vedero-parancsnoka

    Legérdekesebb talán az, hogy erről a cigókavarón (Field- és LMP kegyenc)kívül senki (magyar szomszédok sem!)nem tudott?

    Mr.Motó, a postasz@ron kívül a napiszar.com-ot is te írod? Nem véletlenül kérdezem.
    Kata

    VálaszTörlés
  79. Kiderült, hogy a Zorbán kormány az idén márciusban még támogatta azt az ENSZ kezdeményezést, hogy Kadhafi nemzetközi kitüntetést kapjon az emberi jogok jeles betartásáért Líbiában. Mind azok a nyugati kormányok, akik most romokba döntötték Líbiát néhány hónappal ezelőtt még kitüntetni készültek Kadhafit.

    http://nsnbc.wordpress.com/2011/11/01/un-report-offers-smoking-gun-proof-of-nato-and-us-lies-about-libya/

    mm

    VálaszTörlés
  80. MM, mit vársz el lakájkormánytól? Arra forog, amerre a madzagját húzgálják.

    Moto, látom a kurucon is megmutattad a fogad fehérjét. Gratulálok, emberi álruhádat végképp levetkőzted, és ami alatta van, az valami más. Valami aljas, sötét, embertelen. Igaz, Gabbiano Provenzano?
    http://kuruc.info/r/34/87611/

    Panka.

    VálaszTörlés
  81. Miért Panka, mit kéne írnom, ha ez a véleményem?

    VálaszTörlés
  82. Ismét halottat gyalázol, motyó. Eszesnek vannak kemény fickó barátai, talán ők majd szakítanak egy kis időt a nevelésedre (kivéve persze ha Tel-Avivból köpöd a mérget). Szomorú egy eset vagy, motyó. Ismered a mondást: addig jár a korsó...

    mm

    VálaszTörlés
  83. MM?
    Nah megint beszartam. Most hetekig fog remegni a térdem.
    És, miért más faxával vered a csalánt? Miért nem te jössz megveri?? Csak nem te is hangember vagy?

    VálaszTörlés
  84. Nem szoktam verekedni motyókám. Esetleg kezelnélek, ha még praktizálnék, de azt sem túl nagy kedvvel.

    mm

    VálaszTörlés
  85. Jah, hogy csak egy nagyarcú nyugger vagy... Biztos valami kókler voltál és elvették a praktizálásod.

    VálaszTörlés
  86. motyókám, kihúzod te a dugót tetűkém, már most el van mentve a postaszarod ami majd nagy csinadrattával lesz jó néhány orgánum által publikálva mint jób-bik közeli, hadművelet, szemléltetve a jób-bik színvonalát és szavazó bázisának értelmi és erkölcsi mércéjét, már korábban is meg lett írva de saját gazdáid által leszel eltaposva te kis homosexuális féreg.

    VálaszTörlés
  87. máskülönben egyre több helyről lehet hallani, hogy a rovásírás apostola homokos, ez igaz motyó?

    VálaszTörlés
  88. Ajobbik, homoszexuális zsidók gyülekezete. Ez mekkora csalódás!!!

    VálaszTörlés
  89. A jobbik pornósztárok és homokosok gyűjtőhelye Rothschild megrendelésre nemzeti mázba bújtatva!!

    VálaszTörlés
  90. Mindennek a jób-biknak a netkommandója a postaszar szerkesztősége aki a fizetését informatikai szolgáltatás címén kapja.

    VálaszTörlés
  91. Mr. Moto a jób-ik propaganda mestere, igazolva a degenerált vezetőség érzelmi és erkölcsi színvonalát, Mr. Moto és Vona Gábor valamint Kárpáty Z. Dániel napi kapcsolatban állanak. Nos Mr. Moto eddigi tevékenységéből arra lehet következtetni hogy homoszexuális, pedofil és hullagyalázó hajlamai vannak, ebből egyenesen következik, hogy Vona Gábornak és Z. Kárpát Dánielnek mindezen hajlamok nem fekszik meg a gyomrát.

    VálaszTörlés
  92. Minden honlapnak és sajtó orgánumnak figyelmébe ajánljuk a postaszar című honlapot és annak jobbikos közvetlen kapcsolatait igazoló megnyilvánulásokat. Miközben Vona Gábort "szakértők" serege képezi arra , hogy mit, mikor és hogyan mondjon, ezzel párhuzamosan üzemeltetnek egy degeneráltakból, peofil és homokos hajlamokkalé ellátott s"szerkesztőségből" álló társulatot akik mindenre lecsapnak ami kritikával illeti a jób-ikot, nem kímélve sem gyermeket sem asszonyt, ebből arra lehet következtetni, hogy a megfelelő felhatalmazás mellett a jób-ik még jobban hátba támadná a magyar nemzetet mint a fidesz amit már azt hittünk, hogy nem lehet felülmúlni, de a cion bérelt jób-ikosok erre is képesek!

    VálaszTörlés
  93. Erre a legkézenfekvőbb bizonyíték, hogy mára már a az antiszemita, fajgyűlölő jób-bikos vezetőkből köztiszteletű honatyák ( paraziták) lettek és mint ilyenek szívesen látott vendégekké váltak úgy a retek klubbon mint az ATV műsorán vagy a Telaviv 2-őn , aki ebből sem azt már csak a sír váltja meg.

    VálaszTörlés
  94. Vona Gábor Mr. Moto "fedőnevű" ügynökkel aki a postaszar honlap üzemeltetője napi kapcsolatban áll. Mindenki figyelmébe ajánljuk a postaszar című honlapot. Nemkülönben Z. Kárpát Dániel is napi kapcsolatban áll az említett "szerkesztőkkel" erről bizonyítékokkal rendelkezünk amelyet akár bíróság előtt is tudunk prezentálni.
    Mindez minden félreértést mellőzve bizonyítja az említett "honatyák" erkölcsi színvonalát.

    VálaszTörlés
  95. A jób-bikot a cionista háttérhatalom készíti elő váltópártnak arra az időre amikor csicskását Orbánt beáldozza, ahogy beáldozta Kókát és Gyurcsányt is, cionistáknál a személyek és ideológiák nem számítanak csak az idő és az idő alatt elért eredmények amelyek a végső teljhatalomhoz vezetnek. Számukra Vona vagy Orbán ugyanolyan eszköz mint egy lapát vagy gereblye, nem számít ha elkopik vagy eltörik, a munka legyen elvégezve és erre az említett személyek és szervezetek tökéletesen megfelelnek. A fő gerincet kitevő pártok rendelkeznek alegységekkel, az egyik ilyen egység a postaszar nevezetű honlap amit Mr. Moto fémjelez.

    VálaszTörlés
  96. Vona Gábor pártja a jób-bik által üzemeltetett és anyagilag támogatott honlap:
    http://postaszar.blogspot.com/?zx=36a61a2281adf88c

    VálaszTörlés
  97. A jób-ik = http://postaszar.blogspot.com/?zx=36a61a2281adf88c

    VálaszTörlés
  98. Hogy is írta nyugger nózi? Ide rendes, normális emberek járnak kommenteli? :))
    Húzd elő a prakszisod és vizsgáld meg ezt a névtelen barmot! :)

    VálaszTörlés
  99. Moonlight nem ezt érdemelte volna, ha már vette a fáradságot és írt egy blogbejegyzést.
    A hozzászólások száma dícséretes, de a hozzászólások tartalmi színvonalát elnézve rájön az ember, hogy hol kell keresni Mo problémáinak egyik forrását.

    Ami itt párbeszéd címszó alatt folyik, még a parlament színvonalát sem éri el, pedig ebben az összehasonlításban nem tettem magasra a mércét.

    Nagy kár.

    Anonymus

    VálaszTörlés
  100. Anonymus, ha így nézzük akkor nagyon igazad van, de kutyaharapást szőrivel. Néha nem marad más hátra mint a szélhámosokat saját színvonalukon szembesíteni tetteikkel. Hiába akarnál egy rúgót elhajlítani visszanyeri a formáját, fel kell hevíteni arra a hőfokra amelyen az alakját megformázták, másszóval fel vagy le kell ereszkedj a szintjéhez hogy kommunikálni tudj vele, másképp nem érti meg amit tudatni akarsz vele.

    VálaszTörlés
  101. Csak tudnám, hogy a két rendkívül magas színvonalú blog, posta és postaszar miért mindig itt "nálunk", a békességre törekvőknél csap össze?

    Nekünk felesleges produkáljátok magatokat marharépák, egymás f.szát szopogatni meg ott vannak a saját blogjaitok.

    TT

    VálaszTörlés
  102. Amikor TT-nek is elfogy a szeretetrezgése :)))

    Anonymous, ez van ezt kell szeretni. Mocskolja itt mindenki a másikat, így nem is fogunk egyről a kettőre lépni.

    Ilyenkor nem csodálom, hogy Ady megírta anno a Hortobány poétája, és egyéb magyarságot ostorozó műveit.

    A cikk amolyan elkeseredett segélykiáltás. Nem kicsit felment a cukrom, mikor végighallgattam a Pista bácsival készített interjút. Főleg a tehetetlenség miatt is mérges az ember. Attól meg főleg a plafonon vagyok, amikor egy olyan karizmatikus ember, mint Budaházy hülyeségeket beszél ki tudja milyen indíttatásból. Pedig ő és a hozzá hasonlóak még tudnának is valamit tenni.

    Egyetlen pozitívum az egész cigány ügyben az, hogy elviekben fellépnek az uzsorázás ellen(tv-ben is eléggé felkapták, mikor egyszer néztem). Itt Zalában Zalaszentgróton például be is vittek a rendőrségre egy cigány famíliát ez ügyben.

    VálaszTörlés
  103. Moonlight

    Budaházy több, mint 2 évet ült előzetesben teljesen jogtalanul.
    2 év alatt minden embert meg lehet törni, és ne felejtsük el, hogy családja van.

    Azt sem lehet tudni, hogy mik voltak a szabadlábra helyezésének "feltételei". Biztos, hogy Budaházy már nem a régi, de nem biztos, hogy hibáztatható érte.

    Tudod Moonlight, egyedül nem megy. Ez csak a "V, mint Vérbosszúban" volt lehetséges, Budaházy mögé pedig nem most, hanem sok éve fel kellett volna sorakozzunk. Milliónyian.

    Anonymus

    VálaszTörlés
  104. TT,...ezt írtad fentebb:

    "Posta is azután hülyült meg, miután kiengedték a zügyészségről."

    ...ha jól tudom nem olyan rég neked is született gyereked!!

    Te mitől "hülyülnél" meg?...na majd elválik!!!!

    VálaszTörlés
  105. Nagyon komoly világháborús kitörési vészhelyzet alakul ki a mediterrán térségben. A szír kormányt megdönteni akaró iszlamista erők mögött Törökország kulcsszerepet vállal most, miközben a NATO készen áll lebombázni a szír hadsereget, mint ahogy tette Líbiában, az izraeli hadsereg pedig teljes készenlétben van (állítólag Irán megtámadására, de a ravasz cionistákkal sosem lehet tudni ki vagy mi igazán a célpont). Szíria fő szövetségese Oroszország, aki éppen most utasította a Kuznecov repülőhordozóját több más hadihajóval és tengeralattjáróval együtt a térségbe, ahol gyülekeznek amerikai, brit és francia hadihajók és tengeralattjárók is. Emlékezzünk a görög pap jóslatára és reméljük, hogy még nem jött el az idő, mert ha igen, a pokol kapujában állunk.

    mm

    VálaszTörlés
  106. mm, erről több tanulmány is készült, hogy a az Irán és Szíria lerohanása csak hasznos mellékterméke az igazi célpontnak, Oroszországnak. Igazából Törökországot akarják összeugrasztani Oroszországgal és mint láthatjuk ennek igen komoly esélyei vannak. A törökök igencsak felbátorodtak, de sajnos nem látják, hogy egy komoly konfliktus estén rámenne mindenük, de legalábbis a végére meggyengülnének, kifáradnának és ha netán a NATO kerekedne is ki győztesnek (bár nem hiszem hogy ma már valaki győztesként hagyhatja el a csata teret) akkor őket a törököket tennék felelőssé a konfliktus eszkalálásáért a térségben és a szerepe igen minimálisra lenne csökkentve. De egyáltalán nem biztos, hogy mi a végcél, úgy ahogy nagyon helyesen írod.Á.

    Ami a csörtét illeti, ne zuhanjatok magatokba, szükség van erre is még ha nem is szép, mint láthatjátok a nagyok sokkal nagyobb csörtére készülnek, mindenki a maga szintjén. Az ilyen egymásnak feszüléseknek is megvan a hozadéka, ha még nem is látszik, egyelőre.

    VálaszTörlés
  107. Árpi, ezek teljesen felesleges energiaharcok egymás ellen. Kicsiben ugyanúgy, mint nagyban. Pedig tökéletesen boldogan élhetne mindenki ezen a planétán, ha hagynák.

    TT

    VálaszTörlés
  108. TT, ha a kicsi kutya nem sz...a kihasadna. Ami felesleges az a feltételes módban beszélni, mert amíg két ember van a földön az nem fog bekövetkezni amit írsz és sajnos ez a természetes, az állatvilágban és növényvilágban is egyik el akarja nyomni a másikat elvenni az életteret. Az emberiség történelmében több háború volt mint béke. Régen a vár alá vonultak, most robotrepülőkkel harcolnak, ennyi változott mindössze, semmi más. Ezzel együtt kell élni.Á.

    VálaszTörlés
  109. ...vagy halni. Igazad van Árpi, Törökország most egy "mindent vagy semmit játékot" játszik, de persze ennek is megvan az oka. Nem arról van szó, hogy újjá akarja építeni Erdogán az oszmán birodalmat: a fonalak -egyáltalán nem meglepő módon- ismét a "kiválasztott" kaszt felé vezetnek: a török forradalom óta (Atatürk) az Erdogán kormány az első amit nem a kriptozsidó dönmék irányítanak és Erdogan azért veszi most kézbe az iszlamista forradalmat az egész arab térségben (az Obama kormány áldásával... az sincs kizárva hogy maga Obama is titokban a muzulmán testvériséghez tartozik), hogy az ne a kriptozsidó wahhabiták irányítása alá kerüljön. Egy remek írás erről itt: http://www.strategic-culture.org/news/2011/10/25/the-doenmeh-the-middle-easts-most-whispered-secret-part-i.html

    Sajnos, eközben Erdogán megsérti az orosz érdekeket, hiszen Kadhafi, Assad (Szíria) és Ahmadinejád biztos szövetségesek, a muzulmán testvériség pedig csak veszélyt jelenthet Oroszország befolyására a közép-ázsiai térségben.

    A kubai rakéták ügy óta valszeg nem volt ilyen nagy a világháború kitörésének az esélye. A következő napok vagy legfeljebb hónapok döntőek lesznek mindannyiunk élete számára.

    mm

    VálaszTörlés
  110. Mindenesetre nekünk magyaroknak különösen fontos ami történik Törökország körül, hiszen majdnem hogy szomszédok vagyunk. Ezért javaslom mindenkinek e cikk olvasását (két részben), ami nélkül sztem nem igen lehet értelmezni az eseményeket:

    http://www.strategic-culture.org/news/2011/10/25/the-doenmeh-the-middle-easts-most-whispered-secret-part-i.html

    http://www.strategic-culture.org/news/2011/10/26/the-doenmeh-the-middle-easts-most-whispered-secret-part-ii.html

    mm

    VálaszTörlés
  111. Ha valakinek lenne kedve írni egy blogbejegyzést, erősen javaslom ezt az alapanyagot: http://www.thetechherald.com/article.php/200914/3354/CERN-admits-black-hole-ripped-in-space-by-Large-Hadron-Collider

    Egyszerűen-nagyszerűen erról van szó: a CERN bevallotta hívatalosan, hogy "sikerült" neki véletlenül létrehozni egy "fekete lyukat" amit nem képes megszüntetni!!!!! és amit csak nagy nehezen tud "karanténben" tartani!!!!!!!!! Basszuskulcs ennek a fele sem tréfa...

    Írtam egy bejegyzést a blogon néhány hónapja, felhívva a figyelmet éppen erre a veszélyre. Akkoriban ugyanis sok fizikus (és különösen a kínaiak, akik most a quantumfizika élén járnak) figyelmeztettek erre a veszélyre.

    Komolyan fennáll tehát a lehetőség (a CERN nem is cáfolja), hogy a CERN által létrehozott "fekete lyuk" kiszabadul a karanténből és egyszerűen-nagyszerűen lenyeli kis bolygónkat... vagyis már nem is lenne szükség egy harmadik világháborúra, hogy az emberiség minden problémája egy csapással megoldódjon. Őrült egy világban élünk, nemde?

    mm

    VálaszTörlés
  112. Azért még mielőtt kitörne a nagy pánik, az előző hír a fekete lyukról csak egy tréfa volt. Szükségünk van lazítani az igaz rossz hírekkel szemben, hogy azok ne az agyunkra menjenek. Egy svájci patológus orvos ismerősöm szerint, aki valóban magyar számazásu és Genfben dolgozik, sosem volt még ennyi öngyilkosság Magyarországon (ilyesmit elmondanak a korboncolók amikor csettelgetni szoktak egymással). Úgy hogy fel a fejjel mindenki, ilyenkor kell bizonyítani hogy nem sárgarépa lé folyik az ereinkben.

    mm

    VálaszTörlés
  113. Na látom hogy vki már ki is törölte a kis feketelyukas tréfás kommentemet. Ejnye ejnye..

    mm

    VálaszTörlés
  114. mm, nem tudom ki szokott törölni azok közül, akiknek admin joga van a bloghoz :)
    Bocs ezt nem tudtam kihagyni.

    A kommented, mint minden ilyen esetben, ott volt a spam-ek közt, de jó lenne, ha már te is meg tudnád ezt nézni, hiszen van belépő kódod. Rámész a megjegyzések menüre és megnézed a spam fiókban nincs-é, ami innen hiányzik. It's so simple.

    Anonymus

    VálaszTörlés
  115. De igen is vki kitörölte a kommentement, Anonymus és tudom is ki: a ZANNUNAKIAK!!!!! Egy ideje már üldöznek engem is, ma reggel pl egy zannunaki ügynök (ők a rossz fiúk) a tejeskávémba készült valamit keverni amikor szerencsére egy szíriuszi ügynők (ők a jó fiúk) aki arra járt meglátta és nyomban meg is semmisítette a termolézeres pisztolyával. Résen kell ám lennünk, különben a fő zannunaki ügynök a Zorbi Vektor mindannyiunk tejeskávéjába is valamit keverni fog! hehe..

    mm

    VálaszTörlés
  116. Ez a fránya annunaki spamszűrő valamiért nem szereti a túl hosszú linkeket egy hozzászólásban.

    VálaszTörlés
  117. "The black hole is being kept under quarantine and our scientists have been monitoring its progression,"

    :-) Ez qrva jó, ezért tényleg érdemes volt elővadászni a spam vödörből, rég nevettem ilyen jót.

    Már látom is a holnapi Blikk címlapszövegét:

    "Bármelyik pillanatban itt lehet a világvége: egyelőre karanténban a fekete lyuk"

    :-D

    Anonymus

    VálaszTörlés
  118. Ez a "karanténba helyezett fekete lyuk" izé akár Budaházy cigányisztán-féle "megoldását" is jelképezhetné hehe..

    VálaszTörlés
  119. nem bánom én a karantént is fel fogom zabálni aztán meg mindenkit és még egy jó nagyot is fogok ra böfögni DDDDD

    a fekete lyuk

    VálaszTörlés
  120. A lyuk túloldalán hátha egy jobb világ vár. :)

    TT

    VálaszTörlés
  121. Olvassátok el Szeszák cikkét Eszes Tamásról!Á.
    szeszak.hu

    VálaszTörlés
  122. Szeszák jól látja, a Jobbik pusztán egy csali azok számára akik nemzetben gondolkodnak és nem elég hülyék ahhoz, hogy bekapják a fideszes csalit. Magyarán, a Jobbik egy ál-ellenzék. Banánköztársaságban élünk és lesz még így sem. Csak akkor lesz változás ha már annyira elviselhetetlen lesz a nyomor és a bűnözés és annyira feltűnő ezzel szemben a politikai elitek exisztenciális jóléte és arrogánciája, hogy munkanélküliek és hajléktalanok százezrei fognak hetente tüntetni a parlament előtt, ameddig csak nem történik meg valahogy a valódi rendszerváltás. Ez hamar be fog következni mert már semmi tartaléka nincs a kifosztott országnak és a következő állomás a rendőrállam ami pedig nem más, mint nyílt diktatúra. A nyílt diktatúra pedig minden csak nem egy stabil rendszer.

    X

    VálaszTörlés
  123. A Jobbik az utolsó nagy ál-ellenzéki pártként lett létrehozva, mert ha sikerülne a globalista terv Európában, nem lenne többé semmilyen párt egy európai országban sem, csupán Brüsszelből kijelölt és rendszeresen felcserélt "szakértői kormányok" amelyek együtt a kiherélt és csonka parlamenttekkel az új kazár birodalom utasításait hajtanák végre. Ez esetben az sincs kizárva, hogy Orbánék visszaállítanák a monarchiát Magyarországon, természetesen egy lakáj operettmonarchiát operetthuszárokkal és operettdemokráciával.

    X

    VálaszTörlés
  124. Igazad van Mózi, ez már egy tragikomédia.
    Szerencsére minden színházi előadás VÉGET ér egyszer.

    TT

    VálaszTörlés
  125. Kedves MM, én azt mondom, hogy nem lesz itt háború, sem nagy, sem kicsi, újévig nem, mert akarok bulizni egy jót :) Szóval, ha netán szeretsz fogadást kötni, én állok elébe :)
    Caesar

    VálaszTörlés
  126. Jó bulizást Caesar!

    Igyál jó sok szeszt, hogy még véletlenül sem jusson eszedbe az az 51 éves metró-vezető, aki mikor elől, a végrehajtás során, rátörték a kommandósok az ajtót, hátul már ugrott is a IX. emeletről a halálba!
    Azok se jussanak eszedbe, kik felgyújtották magukat, vagy magukra gyújtották, magukra robbantották házukat, elorzott otthonukat!
    Százezrekről beszélünk!
    Jó sok szeszt kell inni, hogy mindez felejthető legyen.
    Vigasztalásul mondom, mindenkire, rád is sor fog kerülni, hiába ügyeskedsz, úgyhogy bulizz míg teheted, erre is köthetsz fogadást...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  127. Eldrogoztad már az eszedet cézár-motyókám, én sosem állítottam hogy háború lesz vagy ilyesmi. Minek teszed ki az orrodat a kis kakás blogodról ha képtelen vagy bármit felfogni? Hányingerem van az önző beképzelt kis barmoktól, maradj inkább távol még lerókázlak.

    mm

    VálaszTörlés
  128. Mivel a politika nem segíthet, két dolog történhet a jövőben. Vagy elhagyja az országot a lakosság értelmesebb része miközben tovább szaporodnak a navajonkik és akkor Magyarország már csak a papíron fog létezni... vagy az éhezés és a bűnözés nyomására a települések egymás után önállósítsák magukat a politikai döntésektől és ALULRÓL újjá épül az ország.

    mm

    VálaszTörlés
  129. Fapipától, a Magyar-Mátrix-Hún-Únió honlapról, dr Halász József értekezéséből egy rövid részlet:
    "A Szent Korona eszme szerint államalapító nemzet a magyar, államalkotó pedig minden olyan nemzet, amely kultúrjának természetes helyet talált a Szent Korona területén. A Szent Korona tagja az államalapító nemzet minden tagja, függetlenül attól, hogy hol él, és az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona területén élnek. (Álláspontom szerint a Szent Korona tag kritérium egyben az állampolgárságot is meghatározza.) Mindenki más - pl. a zsidók, a cigányok - idegenek, vagy (szebben fogalmazva) vendégek, akiknek sem a pénztárcánkba, sem az életünk vitelébe, sem a hálószobánkban belépési és beleszólási joguk nincs. Ha itt akarnak élni, akkor el kell fogadniuk a mi értékrendünket, a mi érdekeink elsődlegességét minden idegen érdekkel szemben!"
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  130. Nyugger hülye nózi!
    Leírom még 1x:
    1. Nem járok ide, mert számomra itt semmi érdekes nincs. Tucat cikkek, innen-onnan bemásolva.
    2. Nem járok ide, mert nem vagytok akkora kaliberűek. Tucat emberkék, tucat véleménnyel.
    3. Ha mégis írok ide valamit, a nevem mindig kiírom.

    Szóval nyugger harcos, ne vizionál állandóan engem, szarok a vén pofádra. És, ha tovább pofázol, ellopom a járókereted, és megnézheted magad!

    VálaszTörlés
  131. Vona Gábor netkommandója ismét a láthatáron, azonos erkölcsi színvonal, pedofília, homokosság nemzeti mázba bújtatva. Mindezért havi rendszeres fizetés a jób-ik pártkasszájából. Éljen a jób-ik, hajrá gárdisták nemzeti macesz a rovásra.

    VálaszTörlés
  132. http://www.youtube.com/user/PirosPirulaProjekt#p/u/11/pwgvW6D3_no

    VálaszTörlés
  133. Szijjártó szagot érzek.
    Jut eszembe. Múlt héten találkoztam Szilviával. Hogy ki volt nyalva, csinos volt nagyon, biztos randira ment. Ki van simulva, csillog a szeme, mosoly az arcán.... Biztos kezelgeti valaki férfi módra. Ideje is volt, ilyen npnek férfi kell, nem 1 nyulam-bulam, női hormonoktól burjánzó szijjártó-féle hisztis, kis miki egerekre.

    VálaszTörlés
  134. motyo, legalább olyat írj amiről van tapasztalatod, férfi módra.... ja vagy úgy a másik végéről van tapasztalatod, így már értjük.

    VálaszTörlés
  135. Kérdezd meg Szilviát mi a véleménye rólam :)

    VálaszTörlés
  136. Már megint mások magánéletét mocskolod, motyóklotyó? Borzasztóan boldogtalan lehetsz, mint általában minden homo amikor már túl sok sz@rba mártotta a farkát.

    Ők legalább boldogok és nem deviánsok (MERT nem deviánsok): http://www.blikk.hu/data/cikk/2/00/7/57/cikk_2000757/szijjarto1.jpg

    mm

    VálaszTörlés
  137. mm, gondolom a fekália barlangjába senki sem szól hozzá, azért jár ide, nem baj ha szapulják de legalább emberek közt akar lenni. velorexet hogy írják rovással? Kérdezzük meg az apostolt.

    VálaszTörlés
  138. És látszólag ők is boldogok: http://hir3.hu/hirkep/6/46057_hir.jpg

    Én örülök minden boldog embernek, mint ahogy sajnálom minden szenvedő embert is. Sajnos ma már Magyarországon sokkal több a szenvedő, mint a boldog ember és az arány tovább romlik. Pedig, ha egy adott országban már túl sokan szenvednek, a boldog emberek sem lehetnek igazán boldogok és azt hiszem, hogy sem Novák, sem Szíjjártó nem maradhatnak sokáig boldogok ennyi szenvedés láttán. Persze, behunyhatják szemüket, de ez is csak egy ideig megy.

    mm

    VálaszTörlés
  139. Ó igen, olyan jó idejárni közétek emberek közé, nekem a megkeseredettnek. :)
    Úgy unatkozom a mi fekáliánkon, nem megy a blogunk, ezért idejárok erre a nagyon menő blogra, az emberek közé. :) Bár csak olyan lehetnék mint ti! Igaz nagy magyarok!

    VálaszTörlés
  140. Nyuggur nózi! Leszel a fogadott dédipapám?

    VálaszTörlés
  141. Mr.Moto Vona Gábor és Z. Kárpát Dániel házibarátja , de mint látjuk Berta Szilvia is mélyebbről ismeri. Összenő ami összetartozik. Mindenki figyelmébe ajánljuk a postaszar blogot, amit a jób-ik üzemeltet, az a színvonal valójában a jób-ik színvonal.

    VálaszTörlés
  142. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  143. Látom valaki eltávolította azt, hogy mr.Moto, Vona Gábor és Z. Kárpát Dániel kebel pajtása, házi bohóca. A postaszar blog a jób-bik szerves részét képezi, havi apanázs fejében kb.350 ezer ft, költségből van fenn tartva. A költségeket informatikai szolgáltatás címen a párt költség vetéséből fizetik ki és erről mindössze négy-öt beavatott tud, hogy mire megy a jobbik költségvetése valójában. Szabó Gábor erről többet tudna mesélni, ugyanis ő ajánlotta be Mr. Motot mint főügyeletes netkommandóst, egyazon szórakozó helyre járnak, ahol igazi férfimód kezelik le egymást, mint erről moto nyilatkozott. Hajrá jób-bik hajrá gárdisták hajrá postaszar.

    VálaszTörlés
  144. Egyre kreténebb ez a blog is...:)) Lassan olyanok lesztek a Jobbikkal kapcsolatban mint a postaszar Jimbóval. Pedig nem egy kategória a kettő. Ezt talán még mézes "bumeráng" mózes is elismeri...:D

    VálaszTörlés
  145. Mantis, szerinted ez véletlen? Ha kell még túl is fogjuk szárnyalni, mint már írtam kutyaharapást szőrivel, de várjátok ki a választások közeledtét csicskák, komoly anyagot biztosítottatok.Lehet ez bumeráng vagy fagyi mindegy minek nevezitek. Aki mocsokul viselkedik maga is mocskos lesz. Ha így hát így.

    Örülök, hogy látod a blogotok kretén.

    Mr. Moto , Vona Gábor és Z. Kárpát Dániel csicskása, aki a jób-bik netkommandóját szerkezti és üzemelteti havi 350 ezer forintért a saját bevallása szerint Berta Szilviával létesített szexuális kapcsolatot és ennek köszönhető, hogy sugárzik belőle az öröm és boldogság. Még arra is bátorítja Mr. Moto az olvasókat, hogy személyesen Szilvitől érdeklődjön mindenki , hogy milyen véleménnyel van Motoról. Nos kedves Jób-bikosok gárdisták forduljatok bizalommal Szilvihez.

    a mindenki figyelmébe ajánlott postaszar blogot eredetileg azért hozták létre, hogy P.I. jób-bikos kritizálásának, "rágalmainak" véget vessenek, de átvették és egymásra licitáltak, hogy ki tud kit jób-ban gyalázni, nem kímélve sem asszonyt sem gyermeket. Mindez a jób-bik legfelső vezetés beleegyezésével, jóváhagyásával és finanszírozásával történik. Arra mindenesetre jó volt, hogy fény derüljön az ál nemzeti, degenerált, perverz és már a törvényt sértő jób-bikosok leleplezésére. A postaszar blog lényegében napi 24 óra figyelmet igényel, több energiát fordítva rá mint a barikádra. Aki a jób-bik szellemiségét meg akarja valójában ismerni, bőséges anyaggal tudunk szolgáltatni.

    VálaszTörlés
  146. Anyám borogass, miféle párbeszéd megy itt?
    Van még ezek után bárkinek is kedve erre a blogra bejegyzést írni?

    Anonymus

    VálaszTörlés
  147. Anonymus, mielőtt elszörnyülködnél végleg, jobb ha tudod, hogy a szemét eltakarítása szemeteléssel jár, szeretetrezgéssel ma már nem sokra megyünk.

    VálaszTörlés
  148. Nem fogom ezt a született elmebeteg kis táskát védeni, de ha a retkes száját normálisra váltaná meghallanák. Néha mond jókat amin érdemes elgondolkodni. A.

    VálaszTörlés
  149. "Hamarosan elkészül a nemzeti romastratégia

    Lezárja a kormány szerdán a magyar nemzeti romastratégiáról indított társadalmi vitát. Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkára kedden Brüsszelben elmondta: a vitához több száz szervezet nyújtotta be javaslatait és kérdéseit.

    Az Európai Parlamentben Nemzeti Romastratégiák – egy átfogó és hatékony európai megközelítés biztosítása címmel tartott konferenciát követően nyilatkozva a politikus jelezte: Magyarország a decemberi határidő előtt el fogja juttatni Brüsszelbe a dokumentumot.

    A tanácskozáson elhangzottak alapján Balog Zoltán elmondta: nagy elismerés övezi az Európai Unióban azt, amit Magyarország tett az első félévben. Úgy értékelik, hogy ha Magyarország nem kezdeményezi az uniós roma keretstratégiát, ma nem is lenne ilyen – fogalmazott."

    MTI

    VálaszTörlés
  150. Roma stratégia:

    - Nem létező tömeges közmunka program amiben amúgy sem akar részt venni a cigány tömeg.
    - Tovább is szaporító segélyrendszer (aminek köszönhetően minek is vállalna filléres közmunkát a cigányság javarésze).
    - További pozitívdiszkrimináció és fitneszbörtönrendszer ami a nyaralás és egyben utánképzés sokak számára.

    mm

    VálaszTörlés
  151. mm, ez így van, közmunkaprogramból hogyan lesz fizetve az államadósság "ha beledöglünk is" szerinted? A közmunka béreket is azoknak kell kitermelni akik értéket állítanak elő nem közmunka keretén belül, hanem piac képes terméket. Az erdősítés terep előkészítésből meg kökénybokor irtásból (itt Gyulán ez a sláger) nem lesz IMF törlesztés, de jól hangzik. De vannak überokosak akik példának felhozzák Hitlert, (ilyenkor megengedhető ) hogy ő is közmunkaprogram keretén belül stb. stb. Egy dolgot elfelejtenek viszont és ez elég lényeges, a közmunka program meghirdetése előtt Hitler nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy márpedig Németországnak nincs külföldi adóssága, mindent kamatostól sokszorosan visszafizettek. Orbán csak a közmunkaprogramig jutott el.:-))Á.

    VálaszTörlés
  152. Ami Adolfot illeti, neki valóban nem Rothschildéknak kellett átutalni az adópénzeket államadósságtörlesztés címen és főleg nemzeti volt a nemzeti bank vagyis nyomtathatott márkát amivel fejlesztve volt a reálgazdaság nem "konszolidálva" Rothschildék bankjai.

    Ez a romastratégia már kezd hasonlítani a lochnesszi szörnyre, mindenki beszél róla de senki sem látja. Tipikus orbanista húzás mert közben az igazi roma stratégiáról szó sem esik, a titkos de valódi roma stratégiáról, ami úgy hangzik hogy mindenáron és mihamarabb többségbe juttatni a kissebséget mert csak akkor igazi egy gyarmat ha a lakosságnak gőze sincs nemzeti identitásról és épp hogy tud írni-olvasni (több már veszélyes a mindenkori gyarmatosító számára).

    mm

    VálaszTörlés
  153. Természetesen, legyen bármiről is szó Hitlerrel kapcsolatban, kötelező az általános zsidó elvárás, csak negatívban! -csak finoman lehet érzékeltetni, hogy gazdasági csodát hajtott végre Németországban!
    Háborús okká nőtte ki magát, hogy a zsidó-gyarmat Németország kikerült fennhatóságuk alól!
    Már többször írtam le, hogy ez az a téma, amitől minden zsidót az azonnali gutaütés kerülgeti...
    Igen, a példaértéke miatt!
    Gyöngyösi Zoltán/piskota

    VálaszTörlés
  154. Gazdasági csoda - Ja, róccsild pénzből.

    Nem érdemes külön szemlélni a XX. század eseményeit, csakis egyben szabad vizsgálni a XVI-XIX. sz eseményeivel együtt, annak érdekében, hogy az egymás után bekövetkezett, tervezett események "diszkrét" ívét felismerjük. A végeredményt pedig itt láthatjuk az orrunk előtt, ami ma zajlik a világban.

    TT

    VálaszTörlés
  155. piskota, félreértelmezhető a hozzászólásod, valójában gazdasági "csoda" abból lett, hogy elzárta a pénzszivattyút, a többi meg már jött magától.Itt is magától jönne a "csoda" amelyek márpedig nincsenek, ha a pénzszivattyú elzárásra kerülne és itt nem csak az IMF és bajtársairól van szó, hanem a multik által überelt fogyasztási cikkekről is.Á.

    VálaszTörlés
  156. Ma reggel a híradóban: Zorbán zállam megvásárolná a Rábát (mezőgazdasági gépek gyártása). Mivel már nyilatkozott a narancs hatalom hogy nem az állam dolga munkahelyeket teremteni, vajon mit jelentsen a Rába államosítása? A jobbik esetben azt, hogy magyar traktorok lesznek magyar munkából... álmodni mindig lehet. A rosszabbik az, hogy miután felvásárolta Rábát fillérekért a magyar tőzsdén (sok kis magyar részvénytulajdonos), az állam majd eladja egy kínai gyártónak aki majd a volt Rába üzemében fogja összerakni a kínában gyártott gépeket hogy elárasztja vele Ájrópát. Miért nem Kína veszi meg közvetlenül a tőzsdén? Mert akkor a német, francia és amerikai mezőgazdasági gépgyártók is rálicitálnának (nem akarnak kínai konkurrenciát az ájrópai piacon) és ezáltal nagyon drága lenne a részvény.

    Kína már megvette Volvót és most készül megvenni a Saabot is. Pár éven belül beteljesül a pentagoni tanulmány miszerint Kína felvásárolja az ájrópai ipar jelentős részét és Ájrópa kínai gyarmat lesz. Mindez a kudarcra itélt uniós globalizációnak köszönhető.

    mm

    VálaszTörlés
  157. TT.

    Nem érdemes egy, akár követendő példaértékű, karakteres eseményt az általános történelem palettáján elmázolni...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  158. Zoli, az elitzsidók által hatalomhoz juttatott félzsidó szobafestő esete nem annyira követendő példaérték - szerintem. A 30-as évek német gazdasági fejlődése valóban példaértékű, de erős a gyanú, hogy mindez azért is történhetett meg, mert globáléknak az Antant mellett létre kellett hozni egy másik pólust, hogy jól összeugrasszák őket, s erre a Ruhr-vidékkel, és az alapvetően munkaszerető precíz német néppel felszerelkezett Németországot tartották alkalmasnak. A pólusok létrehozásán túl - és ebben mondjuk egyetértek Postával - az is lehetett a másik cél, hogy a világ zsidóságát ösztökéljék az egy helyre való költözésre, amelynek helyszínében már jóval azelőtt megállapodás született, de ez gondolom ismert itt mindenkinek.

    TT

    VálaszTörlés
  159. Rába, BorsodChem, focistadionok építése... és ez még csak a kezdet. Kína most mindent megkaphat Magyarországon annak cserében hogy állmapapírokat "vásárol" vagyis hitelez a narancs hatalomnak. Ja, hogy csökkenteni akarja zorbán az államadósságot? hát persze de az ő sajátos logikája szerint az állampapírok "eladása" nem számít adósságnak. Ergo, tovább is hitelből él az állam és miközben minden adópénzt átutalunk az előzőleg felvett hitelek törlesztésére, mindent oda adunk annak, aki hajlandó "vásárolni" tőlünk értéktelen (mert valóban fedezetlen) államkötvényeket.

    mm

    mm

    VálaszTörlés
  160. Egyébként ha valaki azt gondolná, hogy a focistadionok felépítése legalább sok magyar munkanélkülinek és cigánynak fog adni munkát, nagyon téved. A stadionokat kínai vállalatok fogják felépíteni, mert egyedül ők (vagyis a kínai állam, mivel ezek állami vállalatok) adnak hozzá hitelt, ők pedig nagyrészben a saját embereikkel dolgoznak. Nem is tehetnek mást, hiszen olyan kegyetlenül hatékony munkafolyamatokkal dolgoznak, amire csak a legmodernebb gépek és a jól kiképzett szuperprofi kínai munkások képesek. Egy 15 emeletes szállodát például felépítenek akár öt munkanap alatt: http://www.youtube.com/watch?v=PHclP7v7cgM&feature=related

    Mi a f@szt csinálnának egy ilyen építkezésen közmunkás talicskatologatók és lapátolók ezrei?

    mm

    VálaszTörlés
  161. Mózi eddig kínapárti voltál viszonylag, hát nem is örülsz, hogy milyen jók a magyar-kínai kapcsolatok immár?
    Vagy a múltkori gyerekáldozás megváltoztatta a véleményed?

    TT

    VálaszTörlés
  162. TT, Kína nem a Vöröskereszt. Ha egy kormány mindent megad neki, hogy "eladhassa" nyavajás államkötvényeit (vagyis hiteleket kunyerál tőle), Kína mindent megadja a hitelt és közben elvesz mindent ami kell neki. Nem Kínával van baj, hanem azokkal, akik hajlandók eladni neki az országot néhány gigabájtnyi virtuális pénzért... amit egyébként sosem fogunk látni mert egyenesen az előző hitelek törlesztésére mennek majd. Kína lehet egy jó gazdasági partner, de lehet egy újjabb gyarmatosító is mert Kína kegyetlen a gyengékkel.

    mm

    VálaszTörlés
  163. Hozzá kéne már szokni nem mindent fekete-fehér karikatúrákban látni. A valóság ennél árnyalatosabb. Én többek közt erre akartam rámutatni ezen a blogon, de nem igen sikerült és ezért is hagytam abba a bejegyzések írását.

    mm

    VálaszTörlés
  164. Írtam korábban egy bejegyzést ami elszállt, most lerövidítve ugyanaz.
    piskota, nincs gazdasági csoda és soha nem is volt és nem is lesz, a csodát az művelte, hogy elzárta Hitler a pénz szivattyút, a többi meg már ment magától, itt is menne. Orbán ezt nem meri és nem is akarja megtenni, inkább áfát és járulékot emel, hogy a többiről ne is szóljak. Ez lesz a csoda, ha életbe marad a nép.

    Közmunkából nem lehet IMF et fizetni, a közmunkát is az értéket előállító réteg fizeti vagy a kibocsájtott államkötvény de egyszer minden kötvénnyt vissza kell vásárolni, vagy folyamatosan fizetni kamatot (hozadékot) utána, közmunkának nem sok hozadéka lesz, főleg ha kökénybokrot írtanak, itt Gyulán ez a sláger, vagy ha erdőtelepítéshez készítik elő a terepet, az az erdő 20-70 év múlva hoz hasznot, viszont addig is fizetni kell ......
    Amíg valaki a jelenlegi keretek közé szorítva gondolkodik csodára ne számítson, hacsak mint korábban írtam, az lesz a csoda ha bele nem gebbedünk.Á.

    VálaszTörlés
  165. Az eszem megáll hogy a számomra nagyra becsült régi ismerőseim is azon pörögnek hogy Eszes Tamás nem lehetett öngyilkos, mert meggyilkoltak. Hogy hogyan és miért azt nem tudjuk, de meggyilkoltak. Ekkora baromságot , mar ne haragudjatok . .....

    VálaszTörlés
  166. White Falcon!

    Kérlek, ne szűkítsd le a fantáziádat!
    Ma, részben a korlátlan fenyegetettség révén, részben a pszichére ható nagyszerű vegyszerek hatására bármire, ismétlem, bármire rá lehet kényszeríteni embereket, az önkéntesség látszatának fenntartása mellett!
    Esetleg, ismétlem, esetleg! -még arra is, hogy egy ikonnak számító kemény katonaember, kinek hívei, követői voltak, a katonához méltatlan, halálnemében katonára feltétlen megalázó halálnemet válasszon! E halálnem meghazudtolni látszik azt az életet, melyet élt, alkalmas arra, hogy leredukáljon minden pozitív hatást, amit a társadalomra gyakorolt!
    Emlékeztethetlek Batthyány Lajos kivégzésére, ki inkább összeszabdalta a nyakát a felesége által becsempészett késsel, hogy kiharcolja a golyó általi halált! De akkor még őszintébb életet éltünk, élhettünk...
    Írom ezt, annak tudatában, hogy természetesen ismerem Tamáshoz fűződő kapcsolatodat...
    Ezért javasolom, hagyjuk nyitva ezt a kérdést, engedd meg nekem, s másoknak, hogy elvessük, minden hivatalos ráhatás ellenére, az önkéntességet, az önkezűség elfogadásával!
    Régen találkoztunk. Ez olyan mint a ma családi élete, hogy haláleset kell hozzá, hogy a család megtalálja egymást...
    Gyöngyösi Zoltán/piskota

    VálaszTörlés
  167. Zoltán , valóban , ismertem Tamást , azért írom amit írok . Nyilván ezekről a dolgokról már nem beszél az ember a kegyelet okán , de pontosan azért írom amit írok mert ismertem közelről . " ikonnak számító katona ember " na ez az a mondat amely minden szavaban téved , szerinted miért nem száll be a találgatós játékba sem a kurucon , sem a faceboon sem dr Szeszák oldalán egy Véderős sem ? Mert ők is ismerték és inkább halgatnak mint én is , illetve finoman és árnyaltan próbáljak körül írni a lényeget . : Tamás sikertelensegi sorozata mar évek óta tart, amely felőrölte az idegeit és a józan ítélő képességét is. Azon kívül Tamás rendelkezett azon tulajdonsággal ha nem kapott meg valamit azonnal és úgy ahogy ő akarta akkor kivágta a hisztit. Na ez a hiszti tul jól sikerült -:(

    VálaszTörlés
  168. Ha írok egy cikket azt hova kell küldeni hogy megjelenjen itt ? 

    VálaszTörlés
  169. Azon kívül maga a fő ok hiányzott a gyilkossághoz - a politikai fontossága.  .. A polgármesteri választásokat - ahogy az várható volt - elbukta , a véderő vezetését ezen évben 3x adta át másnak , először már ezen év februárjában , amikor még Norvégiában volt tehát nem szerepelt a porondon bármennyire is viharos előélete volt a nyáron. Nem volt ikon csak azért mert megkísérelt egy Véderős tábort szervezni a cigányok szomszédságában - ezek a táborok 2008 óta mennek és a kutya rá se bagózott, múlt év május végen is csak nehány eltévedt horgasszal találkoztunk Jaszkiséren pedig a faluban nem kis meglepetést okozott a helyi boltba vásárolni betérő 30 terepruhás ember.......Vagy a polgármesteri választás miatt lett volna ikon ? Ugyan már , minden - a vidéki életet ismerő ember tudja hogy semmi esélye sem volt , egy falu közössége abban bízik akit ismer , és nem abban aki egy hónapja költözött a faluba.....Nem volt ikon és nem volt kemény katona ember , politikai jelentősége mindössze annyi mint a mienk itt : számon tartottak mint szélsőséges gondolkozasút , akár csak minket......

    VálaszTörlés
  170. Kosz velorex , meg gondolkozom rajta hogy írjak e Tamás rol , ha teszem megpróbálok árnyaltan fogalmazni, és ha valóban teszem akkor azt csak a köd tisztázása végett .....

    VálaszTörlés
  171. WF,

    ha valaki keresi az igazságot (néha esetleg hibás következtetéseket levonva), az már szélsőségesnek számít?
    Szerintem az a szélsőséges, ahogy a magyar kormányok bánnak saját népükkel... Magyarország elmúlt 60 éve maga a hivatalos szintre emelt terrorizmus. Nem látjuk a valódi ellenséget csak a janicsárjait, és pusztul a nemzet. Nem gyengén...
    Jóvanna, tudom, szélsőséges gondolkodók vagyunk..

    VálaszTörlés
  172. White Falcon!

    Kérlek, ne írd meg a szándékozott cikket, csak negatívumot váltana ki...
    Kérlek, tekints el tőle, hogy kérésemet indokoljam...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  173. Velorex , gondolom a hozzam intézett kerdes költői volt -:) de ha komoly , kerzezd inkább azokat a liberális majmokat akik ezt a jelzőt ránk akasztottak -:)

    VálaszTörlés
  174. Árpád!

    A német gazdasági csoda időszaka nem egymondatos elemzést igényelne.., aminthogy Hitler személye sem!
    Gondolj arra, hogy az akkoriban uralkodó brit demagóg kommunikáció miatt, mennyi időnek kellett eltelnie, hogy oszladozni kezdjen Napóleonról a ráhordott szenny, a vértivó, korzikai szörnyeteg képe!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  175. piskota, ezzel kapcsolatban írtam vagy két hozzászólást, de megjelenés után pár perccel elszálltak, úgyhogy nem erőlködöm tovább. Veled ellentétben én előítéletek és demagógia nélkül próbálom szemlélni a dolgokat. Meggyőzni nem áll szándékomban sem Téged sem mást. A témát valamilyen szinten ismerem, de továbbra sem hiszek csodákban, mint már írtam a csoda maga a pénzszívattyú leállítása volt a többi meg már jött magától. Itt is működne, ha a kifele áramló csapokat elzárnák, amíg nem addig csak rosszabb lesz.Á.

    VálaszTörlés
  176. Azért nem árt emlékezni, hogy Adolf az amerikai eugenikusok írásai alapján dolgozta ki a fajelméletét, és a mecénása is egy bizonyos Prescott Bush volt, csak ezt nem igazán szeretik emlegetni egyik oldalon sem. Kicsi a világ, szokás mondani.

    VálaszTörlés
  177. Árpád!

    "Veled ellentétben én előítéletek és demagógia nélkül..."
    Pont tőled, ez megdöbbentet!
    Azt fel sem tételezed, hogy amit Te előítéletnek tartasz, az megalapozott ítélet, amit pedig demagógiának, az a tiédtől eltérő ismeret, vagy ha van valami demagógia, az esetleg a Te ismerethiányodból fakad...
    Amit részedről ellentét nélkül elhiszek, az a tévedhetetlen kétely-nélküli önbizalmad, míg veled ellentétben mondhatom, igen nagymértékű kétely lakozik bennem, elsősorban önmagam iránt...
    A teendőket illetően viszont tudok veled azonosulni, ha némileg más megfogalmazásban is kezelem a dolgokat...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  178. Úgy látom, ma épp Árpi került Zoltán bátyánk "kit cseszegessünk ma?" táblájára.
    :)

    TT

    VálaszTörlés
  179. Zoltán, köszönöm. Távol áll tőlem, hogy kioktassalak, sem téged sem mást. Önmagad kételyét csak Te tudod eloszlatni, ha mi nem bízunk önmagunkban, hogyan várhatjuk el másoktól, hogy bízzanak bennünk. Zoltán egyelőre mi csak rengeteg szikra vagyunk itt az éterben, aminek oly kevés haszna van,azt nem mondom, hogy teljesen haszontalan, de ez kevés. Az a gond, hogy mindenki mondja a magáét, de ez sehová nem vezet, szervezettség és konkrét közös cél nélkül, bakfitty minden. Képzelj el egy hangyabolyt amint mindenki a saját feje után rohangálna, mi lenne ott? Az a boly hamarosan elpusztulna, ezen az úton haladunk mi már egy jó ideje, mert aki a vezér szerepet betölti az valójában egy janicsár, ezért nincs is elfogadva, csak megtűrve kényszerből.

    Ettől függetlenül nincs minden veszve, még nincs, csak nagyon kevés az aki részt akar venni munkával abban , hogy az életünk értelmet nyerjen.Á.

    VálaszTörlés
  180. Na, azért nem áll tőled olyan messze a kioktatás...
    üdv.
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  181. TT.

    -ha neked nem tűnt volna fel, nekem igen, hogy éppen előítéletes demagógnak lettem nevezve...
    Szerintem meg objektív kérdése, ki, honnan mit /akar/ lát/ni/.
    Amennyiben összegezzük a vektorokat, az eredőn már nincs mit vitatkozni.., gondolok a baráti lakatosodra, igen arra...
    Gyz/p

    VálaszTörlés