2011. november 15., kedd

Brandrede Farrakhan beszéde (részlet)



18 megjegyzés:

  1. Köszi TT!

    Nem mond újat ez a jóember, de izgalmas látni, ahogy az igazság utat tör magának.
    Reméljük, hogy nincs dupla csavar a dologban.. :)

    VálaszTörlés
  2. Jól írod Velorex, a csavarra mindig oda kell figyelni!Á.

    VálaszTörlés
  3. Most néztem éppen, ahogy a Syriai kormány képviselő az ellenzékivel összekapott élő adásban. Egyik a tollát vágta a másikhoz, amaz meg a székkel támadott. Rothschildék meg nyugodtan koccintanak.Á.

    VálaszTörlés
  4. Farrakhan úrnak kiváló előadó stílusa van. Szerintem a csavar ha van nem benne van, hanem ott kell keresni, hogy a beszédeinek következtében felbátorodó tömeg esetleg kapóra jön azoknak akik balhé nélkül nem tudnák tovább vinni a rendszert , lehet hogy e ez az úriember lesz eme század M.L. King-je?Á.

    VálaszTörlés
  5. Erre gondoltam én is első felindulásomban Árpi. Aztán mégis kitettem ezt a videót TT javaslatára, mert ha csak 10 ember látja és olvassa el a kommenteket, akkor talán lesz 10 újabb ember, aki nem hiszi el feltétel nélkül amit a TV-ben elé tesznek...

    VálaszTörlés
  6. Egyébként nem régi ez a második rész, az elsőt azt már korábban láttam, vajon lesz harmadik is? Érdekes ahogy a végszót zárja, " ha szeretitek Amerikát akkor harcoljatok érte, hogy szabad legyen" valahogy így. Jó lenne ha ki is mondaná hogy kik ellen kell harcolni és miért nem szabad Amerika?!mert az embereket ismerve nem érik fel ésszel, hogy ki is az ellenség, meglátjuk, hogy annyira bátor-e mint amint mondja, mert ha igen akkor nevén nevezi a gyereket. Én két évvel ezelőtt a pénzügyminisztérium előtt kimondtam hogy Magyarország visszaköveteli a pénzkibocsájtás jogát, nyilvánosság előtt, kihangosítón. Szerintetek ki tud róla? vagy rólam?!:-))

    VálaszTörlés
  7. Farrakhan mögött nem csak az 5-7 millió amerikai muzulmán van, hanem egyre több nem-muzulmán fekete is akik csalódtak Obamában, mert Amerikában már köztudott a cionisták hatalma a Fehérház felett. Ráadásul nagyon sok arab és fekete afrikai muzulmán nem bocsájtják meg Obamának Kadhafi legyilkolását. A jövő év végén újra elnököt választanak Amerikában és ha Farrakhan is jelentkezik, bármi történhet. Persze őt is meg lehet gyilkolni, de mivel Kínának és Oroszországnak is olyan amerikai elnök kell, aki nem akar háborút, nem aggódnék túlságosan Farrakhan biztonságáért. Hun van még a magyar Farrakhan?

    mm

    VálaszTörlés
  8. http://kuruc.info/r/6/88119/

    Ilyen "értelmiségek" mellett, mint Perry meg Cain simán lenne esélye. Az más kérdés, hogy a cionista lobbi biztosan rászállna. Fél évszázada nem volt ilyen elnöke Amerikának...

    VálaszTörlés
  9. MM, legyél Te az új magyar Farrakh, majd szavazok rád

    VálaszTörlés
  10. Na igen, névtelen, talán még az mfnk-nál is sikeresebb lennénk. Egy olyan párt ami számíthat a politikai életben nem jöhet létre csak úgy a semmiből, ehhez kellenek erős támogatók a háttérben. A Jobbik sem a semmiből jött létre, voltak és vannak erős támogatói, olyanok akiket még megnevezni sem szabad, mert akkor elillan a varázslat... Ha ez nem így van, pártot csupán (költséges) hobbiból szabad alapítani.

    mm

    VálaszTörlés
  11. Orosz hadihajó alakulat halad Szíria felé miközben a NATO megsemmisíteni készül a szíriai légierőt és légvédelmet, mint ahogy ezt tette Líbiában. Az orosz erőkkel Szíriában, egy NATO támadás egyenesen világháborút jelentene, de ha a NATO most hátrál, akkor is új hidegháborús helyzet van. Most ugrik a majom a vízbe: eldől, hogy az Amerikát irányító háttérhatalom valóban háborút akar kirobbantani a NATO és Oroszország ellen, mert ha igen, itt a nagy lehetőség számára. Mindenestre figyeljük az eseményket. Ha például török hadihajók is indulnának Szíria felé, hogy megzavarjanak egy orosz partraszállási tervet, akkor javaslom mindenkinek: készüljön fel a legrosszabra.

    mm

    VálaszTörlés
  12. mm

    A végén még nem is teszt lesz, hanem valós?

    http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/elnemulhatnak_a_mobilok_katasztrofahelyzetre_keszul_magyarorszag.502263.html

    VálaszTörlés
  13. Hát az biztos, hogy ez a "katasztrófahelyzet" gyakorlat nem árvízről és nem is terror pista merényletről szól, hanem háborúról. Haború azonban még egyelőre nincs mifelénk és ha netán támadásba indulnának az orosz erők Ájrópa ellen, minden valószínűséggel nem lesz sok idejük előtte vinnyogni a szirénáknak.

    mm

    VálaszTörlés
  14. Fontos videó !!!

    "A magyar média tud ennek a létezéséről. Az Rtl-klub, Tv2 hírműsorait kerestem fel ezen témával, természetesen csak mint különös észrevétellel, a reakció semmi. Majd küldtem a linket. Szintén semmi! Tehát Igaz, mind a Magyar Piramisok, amire ugyanez a reakció volt. Kényes témák ezek, amit nem szeretnének megosztani velünk, mert rengeteg kérdés merül fel az emberben.


    És most is sokan azon gondolkodnak,hogy vajon honnan kerülhet a légtérbe európa bizonyos részeire radióaktív anyag?! "

    http://www.youtube.com/watch?v=1iNf2MiiQ-E&feature=share

    Ga

    VálaszTörlés
  15. Nemsokkal a feltöltés után meghallgattam ezt a beszélgetést.
    Kicsit zavaros, bár kétség kívül be lehet illeszteni a mostani eseménysorozatba, és még passzolhat is, persze ehhez el kell hinni, hogy létezik a planet x.
    Jövő év elején kiderül, mert addigra állítólag szabad szemmel is látható lesz.

    Persze csak akkor ha addig el nem töröljük magunkat a föld felszínéről egy háborúval, aminek egyre nagyobb a valószínűsége.

    Anonymus

    VálaszTörlés
  16. ha már videózunk... napi (feketeleves) humor: http://vimeo.com/32329750

    mm

    VálaszTörlés
  17. 2001-ben a szekfű - narancs színház ezzel a törvénnyel adta át ingyen az MNB-t és a pénznyomtatás jogát azoknak akikről Farrakhan is beszél. 2001. évi LVIII. törvény. 1.§. 2-ik bekezdés. Ez az István király óta elkövetett legnagyobb hazaárulás.

    VálaszTörlés