2011. november 15., kedd

Változatok összeomlásra

Egyre több vészjósló jel utal arra, hogy a világ egy apokaliptikus adósságörvényben süllyed el. Az egész olyan, mintha egy gigantikus pénzügyi „fekete lyukban” tűnne el minden jövedelem és vagyon, tehát minden, amit az ember anyagi-fizikai értelemben valaha is létrehozott. A globális „megamegszorítások” lassan mindenkit elérnek, a nyugati világ és egyben a globális rendszer meghatározó hatalmai is összeomlani látszanak az iszonyú adósságtömeg és a megszorításokat követő társadalmi feszültségek roppant súlya alatt. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a megszorítások nemcsak hogy nem segítenek, éppen ellenkezőleg, rontanak a helyzeten. Könnyű ugyanis belátni, hogy ha mindenhonnan csak erőforrást vonunk el, akkor egy idő után egyre kevesebb lesz a fizetőképes kereslet, ennek nyomán csökken a termelés, növekszik a munkanélküliség, fokozódnak a társadalmi feszültségek, felbomlik a rend, és az egész rövid időn belül visszafordíthatatlan önpusztításba, sőt teljes önmegsemmisítésbe mehet át.

A görög példa azt is megmutatta, hogy az adósság hólabdahatásra épülő növekedése ilyenkor csak még tovább gyorsul az egyre brutálisabb megszorítások miatt. Mert valójában nem a görög társadalom fogyaszt túl sokat, hanem ellenkezőleg, a hitelező bankok mesterségesen szított hisztériája nyomán egekbe növő kockázati kamatfelár az, ami öngerjesztő örvénylésként mindent magába szív. A piac „beárazza” a pénzügyi összeomlást, és ezzel önbeteljesítő jóslatként ő maga idézi elő a bukást. Ha viszont „előre beszedi” a szerinte majdan bekövetkező csőd „árát”, akkor valójában nem is kellene aggódnia, mert az esetleges összeomlás neki már nem okozhat veszteséget. Amennyiben mégsem következne be az összeomlás, akkor vissza kellene fizetnie a hisztéria nyomán kizsarolt uzsorakamatot.

Noha ez teljesen logikus lenne, de ugye milyen mulatságos már maga a feltételezés is?

Ha kicsit elgondolkodunk ezen a gigantikus „erőforrás-szivattyún”, az anyagmegmaradás elvének elfogadásával azt kell feltételeznünk, hogy – mivel a világ teljes értéktermelése változatlanul gyorsan növekszik – ha van „fekete lyuk”, akkor valahol „fehér lyuknak” is léteznie kellene. Ha a világ döntő többsége vesztes, pedig az erőforrások bővülnek, akkor valahol léteznie kell egy hatalmas „szupernyertesnek” is. Az adósság ugyanis valójában „negatív vagyon”, tehát a kozmológia „szuperszimmetria” elve alapján valahol óriási vagyonoknak kell felhalmozódniuk. Kérdés, hogy a vagyonképződés melléktermékeként szétvert világban ugyan mihez is lehet kezdeni ezekkel a gigantikus vagyonokkal?

Ma nemcsak, hogy nincs válaszunk mindezekre, de valójában magát a kérdést sem lehet, szabad megfogalmazni. Egyszerűen azért nem, mert továbbra is csak a világot igazgató szuperstruktúra hamis metanyelvén lehet megszólalni, és mindig ugyanazokra a sehová sem vezető következtetésekre juthatunk. Az uralmi struktúrák – az amerikai elnöktől az Európai Bizottság elnökéig, a vezető országok miniszterelnökein keresztül a Nemzetközi Valutaalap vezérigazgatójáig – talán jó szándékú, de szánalmas bábfigurák.

Amit látunk, azt úgy határozhatjuk meg: „jelenetek a bábok életéből”. A komolykodva meghozott döntésekről sorra kiderül, hogy már a startnál elbuktak.

Ha valaki ránehezedik a bábukat mozgató kezekre, az azonnal a diskurzusból való kirekesztéssel, megalázással és megbélyegzéssel jár – így a kör bezárul.

Mielőtt megpróbálunk választ adni a kérdésekre, érdemes elgondolkodnunk, hogy az adóssággal kapcsolatos öt alapforgatókönyv hogyan értelmezhető például Magyarországra vonatkoztatva.

Az első és evidens forgatókönyv a teljes magyar adósságállomány gyors, kvázi azonnali visszafizetése, a „generális végtörlesztés”. A második ennek az ellenpárja, az adósságnak az adós részéről való teljes megtagadása, azonnali hatályú felmondása. A harmadik ugyanez, de kicsit óvatosabban, tárgyalásos úton, fokozatos adósságelengedést kérve. A negyedik arra a feltételezésre és reményre épülne, hogy a globális hatalmi komplexumnak is érdeke az átfogó és ellenőrzött globális adósságrendezés, tehát várjuk, hogy ő kezdeményezzen. És végül az ötödik forgatókönyv az egész világ spontán összeomlása, ami aztán majd mindent megold.

Az első forgatókönyv azért nem járható Magyarország számára, mert az adósságunk már lényegesen nagyobb, mint a teljes lakossági vagyon, tehát úgy járnánk, mint azok a devizahitelesek, akiknek már elárverezték a lakását, de hajléktalan és munkanélküli páriaként is tovább kell fizetniük a „maradék tőke” törlesztését és kamatait. A második út megléphető ugyan, de iszonyú áldozatokkal járna, és félő, hogy a magyar társadalom döntő többsége erre önmegsemmisítő anarchiával reagálna. A harmadik vagy a negyedik lehetne a legreménykeltőbb, de a világ láthatatlan urai erre egyelőre nem nagyon mutatnak hajlandóságot. Végül az ötödik forgatókönyv valószínűsége napról napra egyre nagyobb, s ráadásul az elmúlt háromszázhatvan év során átlagosan hatvanévenként volt ilyen totális háborúba torkolló összeomlás. (A legutóbbi hatvanhat esztendeje!) Azzal kell tehát szembesülnünk, hogy az előttünk álló „módfelett kalandos” évtized során az itt vázolt öt, logikailag lehetséges forgatókönyv valamilyen kombinációja mindenképpen bekövetkezik. Minden lokális uralmi rend legfőbb felelőssége így most abban áll, hogy erre elkezdi felkészíteni a felelősségére bízott közösséget.

Forrás: Bogár László (Magyar Hírlap)

Bogár László utolsó mondata a legfontosabb lenne, de sajnos erről a kussol a Fidesz, pedig már ők is tudják:
"Az ország különböző területén dolgozó gazdasági szakemberekből álló hálózatunk folyamatosan frissíti a stratégiai koncepciónkban meghatározott célok, irányok megvalósításának forgatókönyvét.
Nyilvánvaló, hogy a felgyorsult kül- és belpolitikai események hatására már nekünk sem elég egy–egy elméleti modellt majd a jövőben végrehajtani, hanem azt a modellt szükséges folyamatosan adaptálni a jelenlegi környezet váltakozó viszonyaihoz.

Ahhoz, hogy a lakosság az összeomlás (vagy ahogy Fideszesek egymás között hívják K.O.) pillanataiban a lehető leggyorsabban szerveződjön közösségekbe és találja meg a túlélésüket biztosító modellek alkalmazását, a gazdasági munkacsoportunk országos hálózatának tagjai rendszerint civil munkájuk közben is kommunikálnak, felméréseket készítenek az emberekkel, legyen az a feldolgozó iparban kétkezű munkát végző személy vagy állami szervezet felső vezetője a kormánypárt környékéről.
Folyamatosan mérjük a lakosság helyzetértékelését, jövőbeli kilátásait a gazdasági hierarchia minden szintjén.

Sokszor magunk is megdöbbenünk, amikor elvakult Fidesz-közeli hivatalvezetők, önkormányzati felső vezetők egy-egy őszinte pillanatukban milyen reális képpel rendelkeznek.
Így történt ez az elmúlt hetekben is, amikor az ország jelenlegi irányításában résztvevők megnyíltak egy-egy közös munka során vagy éttermi beszélgetés közben.
Ebben a körben sajátos szlenggel fogalmaznak, amit mi összeomlásnak nevezünk, azt ők rendszerint K.O.-nak hívják.
Amit már a vidéki vezetők is tudnak:

„Nincs forgatókönyv!! Se itt helyben, se fent!"
„Nem tudjuk 3 hónap vagy 13 hónap múlva jön a K.O. De az biztos hogy jön”
„Kit érdekel 2014? Aki nem tudott annyit összeszedni, hogy otthon tartva valutában kihúzza a K.O után a következő 5 évet, annak annyi!”
„Eladom a belvárosi lakásom, mert kell egy kert - ott átvészelhetem a dolgokat"
„Ez már nem rajtunk múlik, csak sodródunk, vége a dalnak, nem tudom, mikor húzzák le rolót” 

Ezek a mondatok egytől egyik kormány-közeli személyek által kerültek megfogalmazásra.
A tapasztalat az, hogy a Fidesz úgynevezett második sora, a helyi vezetők is már reális képpel rendelkeznek, és szűk körükben mást kommunikálnak, mint kifelé.
A bankvezetők részéről se rózsásabb a kép. Kimondott tény, hogy nincs pénz a rendszerben, két megoldás lehet, IMF vagy a bankbetétek államkötvényesítése.
A kérdés csak az, mit lehet jobban lekommunikálni?
Emberek, a megtakarításaitok, betéteitek államkötvénnyé alakultak, majd elszámolunk!

Az IMF–EU lélegeztet és a maradék állami vagyont görög mintára kifordítja.
Már ők se bíznak a gazdasági problémák konvencionális megoldásában, mondhatni feladták.
Nincs forgatókönyvük, nem is lehet, mert a cion-imperialista rezsim által diktált játékszabályok alapján akarják megoldani a problémákat, és az emberek kezdenek rájönni, hogy ez nem megy. A Fidesz ezen prominens személyei kifejtették még ha burkoltan is, hogy a kormány hetekben, maximum 3 hónapos időintervallumokban tervez előre. Egyetlen hosszútávú tervezet nem jött be, nem működőképes, illetve a helyzet annyit változik hetek alatt, hogy minden próbálkozás dugába dől. A kormány képtelen elkerülni a K.O.-t.

Amíg igaz kicsiben, hogy a bank a lakáshitelesekkel, vállalkozásokkal azt csinál, amit akar, addig igaz lesz az is, hogy az országot finanszírozó nyugati intézmények azt csinálnak az állammal, amit akarnak.
De nyugodtan elmondhatjuk, hogy a K.O. után a magyar lehet, hogy földre kerül, de biztosan feláll, és akkor már nem az ellenség által adott boksz kesztyűvel fogja folytatni a versenyt, az ellenség által diktált játékszabályok alapján, hanem elképzelhető, hogy kesztyű helyett szablyát ránt."

Forrás: E.R.T - Jövőnk.info

A jövőnk.info véleményének optimista végkicsengését nem akarom romokba dönteni, de szerintem a menet nem lesz könnyű.
A nagy kérdés azonban még mindig nyitott. Érkezhet e ennyi, látszólag egymástól teljesen független médiából illetve forrásból ugyanaz az előrejelzés? Ez még mindig csak félelemkeltés, vagy már komolyan veendő felhívás egy olyan világra, amiben még egyikünk sem élt, és elképzelni sem igazán tudjuk milyen lesz az, ha nem nyit ki a Tesco, nincs mindig áram a konnektorban, nem jutunk eü. ellátáshoz, nem tudunk benzint vásárolni a gépkocsinkba... stb.

Szerintetek?


Anonymus

73 megjegyzés:

  1. Hát, igen. "Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül, a realisták meg lőni.."
    Nem sok jót lehet látni a jövőben, eddig az utcákon lecsúszott alkoholisták vagy nyomorék emberek koldultak (nem ritkán az alvilág kihízott gengsztereinek parancsára), de egy ideje már lesoványodott, amúgy teljesen normálisnak látszó gyerekeket is látok kéregetni. Mikor megkérdezem hogy miért nem tanul, azt válaszolja, hogy jár iskolába, de délutánonként az egész család az utcákon kéreget, mert nincs már pénzük ennivalóra sem. Nem tudom, csak gondolom, hogy még van hol lakniuk, utolsó erejükkel, koplalással a fejük felett lévő fedelet védik. Vajon mennyi örömet okoznak a bankár kasztnak az ilyen áron kizsarolt fillérek?
    Pénz sincs sok az országban, de tisztesség és felelősségérzet talán még kevesebb...

    VálaszTörlés
  2. "A Magyar Telekom benyújtotta az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsde-felügyeletéhez az úgynevezett Form 15F dokumentumot annak érdekében, hogy megszüntesse részvényeinek és amerikai letéti részvényeinek a regisztrációját. A vállalat még 2010. november 12-i hatállyal szüntette meg amerikai letéti részvényeinek New York-i tőzsdei jegyzését. A deregisztráció a Form 15F dokumentum benyújtását követő 90 nap elteltével, 2012. február 12-én válik hatályossá. Az eljárás fő célja a pénzügyi jelentések struktúrájának egyszerűsítése és az adminisztrációs költségek csökkentése." - Írja az itbusiness.hu

    A Magyar Telekom rég nem magyar tulajdonú cég, de azért jó lenne, ha megmaradnának - lévén hogy stratégiai fontosságú "iparág", amit eleve nem lett volna szabad kiadni az állam kezéből..
    Amennyire látom, nagyon sok vállalat igyekszik "összehúzni magát", mennek az elbocsátások, átszervezések, hogy mentsék ami menthető.
    A tőzsdéről történő kivonulást egyébként jó ötletnek tartom, mert a tőzsde -minden ellenkező híreszteléssel szemben- ugyanolyan globális, interkontinentális gazdasági fegyver, mint a magán tulajdonú bankok egész világot átszövő hálózata.

    Továbbra is az a véleményem, hogy aki eddig kölcsön tudott adni, annak nem volt szüksége arra a pénzre amit kölcsön adott, vagyis nem lenne szabad feláldozni élő és érző embereket a pénz oltárán.

    Egy "elfelejtett" zsidó hagyomány: "Izrael területén korábban minden ötvenedik év úgynevezett jubileum (ünnep, örömujjongás) volt, aminek keretében elengedték például a korábban elfogott foglyokat és rabszolgákat. A rítus a Bibliában is megjelenik, a Leviták könyvében (25:8-15) Isten is arra figyelmezteti Mózest, hogy a hetedik hétéves ciklust követő – ötvenedik – évben ülje meg a jubileum évét, hazaengedve mindenkit a családjához. Hasonlóan, az elzálogosított földek is visszakerülhettek ilyenkor eredeti gazdáikhoz."

    Vajon miért merült feledésbe ez a hagyomány?

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom hányan ismerik az érzést amikor a hónap utolsó 2 hétére már csak 2-3000 Ft van a zsebükben,de gondolom sokan.Köztük én is.Próbálom a fizetésemből fizetni az albérletemet,eltartani a gyerekemet és magamat és hát igen ezt leginkább az ételen próbálja megspórolni az ember.És hányan élnek így még rajtam kívül?Senkinek nem könnyű és egyre nehezebb és kilátástalanabb lesz.Addig is próbálunk valahogy életben maradni,ha másért nem hát a gyerekeinkért.

    VálaszTörlés
  4. Ezek szerint, névtelen 8:41, nem vagy képviselő
    http://kuruc.info/r/2/88071/
    Nekik ugyanis sokkal "nagyobb" hónapvégi problémáik vannak: a hónap végén nem 2-3000 ft van a zsebükben, hanem 2-300,000

    Nem kell várni semmit a jelenlegi politikai mókusoktól és akkor nem is lehet csalódni. Most olyan helyzetben vagyunk, mint az aki lezuhan a tizedikről és már csak pár méterre a landolás. Persze a landolás a zuhanás igazán nehéz pillanata, de az már nincs messze és utána nem lesz lejjebb. Akkor már remélhetően senki sem fog számítani a politikára és szép lassan kezdhetjük az újjáépítést az alapokkal, az alapok pedig a kis közösségek: nagyvárosi negyedek, kisvárosok, faluk. Talán akkor lesz majd hasznos az, amit most Jobbiknak és ilyen-olyan "gárdának" hívunk, hiszen ezek valóban olyan közösség, amiben nagyon sok "jó ember" van, ezekre pedig szüksége lesz a tömegeknek hogy merjen "alulról" szerveződni és az "elitek" akarata ellen is szabad emberként tovább élni. Az egésznek valahogy polgári engedetlenséggel kell majd kezdődni (ami nem erőszakos forradalom vagy ilyesmi). Ez már már kezdődik Görögországban, ahol egyre több önkormányzat arra bíztatja a polgárokat, hogy ne fizessék be az új "megszorítási" adókat és ha az áram- vagy vízszolgáltató lezárja a csapot, vissza is nyitják (a kormány nem mer beavatkozni, mert ő sem akar polgárháborút).

    Nagyon különleges idők jönnek, amikor az összefogás lesz mindenhol a napirenden... különben kitör az anarchia és aki tud menekülni fog amerre lát (nem kell mondanom, hogy ezesetben kik fognak maradni és birtokba venni az országot).

    mm

    VálaszTörlés
  5. "György Károly Tóth" meghitt fideszes véleménye a magyar emberről:

    "Kiállhat ide vonyítani Vona néptribunus, meg Vollner obergruppensexfüher, dobolgathat akár dzsesszdobon is Novák Előd, mosolygathat bármíly szépen Dúró Dórika, csattogtathatja a karikás fitymáját az idióta Zagyvagyerek, de mondják már el, mit lehet tenni egy olyana országgal, aminek a nyakán van a kés, 20 000 milliárd adósság, nyolcszázezer cigány kolonc, a népe beteg, hülye, gyáva, pesszimista, istentelen, önző, nem akar szaporodni, csak baszni, nem akar dolgozni, csak segélyt, nem akar gondolkodni, csak köpködni. Hadserege nincs, gazdasága nincs, tele van minden helyen tolvaj kommunista maffiával, hadipara semmi, de ami a legfontosabb: szándéka, elvei, erkölcse sincs. Majd holnap szembemegy a világgal? Az kéne még."

    Innen: http://kuruc.info/r/2/88058/ Gyurika az első kommentben fejezi ki íly módon nemzeti érzéseit.

    Azért is érdekes Gyurika méltatlan kommentje, mert látjuk miként próbálja meggyőzni a fideszes arisztokrácia a kurucos pórnépet, hogy Orbán egy igazi nemzeti hős aki meg akarja menteni az országot a gonosz nemzetközi bankároktól, de azokkal szemben csak úgy lehet megmenteni az országot, hogy közben mindent oda adunk nekik. Különös érvelés, nemde? különösen ha ismerjük az izlandi példát (nem is beszélve arról, hogy sehol máshol nem adja be annyira feltétel nélkül a derekát Rothschildéknak egy kormány sem, mint a mi nemzetmentő kormányunk)..

    mm

    VálaszTörlés
  6. Minap sétáltam a barátnőmmel a Felvonulási térnél, ahol sokan ingyen parkolhatnak... ahogy haladtunk autók mellett, az egyikben észrevettünk, hogy bepárásodott az üveg... mondja is a barátnőm, hogy ejha, de rossz ennek az autónak... Csak hát nem neki a rossz, hanem az embereknek, akik benne összezsúfolva próbáltak aludni, ahogy látszott, hosszú időre berendezkedve. Egyébként egyre több ilyet látok az utóbbi időben. Isten segítse őket!

    VálaszTörlés
  7. A karma törvényének van egy érdekes ága. Azok, akik másoknak szenvedést okoztak, elképzelhető, hogy következő életükben ugyanazt kell megtapasztalják. A korábbi életünkben kiküldött negatív gondolatok egy következő életünkben "üthetnek" vissza.
    Ezt figyelembe véve elképzelhető, hogy azok a szegény nyomorultak, akiket ma látunk az utcasarkokon, előző életükben mondjuk a Rockefeller család sarjai voltak.

    Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne segítsünk a szerencsétleneken, de van egy ilyen része is a Nagy Történetnek.

    Sok fennmaradt könyvben van utalás a gondolatok/tettek visszacsatolására:

    "Amit nem kívánsz magadnak, azt ne tedd soha mással"

    http://www.tamasi.sulinet.hu/tanaroknak/letoltesek/filozofia0708/amit-nem-pocs.pdf

    TT

    VálaszTörlés
  8. TT,

    kicsit olcsó és nem kevésbé aljas dolog a karma törvényeire hivatkozva lesz@rni a jelenleg utcára került embereket, nem gondolod?

    VálaszTörlés
  9. A karmagyarázatnak megvan a keresztény változata is. Évszázadokig azzal győzködték a papok a pórnépet akik fáztak/éheztek miközben a nemesek dőzsöltek, hogy mindent szépen el kell viselni, mert ez Isten akarata és majd a mennyekben tízszeresen kárpótolva leszünk. Szerencsére az efféle vigasz kimagyarázásoknak egyre kevesebb sikerük van. Egyébként azok, akiket a sors vagy a szerencse olyan társadalmi pozícióba helyezte, hogy mások szenvedése árán kényelmes és szórakoztató életük legyen nem mindig akarnak "rosszat" a szerencsétlenebb embertársaiknak, nem feltétlenül "rossz emberek" és a szerencsétlenebbek sem feltétlenül "jobbak" náluk.

    mm

    VálaszTörlés
  10. Vagyis, mondjuk egy Orbán vagy egy Lázár nem feltétlenül "rossz" emberek, hanem csak "gyengék", de nem is feltétlenül az átlagosabbnál gyengék, hanem csak nem eléggé "erősek" lelkileg): saját jólétükért és családjaik jólétükért hajlandók átverni a tömegeket olyanok megbízásából, akik a világhatalomra törekednek miután már megszerezték a hatalmat a pénz felett. "Rosszak"-e ezek a világhatalomra törekvő emberek? Talán több náluk a kegyetlen és/vagy szadista ("pszichopata"), mint más körökben, de általában szerintem ők sem "rosszabbak", hanem csupán szellemileg faragatlanok. Talán ezért mondott Krisztus olyasmit, hogy a gazadagoknak különösen nehéz a "menyországba" (bármi is legyen az) jutni, hiszen a szenvedés egy nagy lélektanár lehet és a gazdagoknak kevesebb esélyük van találkozni e tanárral életük során.

    mm

    VálaszTörlés
  11. Velo csak mind elgondolkodtató érdekesség vetettem fel.

    Mm, köszi a kiegészítést.
    A valóban rossz, a gonosz a piramis csúcsán van. Mindenki más, aki alatta van, az nem menthetetlen. És itt ismét visszakanyarodunk a DÖNTÉS fontosságára.

    TT

    VálaszTörlés
  12. Még valami.

    Velorex, szerinted az Istennek nincs meg hozzá a hatalma, hogy segítsen bármelyik szerencsétlenen? Szerinted nem tehetné meg, hogy az összes létező embert milliomossá tegye?

    Viszont úgy tűnik nem teszi ezt meg, és ez viszont elgondolkodtató, nemde?

    TT

    VálaszTörlés
  13. TT, ez a fajta hozzáállás odavezet, "hogy minden jó úgy ahogy van." Szerintem, ha már minden áron be akarjuk keverni Istent ezekbe a dolgokba, sokkal több bölcsesség van a mondásban miszerint "segíts magadon, Isten is megsegít". Ha viszont igyekszünk segíteni magunkon, akkor nem nyugszunk bele a rabszolgaságba, zsarnokságba, stb.

    mm

    VálaszTörlés
  14. TT,
    annyi elhalálozott róccsild gyerek biztosan nem volt az egész történelemben, mint ahányan nyomorultul élik az életüket jelenleg, (egyébként 1800-ban kb 1 milliárdan éltek a Földön, honnan jött az az extra 6 milliárd "bűnös" lélek máig??) már csak ezért is fura lenne a karmára hivatkozni.
    Mondod, hogy az Isten mindenkit milliomossá tehetne. De hiszen azok vagyunk, részesei lehetünk a csodának, amit életnek hívnak. Hogy a zemberek a pénz, a vallás vagy valami más nevében egymást ölik, nyomorítják, az nem az Isten(ek) felelőssége, és nem is gondolom, hogy ebbe isteni szinten be kellene avatkozni. Ha jól tudom, szabad akaratot kaptunk a teremtőtől.. Mindenkinek jogában áll eldönteni, hogy akar-e úgy élni ahogy, vagy nem. Ha nem, akkor valamit változtatnia kell. Ez előtt a nagy változtatás előtt állunk véleményem szerint, de biztos vagyok benne, hogy Isten nem segít senkit, nála reményeim szerint nincs se pozitív, se negatív diszkrimináció. Azt csak egyes vallások hirdetik...

    VálaszTörlés
  15. Majd ha tétének is egy leparkolt autóban kell felnevelnie gyerekeit vagy talán még az sem lesz, vélhetően hírtelen fel fog világosodni. Ezek a trendi new age karmás ökörségek csak addig mókásak ameddig nincs különösen gáz a mindennapi megélhetéssel :)

    karmapapa

    VálaszTörlés
  16. Jövőre talán már választani kell a kormánynak: megszüntetni a cigányszaporító segélyrendszert vagy megszabadítani a lakosságot a megtakarított pénzétől (már mint azokat, akiknek még van ilyen) fedezetlen államkötvények cserében. A magánnyugdíj pénztárak után már a lakosság megtakarítása a legeslegutolsó tartalék a sivatag előtt Viktor, úgy hogy jól gondold meg honnan fogod elvenni a zsozsót legközelebb a nemzetközi bankár barátaid javára.

    X

    VálaszTörlés
  17. Szerintem már döntött a Nagykormányzónk, Velorex. Vagyis inkább döntöttek helyette. Ha nem tévedek, semmitől sem rettegnek jobban a Cityben, mint hogy többszázezer "kissebség" elindul kifosztani a nyugat-európai Rózsadombokat miután átgázoltak a budai Rózsadombbon.

    X

    VálaszTörlés
  18. Hétvégén talizunk főnök? Megyek haza.
    Gy.

    VálaszTörlés
  19. X,

    az a kisebbség nem megy sehová magától, csak ha megszervezik nekik az utat.. A Rózsadombra fel sem jutnának, mert amíg vannak élő rendőrök, azok ott sorakoznának bogárjelmezben, puskával védve a "népi demokráciát"...

    VálaszTörlés
  20. Majd mennek, Velorex. Ha Viktor nem bíztosítana nekik Kánaánt ide haza, akkor mennének mint egy ember és garantáltan egy rendőr sem állna a hordák útját, mert ők sem hülyék. Türelem, egyszer csak elfogy az utolsó kopek is és akkor majd beindulnak a hordák. Ja, hogy majd Rothschildék el fogják tartani őket, csak hogy ne induljanak be? Az kötve hiszem, mert akkor viszont a lakosság többi része aligha éhen fog pusztulni miközben a "kissebség" vígan tovább teskózik.

    X

    VálaszTörlés
  21. Sajnos a bűnöző hajlamú emberszabásúaknak jó itt, más országokban esetleg még pofán is vágnák őket, ha gengszterkedni akarnának, sőt még dolgozni is kellene ha enni akarnak...
    A szorgalmasabbja most sem zavar senkit, de legyen igazad, részemről minden kalandvágyó elégedetlen dakota felszedheti a sátorfáját, sőt viheti magával a nem dakota ingyenélőket is.

    VálaszTörlés
  22. Nem kalandvágyók, hanem segélyvágyók, Velorex. Sorbaállnak majd segélyért Nyugat-Európában is, ahogy már teszik a román tesóik évek óta (nekik ugyanis nincs kánaán otthon). Amúgy munkára sehol sem alkalmasak, sem keleten, sem nyugaton (szakképzés és munkamorál hiányában), a rendőrségek pedig sehol sem sietnek lekapcsolni őket, mivel mindenütt tele már a börtönök (főleg drogdílerekkel meg ilyesmi). Azért egy rend-őrség sem rajong, hogy 1-2 napot töltsenek nála vendégsében a kelet-európai navajonkik, hiszen azután úgyis szabadon kellenne engedni őket és a következő újra lehetne játszani az egészet.

    mm

    VálaszTörlés
  23. Ezt is elértük már: Budapest a nyugat-európai pedofilok egyik mekkája. Egy eset véletlenül kiderül, de hány ilyen még a háttérben? Magyarországon a szegény ember gyereke már csak annyit ér amennyi éppen a friss hús kilós árfolyama a pénzes nemzetközi degeneráltak tőzsdéjén.

    http://kuruc.info/r/2/88091/

    VálaszTörlés
  24. Skacok, egy kis kikapcsolódás a nyomasztó hírek után:

    http://vimeo.com/31515908

    TT

    VálaszTörlés
  25. Az Apokalipszis végén azért nem árt emlékezni, hogy kik és hányszor játszották már el ezt az emberiséggel, végre meg kéne hálálni nekik, egyébként minden ismétlődni fog.Á.

    VálaszTörlés
  26. Tanuljon meg mindenki íjjat használni. Elvégre ez volt a magyarok fő fegyvere nagyon nagyon sokáig. Az íjjászat (még egyelőre) nem tilos és a legrosszabb esetben, ha kitör a káosz, többet fog érni önvédelmi szempontból, mint egy pofon. Mindenkinek kötelessége lesz megvédeni önmagát és szeretteit, ha a társadalom már végképp nem lesz képes megvédeni önmagát.

    karmapapa

    VálaszTörlés
  27. http://fn.hir24.hu/gazdasag/2011/11/15/osszeomlik-e-a-magyarorszag/

    Nálunk ma közgázon ez volt a téma. Tanárunk szerint akkora a hiány, hogy csak egy IMF-hitel, vagy egy ahhoz hasonló volumenű segítség húzhat ki minket a ganéjból.

    Cikkben is érdekes, hogy nyíltan beszélnek arról, hogy akár ide is EU bábkormányt pakolhatnak, mint a görögöknél vagy az olaszoknál.

    VálaszTörlés
  28. http://www.jovonk.info/2011/11/15/elfogadtak-szegenyek-matol-bunozok

    Gratulálok Jobbik! Szégyen...

    VálaszTörlés
  29. Ezt ki kell tenni hírnek:
    http://www.youtube.com/watch?v=sQhPm2aqysk

    TT

    VálaszTörlés
  30. moonlight, legyen annyi bátorságod és álljál fel a közgázon és mond el a nagyokos tanárodnak, hogy egy újabb IMF csak mélyebbre tol minket a "ganéjban". Meglásd mindjárt nagyobb becsületed lesz, aki meg hülyének néz, csak hadd nézzen....Á.

    VálaszTörlés
  31. velorex, úgy ahogy írod ennek a kisebbségnek csak itthon nagy a pofája, ismertem Amerikában olyan cigányt aki itthon csalt lopott és amit el tudsz képzelni, ott beállt szépen a munka világába mert nem volt kifizetődő az itteni életmód, hacsak nem akarta hogy valami "feka" kitágítsa a kloákáját a börtönben.Á.

    VálaszTörlés
  32. Szóval a havi 750 ezer forintot "kereső" jobbikos képviselők is megszavazták a hajléktalanok elgulágosítását, Vonával, Novákkal és Gaudival az élén. Vagy tán véletlenül csak a rossz gombot nyomták meg? Azt kívánom nekik, hogy egyszer ők is hajléktalanná váljanak. Emellett ez egy kivitelezhetetlen törvény. A cél az, hogy ne a közterületeken tartózkodjanak, mert akkor túl feltűnő lenne a magyar nyomor. Azt még el lehet képzelni, hogy bírsággal fenyegetőzve télen-nyáron beterelik a hajléktalanokat bizonyos épületekbe éjszakára, de mi lesz másnap reggel? hogyan fogják megakadályozni, hogy a hajléktalanok elhagyják az épületet? Lezárják őket? Milyen címen? ez már totál abszurdum. Netán deportálni fogják őket valami táborba a Puszta közepén? Ezek után mit lehet még várni a politikától? Kötelező csippet mindenkinek és 65 év után kötelező öngyilkosságot ha nincs személyes vagyon?

    mm

    VálaszTörlés
  33. mm. a hajléktalan fizetni nem fog mert nem tud. El tudom képzelni, amint a lámpánál ezekután nem az lesz írva a kartonra, hogy éhes vagyok, hanem adakozzatok, mert az éjjel a padon aludtam és 150 ezerre bírságoltak! Ebből már luxus lakosztályra is tellene. Vonáék megszavazták, ok, hogy is írják ezt jobb helyeken? "Ki nyal ma" Az elmúlt 20 év legabszúrdabb törvénye ez és ehhez asszisztált a jób-bik is, ha netán még van valakinek kétsége velük kapcsolatban. Nézzük meg ki a hajléktalan?
    -szellemi fogyatékkal rendelkező(őt kellene büntetni? Vona!)
    -idegileg összeroppant, de egyébként kis segítséggel visszahozható(őt kellene büntetni?Vona!)
    -kisemmizett, átvert, becsapott, munkáját elvesztő, családi háttérrel nem rendelkező (őt kellene büntetni?Vona!)
    -notórius csavargó, soha nem dolgozó, életművész(na őt büntethetitek mert röhög rajtatok balfácánok, majd kiteleltetitek az adófizetők pénzén a fitness terembe) Á.

    VálaszTörlés
  34. Ja még valami,a "csirketolvajokat " már nem kell bevinni mert kell a hely a hajléktalanoknak. Szép volt Jób-bik , hajrá Vona, hajrá Z. Kárpát Dániel, hajrá Gaudi!.Á.

    VálaszTörlés
  35. Ennyi a magyar politikai elitekről. Ájrópában valszeg mi vagyunk az elsők ahol ha vki nem rendelkezik lakcímmel, nem is töltheti a napot közterületen, mondjuk egy padon a parkban vagy éppen a metróban. Rend és tisztaság, nincs ennél szebb, nemigaz Vona bátyám?

    mm

    VálaszTörlés
  36. mm, vigyáz mert megjelenik Vona kutyája, aztán megint születik száznál több hozzászólás.Á.

    VálaszTörlés
  37. Vona kutyája azaz motyóka? Ő legfeljebb Vona kutyájának a bolhája lehetne, egy a sok közül. Vona kutyája inkább Novák, de ő még ugatni sem tud kézi hangerősítő nélkül hehe..

    mm

    VálaszTörlés
  38. mm. ez már nem tréfa, vigyázz mert kikerülsz a postaszarra mint nyugger akinek elvették a praxisát, de lehet még a nyugdíjadat is elveszik, ha Vonáék megszavazzák.

    VálaszTörlés
  39. de lehet hogy még a házadat is, ha Vona megszavazza, aztán mehetsz a padra és fizethetsz 150 ezret, minden éjszakára.Á.

    VálaszTörlés
  40. Nanemond Árpi! Akkó há én is ecce má végre híres lehetek? Eddig aszittem hogy csak azok kerülhetnek a világhíres postaszar kakás címlapjára akik nem kedvelik motyókát én pedig imádom őt, hiszen amikor olvasom valamelyik hozzászólását egybő bazi okosnak érzem magam mellette hehe..

    mm

    VálaszTörlés
  41. Gábor bátyám pedig nem tenne ilyen csúnya dolgot velem, hiszen akkor ki szavazna rá legközelebb?

    mm

    VálaszTörlés
  42. "hiszen amikor olvasom valamelyik hozzászólását egybő bazi okosnak érzem magam mellette hehe.."
    :-)))"ez teccik"csak úgy motyósan.

    Komolyabb dolgokra térve, a török hangnem a szírek irányában hihetetlen elmérgesedni látszik. Nagy valószínűséggel a törökök maguktól nem valószínű, hogy ennyire harciasak lennének, NATO tagként h arcoskodnak és ebből könnyen orosz érdekszvérát sértenek, de valószínűsíthető, hogy ez is a cél.Á.

    VálaszTörlés
  43. Azt olvastam hogy a Szíriát készülő el-líbiasítani 15 ezer fős iszlamista csapatot részben Törökországban képezték ki és onnan is vannak irányítva, természetesen amerika felügyelet alatt. Ha elesik Szíria, Oroszország elveszíti az egyetlen nediterrán hadikikötőjét... Ilyenkor nem tudok nem visszagondolni a görög atya jövendölésére.

    mm

    VálaszTörlés
  44. Most Szíria és Irán vannak a menün aztán hamarosan valszeg Venezuela és ettől (meg más egyebektől) az olaj ára az egekbe szökhet a következő hónapokban. Most kb 100 dollár, de háború(k) esetén elérheti akár a 3-400 dollárt is ami a magyar benzinkutaknál legalább 7-800 ft/liter árat eredményezhet és nem csupán pár hétig. Mindenesetre szóltam a Rothschild bankomnak ahol tartom a milliárdjaimat, hogy vegyenek nyersolaj részvényeket így ha Vona és Orbán elkobozzák a nyögdíjjamat még mindig ki fogom tudni fizetni a gázszámlát és ha elkobozzák a házikómat is még mindig lesz mibű vásárolnom egy akciós sátrat a tescóban és talán még egy hálózsákot is hozzá.

    mm

    VálaszTörlés
  45. mm, ha mindez megvan én adok neked egy túlélő kályhát, azzal a kikötéssel hogy füst jelekkel küldöd a híreket továbbra is.Á.

    VálaszTörlés
  46. Jóvan Árpi, megegyeztünk. Csak azt nem tudom hogy miből fogom fizetni a füstadót amit Viktor vélhetően hamarosan ki fog találni két focimeccsnézés közben. Lehet hogy el kell adnom az egyik macskámat a bolhapiacon?

    mm

    VálaszTörlés
  47. mm. vagy a vesédet a zizraeli szervkereskedőknek...Á.

    VálaszTörlés
  48. CÍMLAPRA!!!

    http://kepfeltoltes.hu/111116/I.R_mSzarsz_F_ra__www.kepfeltoltes.hu_.png

    :)

    TT

    VálaszTörlés
  49. Beszéltem egy jobbikos ismerőssel aki megyei színten kapcsolatban van a párt vezetőségével (kicsi a világ). Véleménye szerint, azért szavazta meg a Jobbik a hajléktalanságot büntető törvényt, mert Viktor megmagyarázta Vonának, hogy hamarosan nagyon sok család fogja elveszíteni a lakását és hajléktalanná válni, ezeket pedig nem lehet gyerekestől az utcán hagyni. Megkérdeztem, hogy vajon miért maradnának az utcán ezek a családok, ha van elég hajléktalan szállás számukra. Válasz: azért, mert a szállásokon kötelezően szét vannak választva a családok, egyik oldalon a férfiak, a másikon a nők és a gyerekek és ha nem kötelezik az újdonsült hajléktalan családokat, akkor ezek inkább az utcán maradnak, mint hogy szét legyenek választva...

    Azt is megkérdeztem, hogy van-e elég olyan szállás, ahol az anyák együtt maradhatnak a gyerekekkel, ha már szét is vannak választva az apáktól. Válasz: nincs, ezért várhatóan sok esetben az anyák és a gyerekek is szét lesznek választva, az anyák a női hajléktalan szállásokra, a gyerekek pedig a gyámhivatal felügyelete alá kerülnek...

    Igazán már tavaly meg kellett volna kezdeni barakvárosokat építeni a bedőlt hiteleket érintő családok számára, hogy ezek ne kerüljenek az utcára, hanem együtt maradhatjanak akár egy kicsi barakban is. Ezeket a baraknegyedeket természetesen nem építették fel, mert valószínűleg inkább ezzel a hajléktalan-ellenes törvénnyel tervezték megoldani, ami sokkal olcsóbb és mit sem számít a politikai elitnek, hogy a családokat szét kell választani.

    mm

    VálaszTörlés
  50. http://jovonk.info/2011/11/14/magyarorszag-valodi-urai-vegrehajtok

    Avagy az összeesküvés a családok és a középosztály ellen, persze csak demokratikusan és jó fideszkádéenpés keresztény módon.

    mm

    VálaszTörlés
  51. És vajon miért kell ennyi magyar családtól elkobozni a lakását? Azért, mert hamarosan el kell hagyni a több százezer cionista telepeseknek a gázai övezetet (ezt akarja Amerika és az EU is),de közben nincs se lakás, se munka számukra a cionista állam területén, ergo jöhetnek Magyarországra, ahol már várni fognak rájuk a kibelezett magyar középosztálytól elkobzott lakások.

    mm

    VálaszTörlés
  52. És így már ugye az is érthető, hogy miért volt ilyen sürgős megszavazni (ezt is megszavazta a Jobbik) azt az állampolgársági törvényt, amely lehetővé teszi, hogy több százezer alig beszélő magyarul "új magyar" beköltözhessen a kiűritett lakásokba, amiket egyébként többé-kevésbé már ki is fizettek azok a családok, akiket a devizahitel svindli a hajlétlan szállásokra és a gyámhatóssághoz juttat most.

    mm

    VálaszTörlés
  53. Vajon hány altató pirula kell már Vonának, hogy mind ezeket tudván, tovább is aludni tudjon a komfortos-napfényes új lakásában? Jó néhány, remélem, de talán egy sem...

    mm

    VálaszTörlés
  54. mm. Vona tudja amit Orbán is, hogy nem lesz "hagyományos" következő választás. Tehát már csak megjátszani sem kell nagyon a hazafias radikálistapistafosta jób-ot.Á.

    VálaszTörlés
  55. Örömmel hallgattam ezt az előadást, ha tehetitek hallgassátok meg Ti is:

    AVATARA Nimród gyermekei
    http://www.youtube.com/watch?v=B8DKJuE1zbw&feature=related

    Szép, érthető összefoglaló a magyarság küldetéséről. Ne azt nézd ki mondja, ne azt nézd, hogyan mondja. Azt nézd mit mond!

    TT

    VálaszTörlés
  56. tété, te most viccelsz velünk?Mi ez a szarság?

    VálaszTörlés
  57. Lehet benne valami Árpi, de gondold csak: ha eléri a rendszer 2014-et, addigra már valszeg itt lesz pár százezer "új magyar" Palesztinából, akik mind a fideszre fognak szavazni, csak úgy mint az autonómiás mesékkel megtévesztett erdélyiek, felvidékiek és vajdaságiak, nem is beszélve a navajonki tömegekről akiket addig is megpróbál eltartani Viktor, ha kell IMF hitelből. Szóval ha ezeket hozzáadod a reménytelenül lobotomizált fideszes birkákhoz, talán még a 2/3 fenntartásához is elegen lesznek, de ha nem akkor majd jöhet a koalíció a jobbikkal és Vona elfoglalhatja a bársinyszéket Viktorkirály mellett, együtt az ügyeletes kádéenpés negykeresztény júdással.

    mm

    VálaszTörlés
  58. mm, kb. erről van szó, hacsak addig nem ültetnek a nyakunkba IMF helytartót(ezek is azok, de még helytartóbb kell:-)))ettől függetlenül meg fognak tartani pár bejáratott arcot, a kedélyek csillapítására, ekkor jöhet el Vona rövid ideje.Á.

    VálaszTörlés
  59. Árpi, sztem sosem fog eljönni Vona ideje, mert ő nem egy államférfi, hanem csak egy gyenge idealista tanárbácsi. A Jobbikba tömörült sok hazafi ideje viszont akkor jöhet el, ha már annyira összeomlott minden körülöttünk, hogy mit sem fog számítani ki van hatalmon, a magyar ember mindenhol alulról szerveződik kissebb-nagyobb közönségeken belül és megpróbál túlélni. Ha nem tévedek, ez akár 2-3 éven belül is lehet.

    mm

    VálaszTörlés
  60. mm, bizony hogy lehet.Á

    VálaszTörlés
  61. 14.27 Hétfőn a forint szerepelt a legrosszabbul a világon

    Fél háromkor 315,60 forintba került az euró a devizapiacon, a frank árfolyama 255,30, a dolláré 231,20 forint körül mozgott.

    A Bloomberg nemzetközi hírügynökség összefoglalója szerint hétfőn a világ legrosszabbul teljesítő devizája volt a forint, amely magyar idő szerint negyed 12-ig 1,3 százalékkal gyengült az euróval szemben, így az európai deviza jegyzése 315 forint közelébe került. (A kora délutáni árfolyamok szerint azóta tovább nőtt a forint hátránya.) A Bloomberg cikke arra is felhívja a figyelmet, hogy az állampapírpiacon emelkedtek a hozamok és ezzel kétéves csúcsra jutottak.

    Az MTI szerint a forint gyengülése miatt a japán jen hétfőn soha nem látott szintre emelkedett a magyar devizával szemben, egy jen ugyanis három forintba került, szemben a pénteki 2,9258 forinttal.

    Mindhárom nagy hitelminősítőnél a junk kategória felett járjuk a kötéltáncot... még" - írják hétfői devizapiaci kommentárjukban a Commerzbank szakértői utalva arra, hogy miután a Fitch hitelminősítő intézet a leminősítést valószínűsítő negatív kilátással látta el a magyar besorolást, egy másik hitelminősítő, az S&P negatív figyelőlistára vette Magyarországot. A kommentár szerint utóbbi azt jelenti, hogy kilencven napon belül esélyes a következő negatív irányú lépés, amely már a befektetési kategóriából való kiesést jelentené.

    A Commerzbank szakértői úgy vélik, a hátralévő rövid időben a kormánynak várhatóan nem lesz ideje olyan lépéseket tenni, hogy elkerüljük a leminősítést és a spekulatív zónába sorolást. "Igazán komoly akkor lenne a helyzet, ha a Moody's is leminősítene bennünket (amire szintén minden esély megvan), mert akkor számos befektetési és nyugdíjalapnak hivatalból (a befektetési szabályzatuk alapján) magyar államkötvény-eladásokat kellene végrehajtania. Ez azzal a következménnyel jár, hogy várhatóan kevesebben fogják jegyezni az aukciókon a hazai papírokat, tehát többe fog kerülni az államadósság refinanszírozása" - áll a kommentárban. Á.

    VálaszTörlés
  62. Valamit mégiscsak jól "csinálhatunk", ha ezeknek a pofátlan hazátlanoknak szúrjuk a szemüket! :)

    TT

    VálaszTörlés
  63. TT, nehogymár te is elhidd, hogy Viktor a bankok ellen harcol. Csupán arról van szó, hogy most az utolsó magyar kincseket is át kell adni a multinacionális cégeknek: a termőföld és a víz. Ezért, globálék (ezesetben mindegy, hogy ájrópaiak vagy amcsik) tovább ellehetetlenítik a magyar költségvetést (a fidesz már kezdi jelezni, hogy a jelenlegi csak ideiglenes), hogy olyan IMF és Európai Központi Bank hiteleket legyen csak lehetőség felvenni, amik feltételei magukkal vonják majd a föld és a víz eltulajdonítását. Közben Viktor megjátsza a mártírt, de ez valóban csak színjáték, különben például miért nem foglalta volna a díszalkotányába a magyar föld és víz magyar tulajdonbantartásának a kötelezettségét?

    Persze egyáltalán nem kellene felvenni új hiteleket, még államkötvény formában sem, ha a magyar kormány is kikövetelné magának azt, amit például a lengyelek és a szlovákok már rég kiköveteltek: az államadósság csökkentését és átütemezését. Nem véletlen, hogy erről hallani sem akar Viktor, hiszen ez a kulcsa az ország végső kifosztásának, ami most következik (föld és víz, de lehetne sorolni a termál energiát és a szenet is amit hamarosan újra bányászni fognak de már nem magya cégek).

    mm

    VálaszTörlés
  64. A földdel kapcsolatban, érdekes jelenetek lesznek majd a jövőben, amikor a magyar termőföld javarésze az agrár és élelmiszer multik tulajdonában lesz de mindenütt újra szerveződni fognak a magyar közösségek akik a földjeiket is visszafoglalják, hogy legyen mit enni. Akkor majd a multik vélhetően magánhadseregeket fognak küldeni a magyar közösségek ellen, akiknek így esetenként a vérük árán kell visszafoglalni a magyar földet (és persze vízet, szenet, stb).

    mm

    VálaszTörlés
  65. mm. az önkormányzati választásokkor erre épült a programom, hogy a városnak kell megszervezni a város ellátását, összehangolt tervek alapján, önkormányzati földeken, akkor nem nyertem hangszórót, ha bekövetkezik amit írsz akkor lesznek kiszárítva a jelenlegi helytartók.Á

    VálaszTörlés
  66. Akkoriban még kora volt, Árpi, senki sem értette ennek a jelentőségét. Még most sem értik, de ha már se munka, se közbiztonság, se gyógyellátás, se tömegszállítás és a benzin is drágább mint a pezsgő, a segély pedig csak arra elég hogy éhenhaljon az ember, a többség fel fog ébredni (az anyák majd segítenek ébredezni a férfiaknak, mert ők nem fogják tűrni hogy nincs mit enni a gyereknek) és csak egy dolog fog számítani: túlélni családostúl. Akkor viszont azt is észre fogják venni, hogy ezt csak szélesebb összefogással lehet elérni és azt is, hogy a túlélésnek ára van: nem lesz már elég jobbra vagy balra szavazgatni és aztán szidni a politimókusokat mint ma, hanem vissza is kell venni a földet különben éehet hozzászokni a kavicsleveshez.

    mm

    VálaszTörlés
  67. mm. igen, ezt kellett volna elkerülni. Én nem kánaánt ígértem, hanem kűzdelmes éveket. Ezek a feliratok voltak kitűzve a város utcái felett. Azt is elmondtam, hogy a világot nem fogjuk tudni megváltani, de fel tudunk készülni a nehéz időkre. Az állatállomány visszahozásához idő kell, a gyümölcsösök telepítéséhez idő kell, ennyivel rendelkeztünk volna. Mára már egyre többen írnak névtelenül is leveleket, hogy rossz helyre voksoltak. Sőt olyan is volt aki kerek perec megírta, hogy paranoiásnak hitt, de mára látja hogy igazam volt és helyes utat jelöltem meg. Igazából örülök, hogy így alakult minden ahogy.Á.

    VálaszTörlés
  68. Tudod Árpi még most is arra szavaznak általában, aki ingyen kenyeret (és persze lehetőleg cirkuszt is) kínál és pár év óta ez Magyarországon az uniós pályázati pénzek aranyesőt elenti. Azaz, arra szavaznak általában, akiről azt gondolják, hogy vele legnagyobb az esély ingyenes uniós mannához jutni. Ez a manna valóban mindig a multikhoz és az éppen hatalmon lévő politikusok holdudvarához megy, de a választások előtt ezt elfelejti a voksbirka. Az EU által szponzorált bal és jobb libsik (mszp-szdsz és fidesz-kdnp) mind az uniós pénzek eldorádójával csalogatják a szavazóbirkát és miután megkapták a voksokat, hírtelen bejelentik hogy "semmi sincs ingyen" és "többet kell dolgozni kevesebb munkabérért". Az emberek többsége nagyon naív és csak akkor józanodik ki, ha már komolyan korog a gyomra. Fog is korogni.

    mm

    VálaszTörlés
  69. A Jobbik elnöke szerint a világban, Európában és "Magyarországon zajló folyamatoknak csúnya vége lesz, amely ellen a kormány nem tudja megvédeni az embereket, ezért hamarosan a Jobbiknak Horthy Miklóshoz hasonlóan minden településre be kell vonulnia, és meg kell majd védenie az embereket - jelentette ki Vona Gábor szerdán este a Horthy Miklós budapesti bevonulásának évfordulóján tartott megemlékezésen."

    http://kuruc.info/r/2/88162/

    Ez idáig jól hangzik, de aztán megszólal a Jobbik alelnöke Novák Előd, aki hozzá teszi: "követelik, hogy a Bartók Béla utat nevezzék át Horthy Miklós útra." Hát igen, erről van szó nyuszómuszó, a Jobbik nagy nemzetmentő kijelentései után következnek a szánalmas kicsi pótcselekvések amik valszeg csak szórakoztatják Viktorkirályt és attól lehet tartani, hogy ez mindig így is lesz. Itt egy utcanév változás követelés, ott egy rovás írás verseny...

    mm

    VálaszTörlés
  70. mm. motyó nem szólalt fel, az olyan jó lett volna ha valamit ő is követel, mondjuk a postaszart közvetítsék fő műsoridőben, vagy valamit, akármit csak hallassák a hangjukat. Bevonulnának a jób-bikosok minden településre? minek? le ellenőrízni hogy nem-e alszik valaki a padon?Á.

    VálaszTörlés
  71. TT:

    Ez az Avatara meg a Nimród gyermekei ez egy jó nagy marhaság.

    Ne azt nézd, hogy mit mondok és ne higgy nekem, hanem járj utána....

    Új-pogány baromság. Szabadkőműves téveszme.

    Aranykor (ez a nefílimek kora ami el lett pusztítva özönvíz által. Atlantisz <- ez is ezzel a korral kapcsolatos és minden ezoterikus, ősi-mitukus és egyéb eszme ide lyukad ki. Innen származik és ide kanyarodik vissza. Egytől egyig mindegyik.)

    Az az aranykor valóban a fél-istenek kora volt tele minden olyasmivel ami nem a teremtő Istenhez visz minket közel, hanem az önmagunk istenítéséhez.

    Ne tévesszenek meg ezek az eszmék. Meg a "karma" marhasága sem. Ezt a karma dolgot Buddha óta mesélik csak. Előtte nem volt.

    Kár ezekre az időt pazarolni... Komolyan mondom.

    Inkább a hegyi beszédet magold be. Többre mész vele.

    bukovinai.
    Angyalok, tündérek, alkimisták, varázslók, stb...

    VálaszTörlés