2011. október 10., hétfő

MONI = ADÓSSÁG... ADÓSSÁG = RABSZOLGASÁG

Ha valaki még nem látta volna. Köszi Hatlábú Farkas.

22 megjegyzés:

  1. Ötletes. Hátha így néhány elbutult amerikai is megnézi, ha már a zeitgeist túl hosszú volt nekik! :)

    TT

    VálaszTörlés
  2. Moonlight még régebben feltett egy anyagot a metropolita.hu-ról.
    Köszönet Neki!
    Ahelyett, hogy egymást froclizzátok, vádaskodtok, inkább ezt olvassátok, mivel az esemény, ami tulajdonképpen már a küszöbön van nem történt még a világ történetében.
    Sok problémára megoldást fog jelenteni, amiről itt elmélkedtek.
    Két linket is adok, mert van, amikor az első nem érhető el:
    http://utolsoidok.com/
    http://nagyfigyelmeztetes.hu/uzenetek-profeciak/az-europai-latnokno-maria-divine-mercy-altal-kapott-uzenetek-the-warning/
    Ez lenne egy aktuális rész gyakorlati szempontból:
    A Nagyfigyelmeztetés utóhatásai…
    2011. szeptember 29. csütörtök, 20:45
    http://utolsoidok.com/2011/09/22/az-ur-jezus-uzenete-minden-emberhez-17-resz-folyamatosan-frissul/#more-2904
    http://nagyfigyelmeztetes.hu/2011/10/a-nagyfigyelmeztetes-utohatasai/

    VálaszTörlés
  3. Névtelen,

    nagyon szívesen, bár ha jól emlékszem, akkor nekem is TT mutatta a cikket! Szerintem ebből az újabb részből is lehetne fabrikálni egy bejegyzést.

    VálaszTörlés
  4. Azért nekem fura ez a bloggoló Jézus.

    Aszongya:

    "Nincs mitől félnetek, ha szerettek Engem, és ha az Én Örök Atyám tanításai által, Mózesen keresztül a világnak adott Parancsolatok szerint éltek"

    A Tízparancsolat véleményem szerint egy olyan tiltó lista, amely kifejezetten a bűnbe esett zsidóknak készült. Egy szellemileg fejlett civilizációnak eleve nem lenne szüksége ilyen tiltólistás parancsolatokra, mert alapból felfogja, hogy bizony ölni nem túl szép dolog, stb.
    Ráadásul sokkal inkább egyetértek azokkal, akik pozitív irányba fordítják a negatív tiltólistát, pl. imigyen:

    Szeresd felebarátodat, mint tenmagad!
    Légy őszinte!
    Ésatöbbi.

    Ajánló:
    George Carlin - 'The Ten Commandments'
    http://www.youtube.com/watch?v=WOE_0aOy_Zg

    TT

    VálaszTörlés
  5. TT,

    Jelen pillanatban az emberiség tetemes része rászorul a 10 parancsolat intelmeire, és még így sem értik meg sokan. A pozitív megfordítás meg aztán pláne érthetetlen a mai multikulti, hedonista társadalmaknak.

    VálaszTörlés
  6. "A szabadság fáját időnként meg kell öntözni a hazafiak és a zsarnokok vérével.." - ahogy a jó öreg Jefferson elnök mondta.

    Amúgy kezd összeállni egy érdekes gondolat a fejemben. Orbán Viktor nyilatkozatát/reklámszövegét hallottam ma a rádióban, nagy vonalakban azt mondta, hogy "ördögi kör az adósságcsapda amiben vagyunk, amiből nincs kiút, csak kitörni lehet.. Ha viszont a magyar kormány intézkedéseket hoz az eladósítottak ügyének rendezéséért, akkor a pénzpiacok idegesen reagálnak, miközben azt hányják Magyarország szemére, hogy túlságosan el vannak adósodva a polgárai.. "

    Ez most vagy október 23.-i előzetes kedélycsillapító beszéd, vagy Orbán tényleg felveszi a harcot a maga módján, és az általa valószínűleg jól átlátott helyzetben lavíroz. Mindezt persze úgy, hogy ne jusson Kennedy és Haider sorsára.. Ha így nézzük, még a TEK-re költött milliárdok is értelmet nyernek. Könnyen éri baleset azt, aki a világhatalom ellen tesz, főleg ha korábban a tenyeréből evett... Fura dolog ez a politika..

    VálaszTörlés
  7. Velorex. Lehet ezt egyszerűbben is értelmezni. Orbán szavakban (jogáyzként csak ehhez ért, a szavakhoz) nagyon hűdenagyon az uzsorások áldozatai oldalára áll, de azonnal hozzá teszi, hogy HA intézkedéseket is hoz az áldozatok érdekében, a "pénzpiacok idegesen reagálnak" vagyis, magyarán, "sajnos nem tehetünk semmi jelentőset mert akkor a csúnya pénzpiacok felfalnak minket". Ez tipikus Orbán: ő ugyan mindent megtenné az ország érdekében, de mindig van valami/valaki aki/ami miatt sajnos nem lehet... Nem kell félteni Orbánt a nemzetközi bankároktól.

    mm

    VálaszTörlés
  8. Soros bácsi is a tüntetők oldalára állt a bankok ellen, ahogy azt linkeltem még múltkor. Ettől azonban még nem lesz megváltó, és azt sem árt elfelejteni, hogy Orbán is az ő embere.

    VálaszTörlés
  9. ugyan velorex,Te sem gondolhatod komolyan, mert aki ilyet mond

    "
    A devizahiteleseknek segíteni kell, mert az nem megy, hogy egy országban egymillió embert becsapjanak - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő pénteken Dabason, egy városfejlesztési beruházás átadási ünnepségén.

    A miniszterelnök kifejtette: az nem tartható, hogy az emberek éveken át fizetik törlesztőrészleteiket, majd kiderül, hogy többel tartoznak, mint az indulásnál. "Világossá kell tenni, hogy Magyarország nem gyarmata senkinek sem" - szögezte le. "Amit nem lehet megcsinálni Bécsben, Berlinben, Párizsban, vagy éppen Brüsszelben, az a magyarokkal szemben sem engedhető meg" - hangsúlyozta..."


    és közben végtörlesztési maszatolást rendel el, az nagyon két kulacsra játszik. Mert ha becsapták a zembereket akkor ott csalás volt, de a minap az ügyészség határozott a feljelentésemről, vagyis szerintk nem történt csalás. Holnap panasszal élek ahol ezt a szösszenetet is elküldöm, hogy akkor megint hazudott a miniszterelnök.Á.

    VálaszTörlés
  10. január 1. kíváncsi lennék az eredményre ebből az egymillió becsapottból hányan élnek vele.

    És még valami, a BAÉSZ honlapjának neve BECSAPOTTAK.HU volt, akkor három évvel ezelőtt még mindenki hülyének nézett. Most akkor mi van, három évre volt szüksége Orbánnak, hogy ráébredjen???!!!Á

    VálaszTörlés
  11. Orbán mindig jól megmonnya a tutit, pont azt amit az emberek hallani akarnak... aztán azt teszi, amit a gyarmatosítók akarnak. Egyszer, kétszer előfordul ilyesmi, az még lehet "baleset", csak hogy MINDIG ezt csinálja amióta hatalmon van. Miért? Eccerű: miután Orbán szép szavait kellőképpen terjesztette minden narancsmédia de a jóval kevésbé szép tetteit viszont alig, sokak fejében a szép szavak maradnak és utána meg vannak győződve, hogy a szép szavakat szép tettek is követték. Hazugság technika mesteri színten.

    mm

    VálaszTörlés
  12. Vágatlan 9 -

    http://www.youtube.com/watch?v=yXmahr8GIv8

    IMF tanácsadója mit is mond?

    VálaszTörlés
  13. Biztosan igazatok van sok szempontból, de most úgy látom, hogy a jelenlegi helyzetben mindenki legfeljebb csak a száját tépi, tenni -demokratikusan- csak Orbán és a kormánya tud valamit.
    Minden más szervezkedés és beszéd csak üres locsogás.
    Ki képes a kormányzaton kívül határ és rendvédelemre? Ki tud etetni 10 millió embert? Ki képes tárgyalásokat folytatni azonos érdekű országokkal?
    Vegyétek már ki a kezeteket a biliből, és gondoljátok végig, hogy ha tényleg ekkora a baj, akkor a gazdasági összeomlást szorosan követni fogja a társadalmi összeomlás is, és a törvényt majd az képviseli, akinek fegyvere van...

    VálaszTörlés
  14. VELOREX!

    "Vegyétek már ki a kezeteket a biliből, és gondoljátok végig, hogy ha tényleg ekkora a baj, akkor..." ...MÁR PEDIG TÉNYLEG EKKORA A BAJ!
    1989-től eltelt időszak gyakorlatilag egységesnek tekinthető, a megcélzott irány a szakadék volt, aminthogy ma is! Minden következményével! Elhanyagolható, hogy az irányt megtartva lassabban, vagy gyorsabban meneteltünk, menetelünk a tragikus végkifejlet felé...
    Vakbélgyulladás esetén mit sem ér a belázasodott beteg lázát csillapítani, a műtét elkerülhetetlen, méghozzá időben!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  15. Velorex, mint ha Lázár beszélne a fejedből. Szóval Orbán "etet 10 millió embert", mi? Igazad van, csak elfelejtetted a "be": "beetet". És éppen ez a beetetés okozhatja a gatdasági és társadalmi összeomlást. Amúgy Orbán mikor folytatott tárgyalásokat "azonos érdekű országokkal"?

    mm

    VálaszTörlés
  16. Hogy a vak számára is világos legyen mekkora a beetetés:

    Pár nappal ezelőtt Ovi még azzal döngette az asztalt az utolsó "történelmi beszédjében", hogy több százezer ember nem is akar dolgozni az országban. Persze nem nevezte meg a navajonkikat, de Magyarországon ezt úgyis mindenki tudja. Nos, ezt a problémát nagyon könnyű lenne kezelni, ha valóban Ovi hajlandó lenne közmunkára állítani a munkakerülő navajonkikatt, egyszerűen megszüntetni a gyermekgyártásra ösztönsző segélyrendszert, mint ahogy a Jobbik javasolja már régóta (pl adókedvezmény pénz helyett a második gyerek után). Ha már nem lehet megélni gyermekgyártásból, muszály dolgozni... vagy persze lopni, de elvileg ezért van rendőrség és börtönök, hogy ne érje meg lopni. Vajon miért nem teszi meg ezt az egyszerű lépést a 10 millió embert etető Ovivezér a varázslatos kétharmadával?

    mm

    VálaszTörlés
  17. Haverom neje Székelyföldről származik, ő mesélte, hogy az erdélyiek többsége teljesen odavan Viktorért. Mi hülyék vagyunk ha nem látjuk micsoda nemzeti vezér is ő - tartják.
    Hmm...

    Drábik szerint most nemzeti kormányunk van, és bízik Viktorban, de nem mer semmi ténylegeset lépni.

    Én nem tudok már hinni ezeknek.

    TT

    VálaszTörlés
  18. Velorex, kit etet Orbán????Ez a blogolás tényleg káros.Orbánt és sleppjét eteti az a kevés ember aki húzza az igát. Az hogy itt tartunk most ugyanúgy Orbán felelőssége is mint a többi senkiházié. Velorex Orbán a módszerváltás óta ott van a döntéshozásban, azzal senki se jöjjön, hogy ellenzékből nem lehet mit tenni, mert akkor az ellenzék költségvetése, a mellékes rablásokról nem is beszélve, mire megy?Orbán pontosan úgy viselkedik mint a rajtakapott tolvaj, vagy mondok egy még pikánsabbat, úgy mint a matróz kukta.

    Odamegy a kukta a kapitányhoz és jelenti, hogy szerinte buzik vannak a hajón. Kérdi a kapitány miből gondolja ezt. Mire a kukta, -most szoptam le a fő szakácsot és szarízű volt a fasza. Na kb. ezt csinálja Orbán is.Á.

    VálaszTörlés
  19. Nincs itt semmiféle válság, nem tudom miről beszél Zoltán bátyánk állandóan:

    http://www.delmagyar.hu/kepek/megnyitott_az_arkad_szeged/2021673/2600434/

    Amikor ilyen tömegeket látok egy új zsidó pláza megnyitóján eszembe jut a harmincas évek jelmondata:
    Szégyelld magad, már megint zsidónál vásároltál!
    :)

    Nem általánosítás ez, hanem józan ész! Ezek a fogyasztói-vásárlói tömegek egy percig sem gondolnak bele, hogy az ott elköltött forintjaikból egy fillér sem jut vissza a magyar gazdaságba?
    Pedig én már időnként kezdem azt hinni, hogy változik valami, és kezd észhez térni ez a társadalom, de az ilyen betóduló tömegek láttán elmegy a kedvem... :(

    TT

    VálaszTörlés
  20. TT, Árpi, sajnos sok embert sikerül tovább is átverni a Soros-Orbán ikerkerékpárosnak, Erdélyben is (az "autonómia" habostortával), itthon is (a nagy nemzeti dumával és a Gyurcsányra mutogatással). Ha mind azok után, ami már elmondtunk ezen a blogon, Velorex is beveszi a narancs pirulát, tényleg nincs sok értelme tovább blogolni.

    mm

    VálaszTörlés
  21. Álljunk már meg egy kicsit.. Nem vettem be semmilyen pirulát, csak felmértem magamban, hogy milyen szervezett erők vannak jelen a magyar társadalomban jelenleg válsághelyzet esetére. Javítsatok ki ha tévedek, de az államigazgatás, az önkormányzatok, a rendvédelmi szervek, a határőrség, a katonaság, a katasztrófavédelem és minden esetleg még meglévő állami biztonsági tartalék (élelmiszer, gyógyszer, üzemanyag, hadianyag stb.) a jelenlegi kormányzat felügyelete alatt van.
    Egy szóval sem mondtam, hogy Orbán Viktor etetné (élelmiszerrel) a népet, csak azt, hogy egy crash esetén nem lenne olyan szervezett erő (a regnáló kormányzaton kívül), akik képesek lennének a társadalmat egyben tartani, főleg nem egy jól szervezett és technikailag magasan felszerelt eu csendőrséggel szemben. Mert hogy azok megjelenésére számítani kell, ha valaki erőszakosan okoskodna ebben a kis országban..
    Az rendben van, hogy vidéken egy darabig lenne kaja, de a nagy ellátó rendszerek gyakorlatilag a multi láncok kezében vannak, és legfeljebb néhány napra való élelmiszer van a városokban. A gyógyszerekkel nagyjából ugyanez a helyzet, a távközléssel szintén. Egy nyamvadt országos rádiót illetve műsor sugárzó rendszert sem találni, ami ne magán kézben lenne, és ugyanez a helyzet a mobil távközlési eszközökkel. Az internet és a publikus mobil hálózatok 1 perc alatt leállíthatók, miközben a hadi távközlés zavartalanul működne a megszállók szolgálatában. Talán mondhatjuk, hogy az úgynevezett nemzeti oldal sakkot (ha nem mattot) kapott már évekkel ezelőtt minden olyan sakktáblán, ahol erővel próbálna érvényt szerezni a nemzeti érdekeknek.
    Véleményem szerint az egyetlen lehetőség, hogy a kormányzatot a meglévő infrastruktúrájával együtt a nemzet szolgálatába kell kényszeríteni minél békésebb eszközökkel.

    VálaszTörlés
  22. Még annyit a témához, hogy a különböző önjelölt kormányzók, és a katonásdit játszó nemzeti seregek egy-két falut talán tudnának védeni és irányítani probléma esetén, de már egy megye is nagy gondot okozna...
    Csak azt akarom ezekkel mondani, hogy pofázhat bárki bármit, de sz@r a harag hatalom nélkül.. Talán ha a Jobbik, a Gárda, az MSZ, és még sok-sok kisebb helyi szervezet képes lenne együtt dolgozni, akkor lenne elég erő ahhoz, hogy a dolgokat a megfelelő mederbe tereljük.
    A megfelelő meder egyik partja nézetem szerint az, hogy ki kell lépni az Unióból míg az maga alá nem temet minket, a másik partja meg az, hogy a jegybankot az ország szolgálatába kellene azonnal állítani. Természetesen a járulékos követelményeknek (határőrizet, hadra fogható honvédség és nemzeti elkötelezettségű belső rendvédelem) már most meg kellene lennie.
    Amíg a fenti dolgokban nincs kompetencia, addig blogolhat meg szeretetrezeghet mindenki, ahogy csak akar.
    A bloggal kapcsolatban annyit tennék hozzá a fentiekhez, hogy ez az oldal nem egyetlen emberhez kötődik, nincs űber okos megmondóember a szerkesztőfelület mögött. Egy maroknyi csapat próbálja egymás nézeteit formálni, és próbál olyan dolgokról beszélgetni, amit a fősodratú médiában nem nagyon reklámoznak. Mézesmózes a blog "motorja", de vannak mások is, akik időnként beszállnak egy-egy írással, és semmi garancia nincs arra, hogy a leghangosabb a legtrágárabb, vagy a legerőszakosabb embernek lenne mindenben igaza. Ez a blog is a társadalom egy kis szelete, és magán viseli annak minden jellemző jegyét.
    Ha valaki nem akar részt venni a blog életében, az korábban is, és most is bármikor félre vonulhatott, vagy visszatérhetett. Ez nem egy szekta...

    A magam részéről pedig már csak azért sem fogom bezárni a blogot, mert most kezd érdekes lenni. Egyébként bármelyik admin bármikor elpusztíthatná ezt az oldalt néhány gombnyomással, mert még ebben sincsenek általam beépített "fékek", a szerkesztői joggal bíró bloggereknek mindenben ugyanazok a lehetőségeik a blogon, magamat is beleértve. Véleményem szerint ez így van rendjén. Az oldal csakis azért működik, mert a viták ellenére, vagy azokkal együtt is megfelel a szerkesztőknek és a néhány tucatnyi olvasónak. Biztosan lehetne még jobbá tenni ezt a blogot, akinek van elképzelése, az ne tartsa magában.

    VálaszTörlés