2011. október 3., hétfő

2012 ÚJRATÖLTVE...

Egy most készülő dokumentumfilm, melyet Luis Augusto Garcia Rosado, a mexikói Campeche állam turisztikai minisztere által felkért csoport készít, bizonyítékokkal fogja alátámasztani azt az állítást, miszerint a maják egy földönkívüli civilizációval voltak kapcsolatban. Bizonyítékként az eddig földalatti páncéltermekben őrzött maja kódexek fordításai és egyéb, eddig titokban tartott archeológiai felfedezések fognak szolgálni. Rosado 3000 éves leszállóhelyekről is beszélt.

A film címe Revelations of the Mayans 2012 and Beyond (ami nagyjából annyit jelent, hogy Maja felfedezések, 2012 és azon túl), producere pedig Raul Julia-Levy. Julia-Levy állítása szerint a maják több ezer évig lettek volna a Föld vezetői, de "sötét szándékú emberek" menekülésre kényszerítették őket. "A mexikói kormány nem csak úgy mondja ezeket - minden bizonyítékokkal lesz alátámasztva" - mondta. Arra számít, hogy az emberek komolyan fogják venni a dolgot, mert az emberiség túlélése szempontjából fontos információkat fognak felfedni.

A mexikói kormány Calakmul maja romjainak egy eddig ismeretlen területéhez biztosít hozzáférést. A projekthez a guatemalai kormány is csatlakozott, ami új, eddig ismeretlen erekjéket tár a nyilvánosság elé. Guillermo Novielli Quezada, Guatemala turisztikai minisztere úgy nyilatkozott, hogy "az ősi maja civilizáció otthona, Guatemala, ahogy Mexikó is, titokban tartott néhány provokatív archeológiai felfedezést, és most úgy gondolja, eljött az idő ezek felfedésére egy új dokumentumfilmben."

 A filmet november 15-én kezdik forgatni, és 2012 végére, a maja naptár vége előtt fog elkészülni.

mm

18 megjegyzés:

  1. 2012-tőt nem lehet elégszer újratölteni. Már egy hsz-ben megírtam, hogy 2012 lesz az az év, amikor érdemi változások lesznek, és itt most nem a 27%-os áfakulcsra gondolok, meg Orbán számtalan agymenésére. (már nem is követem, mert semmi jelentősége)

    Tabuk fognak ledőlni, hihetetlennek gondolt dolgok, események fognak megérthetővé, realizálhatóvá válni... érdekes és nagyon veszélyes év lesz.

    Rég elkészült már egy film, aminek a címe "Hullámhossz". Igaz történeten alapul, mint megannyi amerikai film, de akkor per pillanat nem tudatosul senkiben, csak jót "szórakozott" rajt. Rengeteg filmnek van valóságalapja, csak ügyesen keverik a fikcióval, és így egy pop corn zabálós egyszer nézhetős filmmé degradálják.

    Hogy ebben a dokuban mi fog szerepelni, és miért várják ki vele a jövő év végét az egy másik kérdés.

    Kraft

    VálaszTörlés
  2. Kraft,

    Én megelégednék egy V,mint Vendetta típusú végkifejlettel is :) Bár túl idealista vagyok azt hiszem.

    Bármi is jöjjön jövőre, a jelenlegi helyzet tarthatatlan, ez lassan minden ember agyáig eljut.



    http://www.fn.hu/penzugy/20111003/soros_egyetert_bankok_ellen/

    Ettől meg az eszem megáll, Schwartz eljátszaná a jóságos spekuláns szerepét a nagyérdeműnek.

    VálaszTörlés
  3. Moonlight. Soros és kazárbankár főnökei állnak a "Wall-Street" tüntetések és a "Tea Party" mögött. Ez már a 2012. amerikai elnökválasztáshoz kapcsolódik: egy "Vendetta" típusú" hókuszpókusszal (a "Vendetta" filmet is a kazár pénzelitek szponzorálták) akarják most átverni az amerikai szavazót, aki már egy politikusban sem hisz kivéve talán Ron Paulban. Ron Paul pedig nagyon veszélyes elnök lenne a kazár pénzhatalom számára, mert fel akarja számolni a Rothschild-Rockefeller irányítás alatt álló amerikai központi bankot vagyis ki akarja venni Amerikát a kazár pénzelitek (Rothschild, Rockefeller és rokonaik) karmaiból. Nincs kizárva (sőt...), hogy ez a 2012-es mexikói film is ugyanabból a bűzös lyukból fog kimászni valami "világkormány" agymanipuláció formában.

    mm

    VálaszTörlés
  4. Sajnálom, Kraft, de mivel a nagy reményeidet 2012-ben rengetegen osztják a nyugati világban és ezt remekül is tudják a kazárbankárok, várhatóan egy nagy átverés készül most e reményekre játszva. A világ nem egy Harry Potter mese, valószínűleg sokat kell még szenvedni mielőtt Ahmadinejad álma megvalósuljon.

    mm

    VálaszTörlés
  5. Egyébként, mielőtt elszállnának az agyak a hírtől, gondoljunk arra, hogy ha már ilyen fontos titkok készülnek napvilágot látni és hogy ezek a világbékát fogják megteremteni és blablabla... vajon miért a mexikói és guatémalai turisztikai miniszterek és nem maguk az államfők hirdetik a filmet? Nyilván azért, mert az egész csak egy nagy reménykeltő humbuk ami a film bemutatásáig arra jó, hogy fogékonnyá tegye a tömegeket az új világrend iránt. Sajnálom, de minden valószínűség szerint a ragyogó jövő még nincs egészen a küszöbön és nem is fog csak úgy magától a csőrünkbe pottyanni mint a mesebeli sültkacsa.

    mm

    VálaszTörlés
  6. Lesz itt minden tádé, mint a falusi búcsúban, a lényeg, hogy csak ilyen marhaságokkal foglalkozzanak a zemberek, ne a kifosztásukkal..
    Megvan már a forgatókönyve a világforradalomnak is.. A forradalmak úgy is olyan trendik manapság. Van aki az utcán csinálja, van aki fülkékben. A lényeg nem változik, forgatókönyv szerint mennek a dolgok....

    VálaszTörlés
  7. Ezt ismeritek : ?

    http://www.churchofgod.hu/content.php?act=satzsina2

    http://www.churchofgod.hu/content.php?act=noahita

    Érdekes dolgok vannak itt leírva...

    bukovinai

    VálaszTörlés
  8. Itt pont arról van szó amit én már párszor említettem : Megérthető az egész. A világuralom és minden ami történik. Hogy miért :

    "A próféciák pedig nem "maguktól" válnak valóra, hanem kivétel nélkül mindet olyan beavatott és elkötelezett emberek valósítják meg, akik felvállalják azok kimunkálását. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a zsidóknak nem elég csak várni a Messiásra és az Isten országlásának eljövetelére, hanem a próféciákat maguknak kell aktívan megvalósítani határozott és céltudatos munkával, és persze a kabbalista misztika és intrikák felhasználásával. Mindezzel természetesen Luria forradalmi módon újraértelmezte a zsidóság küldetését és a messianizmus koncepcióját."

    "Szabbatai Zevi szülte meg a tisztán okkultizmusra felépített messianizmus koncepcióját, a maga sajátos teológiájával, ahol a bűnök erénnyé válnak, sőt, aktívan elősegítik, felgyorsítják a felvilágosodást és Isten országának eljövetelét."

    Dereng már valami Urak?

    bukovinai

    VálaszTörlés
  9. A mindennapi életben is sokszor tapasztalom, hogy amit kigondolok az úgy is történik később. Mindig elgondolkodok rajta, hogy ez azért alakult úgy mert "manifesztáltam", vagy egyszerűen csak beleérzés a jövőbe?

    Ne röhögjetek ki, de tényleg sűrűn van, hogy délelőtt kitalálom, hogy mit ennék, és mit ad Isten, pont az van a kajálda menüjében. :))

    Moto biztos jójat röhög ezen, de hát ez tényleg így van nálam! :D

    Az okkultisták által használt fekete mágia során is vélhetően ezeket a gondolati erőket erősítik fel, így érik el a sikereiket. Pont ez az a titkolt tudás, amit félve őríznek a kiválasztottak/beavatottak évezredek óta. Csak míg ezt lehetne mindenki javára fordítani, addig ők csak a saját javukra fordítják.
    Meg kell mondjam eredményesen.

    TT

    VálaszTörlés
  10. KÖszi Bukovinai a linkeket és egyuttal megkérdezem ezt az írást ismered-e, érdemes-e vele időt tölteni?

    http://www.scribd.com/doc/34603303/Sloszar-Jozsef-Biblia-ami-a-kulisszak-mogott-van-I

    VálaszTörlés
  11. KÖszi Bukovinai a linkeket és egyuttal megkérdezem ezt az írást ismered-e, érdemes-e vele időt tölteni?

    http://www.scribd.com/doc/34603303/Sloszar-Jozsef-Biblia-ami-a-kulisszak-mogott-van-I

    GA

    VálaszTörlés
  12. Sabbatai Zvi, valóban ez egy fontos kulcs. A Rothschildok és a kazár pénzelitek akik nekik engedelmeskednek a sabbatizmus hívei. Ilyenek a fidesz által oly kedvelt Sabad lubavicherek is.

    mm

    VálaszTörlés
  13. Addig míg itt elemezgettek én átalakítom a BAÉSZT párttá. Gondolom ellenségből nem lesz híja egyik oldalról sem, sőt a nemzeti oldalról valószínű több támadás fog érni, de eddig se nagyon hallgattunk senkire, tettük azt a keveset ami erőnkből tellett és így lesz ezután is. Higgyétek el, hogy tisztába vagyok a hátrányokkal és "esélytelenséggel", de talán többet fogok úgy tenni mint ha csak a billentyűt ütögetem. Utálom a pártoskodást, de forradalmat senki sem akar, vagy mer. Na meglátjuk, jó móka lesz.Á.

    VálaszTörlés
  14. Banki Adósok Pártja?
    Árpi, beszélnünk kéne...
    Nemsokára megyek tárgyalni a várfürdő projekt miatt, ha gondolod összefuthatunk néhány szó erejéig.

    TT

    VálaszTörlés
  15. TT, ez elég nevetséges név lenne, én nem szoktam maszatolni. Szívesen találkozok veled bármikor, de milyen várfürdő projektről tárgyaltok TT? Még viccnek is rossz. Itt a túlélésre kell berendezkedni nem újabb fürdőlétesítménybe, az egész ország egy nagy fürdő, aki ezt nyomatja tarkón kéne csapni.Á.

    VálaszTörlés
  16. Tudod hogy megy ez Árpi. Cirkuszt, ha már nincs kenyér. A szorongatott lakosságnak élmény kell. Hát majd kapnak, csak győzzék fizetni a belépőt.
    :(

    Általánosságban elmondható, hogy az utóbbi években megvalósult élményfűrdők és wellness-uszodák egyike sem magyar érdekeket szolgált, hanem a pénzszivattyú egy körmönfont újabb eleme. Jónéhányszor jártak nálunk is ügynökök (de szó szerint), mindenféle reklám marketing dumával csábítgattak ezekbe a szarságokba. De hiába mert többnyire veszteségesek. Az önkormányzatokat a szokásos módon megvezetik-megfizetik a menedzser ügynökök, hogy ez milyen fasza lesz a városnak, aztán kiderül, hogy lófszt. Hasonló ez az ügy mint a kaszinóprojektek, ezek is mind zsidó eredetűek, de valójában kibaszttul nincs szüksége az országnak ezekre. Számunkra ugyan jelenthet egy egyszeri munkát, de ha nem ez lenne, akkor lenne más. A szokásos "munkahelyeket teremtünk"-el is elmehetnek a sóhivatalba.

    Na ráhagyom, szar napom van.

    TT

    VálaszTörlés
  17. GA, Érdekes könyv. Nem ismertem, de majd beleolvasok. A földönkívüli kapcsolatok valóban benne vannak a Bibliában. Ezt már mások is leírták más művekben. Itt is ilyesmiről van szó :

    http://www.churchofgod.hu/content.php?act=nefilim

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  18. Ha nem Magyar érdekeket szolgál,legyen inkább vérfürdő projekt.

    VálaszTörlés