2011. április 25., hétfő

Gyöngyöspata, Véderő, Habsburg, Rothschild


Hogy mi az összefüggés ezek között? Mindjárt kiderül!

De először nézzük a Hírt, amit már körülbelül mindenki ismer: „Hat busszal közel 300 romát utaztattak el Gyöngyöspatáról, ahol péntektől kezdve kiképzőtábort tart a Véderő nevű szervezet. A kiköltöztetést részben a Vöröskereszt szervezte, a romák egy részét a csillebérci táborban szállásolták el. A miniszterelnök szóvivője szerintem igaz, hogy a kiköltöztetés menekülés lett volna, ehelyett egy előre megszervezett húsvéti vakációra indultak az emberek. A településen maradt romák kitakarítják a falut. Farkas János, a Roma Polgárjogi Mozgalom országos alelnöke azt mondta, részben a Magyar Vöröskereszt szervezi a kiköltöztetést. ”A következő problémák vannak ezzel az újabb balhéval kapcsolatban:1. Megjelenik az elmúlt hetekben kialakult darázsfészekben egy olyan nyíltan félkatonai (de utálom már ezt a szót) szervezet, amelyiket bár néhányszor vegzálták már, de korántsem akkora nyomással, mint mondjuk a Gárdát. Finoman szólva kétélű fegyvernek tűnik nekem aVéderő, tűnjön bármilyen hasznos tevékenységnek is a fiatalok hazafias nevelése.

2. A romák elkötözéséről beszámolt pénteken az AP hírügynökségre hivatkozva a Washington Post című amerikai napilap is: http://www.washingtonpost.com/world/roma_families_evacuate_village_in_hungary_to_escape_far_right_vigilantes_training_camp/2011/04/22/AFrtWyME_story.html?wprss=rss_world

Na ilyenkor teszi fel a kérdést, a gondolkodó, hogy "Hogy mi??" meg hogy "He??". Washingtonban nincs jobb dolguk, mint hogy Gyöngyöspatáról írjanak?? Ráadásul itt van ez az AP hírügynökség. Tudvalevő, hogy az Associated Press a Reuters hírügynökség tulajdona. A Reuters meg a Rothschild – bankár dinasztia kezében van vagy kétszáz éve. A világon ez a két nagy hírügynökség, az AP és a Reuters szállítja a híreket a szintén leginkább Rothschild kézben lévő médiabirodalmaknak. Ez annyit jelent, hogy szinte bármi, amit az RTL népe a hírekben lát, hallgat a rádióban, vagy az interneten olvas az a Rothschild-ház által szolgáltatott, és kellően megfelelően szűrt, idomított hír. És akkor innentől már csak kérdezni illik. Miért olyan fontos a Rothschild családnak hírt adni Washingtonban néhány koszos Gyöngyöspatai cigány család piknikjéről? Az, hogy az elmúlt néhány évben hány tucat idős magyar embert öltek meg a cigányok, az valamiért nem fontos a hírügynökségeknek, de a mostanira hihetetlenül gyorsan ráharaptak. Ez azért elgondolkodtató…

3. A helyzetet bonyolítja, hogy a megjelent a képben egy Richard Field nevű üzletember(?!), az Amerikai Ház Alapítvány elnöke. Egy újabb amerikai, akinek valamiért hirtelen nagyon fontos lett egy eldugott településen élő romák helyzete. A teljesebb kép megértéséhez hozzátartozik, hogy az amerikai üzletember tavaly jelentős összeggel támogatta a zsidó LMP választási kampányát. Nagyon úgy tűnik, hogy a sorozatos kudarcok ellenére valakik úgy érzik, hogy mégiscsak meg kell próbáljanak kirobbantani egy polgárháborút a magyarok és a cigányok között. A helyzet mellesleg kísértetiesen hasonlít a 1989-es román forradalmi eseményekre, ahol szintén megjelent néhány szabadkőműves – szart kavarni. Hát ez a Field sem tűnik nagyon másnak.

4. Az egész cirkuszt a „Magyar” Vöröskereszt finanszírozta… Fontosnak érezték ők is a jelenlétet ebben az előadásban. A Vöröskereszt feje jelenleg Habsburg György. No komment. Illetve annyi azért van, hogy a Habsburg dinasztia évszádait a Rothschild-ház finanszírozta, sőt tán még irányította is…

5. A Takarítás! A faluban maradt cigányok – valószínűleg a kisereglett sajtósok hatására - hirtelen fontosnak érezték, hogy veszettül el kezdjenek takarítani, állításuk szerint a Föld napja alkalmából! :) Az, hogy az év 364 másik napján – kultúrájukból eredően - miért szarnak és szemetelnek össze mindent, az most nem érdekes. Mindenesetre a piros pontot bezsebelhették, mert az összes liberális média (pl. itt: http://www.origo.hu/itthon/ 20110422-haromszaz-roma-koltozott-el-gyongysopatarol.html ) úgy mutatta be őket, mint a szegény sajnálatra méltóak, akiknek az elesett tagjaik menekülni kényszerültek, de a bátor és szorgalmas férfitagjaik még is ott maradtak a „háborúban”, és takarítanak! A takarítást finanszírozó (!) Datki Szabolcs az origonak azt mondta, a kirándulást az Amerikai Ház Alapítvány (!!!) és a Vöröskereszt közösen szervezete. "Nem volt egy szemetes zsákuk sem, mindent be kellett szerezni, ennek költségeit álltam én" - mondta a takarításról. Datki az LMP (!!!) kampányigazgatója volt tavaly, de azt állította, hogy az akcióban magánszemélyként vesz részt. Fenti sorok ismételten elgondolkodtatóak…

6. A kizárólag cigány embereket megszólító médiák a következő nagy probléma: „Mintha háborúból kellett volna menekülni" - mondta egy asszony sírva a tudósítóknak. Elég erős kijelentés, nemde? "El kellett jönnünk, mert megölnek minket" - mondta egy középkorú cigányasszony. Az olvasó-bámuló közönség érzelmi felfokozására, és a kívánt irányban történő befolyásolására nem is lehetne ennél jobb mondatokat kitalálni. A Roma Sajtóközpont szerint az elköltözött romák politikai menedékjogért folyamodnak az Egyesült Államokhoz és Kanadához. (Itt ismét jön egy „He??”) Azt mondták: "Itt nincs jövőnk, megölték minden reményünket" - idézte a sajtóközpont Farkas Jánost, a Roma Polgárjogi Mozgalom egyik vezetőjét. Az amerikai nagykövetség korábban az MTI-vel azt közölte, hogy "szoros figyelemmel követi az eseményeket Gyöngyöspatán és Magyarország északkeleti térségében más helyeken". Hm… ezek szerint tényleg ennyire érdekli az amerikaiakat néhány kis eldugott magyar falu sorsa? De vajon miért nem a saját háza tájukon söprögetnek? Mi végre ez a nagy figyelem?

7. Teljesen nyílvánvaló, hogy ez és az ehhez hasonló szervezett ügyek mind egy irányba mutatnak. A megértés érdekében érdemes felidézni a napokban megjelent kormányrendeletet, amely szankcionálja, ha valaki a rendőrséggel való egyeztetési kötelezettség megszegésével polgárőr tevékenységet folytat és azt is, ha valaki azt a látszatot kelti, mintha jogosultsága lenne a rend fenntartására, holott nincs. Bármit is hadováljanak az új alkotmányról, fentiekből az következik, hogy innentől kezdve hivatalosan nem létezik olyan hogy polgárőrség, és nincs olyan sem, hogy önvédelem.

Adjuk tehát össze mink van! Van egy Véderő nevű szervezet, amelyik a gyurcsányi időszakot lazán átvészelte, és most valamiért úgy érezte oda kell mennie, ahol már így is ég a parázs. Vannak a felsőbb körökből feltüzelt cigányaink, akik készségesen nyilatkozgatnak bármit, amiért fizetnek nekik, és szintúgy készségesen serénykednek a seprűkkel a kamerák előtt – talán ez az egész történet legviccesebb fejezete. Van egy amerikai üzletemberünk, aki valamiért baromira fontosnak tartja, hogy a cigányok körében a Véderőt mint fenyegetettséget beállítsa, majd készségesen hozzájáruljon a cigányok kiköltöztetéséhez.

Van az LMP és hasonló ajvékoló zsidó szervezetek, akik most kapva kapnak az alkalmon, és követelőznek. Mit is szoktak mondani erre? Az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég? Van egy Magyar Vöröskeresztünk, akinek az elnöke pont a nem éppen magyar- szeretetéről híres Habsburg-ház kölyke, György. Van egy hírügynökség a zsidók kezében, amelyik készségesen teríti szét a balhé hírét a nagyvilágba. Itt most érdemes felidézni Tormay Cécile által feljegyzetteket: Vészi József, a Pester Lloyd főszerkesztője 1919-ben ezt mondta: Magyarországot, — nem a zsidók, — de zsidók tették tönkre! Ötszáz zsidó... Én mondom ezt, aki magam is zsidó vagyok. Hm… Változott-e a helyzet azóta? LMP-sek, zsidók, Habsburgok, Rothschildok ügyködnek folyamatosan azon, hogy uszítsanak, ellentéteket szüljenek, beavatkozzanak a belügyekbe, háborút szítsanak, ferdítsenek. Ezt vehetnénk szubjektív véleménynek is, de sajnos nem az. A MAZSIHISZ legújabb hisztériája is eléggé nevetséges, amikor azt nyilatkozzák, hogy azonnal oszlassák fel a szélsőséges félkatonai szervezeteket, mert felfegyverzett magánhadseregre nincs szükség. Jó vicc, pont ők mondják ezt a fegyvertelen magyar polgárőrökről, amikor a rendőrség létszámát és fegyverarzenálját lassan meghazudtoló zsizsik In-Kal-ról hallgatnak, mert hallgatni arany…?

Szóval úgy tűnik, Gyöngyöspata kálváriája nem ért még véget, és bizonyos körök igencsak érdekeltek abban, hogy a helyzet nehogy csillapodjon, inkább az „olajat a tűzre” elv hívei. Észre kell venni emberek, hogy nem a magyar emberekkel, de nem is a cigányokkal van itt a baj, hanem a kettőt összeuszítani akaró háttérből irányító nevető harmadikkal! Oda kellene koncentrálni! Talán inkább a fenti problémákkal kellene foglalkoznia a világ talán egyetlen független csatornájának, a blog-társadalomnak is, nem azzal, hogy a Jobbik cserbenhagyta a Véderőt, meg hasonló baromságok. Ébresztő emberek! Ismét egy jól megszervezett színjátékot láthattunk! És hogy miért ezek a megszervezett történések jelennek meg a hírekben? Nem tudok már másra gondolni, mint arra, hogy ennek nem lehet más oka, mint a világ közvéleményét a magyarok meggyűlölésére hangolni. Immár sokadjára. Miért van az, hogy amikor a magyarok leigázásáról (pl. 1848) vagy a lejáratásáról van szó, akkor a szálak legvégén mindig találkozunk ezzel a titokzatos Rothschild családdal? A vöröspajzsosok évszázadok óta tartó irántunk tanúsított kiemelt figyelméből csak arra tudok következtetni, hogy vagy nagyon megbánthattuk valaha őket, vagy valamiért nagyon veszélyeztethetjük tevékenységüket. De hogy lehetne ebből a szorítóból okosan kikerülni? Én is várom az ötleteket… Egy ötletem azért van: Isten áldd meg a magyart, és adj neki még egy kis türelmet, hogy kibírja addig, amíg a kocka fordul egyet!

TT

57 megjegyzés:

  1. Kiváló elemzés, Moonlight.

    Saját meglátásom csak abban különbözik, hogy szerintem az általad is említett sötét erők nem polgárháborút akarnak kirobbantani Magyarországon.

    Tévedhetek, de az az erős (egyre erősebb) gyanúm, hogy a cél egyszerűen megakadályozni, hogy a cigányság valaha is integrálódjon a magyar társadalomba. Ezt úgy lehet leginkább elérni, hogy gyűlöletet kelteni a cigányok és a nem-cigányok között, mert ettől kezdve ki lenne az a cigány, akinek kedve lenne példás magyar polgár lenni, hiszen a nem-cigány magyar ember egyre inkább az ellenség számára.

    A nagy kérdés már csak az, hogy vajon miért nem hagyják a cigányokat integrálódni. A válasz szerintem az, hogy azok a bizonyos erők szét akarják verni a magyar nemzetet, ezt pedig úgy érhetik el, hogy részben szaporítják a cigány lakosságot (ez lenne a segélyrendszer lényege), részben pedig igyekeznek elzavarni a magyar embert saját országából és erre szolgál (többek közt) a cigány probléma fokozása.

    Kevesen tudják, hogy a lengyel dolgozó lakosság több, mint 80 százaléka(!!!) már külföldön dolgozik. Ez a statisztikai tény szerintem nagy reményt ad a jelenlegi narancs hatalomnak, hogy amennyiben Magyarországon teljesen elkeseríti az átlagember életét, pár éven belül a tehetségesebb magyar emberek nagy része is elhagyja az országot. Akkor pedig gyakorlatilag meg fog szűnni a nemzet és lesz hely az izraeli telepesek számára is (több százezren vannak), akik a következő években az USA, az EU és az ENSZ nyomása alatt valószínűleg el fogják veszíteni a palesztin területeken lévő jelenlegi mezőgazdasági birtokaikat.

    Összeesküvés a magyar nép ellen? IGEN, az.

    mm

    VálaszTörlés
  2. Ráadásul ezt a legújabb balhét is pont Húsvétra időzítették, ami remélhetőleg köztudott, hogy nem a Hús zabálásának, az ivászatnak, a locsolkodásnak ünnepe, hanem a Feltámadásé.

    Mózi szerintem jól látod, a teljes kipusztításunk lehet az elsődleges prioritása az ellenünk ügyködő erőknek. Ráadásul nem csak fizikai síkon történik az ügy, de erről most inkább nem értekezek, mert megint vitázni kezdünk - fölöslegesen.

    Azért nézd meg jobban azt az aláírást... :))

    TT

    VálaszTörlés
  3. Mm, ez történt meg nemrég Dél-Afrikában, ahol a feketék játszották azt a szerepet, amit Magyarországon a cigányságnak szánnak. Ma már Dél-Afrikából gyakorlatilag minden tehetséges polgár elment, de helyettük nem jött létre az a "fekete nemzet" amit Mandela igért, hanem egy rabszolga-munkaerő rezervátum azok a bányászati, bortermelő és egyéb mezőgazdasági multinacionális cégek számára, akik átvették a hatalmat. Ezek az óriás cégek mögött pedig természetesen ott vannak elsősorban a Rothschild és rokonai családok.

    délutáni látogató

    VálaszTörlés
  4. Bocsáss meg TT, úgy látszik hogy már öregszem.

    mm

    VálaszTörlés
  5. Érdekes egyébként, hogy a "Véderő" emblémáján nem a szokásos hosszú magyar szablya szerepel, hanem az a viszonylag rövid lovas szablya, ami évszázadokig a gyarmatosító briteket jellemezte (csak a 19. század végén váltották fel egy hosszabb szablyára)...

    mm

    VálaszTörlés
  6. Ez ééédes: Vízágyúval a verébre

    http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Paragrafushaboru/Paragrafushaboru.htm

    "......A szentháromság [Vona, Morvai, Gaudi] tagjaival nem vagyok beszélő viszonyban [ennek okait korábban kifejtettem]. Ezért marad az Internet, az illusztris honlapok... Hát ezeken nyoma sincs valamiféle lázas készülődésnek arra, hogy kivédjék a "jogi" támadást és a polgárőrséget megvédjék attól, hogy hanyattessenek, amikor kirántják a lábuk alól a szönyeget. Látom viszont, hogy Jobbik majális készül. Hát ez is valami.

    Egyedül Gaudival tegeződöm. Tőle kérdezném: mit szólsz a történtekhez? Mit tettél máig, mit teszel holnap, hogy tegnapi slendriánságod következményeit elhárítsd. El tudsz szakadni a mikrofontól, a kameráktól?...."

    VálaszTörlés
  7. Egyáltalán mi köze van a magyarsághoz ennek a piros sapkás rambó egyenruhának? A piros katonai tökfedő a világ négy sarkában ejtőernyős alakulatok vagy katonai rendőrséghez fűződik. Az egész csak arra jó, hogy igazat adjon azoknak, akik a magyar nemzeti oldalt mindenáron fassisztának akarják bemutatni.

    est látogató

    VálaszTörlés
  8. Másoknak is szemet szúrt ez a Field:

    http://belfold.ma.hu/tart/cikk/a/0/94149/1/belfold/Richard_Fieldet_a_bortonbe

    Jó reggelt Magyarország! Támadj fel végre alkalomhoz illően! A kőműveseknek a falakon van a helye!

    TT

    VálaszTörlés
  9. TT, jó a link és Fieldről még egy kis adalék. F@szernek ingatlan vállalkozása van és felvásárlásokkal foglalkozik. Vöröskereszthez és egyebekhez kötődő tevékenysége csak álca. Volt polgármesterrel folytatott "tárgyalásokat" iskola és egyéb ügyben telekért. Nagy valószínűséggel az a taktikájuk, hogy védenceikkel lerohasztatnak egy-egy területet, hogy olcsón hozzá jussanak a telkekhez, hiszen Csóka-kőn is ez történt, tulajdonosok évek óta folyó cigány támadások és rablások miatt a telkük közelébe sem mertek menni. Tamásék elkezdték felvásárolni a területet és ekkor szabadult el a blibsik által nagyon is megszervezett és irányított pokol, főleg mikor kiderült, hogy először tereprendezésre, majd ifjúsági kiképző tábort létesítenek. Ezzel nem kicsit az idegen ingatlanmaffia gyalázatos tervét (egyre vadabb cigánysággal elüldözni magyar lakosokat és fillérekért felvásárolni vagy elfoglalni elhagyott ingatlanokat)Tamásék meghiúsították. LMP is nyakig benne van ebben a gyalázatban. Facebookon remekül végig vezethetők, ellenőrizhetők a főkolomposok, ugyanis már tegnap délben elkezdték szervezni az esti összecsapást a szokásos hangulatkeltő hazudozásokkal: "János Farkas
    Újra gáz van Gyöngyöspatán, megjelentek a betyársereg. Mit tud az ember ilyenkor tenni amikor félkatonai szervezetek(betyársereg, véderő) jön az életünkre törve. nem volt még elég a 2hónapig kibírni a rettegést????????????" ráerősítve a pofozkodó cigánynő lányával:
    "Tündérszemű Rácz Szabina
    El lepték a falut a betyársereg!
    14 órájaFacebook Mobile által

    Péter Juhász Hány főt láttál személyesen, és hányat mások?
    Rendőrök vannak?
    Tündérszemű Rácz Szabina Én személyesen 8 at láttam.Mások is láttak de hogy mennyit és mennyien vannak itt Patán fogalmam sincs.
    13 órája ·
    Tündérszemű Rácz Szabina A puszta jelenlétekül és a ruházatukkal provokálják az embereket.
    13 órája ·
    Tündérszemű Rácz Szabina A rendőrök mellet mennek el... és még nem is igazoltatják őket!
    Viola Fialka Szabina menj ki az udvarra és sikíts egyet, vagy a következőt képzeld el: (nekem ez be szokott jönni, ha félek valakiktől) minden egyes lélegzetvételeddel és a kifújásoddal legyőzöd őket. Nehéz... nagyon nehéz, de meg tudod/ meg tudjátok csinálni..
    Tündérszemű Rácz Szabina Attól félünk hogy minket akarnak "kinyírni" anyum miatt is, na meg hogy cigányok vagyunk. Ugye bár anyum ma jön haza és estére nagyon félünk....:S
    Tündérszemű Rácz Szabina De hát ők a cigánysorra mennek és mi meg nem ott lakunk!!!!
    Vivien Mikes
    Gyerekek, megy 168 óra is! :)"

    Origó tudósított a legtárgyilagosabban: "Eszes Tamás, a Véderő vezetője ezzel ellentétes információkat közölt. Eszes az események után másfél órával ért a településre, ahol helyi lakosok azt mondták neki, hogy négy emberüket támadta meg 100-120 cigány férfi. Állítólag egyiküket fejbe dobták egy téglával, másikuknak a keze tört el, harmadikukat pedig nemiszervén találták el, állapota súlyos.

    A Bem utca sarkán található egy térfigyelő kamera, amely Eszes szerint működött, és rögzítette a történteket. A szervezet vezetője szerint annak felvételei alapján a rendőrök sértettként folytatták egyik tagjuk kihallgatását, akit korábban elkövetőként kezeltek. Eszes hozzátette, hogy információi szerint a település másik részében nem volt rendzavarás, és fegyverviselésről sem tudott."
    http://www.origo.hu/itthon/20110426-gyongyospatan-verekedes-tortent.html
    - ugyanis vette a fáradtságot és mindenkit megkérdezett.
    Kata

    VálaszTörlés
  10. Kata, a lényeg lényege: a cigányság egy eszköz a nemzetrombolók és mellékesen ilyen vagy olyan érdekcsoport kezében (amelyek szintén a nemzetrombolók malmára hajtják a vízet), most azt igérik a cigányságnak hogy "övé lesz az ország" de valóban csak rabszolga lehet egy gyarmatosított országban. Ezért nincs integrációs program a gengszterváltás óta és már sokan tudják, hogy most sem lesz.

    reggeli látogató

    VálaszTörlés
  11. Az a stílus pedig, amivel a Kuruc kezeli az információt jócskán hozzájárul a helyzet megmérgezéséhez, csak úgy mint a vörös sapkás provokáció. http://kuruc.info/r/35/78172/

    Polgárháború ugyan nem lesz, mert Magyarországon erre senki sem vevő, de egyre nagyobb lesz a gyűlölet és a félelem mindkét oldalon és ennek következtében tovább kiürülnek a magyar faluk de az ország is. Ez a cél.

    reggeli látogató

    VálaszTörlés
  12. Mózi, nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem csak a cigányság az eszköz a predátorok kezében, hanem a nemzeti oldal nagy része is (még a valóban hazafiak is), akik azonnal ugranak már minden provokációra. Nem tudom meddig lehet még feszíteni a magyar emberek türelmét, de amit eddig kibírtak, azért már jobb körökben rózsatenger jár.
    A türelem rózsát terem.

    Teljes mértékben érzékelhető, hogy ez az egész "játék" kifárasztásos alapon megy, "ki birja tovább", leginkább a pszichológiai hadviselésre hasonlít.

    TT

    VálaszTörlés
  13. Itt vannak a fotók:
    http://www.echotv.hu/belfold/veres_ejszaka_gyongyospatan_80_cigany_tamadt_vascsovekkel_karokkal__kepek.html

    VálaszTörlés
  14. Egyetértek, TT. Ez a jelenlegi "Véderő" ügy is erre mutat: odafenn hagyták a pirossapkás alakulatot a településen szervezni azt, amit a cigányok nem értelmezhettek másképpen, mint ahogy értelmezték. Ez egy iskolapélda egy kiprovokált balhéra. Most pedig egy fokozattal még nagyobb a gyűlölet és a félelem az országban a cigányok és a nem-cigányok közt miközben semmilyen probléma nem lett kezelve, sem a büntetlen és elhalgatott cigánybűnözés, sem a 90 százalékos cigánymunkanélküliség.

    mm

    VálaszTörlés
  15. Sokan nem tudják, hogy minden európai nemzetbiztonság és egyéb "terror-ellenes" alakulat rendelkezik olyan felszereléssel, amivel nem csak lehallgathat és nyomon követhet bármelyik mobil telefont, hanem távolról észrevétlenül be is kapcsolhatja hogy fülelhessen minden beszélgetésre a mobil közelében. Vélhetően minden bűnözőcsoport vezetői mobiljaik listán vannak, tehát most is valszeg követték azok toborzását és közeledését, akik összecsaptak a pirostökfedőkkel (mert ugye ezek nem "ártatlan" munkás emberek voltak)... a rendőrség mégis csak a balhé után lett oda vezérelve. Rgo...

    reggeli látogató

    VálaszTörlés
  16. Mózi, itt nem a cigányok értelmeznek bármit, hanem az őket heccelő idegen (ingatlan)maffia és hazai segítőik. Én a vörös-sapkáról erre asszociálok: http://mek.niif.hu/04900/04947/04947.pdf (Az 1848-49-iki Vörös-sapkás 9-ik Honvédzászlóalj története)

    Egyébként a lincselésre is kész cigányok környezetében az idegen ingatlan felvásárlók elől és helyi közéleti szerepet is vállalva, korábban Olaszliszkán a Gój motorosok is - megakadályozandó további magyar-irtást és föld-kótyavetyét - házat, telket vettek. Azóta viszonylag rend van a környéken. Tamás gondolom ezt a magyar földvédő mintát követte. Magyar vidékre nem politikai pártok (ország-felvásárlók kilóra megveszik őket), hanem lokálpatrióta rendet teremtőkre van szükség. Egy remek hozzászólás a Hunhíren: "Nézzük már a tényeket: adott egy kis szervezet, melynek tagjait agyba-főbe verték. És SENKI nem áll ki mellettük, senki. Sem a Volner-félék, sem a Fidesz, senki. Mondom újra: senki.
    Én nem ismertem a Véderőt. Eszest sem. De itt most magyarokat vertek majdnem halálra, aminek a hátterét nézve végre mindenki előtt világossá kellene válnia: a politika megbukott. A pártrendszer semmit nem old meg. Semmilyen párt nem képes ezt megoldani."
    Kata

    VálaszTörlés
  17. A cigány ember ugyanúgy képes félni és gyűlölni, mint mindenki más, Kata. Akik most őt felhasználják, ezt jól tudják. Aki nem látja, hogy a vöröstökfedő alakulat most Gyöngyöspatán egy szándékos sz@rkeverő hadműveletben vett részt, maga is a csel áldozata lett. A problémát ilyen-olyan nem-hívatalos alakulatok képtelenek kezelni, csak tovább mérgezik. Ha csupán az lenne a helyzet, hogy nincs pénz börtönépítésre, rendőrség megerősítésére és közmunkára (más híjján), akkor még talán hasznosak is lehetnének a Gárda és Betyár típusú szervezetek a rendfenntartásban (ha bár nincsneke erre kiképezve és az eszközeik sincsenek meg, de más a helyzet: jelenleg a háttérhatalmat szolgáló politika/média is felhasználják e szervezetek létezését (alkalomadtán, a háttérhatalom létre is hozhat ilyent), hogy fokozzák a problémát megoldás helyett.

    mm

    VálaszTörlés
  18. Ne hogy már elhigye valaki, hogy az a cigány probléma, amely lassan de biztosan megmérgezi a cigányok és a nem-cigányok életét Magyarországon csupán "ingatlanmaffiák" műve lenne... ennél sokkal nagyobb a tét: Magyarország teljes gyarmatosítása, illetve "dél-afrikaizálása".

    reggeli látogató

    VálaszTörlés
  19. Reggeli látogató, igen ez a végső tét amit írsz, de ahhoz előbb birtokon belül kell kerülniük, tehát megszerezni a földet is, tekintve, hogy már hivatalosan nincs más amit elvegyenek és hatósági segédlettel a cigánysággal leveretni a magyar ellenállást. Nemzetközileg mégis csak másképp hangzik, hogy nyílt beözönlésükkor csupán a "tulajdonosi jogaikat" gyakorolják. Erre még nem hivatkozhatnak ezért van szükségük a cigányságra. Egyébként ezt a folyamatot Csurka már 1992-ben!!! leírta: hatalmi elitek tönkre vágnak mindent és miután sikerült az újmagyarok a pénzükkel szinte megmentőként lépnek fel, hogy a meggyötört magyarság új gazdáikként elfogadják őket.

    VálaszTörlés
  20. Névtelen. De igen, máris van lehetőség legálisan földtulajdonhoz jutni annak, aki nem Magyarországon született és még magyarul is alig beszél. Lásd az új állampolgársági törvényt bizonyos külföldi személyek számára akik most lényegében "közel-keleten" élnek. A nemzetközi nagy agrár vállalatok számára pedig ott van a máris bejelentett földmoratórium további meg NEM hosszabbítása. Most már csak az kell, hogy a jelenlegi igazán magyar tulajdonosok hajlandók legyenek fillérekért megszabadulni a földjüktől és erre jó (többek között) a mesterségesen fokozott cigányprobléma. Emellett a cél nem csak a föld megszerzése, hanem egyszerűen a faluk felszámolása is, mert az "új világrendben" nincs hely a faluknak. A vidéki magyar ember számára a helyzet annál is tragikusabb, hogy gyakran már csak az öngyilkosságba menekülhet, ugyanis biztosan nincs munka számára a városokban sem, ha már meghaladta a 35-40 éves korhatárt és a falusi fiatalabbak zöme sem képes fenntartani magát egy nagyobb magyar vagy külföldi városban ameddig nem talál valamilyen állást (a legtöbbször hónapokról van itt szó, ha egyáltalán).

    délutáni látogató

    VálaszTörlés
  21. Látogató, igen, így van.

    VálaszTörlés
  22. A megoldás kezdete az lehet, hogy kikényszeríteni a hatalomtól a problémát minden erővel kezelni ameddig még nem késő: keményen fellépni a cigánybűnözés ellen (is) -ami többek közt új börtönök építését jelenti- és közben maximálisan helyettesíteni a segélyt közmunkával és szakmai kiképzéssel, nem csak beszélni róla. Ha kell, még egy különleges adót is be lehetne vezetni e célokra, a lakosság ezt valszeg megértené. Tudjuk, hogy a narancs hatalom semmitevés alibije a soha-véget-nem-érő uniós manna várakozás. Ha a magyar állam nem oldja meg önállóan a magyar cigánykérdést, senki sem fogja megtenni helyette. Minden nemzeti érzésű erőnek (Jobbik, hungaristák és minden jó akaratú magyar, beleértve minél több cigány ember is) minden békés eszközzel de az utcán is addig követelje a kormánytól a probléma aktív és intenzív kezelését, ameddig az meg nem történik vagy ameddig a kormány be nem ismeri tehetetlenségét és le nem mond. Álmodik a nyomor? Eddig sosem volt képes igazán összefogni a nemzeti oldal. De ha tovább sem történik semmi az egymásra mutogatáson és a süket politikai dumán kívül, néhány éven belül el fog süllyedni a nemzet hajója már csak e kezeletlen probléma súlyának következtében.

    délutáni látogató

    VálaszTörlés
  23. Egyetértek. Kellett némi cirkusz, hogy ezt megléphessék, és immáron BTK-ba foglalva vegzálhassanak mindenkit, aki fellép a söpredék ellen. Gyöngyöspataiak remélem megértik végre, hogy csak a község összefogásával érhetnek el bármit is, ha kormányra várnak ezek után is akkor......

    VálaszTörlés
  24. Térfigyel kamera bizonyítja, ki támadott!! : http://bombahir.hu/videk/terfigyelo-kamera-bizonyitja-a-ciganyok-elore-megfontoltan-szervezetten-tamadtak

    VálaszTörlés
  25. A bombahír cikkében van egy látszólag lényegtelen, ám igencsak fontos információ, mégpedig ebben a mondatban:

    "A faluban nemrég felszerelt térfigyelő kamerák felvételei bizonyítják, hogy..."

    Itt most kéretik koncentrálni a "nemrég" szóra...

    TT

    VálaszTörlés
  26. Ez a sok "véletlen", ugye TT?:) Gondolom ennek az lesz az okozata, hogy a legutolsó vonat wc-je is be lesz kamerázva.....

    VálaszTörlés
  27. Tovább fokozza a valószínűtlen "véletleneket", hogy ez a térfigyelő mikrofonnal lett felszerelve, ami valljuk be igen ritka még a nagyvárosokban is...
    Remélhetőleg a vonatok wc-jében felszerelt kamerák is rendelkeznek majd az Új Világrendben mikrofonnal, annak érdekében, hogy róccsildék az élmény minden aspektusával, surround minőségben élvezhessék a műsort.
    :)

    Azért egy valamit ne felejtsünk! A wc-ben az új világrendi rabszolgák sokkal nagyobb fegyverarzenállal rendelkeznek mint felöltözve az utcán! Nem tudom érthető-e...? :)

    TT

    VálaszTörlés
  28. Na, és akkor az igazság, azoktól akik a mainstream médiában nem léteznek:
    http://hetivalasz.hu/itthon/megdobbento-level-a-gyongyospatan-evek-ota-fennallo-valodi-allapotokrol-36563/

    Sz.

    VálaszTörlés
  29. Megdöbbentő levél Gyöngyöspatáról - kezdi a HV cikk. Az a helyzet, hogy szerintem egyáltalán nem megdöbbentő, hanem inkább tragikusan tipikus helyzetismertetés. És ez a helyzet országosan, és mindenki tudja, de akkor hogy-hogy nem tudunk változtatni?

    Azért az feltűnt, hogy akikkel beszéltem eddig ezekről a dolgokról, általában úgyanígy látják, hogy a szenzáciióhajhász média és politika csak ferdít, egyoldalú, érdekelt, stb., de akkor a kérdésem az, hogy kik azok akik egyáltalán még hisznek a médiának? Mi történik, amikor eljutunk odáig, hogy már senki nem fog hinni a TV-nek, vagy a politikusoknak? Attól még ugyanúgy sugározzák tovább a hazugságaikat, nem? Vagy mivel szarni fogunk rájuk, így szép lassan kiírjuk őket az Életből? Fogalmam sincs...

    TT

    VálaszTörlés
  30. Tele a hócipőőőm!
    A Tv-ben is csak azt szajkózzák, hogy nem lehet rémületet okozni településeken a terepszínű ruhákkal!De miért ezt és így kűrtölik már egy ideje az országba? ...A Gárda létrejött mert....., de a véderő a táboraiba képzést ad azoknak akik erre önkéntesen vállalkoznak!..nem értem mi a rossz ebben, amikor mások harcművészetet tanúlnak ?...ha azt komunikálnák a médiák, hogy helyes és jó dolog a fiatalokat megtanítani hisz nem babázniuk kell!!!...ahelyett, hogy ezt forszírozzák minden fórumon, hogy rémületet keltenek a ruházatukkal, gyakorlásukkal! Ez ugyanolyan mint, ahogyan egy félig telt pohárra nézek, már csak ennyi van, vagy még van ennyi benne!... a francba tudom én , csak.......grrrrrrrr! GA

    VálaszTörlés
  31. TT

    A média ügyesen manipulál most is. Amikor már azt gondolnád, és tömeges gondolnák ezt, hogy a TV tényleg csak hazudik, akkor egyre több mindenről lebbentik majd fel a fátylat.
    Ebből kapsz ma este egy kis ízelítőt, ha 20.30-kor bekapcsolod az Echo Tv-t.

    Egyébként jó lett a posztod.

    Üdv:
    Kraft

    VálaszTörlés
  32. Kösz Kraft, igyekeztem kerülni a rezgés, dimenzió, és civilizáció szavakat... :)

    Velorex ezen a bolygón él még? Kezdek aggódni...

    TT

    VálaszTörlés
  33. Okés TT :-)

    Vannak idők, mikor összecsapnak az ember feje felett a hullámok, és nincs energiája a blogra. Velorex most úgy gondolom ilyen időket él át, és én is remélem, hogy mielőbb visszatér a blogra.

    Egyébként sokszor járok én is ebben a cipőben, hogy a napi küzdelmek mellett kevés energia marad itt veletek beszélgetni, pedig ez egy fajta kikapcsolódás számomra, már ha éppen Lélekdoki nem akaszt ki :)

    Megnéztem az Echo műsort, nagyon a felszínt kapargatták csak, de már az is tabudöngetés, ha a mainstream-ben ki lehet mondani, hogy "bilderberg csoport".
    Én azt jósolom, hogy a jövőben egyre több ilyen jellegű műsor fog készülni.
    Az interneten már "minden" kint van, a televizíózásnak is lépést kell tartani, mert nagyon lemaradnak, és úgy ahogy mondod, már csak a menthetetlen konzumidióták kapcsolják majd be.

    Kraft

    VálaszTörlés
  34. TT,

    barátnőm hívta fel a figyelmemet nemrég egy kezdeményezésre, ahol nyílt levélben sajnáltatták jaj szegény, elnyomott kisebbséget szemben a gonosz, egyenruhás magyarokkal. Legszörnyűbb az egészben, hogy az emberek ezt linkelgették egymásnak Facebook-on... Ilyenkor tudnék üvölteni a méregtől, hogy sokan ennyire más világban élnek, és mindent elhisznek a médiának.

    VálaszTörlés
  35. Nyugi Moonlight, majd ha azt a barmot is eléri a szamurájkard, aki ilyen szarságokat terjeszt az interneten, akkor majd elgondolkodik.
    Már ha lesz rá ideje.

    Kraft

    VálaszTörlés
  36. Kraft, szívesen megkérdeztem volna némelyiktől, hogy láttak-e már valaha cigányt élőben...

    http://kuruc.info/r/4/78268/
    Ezek után érthető, hogy miért is kellett eltakarítani Mubarákot.Azt hiszem ez egy külön bejegyzést is megérne. Mégiscsak megérhetjük nem sokára azt, hogy özönleni fognak ide a "kiválasztottak", de legalább szerencsétlen palesztinok fellélegezhetnek végre.

    VálaszTörlés
  37. Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ebben a kérdésben Postáéknak a prognózisa igaznak bizonyult.
    De nem baj ez, jöjjenek csak ide, legalább némelyiknek esély adatik, hogy ne égjen el végleg a lelke.
    Ismerek több generáció óta itt élő zsizsiket, akik nagyon rendes emberek.
    Erősen hiszek benne, hogy ez a hely képes megváltoztatni az emberi minőséget. Az itt élő magyarok ezt csak azért nem érzékelik, mert folyamatosan elterelik és lekötik a figyelmüket szarságokkal. Persze azért ne felejtsük el a galliciai vándor évek következtében 150 éve létrejött helyzetet sem, ami a Kiegyezést követően eljuttatott minket Trianonig, ami viszont már nem csak az ide betelepülteknek köszönhető, hanem sokkal magasabb körök támasztott igénye alapján jött létre. Hihetetlenül összetett kérdés ez is.
    Ez a téma is megérne egy komolyabb eszmefuttatást.

    TT

    VálaszTörlés
  38. Egy "cigány-magyar" polgárháború küszöbén?

    http://nol.hu/archivum/archiv-504718


    KOmmentálja Dr. Szeszák Gy.

    "......A cikk azt állitja, a polgárháborús helyzetet a Magyar Gárda által megjelenitett "újfasizmus" idézi fel. Én meg azt mondom a, valóban fennálló, veszélyt a "liberális" eszmék és az ezeknek megfelelő társadalom- ill. gazdaságpolitika gerjeszti - gonosz szándékossággal....."

    http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Cigany%20magyar%20polgarhaboru.htm

    *

    Cigány lovagrend alakul Habsburg főherceggel

    http://nol.hu/belfold/cigany_lovagrend_alakul

    VálaszTörlés
  39. http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=2456
    Érdemes elolvasni ezt az írást!

    VálaszTörlés
  40. Posta ökörségei már megint? Ne máá... Biboldóék csak egy komoly közelkeleti konfliktus esetén lepnék el (még ennél is jobban Európát) erről egyenlőre még szó nincs, legalább is szerintem.

    Egyébként nem lesz itt semmi féle polgárháború. A gyöngyöspatai események nem tudnának olyan szinten eszkalálódni. A csimpánzok meg nem olyan szervezettek hogy elérjenek bármit is.
    A véderő mindenesetre tönkrebaszta amit a Jobbik és a Szebb Jövőt Polgárőrség felépített, ez a helyzet. Így már sokkal nehezebb lesz megoldani az efféle helyi gondokat.

    Ui.: Örülök hogy Kraft könnyei felszáradtak és újra itt van.:D Remélem olvashatunk pár új cikket tőle .

    VálaszTörlés
  41. "A vöröspajzsosok évszázadok óta tartó irántunk tanúsított kiemelt figyelméből csak arra tudok következtetni, hogy vagy nagyon megbánthattuk valaha őket, vagy valamiért nagyon veszélyeztethetjük tevékenységüket."

    Tovabba esetleg utban vagyunk, mert a sivatag homokja kezdi egetni a talpukat, es mar nagyon mennenek valahova...

    VálaszTörlés
  42. Bocs, lehet rossz helyre írtam - bár ott is téma volt - de beteszem ide is:


    Kata
    2011. április 30., szombat 20:44:00 CEST
    Névtelen írta...

    Gyöngyöspatai, helyi cigányokkal közös bográcsolással kapcsolatban: EZ A VONAT (végzetesen) MÁR ELMENT, de úgy, hogy lóhalálában még az idegen- és hazai szélballib politikai és gazdasági maffia feltudott rá kapaszkodni.

    Véderős Eszes Tamás óriási lehetőséget baltázott el azzal, hogy nem új - cigánygettó közeli - és önvédelmet oktató birtoktulajdonosként lépett fel, hanem a korábban is SZJPE-vel járőröző, katonai kiképző bázis/tábor leendő létrehozójaként.

    Amennyiben Tamás úgy lépett volna fel a birtoka közeli "szomszédsággal", hogy a megismerkedésükre és egymás elfogadására gulyáspartit szervez, melyre mindenkit szeretettel vár. Nos ezzel a méregfogát húzta volna ki szélblibsi ármánykodásoknak, de még a SZJPE elleni mesterségesen gerjesztett ellenszenvnek is.

    Abban egyetértek Mózival, hogy a cigányok is érző lelkek, de érzelmi kontaktusuk több, mint behatárolódottak azaz ösztönszerűek.
    Kata

    VálaszTörlés
  43. Kisded, róccsildék a City of Londonban, parádés elkülönített francia kastélyokban, meg amerikai rezidenziáikban laknak, nem hinném, hogy lealacsonyádnak a sivatagi nomád zsidókhoz. Sőt úgy érzen van egy igen nagy szakadék az askenázi bankár-elit és a közönséges pajeszos fekete zsidók között (már csak genetikailag is).

    Mantis nem értek egyet azzal, hogy a rozsdásék nem szervezettek. Egyrészt a szervezett bűnözés alsóbb rétegeit ők alkotják (a felsőt a politikusok, hehe), másrészt az internet, és úgy általában a még nekik kedvező médiaszereplések segítségével igencsak kezdenek országosan is jól összefogni, nem csak faluszinten. A riogatásuk felcsigázta az összetartásban erős életösztönüket, melyre még alaposan rá is játszanak a bűnöző vezetőik. Piszok nehéz helyzet van, sokszor olybá tűnik egyszerű megoldás lenne egy gyors fizikai lerohanás országszerte, de szerintem nagyon sok rendes egyed is szenved közöttük, akik nem érdemlik meg amit egy ilyen manőverben kapnának.
    Én eddig csak a Jobbik szájából hallottam értelmes megoldást:
    - önfenntartó börtönök + kunsági táborok a beilleszkedni képteleneknek
    - bentlakásos iskolák a purdéknak
    - segélyért ki a földekre
    - szoc.kártya
    - gyermekvállalás szabályozás
    - csendőrség, mezőőrség, erdőörség, stb.
    Magasről le kellene szarni, hogy mit krákognak a médiában, meg a zeuban, meg Washingtonban, ezekkel lehetne eredményeket elérni - helyükön kezelve a rakoncátlanokat. Persze a helyzet valójában a nevető harmadik pofáncsapásával oldódna meg igazán! :)

    TT

    VálaszTörlés
  44. USA áll a gyöngyöspatai provokáció mögött!!

    ".....A kérdés már csak az, hogy Magyarország kormányának és illetékes szerveinek lesz-e elég bátorsága - és ereje - feltárni az események valós hátterét, és nyíltan kimondani, hogy az Amerikai Egyesült Államok és a CIA Magyarország destabilizálását tervezi és a nagypénteki provokációval polgárháborús helyzetet kívántak előidézni. Richard Field szerepét is teljesen ki kell vizsgálni, mivel vélelmezhető, hogy a CIA embereként rajta keresztül finanszíroznak ellenzéki csoportokat és más felforgató tevékenységeket az ország területén. Hogy ez mennyire ....."

    http://jovonk.info/2011/04/30/az-egyesult-allamok-all-gyongyospatai-provokacio-mogott

    VálaszTörlés
  45. Ez is tökéletesen beleillik a képbe:

    Külföldről irányított lázítás? Az amerikai nagykövetség munkatársai is jártak Gyöngyöspatán
    http://kuruc.info/r/26/78377/
    Már megint az amerikaiak!

    Most már csak azt nem értem, hogy a Jobbik miért ilyen vak ebben a témában? Miért mindig csak azt szajkózza, hogy a kormány meg az LMP a hibás? Mintha nem tudná, hogy nem ezek a bábok, hanem nagyobb erők kezdtek itt el dolgozni, mint holmi "magyarországi kormány". Egy ideje olyan beszarik lettek Vonáék, tán megfenyegették őket?

    TT

    VálaszTörlés
  46. TT, pont most akartam én is linkelni a jövönk.infós cikket:)

    Pedig emlékszem, hogy mennyire unikumnak számított nekem, amikor anno először a Jobbik(és Molnár Oszkár) szájából hallottam az izraeli felvásárlásról, és a zsidó veszélyről. Csanád meg az LMP-s aktivista esete után nem csodálkoznék, ha tényleg megfenyegették volna őket.

    VálaszTörlés
  47. TT, ne felejtsd hogy Vona nemrég egy titokzatos utazást tett az USA-ban. Ez a játszma nagyon magason a Jobbik feje felett zajlik. Ez van, ismét fel lesz áldozva Magyarország a nemzetközi politikai sakktáblán, illetve ez történik, amikor egy országnak nincs elhatározott nemzeti kormánya.

    mm

    VálaszTörlés
  48. Úgy sejtem 1.03-nál van az "emberünk":

    http://www.youtube.com/watch?v=YOMvhGL_Dj8

    Szulthan, mit szólsz?

    TT

    VálaszTörlés
  49. Csak nem az ősz júdeaira gondolsz TT?:)

    VálaszTörlés
  50. Látom neked vág az agyad Holdfény barátom! :)

    Vádoljatok rasszizmussal, de én nem bánnám, ha az összes cigány felvenné a zsidó vallást, majd kivándorolna Júdeába, ahol aztán kedvükre retteghetnének... a valóságos palesztin rakétáktól. Ez a Mohácsi Viki is egy akkora cion ügynök, ami szinte díszkivilágításba látszik.

    TT

    VálaszTörlés
  51. A cigányok nem is sejtik, mi vár rájuk. Legalább 2-3 százezer cionista telepes költözhet át hamarosan Magyarországra az ENSZ, USA és EU nyomására, ahol "magyar állampolgárként" fognak olyan termőföldhöz jutni, amiről soha nem is álmodtak a palesztin területeken. Ezek a telepesek hagyományosan nem gabona-, hanem gyümölcs- és zöldségtermelők (különösen burgonya és paprika...), ezért a Gázai övezetben mindig jól jött nekik az ehhez szükséges olcsó palesztin mezőgazdasági munkaerő. Magyarországon is szükségük lesz olcsó munkaerőre, hogy maximalizáják a termelést és a profitot...

    reggeli látogató

    VálaszTörlés
  52. reggeli látogató, talán nem is sejted, de ennek lesz előnye is:
    - befogják őket végre melózni, azok akik nem szaroznak az emberi jogokon, eheheh.
    - a parlagon heverő földeket megművelik
    - remélhetőleg idehaza értékesítik a finom gyümiket, hehehe.

    ...

    Na jó csak viccelek. Vagy ez nem is vicc báránykáim...?

    mm

    VálaszTörlés
  53. "mm" (miért használod más jelzőjét?), először is a "fínom gyümiket" természetesen saját hazájuknak fogják szállítani a magyarosított telepesek, mert ott nagy hiány van belőle és többet is kapnak érte, mint Magyarországon. Aztán, többszázezer hektár első oszt. termőföld gyakorlatilag elvész a nemzet számára. Elveszítjük élelmiszer önállátó képességünket és reménytelenül munkanélkülivé válik a magyar parasztság javarésze. Most már azonban nem akadályozhatja meg senki, hogy ez bekövetkezzen, vagyis azon kell gondolkodni, hogy esetleg miként lehetne előnyt kovácsolni a hátrányból és ilyen értelemben egyetértek veled.

    mm (az igazi)

    VálaszTörlés
  54. Így van mm (az igazi). Egyébként nekünk most sem jut már magyar gyümölcs/zöldség, mert az nem eléggé mérgezett hogy a nálunk tevékenykedő szupermaketek forgalmazzák: http://www.gyongyosi-hirhatar.hu/hirek/mergezo-paradicsom-a-szekszardi-tescoban-mind-a-negy-tonnat-eladtak

    délutáni látogató

    VálaszTörlés
  55. Tréfás, ahogy magaddal társalogsz Mózi! :))

    Ha kicsit javul az idő kiültetem a paradicsom, paprika palántákat. A gyümölcsfákon roskadásig volt virág. Úgyhogy felőlem akát meg is rohadhat a tecso raktárában minden méreg.

    És hogy ne csak mindig rossz hírekkel jöjjünk: Nemrég megalakult a Magyar Piac Szövetkezet, hogy a magyar emberek egészséges magyar terméket fogyasszanak a közétkeztetésben és otthon is. A szövetkezet célja országos élelmiszerkereskedelmi hálózat kialakítása és a szociális boltokra építve egy igen hatékony termelő-kereskedő-vásárló együttműködés kialakítása. Célja tehát, hogy
    o segítse a kistermelők piacra jutását és a helyi termékek termelését,
    o kiszolgálja az önkormányzatok által fenntartott nagykonyhákat jó minőségű, tiszta
    helyi alapanyagokkal,
    o növelje a termelők érdekérvényesítő képességét,
    o javítsa a vidék népességmegtartó képességét, munkahelyeket teremtsen,
    o a lehető legszorosabbra fűzze a kapcsolatát az önkormányzatokkal.
    Az érdeklődés az eddig eltelt rövid idő alatt igen nagy. Ezt erősítette meg a Vidékfejlesztési Minisztériumban tartott első összejövetel után Konrád Istvánné, a Magyar Piac Szövetkezet elnöke.

    Amúgy meg Boldog Anyák napját minden anyukának!
    Milyen jó, hogy a Föld napja is ilyen közel van az Anyák-napjához, hiszen Ő is anya. Mindenki anyja.

    TT

    VálaszTörlés
  56. A cigány magyar polgárháború szítása már közbeszéd volt jóval azelőtt is, hogy Posta Imre elkezdett erről beszélni.
    A zsidó betelepülésre ugyanez áll.

    VálaszTörlés
  57. TT, kedves tőled, hogy ilyen figyelmes vagy. :) Én is minden kedves édesanyának jó egészséget kívánok!

    A Magyar Piac Szövetkezetnek igazán szép céljai vannak. Remélem, hogy sok magyar ember lesz társuk ezen célok megvalósításában.

    VálaszTörlés