2011. április 16., szombat

Egy látnoknő álmai - Próféciák az elkövetkezendő időkről


Egy Európában élő nő állítása szerint 2010 novembere óta Isteni üzeneteket kap álmaiban és imádság közben Jézus Krisztustól, valamint a Szűzanyától. A látnoknő elmondása szerint ebben az évben kezdődik el a nagy átalakulás. A próféciák során szó esik az eljövendő megpróbáltatásokról(amik nagyon is egybecsengenek a Jelenések Könyvével), az arab világ összefogásáról a zsidókkal szemben, 3 vezető politikus meggyilkolásáról, az Antikrisztus megjelenéséről, és Jézus második eljöveteléről. Továbbá szó esik benne a krisztusi tanítások fontosságáról, bűneink megbánásáról, hitünk megőrzéséről stb.
Következzenek hát az általam kiragadott részek a cikkből, a teljes irományt elolvashatjátok magyarul, illetve az eredeti angol szöveget: magyar, angol

A Nagy Figyelmeztetés – Jézus második eljövetele közel van – alkalom lelketek megmentésére

Leányom, a tegnapi üzenetem szigorú volt. Sokan, miután ezt az üzenetet elolvasták, azt fogják mondani, hogy: „Az Ùr nem így szól hozzánk”. De ők ezt honnan is tudhatnák? Azokról a gyermekeimről beszélek, akik másoknak ki vannak szolgáltatva és szenvednek. Isteni Irgalmasságom által szólok hozzátok, azért, hogy megmentésetekben segítségetekre legyek, és hogy az új Paradicsomban egyesülve egyetlen Szent Család lehessünk. Egyetlen lelket sem szeretnék elveszíteni. Mostmár egyre fontosabb, hogy meghalljátok hangomat.

A hitetleneknek nehezükre esik

Megértem, hogy sok gyermekemnek, különösen a hitetleneknek, nehéz a halál utáni életben hínni. Ők kizárólag csak a világi ügyekkel foglalkoznak, a túlélésért küzdenek, közben a lelki életet annyira elhanyagolják, hogy nem tudnak már hinni az elkövetkező életben. Nekik most kell magukba szállniuk. Azt hiszik, hogy a halál után vége mindennek, hogy ez az egyetlen világ, amiért aggódniuk kell. Mennyire el vagyok keseredve ezek miatt a rossz útra tévedt lelkek miatt! Ha csak egy futólagos pillantást vethetnének arra, amit a Paradicsom kínál számukra, akkor napjaikat csak imával és dicsőitéssel töltenék és hálával magasztalnának Engem és a Mennyei Atyát.

Az új világ valóság, amit mindenkinek megígértem. Áldottak mindazok, akik ezt a Valóságot nem felejtették el, és akik a mai napig mindennap imádkoznak Hozzám. Mennyire szeretem híveimet! Mégis mennyit szenvedek értük! Ezek a jámbor hívek mindent megtesznek másokat is meggyőzzenek. Nevemért mégis kinevetik és kigúnyolják őket.

A túlvilági lelkek közbenjárnak mindazokért, akik elhagyták hítüket

Ha tudnátok, hogy a túlvilági lelkek mennyire vágynak azok után a lelkek után, akik elhagyták hítüket! Azok a hozzátartózóitok, akik Atyám békés birodalmát élvezik, állandóan imádkoznak és közbenjárnak értetek. Amit nem tudtok, az a következő: ha időt szántok arra, hogy elbeszélgessetek Velem – saját szavaitokkal – és arra kértek, hogy vezesselek benneteket, válaszolni fogok még akkor is, ha hítetek langyos. Ti pedig tudni fogjátok, hogy Èn válaszoltam. Gyermekeim, forduljatok most felém és saját szavaitokkal kérjétek, hogy erősítsem meg híteteket.

Gondoljátok át azokat a tanításokat, amelyeket ebben az üzenetben adtam nektek, és gondoljátok át a Szentírás tanításait, és tudni fogjátok, hogy milyen életet kellene élnetek. Nagyon közel az idő, amikor leleplezem irgalmasságom által mindazokat, akik nem tartották be tanításaimat, és feltárom előttük azokat a bűnöket, amelyeket életük során elkövettek.

Ez nem az ítélet lesz, csak ízelítő abból, ami történni fog

Mindaz, ami meg fog történi, irgalmasságom következménye lesz. Bűneiteket úgy fogjátok látni, ahogyan azt én látom. Rögtön meg fogjátok érteni, hogy miért voltak azok helytelenek és sértőek számomra. Gyermekeim, itt lesz az alkalom, hogy megbánjátok azokat. Ez nem ítélet lesz, hanem ízelítő abból, ami meg fog történni.

Az ítélet előtt irgalmasságomból kapjátok a legnagyobb ajándékot – az alkalmat arra, hogy megbánjátok bűneiteket és hogy életeteket megvátoztassátok – arra az időre, amikor visszajövök a Földre. Akkor már nem mint Megváltótok, hanem, mint Igazságos Bíró jövök el. Gyermekeim, ez az idő mostmár közel van. Ne féljetek. Szeretem minden egyes gyermekemet. Szívembe zártalak benneteket. Hagyjátok jóvá közbenjárásomat és engedjétek, hogy Atyám Királyságába vezesselek titeket. Sohase féljetek a haláltól! A halál csak egy kapu, amelyen keresztül az Örökkévalóságba léphettek be, ami szeretettel és boldogsággal van tele.

A földi élet csak az idő átutazása

A ti földi életetek nem más, mint az idők átutazása, amely szeretetet, örömöt, fájdalmat, elutasítást, félelmet, bosszúságot, kétségbeesést, fusztrációt és szomorúságot tartalmazhat. Ha felém fordultok, enyhülni fog fájdalmatok. Áldottak mindazok, aki szenvednek, különösen, akik az ÈN Nevemért szenvednek, mert ők megdicsőülnek Atyám Országában. De áldottak azok is, akik megtérnek, mert a Mennyországban nagy örömöt okoznak.

Az új Paradicsomban, ami az én birodalmam, szeretettel fogadnak majd benneteket. Már most imádkozzatok lelketekért és családtagjaitok lelkéért. A Nagy Figyelmeztetés igen közel van! Akkor majd megismeritek az igazságot és alkalmat kaptok a megváltásra. Szeretlek mindőtöket. Boldog vagyok, mert tudom, hogy sok gyermekem fog megtérni Hozzám és a Mennyei Atyához, hiszen a végidő sürget. Legyetek készen.

Az arab világ felkelése – három vezető politikust megölnek

Üzenet / 2011. Febr. 17. 23:45 óra

Szeretett leányom, boldog vagyok, hogy az emberiség számára egyre többen továbbítjátok ezeket a fontos üzeneteket. Az üzenetek hamarosan minden országba eljutnak. Gyermekem, ne aggódj biztonságod felől, mert Téged és családodat mindenkor megvédelek. Tele vagyok szeretettel irántad, gyermekem, most mégis megszakad a Szívem a fájdalomtól, amikor azt látom, hogy alattomos szövetségek alakulnak, akik összeesküvés formájában meg akarják kaparintani a hatalmat az egyes országok fölött. Ezt úgy fogják megtenni, hogy ravasz módon eltávolítják vezetőiket. Akkor felajálják segítségüket, majd újabb kormányok barátságát veszik meg, végül ezeket is uralmuk alá helyezik. Ez az ellenőrzés sokkal rosszabb lesz, mint a hataloméhes diktátorok idejében volt, akiket a béke nevében megbuktattak.

Figyeld meg, leányom, azt a sebességet, amivel az arab világ országai egyesülni fognak zsidó népem ellen. Figyeld majd meg, amint szövetségeseiktől elpártolnak és védelem nélkül hagyják őket.

Leányom, az emberek készségesebben fognak Szavamra figyelni, amikor majd a Nagy Figyelmeztetés után megtérnek. Ez az az időszak lesz, amikor híveim a tirán hatalma ellen egyesülnek, és ez a nyugati országokban, különösen Európában fog megnyilvánulni. Harcoljatok az imádkozás jogáért! Ha nem teszitek, akkor nem vallási, hanem népírtó háború fog bekövetkezni.

Rövidesen megölnek három vezető politikust, egyiket a másik után. Ezek mindegyikét a gonosz egy-egy összeesküdött csoportja fogja megölni. Ezek a szervezetek minden nemzet országában megtalálhatóak, kultúra ellenesek, de annyira gyávák, hogy a háttérből uralkodnak, ezért ti nem látjátok őket. De már nem sokáig maradnak rejtekben. Amikor a hatalmat megkaparintják, arra fognak törekedni, hogy figyelmeteket megnyerjék és tiszteleteteket kiköveteljék.

A Nagy Figyelmeztetés óriási jelentőségű lesz gyermekeim megtérésében szerte a világon. A megtérés az Én ajándékom számotokra, és ezt az ajándékot azok is megkapják, akik összeesküdnek és terveket szőnek, hogy elnyerhessék Isten uralmát a Földön. Abbahagynák a harcot, ha megértenék, hogy Isten hatalma sohasem lehet az övék. De ők vakok.

Egyre több angyalom, akik már a földön, mint emberek tevékenykednek, segíteni fognak ezeknek a megtévesztett lelkeknek, hogy felismerjék az igazságot. Sokan meg fognak térni, de lesznek olyanok, akik majd nem térnek meg.

Indulj el leányom, és hírdetsd minél hamarabb mindazt, amit mondtam neked. Erre már csak heteid vannak hátra. Használj ki minden lehetőséget, ami rendelkezésedre áll. Légy bátor. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy gyermekeim világszerte megértsék ennek a különleges ajándéknak az értékét, vagyis azt, hogy azért nyújtom ki karomat a Mennyből hogy megmentsem a lelkeket.

Azok, akik most még nem akarnak megtérni, majd az üldöztetés előtt fogják megtenni. Akkor egyre több és több gyermekem fog visszatérni Hozzám. Ez az időszak mindenki számára nagyon nehéz lesz. De legyetek türelmesek, mert ezután szép időszak következik, és a Földre visszatér béke. Gyermekeim a Nagy Figyelmeztetéskor azt a szeretetet fogják megtapasztalni, amit már előkészítettem számukra, és visszatérnek karjaimba. Amikor ez megtörténik, két karommal építem fel királyságomat, hogy a csaló ellen megvédjen benneteket, akinek uralma csak nagyon rövid ideig fog tartani.

Gyermekeim, fordulópont lesz ez az emberiség történelmében! Rövidesen meg fogjátok ezt érteni. Azok a kétségek, amelyek még a Figyelmeztetésig bennetek vannak, el fognak tűnni, mert az esemény alatt megnyíllik Szívetek az Igazság előtt.

Eredj most, szeretett leányom, szeretet és béke legyen az egész emberiséggel.

Minden keresztény engeszteljen, imádkozzatok a pápáért

Üzenet / 2011. márc. 5 . 10 óra

Szeretett leányom, ismét egyesültünk. Az utóbbi napokban nagyon elfoglalt voltál. Felismerted azt az erőt, amit testednek és lelkednek (híted gyakorlásához) adtam neked? Ezt azért adtam, mert munkálkodásod nagyon boldoggá tesz Engem. Miközben azzal foglalkozol, hogy kinyílvánítsd üzeneteimet, arra kérlek, hogy bátoríts minden embert, akit csak ismersz, arra, hogy bűneitől minél hamarabb megszabaduljon. Az nem fontos, hogy milyen keresztény felekezethez tartozik. Alázatot és loyalitást kell mutasson mindenki velem szemben, úgy, hogy megpróbálják helyrehozni mulasztásaikat.

A szentgyónás megerősíti őket a nagy esemény idején, amit én Nagy Figyelmeztetésnek nevezek. Mindannyian tartsatok bűnbánatot, hogy megmentsétek lelketeket. Legyetek mindig készen, mert azok, akik nincsenek kegyelmi állapotban, nem biztos, hogy ezt az eseményt túlélik.

Szeretett leányom, továbbra is az az akaratom, hogy minél előbb továbbítsd ezt az üzenetet. Már említettem neked, hogy gyermekeimet a lehető legrövidebb időn belül el kell érniük az üzeneteknek!

A Vatikánban is lesz egy esemény, miközben a Figyelmeztetés bekövetketik. Kérj fel mindenkit, hogy imádkozzon az én szeretett, szent helytartómért, Benedek pápáért, mert Örök Atyám ellenségei veszik körül. Imádkozzatok azokért a papokért akiknek sem Bennem, sem az Örök Atyában nem ingott meg a hitük.

A hamis próféta kiemelkedése

Ezek a papok imádkozzanak állhatatosan, mert nagy kihatással lesz rájuk az a támadás, amit szent helytartóm ellen követnek el, és amelynek tanúi lesznek. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy felismerjétek, melyik a hamis próféta. Figyeljetek viselkedésére, és hogy mennyire törekszik majd arra, hogy napirenden szerepeljen. Majd figyeljétek meg, hogy félrevezetett szent szolgáim hogyan vetik magukat lábai elé. Azt, amit mondani fog, hallgassátok meg figyelmesen. Az ő alázata hamis lesz, szándékai rosszindulatúak lesznek, és a szeretet, amit magából sugároz, csak őt fogja körülölelni. Újító szelleműnek, dinamikusnak fogják tartani és friss széllökésnek. Motivált lesz és tettre kész, de ereje nem az Istentől, nem a Mennyei Atyától való lesz. Ez az erő a Sátántól, az Ördögtől való.


Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, mert nektek gyermekeim, résen kell lennetek. Szükségetek van Rám, hogy vezesselek most benneteket, főleg akkor, amikor mindez beteljesedik. Legyetek erősek, fogadjátok el méltóságteljesen tanításaimat. Imádkozzatok csoportokban!

Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy védelmet találjatok az ördög ellen.

Ne feledjétek el a leckét. Az Èn tanításaim sohasem változnak, ugyanazok maradnak, amik mindig is voltak. Már említettem: ha észreveszítek, hogy tanításaimat manipulálják, meggyengítik, (ami biztos így lesz), vagy feltűnő módon meghamisítják, (úgy hogy teljesen ellentéte lesz az eredeti tanításnak), amikor észreveszitek, hogy megtévesztenek benneteket, akkor fordítsatok hátat és imádkozzatok Hozzám, hogy vezesselek benneteket.

A Nagy Figyelmeztetés

Hogyan lehet a Mennyországba jutni – a szenvedés szerepe

Üzenet / 2011. jan.14, 10 óra

Szeretett leányom, most más tartalmúak lesznek üzeneteim, mint eddig voltak. Az eddigi üzeneteimben gyermekeimet a sürgető időre figyelmeztettem, arra hogy itt az ideje a megtérésnek, a megbánásnak, most pedig olyan üzenetek következnek, amelyek a lelkeket a tökéletességre segítik elő.

Leányom, habár mindőtök számára jogos haza a Paradicsom, mégis azt kell mondanom, nem olyan egyszerű oda bejutni. A bejárat szűk, ennek megfelelően kevés azoknak a száma, akik a megfelelő időben bejutnak rajta. Ahhoz, hogy bejussatok rajta, alázatot kell mutassatok és teljesen az én karjaimra kell bízzátok magatokat. Ha be akartok jutni a Mennyországba, akkor el kell hagyjatok a büszkeséggel, az akaratossággal, és le kell vetkőzzétek az anyagi javak függőségét.

Azok a gyermekeim, akik ezt a lelki utazást velem együtt akarják elkezdeni, sürgősen meg kell értsék a következő Igazságot: sokat kell dolgozniuk önmagunkon, akik Atyám birodalmába be akarnak jutni, meg kell érteniük a szükséges feltételeket.

Az alázat fontossága

Az alázat olyan fogalom, amelyet gyermekeim csak tanításaim által érthetnek meg. Követőim közül sokan felfogják az alázat tanítását, de megbuknak, amikor alázatosan kellene viselkedniük, vagy fogadniuk egy kellemetlen helyzetet.

Az alázat nem más, mint őszinteség. Vagyis hogy az Èn Nevemben méltósággal elviselitek a megpróbáltatásokat, az igazságtalanságokat és a szidalmazásokat.

Tanácsom a következő: képzeljétek el, hogy kisgyermekek vagytok, egyszerű, ártatlan gyermekek, akik ezt a gonosz világot, amelyet mint felnőttek már alkalmatok volt megismerni, nem ismerik. Imáitokat, minden alkalommal gyermeki szemmel és szívvel tárjátok elém. Imáitok és mondanivalótok legyen egyszerű. Nem várom el tőletek, hogy az ismert összes imát elmondjátok. Nézzetek az égre és minden gondotokat, minden szenvedéseteket osszátok meg Velem. Mindent adjatok át Nekem. Gazdagon meg lesztek jutalmazva, ha elviselitek érettem életetek szenvedéseit és bánatait. Lehet, hogy ezt még nem tudjátok, de ha ezt tudatosan teszitek, akkor nagyon sok lelket megmenthettek, előkészítve nekik a Mennyországba vezető utat. Ez tény, de csak akkor nyilatkoztatják ki nektek, amikor a Mennybe bejuttok, ahol megkapjátok alázatotokért nagyvonalú ajándékomat.

A bánat Isten ajándéka

Amikor úgy szóltok Hozzám, mint egy gyermek, tartsátok szemetek előtt: még akkor is vezetni foglak benneteket, ha bánat ért titeket, csak nyíssátok meg szíveteket és forduljatok Hozzám teljes bizalommal. Ne forduljatok el Tőlem.

Gyermekeim ha bánatotok kibírhatatlan tűnik, gondoljatok arra, hogy a bánat Isten ajándéka, és nem más, mint áldás. A megtisztulás, bánat és szenvedés által következik be. Szenvedéseiteket ajáljátok fel Nekem. Ha így cselekedtek, a passió kínjait csökkentítek, mert ezeket újra és újra átélem, amikor a világ borzalmait látom.

Akkor kezdődik meg a megtisztulás, amikor elfogadtok minden nehéz bánatot és szenvedést és örömmel felajáljátok azokat az emberiség megtérésért. Megértem, hogy ezt gyermekeim számár nehéz felfogni.. Ezt is megfogjátok érteni, amikor közelebb kerültök Hozzám, azáltal, hogy szíveteket megnyítjátok, hogy szabad akaratotokat átadjátok és teljesen Rám bízzátok magatokat. Így egyesültök Velem. Ha így cselekedtek, megpróbáltatásaitok és szenvedéseitek nem lesznek nehezek. Idővel pedig már örömmel fogjátok szenvedéseiteket szívetekbe fogadni, különösen akkor, ha azokat, mint ajándékot ajáljátok fel Nekem. A szenvedés Isten egyik ajándéka, amit Ő hagyott jóvá. Azok a lelkek, akiknek ilyen módon segítettek, Atyám birodalmában, helyett biztosítanak számotokra.

Gyermekeim, ezek a tanítások nem újak. Talán csak nem emlékeztetett benneteket az egyszerű igazságra. Üzeneteim és tanításaim sohasem változtak. Ezek egyszerű tanítások amelyeket, az Evangélium és a Tíz Parancsolat is összefoglal. Ne felejtsétek, ha önmagatokat másoknak ajándékozzátok, akkor Nekem adtátok magatokat. Amikor felebarátaitoknak szeretetet adtok, úgy azt Nekem adtátok, Engem szerettek.

Úgy bánjatok embertársaitokkal, ahogyan azt szeretnétek, hogy veletek is bánjanak. Amikor valakire haragusztok, és kárt okoztok neki, vagy valamiért bűntetni akarjátok, sohase feledkezzetek meg arról, hogy benne élek. Amikor, másban kárt tesztek, Velem teszitek.

Gyermekeim, a jóindulatú bánásmódok az idők múlásával értelmet kapnak. Imádkozzatok minden nap azért az erőért, hogy életeteket az Én Nevemben élhessétek. Tudjátok meg, ahányszor valakinek megbocsájtottok, még akkor is, ha ellenségről van szó, annyiszor nyítjátok meg szeretetem és irgalmasságom Szívét. Ezért a Mennyben örök boldogságban lesz részetek.

Imádkozzatok az állhatatosságért. Kövessétek az Èn életemet. Nem lesz könnyű, de még az ilyen kis tettek is a lelkek segítségére válnak.


42 megjegyzés:

  1. Ajánlom mindenkinek a teljes cikket, ha van ideje átfutni, sajnos elég hosszú még ez a kiragadott rész is:(

    VálaszTörlés
  2. A proféciákat tálaló weblap szerint, ezeket az "üzeneteket" egy "fiatal házas asszony" kapja folyamatosan Krisztustól ("messages were received by a married woman and mother of a young family"). Még a nevét sem közli a lap. Nem kellene ilyen olcsó vallásos netpropagandának bedőlni, ezek már a csapból is folynak az USA-ban ahol egyesek milliókat keresnek a hívek naívitásával. Természetesen lehet adományozni is azon a weblapon és hamarosan pénzért meg lehet vásárolni a proféciákat is netbook formában.

    mm

    VálaszTörlés
  3. Látod Mózi, az angol oldalba nem igazán vetettem bele magam még, csak pár részt olvastam el belőle.
    Így viszont tényleg csak egy olcsó trükk ez is...
    Jellemző rájuk, hogy Hitgyüli módjára csinálnak pénzt a vallásból. Szánalmas.

    VálaszTörlés
  4. Ebben az az igazán szomorú, hogy ha Krisztus tényleg újra eljönne, legalább olyan nehéz dolga lenne az emberiséggel (ha nem még nehezebb) mint 2000 éve.

    VálaszTörlés
  5. Ahogy közeledik az a bizonyos 2012, egyre több gazfickó fog próbálni pénzt kovácsolni az emberek "világvégi" félelmeikből és Krisztus "második eljövetele" iránti vágyaikból, különösen az internetet felhasználva és különösen az USA-ban, ahol már nagyon elterjedt az internetes pénz átutalási technika.

    mm

    VálaszTörlés
  6. mm

    Örülj neki! Legalább jól fog fogyni a pólusváltás álló mellény meg a nibiru ütközés álló golyóstoll...:))

    VálaszTörlés
  7. Naná mantis, nem is beszélve a felfújható gumiszentkoronáról amit Viktor király hívei úgy fogják venni mint a cukorkát és a szintén felfújható gumi-önvédelmi jogot az alkotmánynak nevezett új narancs evangéliumból mind azok számára, akik éjjel minden apró zajra felriadnak már egy idő óta.

    mm

    VálaszTörlés
  8. Az önvédelmi törvény nem rossz dolog. A Szent korona viszont legfeljebb névleg kerül be az alkotmányba , az eszmeisége biztos hogy nem fog érvényesülni a narancsos keretek között. Szerintem a megszorítások sokakat észhez térítenek majd. Akkor erősödhet majd a Jobbik.

    VálaszTörlés
  9. Nincs "önvédelmi törvény", csak egy önvédelmi szlogen van a narancsalkotmányban. Miféle "önvédelem" lehet egyébként mondjuk pl a cigánybűnözés ellen, ami majdnem mindig csoportosan és szúró-vágó eszközökkel működik?

    VálaszTörlés
  10. A Jobbik "erősödhet", ettől még nem lesz jobb a jobbikos képőviselőkön kívöl senkinek ha tovább is csak a fityesz seggét nylogatja miközben a sok százezres poltikai júdásbéreket veszi fel minden hónap végén?

    VálaszTörlés
  11. Salom mindenki! Ne várjatok semmit a politikától magyar tesvírek, minden politikus hazudik mert ez a szakmája. Válasszatok inkább királyt magatoknak! Az első felfújható gumiszentkorona megrendelője kap ingyen egy felfújható Levente I. gumikirályt is, garantáltan zárpád házi termék!

    Slomó

    VálaszTörlés
  12. Bbasszus ha tényleg visszajön a monarchia akkor még egy parazitakirályt és a barbibaba udvarát is etetnünk kell, nem csak a mihaszna politikusokat?!?!

    jobb-ágy

    VálaszTörlés
  13. Névtelen

    Ha a Jobbik megerősödik a következő választásokig akkor több lehetőség lesz a változtatásra. De ha tudsz valami egyéb megoldást, szólj. Én személy szerint szarok a képviselői bérekre, nem attól lesz jobb vagy rosszabb az ország sorsa hogy mennyit keresnek a politikusok, hanem attól hogy hogyan végzik a munkájukat és mik a céljaik. Ami lehetőségük van azt megteszik. Soha nem lesz olyan nemzeti erő ami egy lépésből mattot ad a jelenlegi vezetésnek, azért sokat kell tennie sok embernek.

    VálaszTörlés
  14. Slomó

    Jimbó kiszúrta a gumi leventét, nem olvastad? Legfeljebb gumi kormányzónk lehet.

    VálaszTörlés
  15. Salom Mantis! Levente Őfelségét nem lehet kiszúrni, hiszen acélbeton származási bizonyítvánnal láttuk el csak keresni kell a csomagolásban, ott van a többi tartozékokkal együtt (gumipelenka, pótkerék a tolószékhez, made in Fukushima/Japan műfogsor ami világít a sötétben, stb).

    Slomó

    VálaszTörlés
  16. Én nem akarok Leventét! Éljen inkább I. Slomó!

    mégjobb-ágy

    VálaszTörlés
  17. Slomó

    Acélbeton származás ide , világító műfogsor oda Jimbó aszonta ha I.Levente el meri bitorolni a trónt előle akkor gurulni fognak a fejek mint franciaországban. Jimbó sok felkiáltójelet használt úgyhogy jobb lesz őtet komolyan venni.
    Ja, és ha a rabbid nem utal imrének péjpálon keresztül havi százezer forintot akkor 2012 december 21.én HOLOKAUSZT lesz.


    SZÓLTAM!

    VálaszTörlés
  18. Legyen kétfejű monarchiánk: a páros napokon I.Slomó, a páratlan napokon pedig I.Mantis!

    VálaszTörlés
  19. Salom Mantis kedves nagyon drága nagy barátom! Természetesen fizetünk, miért is ne, hiszen a forintokat is mi gyártjuk hehehe..

    Slomó

    VálaszTörlés
  20. Slomó

    Addig fizessétek amíg ti gyártjátok. Mert ha eccer valaki végre hozzányúl az MNB-hez(vannak már rá elképzelések) akkor vége a dalnak és mehettek vissza a rabbival kézenfogva a jiszraelbe gumimenórát árulni...:D:D:D

    VálaszTörlés
  21. Salom nagyon nagyon kedves nagyon nagyon nagy drága Mantis barátom! Álmodik a nyomor ugyiugyi de nem baj így legalább addig nyugton marad.

    Slomó

    VálaszTörlés
  22. A látnoknő írásai tartalmukban a más hozzá hasonló üzenetektől nem térnek el.
    Apró „probléma”, amely akár a fordításból is eredhet, hogy a Paradicsomot a Mennyek országától meg lehet, és meg is kell különböztetni. A Paradicsom elmúlt, előre kell lépni az Mennyek Országába, egész pontosan az Isten Országába.
    A támogatás lehetősége valóban érdekes. Az azonban látszik, hogy nem a látnoknő kér támogatást, mivel ez nem az Ő lapja.
    Az, hogy a metropolita.hu-ra felkerült jelzi, hogy bizonyos szintű egyházi szűrőn is átment.
    A Katolikus Egyház ajánlást ad az un. magán kinyilatkoztatásokhoz, mivel azokkal, ha szükségesnek ítéli, csak a befejezés után foglalkozik. Egyetlen kivételt tettek. A medjugorjei jelenéseket már elkezdték vizsgálni, hiszen azok 30 éve tartanak.

    VálaszTörlés
  23. Veszélyes lehet ez a blog valamiért, ha ennyi parazita ügynök iderajzott dolgozni hirtelen.
    Sz.

    VálaszTörlés
  24. Slomó nem ügynök, csak Mózi szórakozik kicsit. Hát, ha ez a heppje? :)

    A cikkhez: szerintem oda kell figyelni minden ilyen kinyilatkoztatásra, de azért vannak aggályaim ezekkel kapcsolatban.
    Először is általában ezek az üzenetek szinte kivétel nélkül vészjóslóak, fenyegetőek, büntetést helyeznek kilátásba. Tipikusan dualista, polaritásban gondolkodásra utal, ezek szerint viszont nem jöhet a Teljesség Istenétől. Sokkal inkább az emberi (anyagi) világ és az Isteni Valóság közé beékelődött asztrál (szellemi) világból származhat, ahol állítólag sok olyan őrző-védő szellem tevékenykedik, aki még mindig nem a teljességben gondolkodik, hanem pl. az Isteni bosszúállásban (ami szerintem így ebben a formában nem igaz).

    Furcsa továbbá, hogy az ilyen bünti-üzenetek valamiért mindig csak a nyugati társadalmakban jelennek meg, a keletiben szinte soha. Pedig ott is kapnak ám üzeneteket, de valahogy azokban nem a bűntetésre helyeződik a hangsúly. Talán másképp ítélnék meg az égiek nyugatot és keletet? Megosztanának? Nem hinném.

    Továbbá amikor egy katolikus neveltetésű ember kap üzenetet, ő sajnálatos módon kizárólag katolikus módon tudja értelmezni azt. A fentiek tipikusan ilyen értelmezések. Rengeteg igazság van bennük, de nem tud elszakadni a kissé demagóg alapfelállásból: itt mindenkinek bűnhődnie kell, és csak jóra és rosszra bontja az életet (tipikus anyagi lét dualitás). A Lét szerencsére ennél kissé bonyolultabb, és szabadabb, ráadásul minden Isteni eredetű, még az egónk is!
    Bővebben máskor.

    TT

    VálaszTörlés
  25. @Kedves TT!

    Én bizony semmi vészjóslót, fenyegetőt nem találok sem ebben, sem más üzenetekben.
    Egyszerűen igazságosak.
    Örülnék ha mutatnál nekem egy teljesen bűntelen, folttalan embert ma a Földön.
    Tudomásom szerint kapnak máshol is üzeneteket.
    Szűz Máriának van arab választottja, persze keresztény, de Mária hosszú időn keresztül jelent meg rendszeresen az egyiptomi Zeitunban (Cairo egyik külvárosa). Engedte magát fényképezni is. A youtube-on a felvételek megtalálhatók.
    Van délkóreai választottja Julia Kim, aki egy északkóreai határvárosban lakik.
    Kabbalista zsidóktól származó információk szerint őket pedig ugyanezen mondanivalóval angyalok keresik meg. Köztudott, hogy az angyalok nevei a héber hagyományban maradtak fenn.
    Ja amúgy, a duális gondolkodású emberiségnek - ne feledjük a kiválasztott azért van, hogy közvetítsen, de ő is ember - hogyan üzenjenek?

    VálaszTörlés
  26. Misikém, neked már komolyan kezd ártani a sok szeretetrezgés. Ha már minden áron lebegni akarsz, ajánlom a minőséges fütyülő pálinkát.

    VálaszTörlés
  27. Sziasztok .
    Ez és az ilyenek egyáltalán nem Magyaroknak szóló üzenet,ezért is nem Magyarok kapják.
    Ez nem más mint a zsidók jehova,haragvó,bünre késztető,majd ezért büntető "istenének"(meglátásom szerint,számunkra a sátán) az üzenete annak érdekében,hogy az embereket az uralma alá tudja hajtani .

    A Magyaroknak is voltak ősi törvényei amelyeket az ellenségeink próbáltak eltüntetni,de bennünk ezek a törvények,az élet törvényei bennünk a lelkünkben is kódolva vannak.

    Yotengrit - Őseink törvénye, régi igaz törvény

    http://www.youtube.com/watch?v=-b9txfn2SUY&feature=player_embedded

    Üdv Merkurius .

    VálaszTörlés
  28. Isten miért bírálna azért amilyen vagyok, mikor Ő teremtett ilyenné?

    Isten nem bírál senkit, hiszen tökéletesen ismeri és elfogadja az ember gyarlóságát, és pontosan tudja, hogy a Földi élethez hasonló anyagi síkok elengedhetetlenül szükséges lépcsőfokok a Létezésben, egyútal azt is, hogy az ezen a szinten élő tudatoknak pontosan ez a polarizált, dualista világ felel meg leginkább, ahol bizonyos mértékű egó nélkül nem is léteznénk. Még Jézusnak is – aki tökéletes Krisztus-tudattal született le a Földre – voltak pillanatai, amikor az emberi tudata, az egója felébredt, és megkérdőjelezte az Isteni-tudatát az elkövetkezendő szenvedéseiről. Az Isten arra kíváncsi, hogy mihez kezdünk a tehettségünkkel, az adottságainkkal, mire használjuk azokat? Nem ítélet van itt, hanem Élet.

    Aki nem hasznosra fordította a kapott ajándékait, aki eltékozolta, aki egyáltalán nem használta, aki életellenesen használta, azok szerintem mennek vissza a levesbe. Ilyen egyszerű a történet szerintem. :)

    TT

    VálaszTörlés
  29. @Merkurius!

    Utánanéztél az adott kérdéskörnek, vagy csak úgy ideírtál valamit?
    Nézz utána és meg fogsz lepődni!

    VálaszTörlés
  30. @TT!

    Isten egyáltalán nem olyannak teremtette az adott embert, amilyenné az magát teszi.
    Nem bábukra van "szüksége".
    Az egot nem kell mértéktelenül elnyomni, de nem lehet kizárólagossá sem tenni. Amúgy a halállal elenyészik.
    Ítélet van, de azt mindenki maga hozza, nem Isten.

    VálaszTörlés
  31. Szia Misi .

    Milyen utána nézésre gondolsz?
    Csak nem arra,hogy olvasgassak a szintén általuk írt könyvekből ?
    Bár olvastam sok mindenről,de én előrébb helyezem a kétes eredetü könyveknél a saját tapasztalatomat .
    Amúgy amit te ego-nak nevezel az a jelenlegi tudatunk,és ha az ember meghal ez egyáltalán nem tünik el,hanem egyesül a teljes tudatunkkal,lelkünkkel növelve annak tapasztalatait .

    TT.
    Az ember ,aminek az embert ma sokan látják még közel sem teljes ,még nem "érett"be ,még nem fejlődött ki olyanná amilyennek Isten szánta .
    Az ember képességei sokkal többek,nagyobbak annál mint amilyen szinten ma él .
    Az embernek a célja az önmegvalósítás kell legyen.Ami azt jelenti,hogy a jelenlegi testében ,a jelenlegi tudatával teljes egységbe,kapcsolatba tudjon kerülni lelkével,birtokában legyen az ő tudásának,megtudja valósítani annak lehetőségeit .
    Ezt jelen életünkben a jelenlegi tudatunk (néhányak szerint egonk)segítségével érhetjük el,mivel ő kapott szabad akaratot .

    Jézus sem úgy született,hogy mindent tudott,hanem olyan életet élt,hogy tudott fejlődni olyan téren,hogy kapcsolatba tudott jutni lelkével,és az Isteni energiával .Legalábbis ha lehet hinni azoknak akik ezt írták róla.De ez nem azt jelenti,hogy ő ezzel megváltott másokat,hanem "csak"megmutatta az utat,hogy mit kell tenni,hogy az ember szabaddá válhasson.
    Biztos vagyok bent,hogy életében sem mondta ,és nem is üzenne olyat,hogy őt imádni kell és kuncsorogni kell hozzá,hogy segítsen az embereken,hanem inkább azt tanította,hogy élj igazul és merj is kiállni az igazadért.


    Úgyanis az élet legfontosabb törvénye,hogy csakis olyat tegyél mással amit szeretnéd ha veled is megtörténne,vagyis ne tegyél olyat ami árthat másnak.
    A szabad akarat törvénye szerint persze meg lehet tenni másnak ártó dolgokat is,de ez egy bizonyos idő után ha az ember fejlődni,tovább lépni akar akkor ez mind vissza hat rá.Az ember csakrái csak fokozatosan nyilnak meg .Élete első részében a teremtése csak fizikai szinten történik.Viszont ahhoz,hogy később tovább léphessen a fizikai szinten történt teremtéseivel,mind szembesülnie kell.Amig ezeket nem tudja felvállalni,nem tud vele szembesülni addig nem fog tudni tovább lépni a lélekkel és Istennel történő kapcsolathoz.

    Ha valaki ezen tul van akkor már a gondolatai is olyan erőt jelentenek amely ha nem is teljesen aszerint amit gondolt,de bizonyos formában szinte azonnal visszahat rá.Pl ha valakinek a halálát kivánja ez esetleg elég kemény betegség,rokkantság formájában visszahat az illetőre.Aki tísztában van ezzel az tudja ,hogy ezt el kell szenvednie és előbb-utóbb túl fog rajt lépni,kikerül belőle.Aki nem az sajnos hajlamos orvoshoz fordulni akik mivel az ilyen ember a jelenlegi rendszer számára ellenségnek számít a rendelkezésükre álló vegyszerekkel,mérgekkel elég hamar meg tudják szabadítani ezen szenvedéseitől.Ez egy kemény tanuló időszak az ember számára,sajnos én nem is tudok jelenleg olyan embert aki ezen az időszakán élve túl lépett volna .Vagy ha igen akkor sem élhetett sokáig ,úgyanis a következő szint a végső ,az Isteni szint elérése,amikor az ember gondalata,akarata által teremtő erővel rendelkezik,ami viszont azonnali visszahatással is lehet rá.Mert a törvény rá is vonatkozik,vagyis ha csak gondolatban is rosszat akar másnak az először,vagy akár azonnal az vele történik meg.Tehét aki ezt a szintet eléri az biztos,hogy nem fog ,vagyis nem is tud ártani senkinek.

    Ha valaki ismeri ezeket a törvényeket akkor ezek alapján már nagyon egyszerü kiszürni,hogy ha valaki más ember elleni gyülöletre,utálatra,esetleg fizikai erőszakra buzdít akkor az az illető vajon hova is tartozhat,mit képvisel.

    VálaszTörlés
  32. @Merkurius!

    Annak, hogy magyar választottak által milyen üzeneteket juttattak és juttatnak el az égiek a magyarokhoz.
    Azt írtad ilyen nincs. Én meg rendszeresen olvasom ezeket. Olvass ilyet és utána véleményezd.

    VálaszTörlés
  33. Misi ,milyen üzenetkre gondolsz konkrétan?

    Én ilyen,ezekhez hasonló Magyaroknak szóló üzeneteket szoktam "olvasni".

    http://www.youtube.com/watch?v=SguO1RLJkKQ

    http://www.youtube.com/watch?v=rQWVV2vWa1w

    http://www.youtube.com/watch?v=v9ZmKtuFQhA&feature=related

    Csak néhány példa,természetesen van még ezen kivül sok amit érdemes meghallgatni.

    VálaszTörlés
  34. Berci ez egy kicsit finomabb műfaj, de hátha veszed az ebben rejlő üzenetet is:
    http://www.youtube.com/watch?v=s45DIivyAE4

    TT

    VálaszTörlés
  35. Szia TT.
    Nem rossz ,csak tudod nekem igencsak fenntartásaim vannak az ilyen áldásokkal,ahogy pl a himnuszban is van.Meg hát egyáltalán kitől is várja ezt?

    Talán még emlékszel rá .
    Ál = hamis,igaztalan ,nem valódi .
    Áld = hamisít ,igaztalanná tesz .
    Áldd = tedd hamissá ,igaztalanná te is ,vagy akit éppen felszólítanak rá .

    VálaszTörlés
  36. Kétségtelen, hogy magyar nyelv logikája kikezdhetetlen. Ettől még szerintem lehet imádkozni ahhoz, akitől a segítséget várjuk.
    SEGÍTS ÉG!

    Azt tudtátok-e, hogy kb. 600 millió éve létezett ey szuperkontinens - még a Pangea előtt - amit úgy hívtak: Pannótia.
    Hm...

    TT

    VálaszTörlés
  37. @Merkurius!

    Moonlight a metropolita.hu-ról vett át egy érdekes írást. A látnoknő állítása szerint Jézustól kap közvetítendő üzeneteket. Erről lenne szó eredetileg!
    Te ehhez a pontosan körülhatárolható témához szóltál hozzá.
    Az általad belinkelt magyaroknak szóló üzeneteknek azonban a témához nem sok közük van, mivel azok, nem un. „égi” üzenetek.
    Ez józan paraszti ésszel nem keverhető össze!
    Az ember ilyenkor elgondolkodik, hogy most hozzászóló partnere figyelmetlen, vagy valami másról van esetleg szó? Ha pedig valakinek nincsenek ismeretei az adott témában, akkor a véleménye mennyire lehet megalapozott?
    Kedves Merkurius, tekintsd kérlek tárgytalannak a kérdésemet.

    VálaszTörlés
  38. Miért érzem azt, hogy a kákán is csomót keresel Misi? :)

    Merkurius által belinkkelt üzenetek is az "égből" származnak, mint minden dal, vers, költemény, stb.. Ezeket nem az a néhány millió neuron találja ki ott az agyadban.
    Ismered azokat a kifejezéseket, hogy elhívás, vagy ihlet? Ezek olyan tudatállapotok, amikor közölni akarnak általad valamit, és te majd szétfeszülsz ha nem írod ki magadból. Ilyenkor átadod magad, "csatorna" vagy, és hagyod engedni a közléseket. Ezek is üzenetek. Van, hogy csak neked szól, van hogy egy országnak, és van hogy mindenkinek. :)

    TT

    VálaszTörlés
  39. @TT!

    Nem tudom miért érzed úgy!
    Azért vetettem fel, mert Merkurius azt írta,
    "Ez és az ilyenek egyáltalán nem Magyaroknak szóló üzenet..."
    Ez konkrétum! Viszont nem állja meg a helyét!
    Azt hiszem, hogy jó lenne ha a hozzászólók ismeretek birtokában és pontos fogalmazással írnák meg észrevételeiket. Különben nem igazán lehet érdemben társalogni.

    VálaszTörlés
  40. Sziasztok .
    Ha van időtök hallgassátok meg,sok mindenre magyarázatot lehet kapni belőle.

    http://szalma.info/cokog/Avatara/20110327_Ami_%20a_Bibliabol_kimaradt.mp3

    VálaszTörlés
  41. Ja, Bácsfi Diána alias Avatara jelenleg, de amit mond az jó !

    VálaszTörlés