2011. április 15., péntek

TESSÉK BEFOGADNI!

Igazi befogadó Magyarországot akar a Fidesz. Indulhatnak a szomjazók, az izraeli sivatagból...


Balog Zoltán a Fidesz országgyűlési képviselője, igazi befogadó országot akar. Hogy Szent István mit értett ez alatt, azt tudjuk, mikor országunk határai több körülöttünk élő nemzet határaival voltak egyenlőek. 


Most viszont, a saját határai közé zárt Magyarországnak semmi szüksége rá, hogy befogadó ország legyen! 


A cionista konferenciákról, zsidó gyűlésekre ide-oda vándorló politikusnak csúfolt kollaboráns, ne akarja megmondani a magyaroknak, hogy Magyarország milyen legyen, mert ahhoz ő itt egy senki! 


Folytatás itt.


Komment: Nos, ez nem éppen egy "szeretetrezgő" cikk és nagyon remélem, hogy nem lesz igaza. Azonban, ha ne adj Isten mégis, vajon tisztában vagyunk-e azzal, hogy az elveszett nemzeti identitás olyan egy nép számára, mint a becsület az egyén számára, vagyis ha egyszer odavész, akkor végleg odavész? Nemzeti identitás nélkül pedig, manapság, egy nép csupán egy eldobható eszköz a pénzhatalmak számára.   

16 megjegyzés:

  1. A Jobbikos javaslatoknál a zsidesz szépen megmutatta már az igazi arcát. A jövönkinfo ugyan egy hibbant banda de ebben a cikkben kivételesen valós problémákról és veszélyekről írnak. Csak azt nem tudom hogy ők mit akarnak tenni ellene, mi szerintük a megoldás. A Jobbiknak amit ők lépten nyomon mocskolnak van eszköze(ha egyenlőre nem is sok) hogy tegyen valamit ez ellen. De nekik mi van? MNA? Viccnek is rossz.

    VálaszTörlés
  2. Én ugyan nem tudom kik vannak a Jövőnkinfo mögött és azt sem, hogy mi a Jobbik megoldása, de azt látom, hogy mostanában nagyon nyomják narancsék a "befogadás" szöveget és azt is, hogy közben az EU és az USA nyomására hamarosan ki kell vonulniuk cionéknak a palesztin területekről. Akkor viszont valóban nagy lesz a veszély, hogy azok a telepesek a magyar termőföldre fognak vágyni miután köztük sokan bizonyára jogosultak lehetnek a magyar állampolgárságra az új állampolgársági törvénynek köszönhetően, amit a Jobbik is megszavazott (Vona nélkül).

    mm

    VálaszTörlés
  3. Érdemes ezt is elolvasni a témáról: http://kuruc.info/r/26/77601/

    VálaszTörlés
  4. Engem ez az egész nem érdekel tele van má a tököm a valósággal haggyatok má engem szeretetrezegni a morfomezőkben éppen most kezdek belejönni a ritmusba és má nagyon várom Morfo Kretinus galaktikus admirális űrhajóját az összes többit pedig magasról letojom náááá!

    VálaszTörlés
  5. Az állampolgársági törvény szerint állítólag 500 ezer fő kérelmezőre lehetne számítani, akik megfelelnek a kívánalmaknak.
    Meg persze felmerülnek az egzisztenciális kérdések is a betelepülők részéről.
    Szerintem egyébként, ennek csak egy nagyobb közel- keleti háború esetén lenne aktualitása.
    Akkor viszont bizton számíthatunk rá.

    VálaszTörlés
  6. Az MNA egy gyanús szervezet.
    Őket nem üldözik úgy a hatóságok, mint például a gárdákat stb.
    Az vezetőjükről furcsa anyagok is vannak fenn a neten.
    Vannak akik nem ismerik el, hogy a valódi hungarizmust képviselnék.
    A Jövőnk.info vidáman zsidózik, cigányozik.
    Összességében elég demagóg módon adják elő az ideológiájukat.

    VálaszTörlés
  7. http://vastagbor.blog.hu/2011/04/13/a_legnagyobb_vastagbor_nekunk_uzen#more2823360

    A nemzet Ferije meg már tüntetne. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle holnap.

    Misi, ismerősöm is ugyanezt jegyezte meg, hogy eléggé demagóg módon írnak. Felteszem, az ő szervereik sem Magyarországon vannak, ezért írhatnak következmény nélkül, viszont ha nem akkor...

    Mózi, iszlám összefogás esetén is meleg lehet nekik a pite, de annak sajnos mi fogjuk meginni a levét.

    VálaszTörlés
  8. Több, mint 300 ezer izraeli telepes él jelenleg a palesztin területeken. Ezeket a telepeseket jelenleg az izraeli hadsereg védi. Ahogy ezek a területek kiesnek majd az izraeli hadsereg hatásköréből a palesztin állam létrehozása után (amit már nagyon erőteljesen követel az USA, külpolitikai okokból), minden telepes menekülni fog onnan, de mivel a túlnyomó többségük csak a földműveléshez ért, aligha fognak tudni beilleszkedni az izraeli gazdaságba, amely amúgy is súlyos munkanélküliséggel küzd. Ergo, ezek a telepesek java része el fogja valszeg hagyni a cionista államot és nem kell nobeldíjjasnak lenni ahhoz, hogy tudjuk melyik ország fogja leginkább vonzani őket, főleg hogy a többségük Közép és Kelet-Európából származik.

    VálaszTörlés
  9. Elnézést, kicsit eltérek a témától:
    Ma (péntek) este 21:40-től játssza az m1 Az ügynökök a paradicsomba mennek c. játékfilmet. Ajánljuk mindenkinek!
    http://kuruc.info/r/23/77638/

    VálaszTörlés
  10. Hadd jöjjenek! Legalább tanulnak itt egy kis emberséget hátralevő életükben!

    Amúgy meg nem kell aggódni munkatársak, a Föld rezgésszintemelkedése miatt úgy is le fogja dobni magáról a nem idevalókat. Még szerencse, hogy kerecsen tud repülni, így nem lesz gondja. :I

    TT

    VálaszTörlés
  11. Szerintem addig még jó sok mindent kell megoldanunk hogy valamit tudjunk lépni ellene de szerencsére ez egyenlőre még nem is aktuális probléma csak egy valószínű jövőbeli veszély.


    TT

    Kerecsent addigra régesrég kifilézik az uzsorások, tartozik már mindenkinek...XD
    Mellesleg a gazdija épp összeveszett I. Levente királlyal, érdemes elolvasni, beszarás..:D:D:D

    VálaszTörlés
  12. TT, írtam a mailedre!(Legalábbis remélem jó helyre küldtem:))

    VálaszTörlés
  13. Sziasztok, nem kötődik a cikkhez, de ha esetleg valakit érdekel , a www.kaslerarpad.hu oldalon fent vannak az új modellek a Genfi kiállításról. A 71 tagból álló nemzetközi zsűri aranyéremmel jutalmazta (pénz nem járt vele sajnos)
    Más magyar találmány idén nem is képviselte Magyarországot Genfben, szerintem senkinek sem kellett szégyenkezni a bemutatott anyagért. Tudom, hogy kicsit nagyképüen hangzik, de a kiállítás egyik leglátogatottabb standja volt a magyar. Volt ott minden , magyar zászló és nagybetűs HUNGARY csak hungary nem állt mögöttem és ezt sem panaszként mondom, csak tényként közlöm.
    Üdv.Árpi.

    VálaszTörlés
  14. Csak nem a morfo-szeretetrezgőt állítottad ki Genfben, Árpi? Lehet, hogy azt hitték a svájciak, hogy ez valami új módszer sajtkészítéshez? Genfben amúgy sincs nagy igény van a szeretetrezgésre, mivel több, mint 7 ezer ájró multimilliomos él a városban és a többségük inkább a kabalán szokott rezegni :)

    VálaszTörlés
  15. Névtelen, okos és hasznos a hozzászólásod, amolyan magyaros azt is mondhatnánk, köszönöm.

    VálaszTörlés
  16. Ugyanmá, csak vicceltem, Árpi. Tudom, hogy nem szeretetrezgőket fejlesztesz. Genfet jól ismerem, azért is dobtam be ezt az olcsó viccet egy nagyon drága városkáról.

    mm

    VálaszTörlés