2012. április 3., kedd

OTP ügynök segíti a BAÉSZ-t?

Néhány napja felhívott a saját telefonomon, az OTP Bankcsoportnak egy középszintű vezetője és kitálalt, de nagyon hosszasan.

Elmondása szerint, teszi mindezt, mert tiszteletre méltó az emberi kiállásom stbstb, nem akarom untatni önöket ezzel, még valaki öndicséretnek fogná fel. Azt mondanom sem kell, hogy az ilyesfajta dolgok nem hatnak meg különösebb képpen, aki a legszélesebben mosolyog az fog a legmélyebben hátba döfni.

Ettől függetlenül, semmi jónak elrontója nem vagyok és figyelmesen végighallgattam, minden információ fontos lehet alapon. Először is azzal kezdte, hogy az adócsalásos szál nagyon vékony, ott semmit sem fogunk találni, viszont menjünk vissza egészen kétezerig és vizsgáljuk meg azt, hogy ki és mikor engedélyezte, milyen biztosítással és milyen fedezettel a devizaalapú hitelezést és milyen garanciák alapján, valamint ezeket a szabályokat melyik bankok tartották be? Kezdjünk el kutakodni a PSZF irattárában. Nagyon hosszasan és még nagyon sok mindenről beszélt, de csak rébuszokban, elég értelmetlen összefüggésekben. Én annyit mondtam, hogy figyelek és jegyzetelek, hosszas, több perces szüneteket is tartott, amikor én se szólaltam meg, vártam, hogy mi történik, leteszi-e a kagylót vagy sem, de tovább beszélt, ez legalább egy órán keresztül tartott, ahol is többször elmondta, hogy ő valójában ezzel törvénysértést követ el, mert bennfentes információt közöl velem.

Másnap egy emailt is küldött... Tovább a teljes cikkhez>>>

13 megjegyzés:

  1. Ki a faxom az a BAÉSZ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. használd a guglit, az intelligenciát kölcsönöz (de sajnos nem biztosít..:))

      Törlés
  2. "Ki a faxom az a BAÉSZ?"
    Kérdésedre:
    ...hogy ki a BAÉSZ azt nem tudom, nem is sejtem, de hogy ki a "FAXOM", azt pontosan meg tudom mondani:"NévtelenApr 3, 2012 12:14 PM"
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  3. Árpi! A logikád helyes, bármelyik alternatíva lehetséges.
    Egy biztos: Elindítottál egy folyamatot, amely az IGAZSÁG felszínretörését segíti. Gratula, és csak így tovább, ésszel,( és szívvel)!
    Sz.

    VálaszTörlés
  4. Egy kis segítséget kérnék.

    A bankoknak elvileg van a betétek után kötelezendően a jegybankban elhelyezendő tartalékolási rátája.
    A kérdés az, hogy hitelt csak a betétek után fennmaradó összeg + saját tőke mértékében adhatnak, vagy ennél többet is, vagyis van-e joguk a pénz gyártáshoz?

    VálaszTörlés
  5. Én a harmadik végkövetkeztetést tartóm valósnak. Ha csak nem az "ügynök" is hitelcsapdában szenved. Akkor akár még elképzelhető a jó szándékú segítség belülről.

    TT

    VálaszTörlés
  6. Árpád barátunk mellé már csak egy Kende hiányzik ott Gyulán, és már össze is állt a szakrális duális magyar irányítás.

    TT

    VálaszTörlés
  7. http://naptv.hu/naptv/jsp/program/wmv.jsp?filename=/naptv_upload/visszanezo/200907/20090716-0718-kereszttuz.wmv

    Gy.rl

    VálaszTörlés
  8. Na, ja. Ha igazán segíteni szeretett volna, akkor konkrétabban fogalmazott volna, esetleg még néhány dokuval alá is támasztotta volna az érvelését. És legfőképp nem a céges e-mail rendszert használta volna.

    Egyébként ha jóhiszemű balekról van szó, akkor még mindig segíthet, ha összeszedi magát. Bár ebben erősen kételkedek.

    Majsz

    VálaszTörlés
  9. Még jobb: most biztos ki fogják rúgni, hiszen utána fognak nézni a céges levelezésnek. Persze marad a kérdés, hogy ezt előre megtervezték, hogy így kerülhessen közelebb Árpádhoz, vagy csak egy szerencsétlen balekról van szó, aki tényleg jót akart.

    Ezt találtam múltkor a neten a témával kapcsolatban:

    http://www.youtube.com/watch?v=Emws-gnrkqU

    Majsz

    VálaszTörlés
  10. Bocs az offért, de mit szóltok ehhez?

    The Future of Free Energy is here now! The end of oil, coal and nuclear pollution!
    http://www.youtube.com/watch?v=oksRXANUAtc&feature=player_embedded

    Nem tűnik hülyeségnek.

    (Árpi? Tulok?)

    TT

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kosler Árpád egy idióta, éljen Gyurcsány, éljen Csányi!

      Törlés
  11. Szerintem nem elegáns dolog ilyen jelzőket használni.
    Mindenkinek lehetősége van véleményt mondani (írni), de kultúrált keretek között.
    Gigi

    VálaszTörlés