2012. április 26., csütörtök

„Lúdas Matyi Szögeden”

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat és azoknak külön szeretném kifejezni köszönetemet, akik jelenlétükkel is támogatták a küzdelmet. Jóleső érzés látni és tudni, hogy van még remény az összefogásra.
Egy értékes csatát nyertünk meg, de mi a háborút akarjuk megnyerni, ezért a harc folytatódik. Mint ismeretes, a Szegedi Ítélőtábla jogerős ítéletben kimondta, fellebbezési lehetősége nélkül, hogy visszamenőleges hatállyal semmis, a bank azon eljárása, hogy eladási árfolyamon számolja fel a költségeket, ha vételi árfolyamon folyósított. A részletekbe nem mennék most bele, ugyanis, hamarosan újabb komoly fejleményekről értesülhetnek a honlap olvasói.
A kezelési költség devizaelszámolás kérdését az Ítélőtábla úgy ítélte meg, hogy nem az Ő jogköre abban dönteni, de ez nem azt jelenti, hogy nincs jogorvoslatnak helye, hanem más fórumon, például ügyészségen kell azt keresni.
Mindenki türelmét kérem, az emailek megválaszolására, ma olyan sok érkezett, hogy legalább egy hét csúszással tudom mindet megválaszolni…..
Többek kérésére közzéteszem a mai tárgyaláson, részemről elhangzottakat: Kásler Árpád

Tisztelt Ítélőtábla!
Mivel jelenleg nem az ügy újratárgyalása zajlik, ezért nagyon röviden, a lényegre koncentrálva adnám elő álláspontomat és mindössze néhány mondatban kitérnék az alperesi beadványba, hivatkozásként beemelt szakirodalomra, amelyet válaszbeadványunkban nem érintettünk, ugyanis úgy ítéltük meg, hogy az közvetlenül, nem tartozik az ügyhöz, de ettől függetlenül, nem szeretnénk szó nélkül hagyni....
Laci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése