2012. április 27., péntek

Azoknak, akik nem szeretnek olvasni..

http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/04/27/08/Pert_nyertek_a_devizahitelesek.aspx

És egy kis emlékeztető a dübörgő gazdaság és a pannon puma időszakából.

67 megjegyzés:

  1. ÚJ FEJLEMÉNYEK vannak.Á.
    http://kaslerarpad.hu/?p=912

    VálaszTörlés
  2. Milyen találó a disznófejű nagyúr kifejezés a mélyen nem tisztelt bankár úrra:)

    Mindent bele Árpi, remélem el tudok menni a megmozdulásra.

    VálaszTörlés
  3. Ilyenkor miért nem állnak melléd az "ellenzéki" pártok, különösen a "nemzeti" Jobbik, Árpád? Amúgy az a gyanúm, hogy gáz van már egy ideje Csányi és narancsék között (ezt lehetett nemrág érzékelni egy Lázár János kijelentésbne az "oligarcha" Csányival kapcsolatban) és ebben a csetepatéban téged felhasznál az egyik fél (Fidesz) a másik ellen. Remélem, hogy most meg is fog védeni és hogy alaposan ki is fogja használni a kormány az általad indított per itéletét.

    mm

    VálaszTörlés
  4. Amúgy ez a Rá fázzon bank reklám borzasztóan hatékony volt... és a bankok számára ez egy jó üzlet volt, hiszen az ügyfél átadta nekik az összes megtakarítását és mivel lehettelen volt visszafizetni a közben állandóan növekvő részleteket, a bank visszavette(vesz/fogja venni) az ingatlant is, amit ha akár fél áron is ad el (mondjuk például egy izraeli nyugdíjjasnak aki "vissza" települ Magyarországra mert itt olyan jó kis gyógyfürdők vannak a reumájára), még mindig uzsorás profitra tett szert.

    mm

    mm

    VálaszTörlés
  5. Sokan nem tudják, de a Rá-fázzon bank valóban egy Rothschild bank, ha azt nézzük kik a fő részvényesek... mint ahogy egész Magyarország is immár gyakorlatilag egy Rothschildisztán olyan strómanokon keresztül mint a már említett gentlemanus vagy a másik híres magyar multimilliárdos akinek a neve D-vel kezdődik.

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mm. tévedsz. én használom ki az ő ellentétüket.

      Törlés
  6. Na persze Árpikám, perszepersze, csak közben nehogy beleérjen az újjad a bilibe.

    mm

    VálaszTörlés
  7. ... mert ha közben ezek dülőre jutnak, melléd pedig tovább sem állnak a nemzetmentő "ellenzéki" pártok, akkor Csányi bá ügyvéd serege nagyon kiporolhatja a fenekedet. Tudod hogy megy ez, az uraságok sakkozgatnak, a "parasztok" jobbra-balra repülnek a sakktábláról, aztán az uraságok koccintanak egyet és rendelnek még egy üveg pezsgőt.

    mm

    VálaszTörlés
  8. Na persze a bástyák és a futók is feláldozhatók egy sakktáblán, de őket aztán gyakran kárpótolják, mint pl Ibolyácskát: http://kuruc.info/r/2/95442/

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mm. nagyon okos vagy és hatékony. Érdemi ötleted nincs véletlenül? Te is csak mástól várod a segítséget, jobbik így jobbik úgy, végül is igen, nem sok hülye van aki ingyér is burcsázik. Szemlélő

      Törlés
  9. Szerintem sokan gondoltuk úgy régebben(bevallom én is), hogy Árpinak nem sikerül eddig eljutni. Szóval ha már így alakult, akkor fanyalgás helyett inkább szorítsunk a sikeréért.

    Ha a Fidesznek van esze, akkor kihasználja az alkalmat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Ha a Fidesznek van esze, akkor kihasználja az alkalmat."!
      Mire gondolsz, mire lehet gondolni? -hogy egy okos párt propaganda síkon, felhasználva Árpád megküzdött fáradtságos eredményét, a maga népszerűsítésére, szavazó bázisának növelésére, bűnöző vezetői stabilizálására, lerabolja az ügyben létező lehetőségeket?
      Muszáj a megosztó pártokban, az ellenséges megosztó személyekben gondolkodnunk, mert végtelen aljassággal, esetenként könyörtelen tudati terrorral, e hazug, csak az ellenségeink érdekeinek kedvező, nemzetellenes demokráciát kényszerítettek ránk, mégis elkeserítőnek tartanám, ha pártharc jelleggé válna az ügy...
      Gyz/p

      Törlés
  10. Szemlélő, már mondtam, egyének szerintem nem képesek fellépni azok az erők ellen, akik a magyar nemzet vesztén dolgoznak. Sok sok egyén kell ehhez, akiket össze kell hozni a hatékonyság érdekében (ha már hatékonyságról beszélsz). Én eddig naívan azt hittem, hogy erre valók az olyan pártok, mint pl a Jobbik, de már nem vagyok benne biztos. Ami Árpádot illeti, egész biztosan nem lett volna kedvező itélet, ha "fenntről" nem irányítják a dolgot, úgy hogy csak remélni lehet, hogy az itélet következményeire (és persze a "Kúria" véleményére) tekintve, az az irányítás tovább is a jó irányba fog menni.

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mm. hogy te milyen sok mindenről nem tudsz, de úgy teszel mintha... na meg a következtetéseid, bakker, a mostani események 2009 tavaszán papírra lettek vetve. Még néhány évet bírj ki, napvilágot lát a történet. De addig is több alázatot. Szemlélő

      Törlés
  11. Hát ez felháboritó,nézzétek mit találtam !

    Most akkor ki a feljelentő ?

    Ki az a Falus Zsolt ?

    http://www.fusz.hu/index.php?op=full2&q=15159

    Gy.rl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Falus Zsolt, töröltette magát a facebook oldalamról, miután kértem, hogy az anonymus arckép helyett, valós adatokkal szolgáljon magáról. Majd kiemelte, hogy örül annak, hogy az ő tevékenysége alapján én is kedvet kaptam a feljelentgetésre. Falus Zsolt szerint és feljelentése szerint, amely megtalálható a világhálón, valójában minden devizaalapú adós, adócsalást követett el. Mindenesetre érdekes megközelítés, de vitába nem akart szállni, egyszerű kérdéseimre annyit válaszolt, hogy "Ezzel befejeztük" és törölte magát. Én sem tudom ki ez a Falus Zsolt. Á.

      Törlés
    2. De írásai alapján, az a gyanúm, hogy a csillagként, ezen az oldalon is feltűnt "bankár" hozzászóló egy és ugyanaz a személy.Á

      Törlés
  12. Itt is kavarnak?

    http://www.facebook.com/postaimrecom

    GA

    VálaszTörlés
  13. Terjed:

    http://richpoi.com/cikkek/hazai/jogeros-birosagi-dontes-fizethetnek-a-bankok-a-devizahiteleseknek.html

    GA

    VálaszTörlés
  14. Már csak azért is érdemes lenne ráébredniük az ügyre Gaudiéknak és Morvaiéknak, mert jogi szempontból meglehet, hogy a jelenlegi itélet által megállapított "visz major" az otp (és a többi bankok) devizahitelek kezelésében akár jogtalanná is teheti a kilakoltatásokat, hiszen ezek is részei a devizahitelek kezelésének.

    mm

    VálaszTörlés
  15. Ezt a Portfoli-on olvastam:
    http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/devizahiteles_lavina_sok_tizmilliardos_jatszma_a_bankokkal.166550.html
    A Szegedi Ítélőtábla szerint csak akkor lenne jogos az árfolyamok közötti különbség felszámítása, ha devizavásárlás történt volna az ügyfél számára. Azonban az ítélőtábla vitatható érvelése szerint ebben az esetben a bank nem vett és nem adott el devizát az ügyfél részére (valójában forintot vesz a folyósításhoz és ad el a törlesztést követően - a szerk.), kölcsönszerződés jött létre a pénz használatáról, melynek fejében a kölcsönvevő kamatot köteles fizetni. Ezért ezt a kikötést a másodfokú bíróság az első fokon eljáró Békés Megyei Bírósághoz hasonlóan tisztességtelennek ítélte meg.
    Az számomra is világos, hogy a hitelfelvevő a hitelért kamatot fizet, és ez az ellenszolgáltatás fedezi a bank költségeit, valamint annak nyereségét.
    A többit sajnos nem nagyon látom át. Az ilyen típusú hiteleket csak forintban lehet felvenni? Néhány példát találtam törlesztésnél (a külföldi rokonok összedobták a pénzt, vagy sikerült külföldön munkához jutni), hogy a bank nem fogadta el a valutában/devizában való törlesztést, aztán a kedves ügyfél állhatta az oda-visszaváltás költségeit, és még persze az árfolyam-ingadozás is tovább növelte költségeit. (Ha egyből elfogadták volna a pénzt, akkor kedvezőbb árfolyamon történt volna a végelszámolás.) Az ilyen hiteleket csak forintban lehet törleszteni? Vagy mondjuk mi a helyzet akkor, hogyha a hitelt csak forintban lehet felvenni, de devizában is lehet törleszteni? Létezik egyáltalán ilyen? Miért olyan fontos a Kúria állásfoglalása? Ha Kúria árfolyamváltozás ügyében pozitív döntést hoz az, akkor már nem lesz szükséges a további pereskedés, a Kúria teremthet precedenst? Ha a kúria negatív döntést hoz, akkor fel lehet lebbezni ellene az Ügyészségen?
    A kezelési költség kérdését direkt nem bolygatom, mert az számomra is egyértelmű. Azt csak forintban lehet meghatározni, és pont.

    Majsz

    VálaszTörlés
  16. Ezeket olvastátok már ?
    http://bankar.blog.hirszerzo.hu/entry/23432
    http://bankar.blog.hirszerzo.hu/entry/23441
    Ami viszont a Jobbik-ot illeti. Attól a "párttól" ne várjatok semmi jót. Majd megírom, hogy miért.
    Üdv. bankár.

    VálaszTörlés
  17. Drága bankár,

    Mi lenne, ha a megoldással is foglalkoznál és nem csak azzal, hogy hogyan NEM lehet nyerni? Ja, hogy az Neked egyáltalán nem érdeked?

    VálaszTörlés
  18. Errefelé ne fáradozz "bankár". Itt még nem vették a lapot, azt hiszik hogy tényleg Rothschildék szócsöve vagy.

    VálaszTörlés
  19. Bankár, érzed már, hogy időtök lejárt?

    VálaszTörlés
  20. Bankár, érzed már a disznózsírral kent karót a valagadban?

    VálaszTörlés
  21. Gusztustalan fenyegetést küld egy jobbikos. Pedig jobb lenne, ha hallgatna.
    (bankár)

    VálaszTörlés
  22. Vörheny nagyon beindult. Így tovább! :) Már csak a hűtőmágnesével kellene befutnia és akkor minden tutti lenne. Ne hagyd magad vöri!!!!

    VálaszTörlés
  23. Mantis,

    Árpi eddig messzebbre jutott deviza hitel ügyben, mint a kövéren fizetett összes parlamenti és EP képviselő, a magyar emberek érdekeinek védelmére brutális pénzből fenntartott állami hivatalok, illetve a körülöttük lebzselő sakálok együttvéve, úgyhogy legfeljebb megsüvegelheted.
    Remélem, hogy megérhetem, hogy az Árpi által megálmodott Rendszerváltó Mozgalom Párt létrejön, és olyan lesz, amilyen embernek Árpit megismertem.
    Mert a Jobbik az pont olyan, mint amilyennek az azt alkotó embereket megismerhettem...
    Volner János mondta Miskolcon szűkebb vállalkozói körben:
    "nekünk már jobb, néhány hozzánk közelálló vállalkozónak is tudunk segíteni, de a többségnek rosszabb lesz.." Hogy más történeteket ne rángassak ide...
    Ez szégyen Mantis!

    VálaszTörlés
  24. Tudtam bazmeg! 1x nézek fel ide, hogy gratuláljak, akkor is Jobbik köpködés van.

    Először is gratulálok az eredményhez ennek a lókötőnek, jobban mondva az ügyvédeinek! De mint látom, már a posta-szindróma egyből felütötte. fenyegetés, élet-halál dolgok, sárga kicsi helikopterek, kémvakondok... Hajjajjj... no de hát aki roppant fontos embernek akar tűnni, az Bástya elvtársozik azonnal. :)

    Velorex!
    Miért is kéne szégyellnie magát a Jobbiknak? mert valaki valamiben esetleg előbb ért célt? Akkor mindenki szégyellje magát, vagy csak a Jobbik?
    És amiben a Jobbik ért el eredményeket, azért meg ti szégyelljétek magatokat? vagy hogy van ez?

    No, már mozgalom meg párt. Kicsit elszálltatok magatoktól úgy látom. Mert megnyertetek egy pert, máris miniszternek képzelitek magatokat? Gondolom te leszel az Ájpi pártban az egészségügyi miniszter. Le sem tagadhatjátok a postaszopó múltatokat. Egyik kidönt egy oszlopot, máris kormányzónak kiáltja ki magát, a másik megnyer egy pert, máris azt hiszi küldetése van és majd rendszert dönt.
    Gondolom már ki is osztottátok a tárcákat és Velorex, te leszel az egészségügyi miniszter :)

    El sem tudom képzelni ennyi aggyal hogyan lehettek egyáltalán életben, nemhogy pert nyerjetek. De hát, mint látjuk érdekes dolgok vannak a világban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miben "ért el eredményeket" a Jobbik, Motokám? Eddig úgy tűnik, hogy csak zsidózni tudtok jó nagyokat, ami nagyon is megfelel a "kiválasztottatnak", hiszen akkor ők még nagyobbakat ájvékolhatnak az antiszemitizmus ellen és közben még több kártérítéseket követelhetnek. A jobbikos politimókusok pedig csöppet sem jobban restellik kivenni a hónap végén a zsidózással fűszerezett semmitevésért a jó kis alamizsnájukat a palimadár adófizetők zsebéből mint a többi pártkulancsok. Szebb jövőt, mi? Ahogy írja Velorex, ez szégyen a javából.

      mm

      Törlés
    2. Moto,

      Én magam nem tettem semmit Árpi perében, és amennyire tudom, egy ügyvéden kívűl egyetlen jogvégzett ember sem állt mellette, úgyhogy az érdem Árpié, mert gyakorlatilag az Ő fejében születtek meg azok a gondolatok, amik alapján sikerült egy pert másodfokon is megnyerni egy bank ellen.
      Nem kell aggódnod, semmiképpen nem vágyom politikai pályára, életemben soha nem voltam semmilyen pártnak a tagja vagy aktivistája, úgyhogy lehetsz Te az egészségügyi miniszter, vagy ami akarsz.
      Már régen nem nyelek be semmit csak azért, mert a kedvenc pártom mondogatja, de ha valamelyik párt olyan dolgokat visz véghez ami az ország javát szolgálja, azt megsüvegelem, és támogatom, legyen az bármelyik párt.
      Vannak jó húzásai a Jobbiknak is, és más pártoknak is. De sajnos nem sok ilyen van, és az ország napról-napra lejjebb süllyed..
      Nincs értelme egymás rugdosni, nagyjából elvileg azonos oldalon állunk, de ha valaki nem bírja a(z egyébként jószándékú) bírálatot, akkor az minek politizál?

      Eszembe jut rólatok egy korábban hallott gondolatmenet Wass Alberttől:

      Háromféle ember van ebben az országban,.. háromféle magyar. Mind a három egyezik abban, hogy elégedetlen a világgal, a kormánnyal, ami ennek a világnak a nyakán ül, a rendszerrel, mindennel. Panaszkodnak, morognak, keseregnek, átkozódnak. Aztán egy részük úgy próbálja megoldani a maga bajait, hogy kiszolgálja a hatalmon lévőket. Csatlakozik hozzájuk. Hasán csúszik, farkát csóválja, s ha odalöknek neki egy koncot, s befogadják cselédnek, akkor veszettebb lesz a veszett kutyánál, marósabb a vad farkasnál, kegyetlenebb az ellenségnél, kommunistább a kommunistánál, csakhogy bebizonyítsa a maga hűségét, és nagyobb koncot kapjon érte.

      Egy másik részük az ellenkezőjét teszi: feláll a két lábára és verekszik. Védi azt, amiről úgy érzi, hogy az övé. A maga jussát az élethez. A maga jussát a szabadsághoz. A maga jussát ehhez a földhöz, melyen született, s mely a hazája. Verekszik másokért is, mindenkiért. A mások jussáért, a mások szabadságáért. A még csak meg sem születettekért is verekszik. Mindenkiért és mindenki helyett.

      Aztán van a harmadik csoport, a nagy csoport, amit úgyis nevezhetünk: a nép. Akinek nincsen arca, sem rossz, sem jó. Sem szép, sem csúnya. Se nem hős, se nem áruló. Senki és semmi. Tömeg. Nyáj. Nem tesz se jót, se rosszat. Semmit se tesz. Csak meghúzódik és vár. És mint a fű a rátaposó láb alatt, meghajlik, meggörbed tűr, mindent eltűr, s amikor tovább lép a nagy láb, akkor lassan felegyenesedik megint. De sohasem egészen. Egy kissé mindég meghajolva marad, készen arra, hogy újra lelapuljon egy másik láb alatt. Érted? Eszébe sem jut, hogy tegyen valamit a rátaposó láb ellen, megvágja, megszúrja, küzdjön ellene, kockázatot vállaljon jussáért, a szabadságáért, bármiért, érted?

      Ez a nagy tömeg. Ez a nép.

      Ti melyik csoporthoz tartoztok?

      Törlés
  25. Nemrég például volt lehetősége a Jobbiknak csatlakozni ahhoz az aláírás gyűjtéshez, ami népszavazáson keresztül akarta volna megválasztani az új köztársasági elnököt és ha a maradék jobbikosok is aláírták volna, a narancs hatalomnak muszály lett volna elfogadni a népszavazást vagy azt egyértelműen visszautasítani, ami persze nagyon belefingott volna a Viktatúrába. Láss csodát, a Jobbik nem gyűjtött aláírásokat pedig ha népszavazás lett volna, bizonyára lett volna Morvainak (a Jobbik jelöltje) esélye elnök lenni. Nem csoda, hogy a Jobbik támogatottsága, még a rovásírás versenyekkel is közeledik az öt százalék alsó határ felé...

    mm

    VálaszTörlés
  26. Velorex,
    Akkor biztos ilyen szerencsétlen vagyok, mert mikor 3-4 havonta nagy nehezen benézek ide, az első amit elolvasok, az a Hüje Lyobbik.
    Most vagy ti hüje lybbikoztok állandóan, vagy én érzek rá ennyire mikor kell jönnöm.
    Nincs kedvem belebonyolódni, mert ez lerágott csont. Mindenki fújja a magáét és senkinél nincs a "megoldások kulcsa"

    Én semelyik ember tipusba nem sorolnám magam, én "magányos farkas" vagyok. Totál a magam útját járom.
    Viszont, elnézve a politikát, még mindig csak a Jobbik az, aki valamit is elérhet. Ha ő nem, akkor senki sem.
    Mivel én még nem csalódtam bennük és nem várok tőlük lehetetlenségeket, így nekik drukkolok és segítem őket a magam képességeihez mérten.
    Az ilyen véderős, meg mna-s tökömtuggya kiket meg bohócoknak tartom, úgy hogy akárhonnan is nézem, csak a Jobbik marad. Ennyi.

    Mózi,
    Te meg lazulj le, nehogy megálljon a pészmékered. Élvezd inkább azt kis időt ami még hátra van neked.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Moto, nem egy "magányos farkas" vagy, hanem talán inkább egy önző (ami nem mindig azonos magányossal) pártkullancs aki egy nagy kulancs hátán él (a párt), aki pedig az adófizetők hátán éldegél. Ne aggódj miattam, még mindig le tudom futni a tíz kilométert és eltalálni egy tököt egy szál nyilvesszővel 30 méterről, miközben a "magányos farkasok" akár 30 métert is képesek futni szívroham nélkül és tíz kilométerről eltalálni a tököt a kedvenc számítógépes háborús játékukban hehe..

      mm

      Törlés
    2. Mózi,
      Azon kívül, hogy behúztam az X-et 2x is a Jobbikra, még mindig nincs semmi közöm hozzájuk. Amit teszek értük, azért, pár köszönöm-ön kívül még nem kaptam 1 F-t-ot sem. De nem is a pénzért csinálom, úgy hogy nem is várok tőlük semmit, nem hogy rajtuk élősködjem. Aki élősködik az pont te vagy. Csak szeded fel a nyugdíjat, amiért sosem dolgoztál meg.

      Nem aggódom én érted, hisz hasztalan tagja vagy a társadalomnak, nem lesz kár érted.
      Tudjuk, ti, posta nemiszervén edződött nyuggerek atom kemények vagytok. Csák Norisz hozzád képest egy kis nyuszi. Csak azt nem értem, miért nem indulsz a nyugger olimpián? Örök rekorder lehetnél mankódobásban, vagy protkóhajításban.

      Törlés
    3. Ahogy a fősodrású médián, úgy itt sem a lényegről folyik a vita. Ha kigúnyoltátok egymást kellőképpen, akkor térjünk rá a lényegre.

      Az ilyen mellékvágányra terelés, semmi mást sem szolgál, mint a lényeg háttérbe szorítását.Á.

      Törlés
  27. Moto,

    úgy gondolom, hogy alapvetően nem a Jobbik gyalázására gyúr ez az oldal, bár időnként valóban előfordulnak bírálatok. Talán azért, mert az itt írók olvasók is sokat várnának attól a csapattól. Mi a baj ezzel?

    VálaszTörlés
  28. Nah, ha már itt van a nagy főnök, megemlíteném amiért valójában jöttem.

    Gratulálok Árpi, ez király volt! Erőt és kitartást a továbbiakhoz!

    Velorex,
    Miért volna baj? Azt mond mindenki amit akar.

    VálaszTörlés
  29. Velorex

    Ez igaz, elismerem. De talán a Jobbiknak is van némi szerepe ebben hisz ők tájékoztatták a tömeg médián keresztül az embereket arról hogy a deviza hitel mekkora csalás, éppen Volner volta az egyik, Z. Kárpát és Lenhárd a másik. A közvélemény és a politikai hangulat talán pont így lett megfelelő ahhoz hogy egy Árpiéhoz hasonló magán kezdeményezés sikeres lehessen. A zsidesz és a többi párt kussolt erről ahogyan a média is. De a Jobbik által teret nyert az igazság, ha nem így lett volna akkor a mostani posztkomcsi bíróságokat ismerve Árpi megmaradt volna kis mágnes bötykölőnek. Örülök hogy nem így lett. Mindenkinek meg van a maga feladata, szerepe. Ha valaki saját erejéből sikert ér el ne az legyen már az első hogy "bezzeg a Jobbik".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Moto, Mantis, köszönöm az elismerést. Az erőre tényleg szükség van és az is igaz, hogy mindenkinek megvan a szerepe. Viszont azt is látom, hogy hiába akarjuk teljesen átfogni a dolgokat, mindent megoldani, egyszerre nem fog menni. Nem azért mert megalkuvóak vagy hitványak vagyunk, hanem azért mert nincs meg az ehhez szükséges erőforrás, közös akarat és a gördülékeny együttműködés. Ha elült a vihar és győztesen kerülünk ki a háborúból, akkor az egyéni sérelmeinket még bőven lepofozhatjuk egymáson.
      De most koncentráljunk a közös, a nemzet ellenségeire. Biztos olvastátok, hogy a Magyar Apostoli Királyság honlapján kiderítették a nagy titkot, a teljes családfámat és valójában rokona vagyok az OTP-s vagy Széchenyi Hitelszövetkezetes vezérnek vagy ki a fenének és valójában ügynök vagyok, azért szervezek országos megmozdulást. Ilyen lázálmokkal találkoztunk már nem egyszer, nem egy honlapon. Részemről csak az ügyre próbálok koncentrálni, mert azt is látni kell, hogy ennek a vége csúnya lesz, ha nem győzünk, darabokra szednek, nem csak engem hanem még nagyon sok embert és családot. Á.

      Törlés
  30. 611 vezető bankár munkaviszonya szünt meg az utóbbi időben,s 22 ellen indult birósági eljárás.

    Valami csak megindult !

    http://americankabuki.blogspot.com/

    Gy.rl

    VálaszTörlés
  31. Árpád!
    "...Magyar Apostoli Királyság honlapján kiderítették a nagy titkot, a teljes családfámat és...", kérlek, ha lehetséges a pontosabb megjelölés, mert nem találom, s olvasni szándékozom, olvasnom kell!
    Általánosságban tenném azt a megjegyzést, hogy sajnálatosan előtérbe kerülnek a megosztó, elválasztó vélekedések, holott a helyzet sürgetően összefogást kíván, sőt követel!
    Ebben, eléggé el nem ítélhető módon, élen-járnak a megosztó pátszemélyek, kik közül egyiket, másikat meg lehetne gyanúsítani, hogy nincs más céljuk, mint a zsákmányszerzés!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  32. Borbélyék? :)) Ne is törődj vele. Szegénynek a kormány alapítós , budai váras videójával meg a többi baromságával sikerült kiharcolnia egy elmeorvosi vizsgálatot.:D Szerintem csak annyi a bajuk hogy tettek már kétmillió feljelentést , volt már ugyanennyi perük, csak hát...XDDD Savanyú a szőlő...:D Bolondokkal meg zsebnapóleonokkal ne foglalkozz. Attól hogy néhány mongolidióta a kompúter mögül morfondírozik, fejteget , gecizik, ésatöbbi, még nem lesz kevesebb az amit a tönkrement családokért teszel. Előre vöri!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mantis!
      Borbélyék, meg a többi baromságuk?
      Milyen lehetőség adódik fellépni, szembeszállni, az állami baromságok ellen?
      Az ellen az állam ellen, amely kétségbeesett következetességgel napi szinten alázza meg, döngöli a földbe, kényszeríti a halálba rabszolga embereit, értéktelen fogyóeszköznek tekintve őket!
      Ez az állam, ez a hatalom az ellenségünk!
      Miért nem lehet ezt a nyilvánvaló tényt tudomásul venni?
      Pedig annyira világos az elmúlt 30 év bizonyíték rá! Közhírré tették!
      Minden kezdeményezés, mely az állam baromságai ellen irányul támogatást érdemel!
      Gyz/p

      Törlés
    2. Gyz/p!

      Nem azzal van baj ami ellen fellépnek vagy ami mellett állnak ki hanem ahogyan. Annyi az egész Apostoli Magyar Királyságuk annyi mint Posta jimbó MFNKja, egy nyamvadt honlap. Az a baj az ilyenekkel hogy egy hasonló de komoly kezdeményezést már előre lejáratnak. Ezért nem kellenek az efféle futóbolondok.

      Törlés
    3. Mantis!

      Alig néhány száz-éve akadt egynémely futóbolond, aki az mellett a baromság mellett kardoskodott, hogy a Föld gömbölyű, pedig mindenki személyesen is tapasztalhatta annak sík voltát...
      Attól tartok, hogy utólag többnyire a futóbolondok igaza bizonyosodik be...
      Gyz/p

      Törlés
    4. Gyz/p!

      Én ugyan nem akarlak meggyőzni semmiről. Csak ne akarj meggyőzni arról hogy aki kormányzóvá választja saját magát és "altábornagyasszonnyá " nevez ki egy a kilakoltatás miatt megkergült szerencsétlen asszonyt,hogy a többi poént már megse említsem, az normális és van esélye bármit elérni. Borbély hülye szegény , csak nem tudja.:))

      Törlés
    5. A meggyőzést illetően magam is ártatlan vagyok.., nincs szándék...
      Viszont, amit látok, tapasztalok nagyjából 1965 óta, de különösen az utóbbi 30 év távlatában, az a hatalombitorlók szempontjából védhetetlen! Normális ésszel fel sem fogható...
      Őrült világot hoztak össze Magyarországon, vélem, hogy Borbély mindössze csak alkalmazkodott ehhez az örült, mondom épp ésszel érthetetlen, vagy nagyon is érthető, világhoz.
      Ilyen alapon mindnyájan őrültek vagyunk, mert együtt élünk, egy terror útján ránk-kényszerített elembertelenedett rendszerrel...
      Gyz/p

      Törlés
    6. A megőrült világ őrült válaszokat generál, amely még mindig józanabb a hataloménál...
      Gyz/p

      Törlés
    7. "A megőrült világ őrült válaszokat generál ..."

      Na ezt így be is lehetne keretezni, mint abszolút igazságot.
      Gratula!

      Ö.T.

      Törlés
  33. Mindenesetre több mint fura, hogy a Jobbik nem karolja fel ezt a dzsolidzsóker ügyet, és nem kürtöli ország világ elé. Vajon miért nem teszi?? Ezt kellene megkérdeznetek magatoktól Mantis/Moto, meg a barátaitoktól is, de piszok gyorsan.

    TT

    VálaszTörlés
  34. Így van TT, ez több mint fura. A végén igaza lesz Posta Imrének a Jobbikkal kapcsolatban. Én már tavaly óta nem látok őszinte ellenzéki szándékot a Jobbikban, de azelőtt szerettem volna hinni, hogy végre van egy nemzeti pártunk. Szerintem sokan úgy látják most, hogy ez a Jobbik utolsó lehetősége bizonyítani és aktívan kiállni a bankok által kisemmizett családok mellé, maximálisan kihasználva a Kásler Árpád által indított per itéletét, hogy az ne vesszen el.

    mm

    VálaszTörlés
  35. Árpi,
    Most így hírtelen biztos furcsa még ez a népszerűség és csak kapkodod a fejed. De szerintem nem kell foglalkozni a fenyegetőzőkkel, mind csak üres fecsegés. Majd megszokod, aztán már nem is fog érdekelni. Addig jó míg fenyegetnek, addig jó úton jársz. Csak tedd a dolgod, bátran előre, mint az oroszlán. Akkor te ijeszted meg őket. Hajrá Árpi!

    TT,
    Nekünk pont annyi közünk van a Jobbikhoz, mint neked. Kérdezd meg tőlük. Mindenesetre nem ártana, ha Árpi mögé állnának, el kéne a védelem.

    VálaszTörlés
  36. Mr.Moto!
    Megdöbbentettél!
    Bár a múltban adtál rá okot, hogy megszólítsalak, sosem tettem!
    Most teszem! -mert javadra válna, ha megőriznéd az együttműködő készségedet!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  37. Tüntetni készül a Jobbik a megszorítások ellen (http://kuruc.info/r/2/95523/). Ezt nevezem rutinos ál-ellenzéki (pót)cselekvésnek, mivel olyan ez, mintha a szegénység vagy az igazságtalanság ellen tüntetnénk, vagyis semmilyen kézzelfogható követelés és megoldás javaslat nincs a tüntetés mögött, ami által persze nyilvánvalóan semmi sem fog változni a tüntetés után... kivéve talán -legalábbis a jobbikos vezetőség reményei szerint- a párt népszerűségének a mély zuhanása. Közben tépik egymást a párton belül is, Vona pedig az "erdélyi helyzetről" okoskodik.

    mm

    VálaszTörlés
  38. Gyz/p,
    Ami jó, azt el kell ismerni. Ez pedig jó. Ha sokat nem is tudunk segíteni, akkor legalább nem gátoljuk. Biztatni kell Árpit, lássa sokan állnak mellette. Ez erőt adhat neki.

    Mózi,
    Már látom halálod okát. Egy jobbikos pénisz fog a torkodon akadni.
    Annyit azért elárulok, hogy a tüntetés fő üzenete (tudtommal) a fideszre 2010 májusában leadott szavazatok visszavonása lesz, csak még nem adták ki a demonstrációról szóló közleményt.
    De még mindig nem értem, minek ütöd bele azt karvaly orrod a politikába, hiszen hót hülye vagy hozzá. Inkább vásárol sírhelyet magadnak, nehogy az útszélén legyél elkaparva. Nyugger koma.

    VálaszTörlés
  39. Én is szép majális ünnepet kívánok neked, Moto, te kis szorgalmas eszetlen párthangyácska. Milyen az idő Tel-Avivban?

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd ráírom a fejfádra, ha lesz egyáltalán.

      Törlés
  40. Visszavonjátok narancsékra tavaly adott szavazataikat, Moto? Ettől aztán be fognak fosni a bankárok és Vitya király is hűdenagyon lógatni fogja az orrát. A még nagyobb nemzetmentő hatékonyság kedvéért javaslom, dugjátok ki a nyelveteiket is narancsékra, had legyenek teljesen traumatizálva.

    Szebb Jelent!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értem. De azért te otthon maradsz gondolom és majszolod a csipszet. Végülis, az se rossz stratégia.

      Törlés
  41. Motokám, mond meg Novák főnöködnek: az átlag magyar embernek (vagyis a többségnek) már tele a gumicsizmája a "szabadságharcos" jól (le?)fizetett jobb- vagy baloldali politikus szlogenező, trianonozó vagy akár zsidózó dumagépekből és egyéb ócska "jelképes" bohóckodásokból. Ne gondoljátok hogy ki tudjátok húzni a Jobbikot a katyvaszból, ha ti is csak erre vagytok képesek néhány rovásírás verseny rendezése mellett.

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És ki a többség? Talán te, meg posta haverod és a 6 nyuggere? Még kerti törpének is alkalmatlanok vagytok, nem hogy többségnek.
      A fejfádra bosszúból rovásírással lesz írva a neved :)
      Itt döglik arccal lefelé ez a kerti törpe Mózi.

      Törlés
  42. Nézd Motokám, annyit mondhatok, hogy a többség -az átlag magyar ember- az szerencsére nem te vagy és nem is a parlamentben ücsörgő kullancsok vagy a zsebüket pénzzel és kamudiplomákkal tömögető politi-kussok. Az átlag magyar ember ennél sokkat többet ér, ti még a bokájáig sem értek.

    mm

    VálaszTörlés
  43. FORINT ALAPÚ DEVIZAHITELEK VOLTAK A MAGYARORSZÁGON KIHELYEZETT HITELEK....

    Kásler Árpád a “devizaalapú hitelekről” egyszerűen és érthetően, csak kicsit másképp, kérem szíveskedjenek megtekinteni mindkét részt, a csattanója a végén van…

    Örömmel jelentem be, hogy a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete és a Rendszerváltó Mozgalom, szövetségre lépett a Nemzeti Civil Kontroll Polgárjogi Mozgalommal (NCK), akik eddig is az ügy mellé álltak és kapcsolatrendszerüket, médiájukat rendelkezésünkre bocsájtották. “Közös a cél, közös az érdek”.

    Kásler Árpád

    Kelt, Gyulán 2012.05.04.-én

    Első rész:

    http://www.youtube.com/watch?v=eEk4bEFcMOA&feature=youtu.be

    Második rész:

    http://www.youtube.com/watch?v=Lvi53WjUt8o&feature=related

    http://kaslerarpad.hu/?p=979

    VálaszTörlés
  44. Minél erősebb a devizahitelesek képviselete a bankok ellen, annál jobb, de ha csak végtelen pereskedések történnek, aminek a következménye lényegében csak újjabb pereskedések és közben a hatalom úgy tesz, mintha az egészhez nem sis lenne köze, a devizahitelesek lassan hajléktalanná válnak és már nem is lesz miért pereskedni. Magyarán, a pereskedés folyamat csak lassabb lehet, mint a devizahitelesek anyagi ellehetetlenítése, vagyis a bíróságon megnyert kis csaták árnyékában mégis a bankok nyerik a háborút. Talán nem annyira a pereskedésre kellene tenni a hangsúlyt, hanem a látványosabb akcióra (tüntetések), amik felhívják a tömegek figyelmét és -talán- rákényszeríthetik a hatalmat arra, hogy komolyan lépjen ha nem akar sok voksot veszíteni a következő választásokig. A Jobbikot is rá kellene kényszeríteni, hogy saját szavazóit mozgósítja (pl aláírásgyűjtések vagy tüntetések) az ügy érdekében, ne csak hébe-hóba egy sajtótájékoztató nyilatkozatot tegyen a devizahitelesek védelmében. Az mszp-től úgysem várható semmi, az lmp-sek pedig egy másik bolygón élnek.

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Névtelen, köszönöm, hogy megosztottad, a honlapomon olvasható anyagot, de legközelebb légy szíves írd alá a hozzászólást, vagy tedd idézőjelbe az egész cikket, mert így , úgy jön le mintha én tettem volna ki, nem mintha velorex sérelmezné, de mégis kicsit megtévesztő.Üdv.Á.

      Törlés