2012. március 5., hétfő

Brief Summary! Rövid Összefoglaló!

The Twenty-first Century Hungarian Genocide.

The international financial power has controlled the last two decades of political leadership of the country, and they ruined Hungary ’s economy.

The everyday living costs have been pushed higher and higher, but at the same time, the multinational companies given are allowances and from the resulting dominance, they strangled the local production, the domestic processing industry and trade, and got hold of the utility networks.

With deliberate and coordinated processes, especially the incredible discount money borrowing possibilities encouraged the Hungarian citizens, to compensate their needs with barrowed money. The domestic currency interest was unreasonably high and they used a defencee bar artificially, not controlled by the free market, so the citizens they couldn’t get a real picture of the transaction’s long term danger. Then, this monetary deffence bar has been removed and has given way to speculations.

The result is the housing and livelihood of one million families at risk, almost all municipalities are on the way of bankruptcy and thousand’s suicide. No personal criminal charges have been started by the officials until now.

The Bank Debtors Advocacy Organization (BAÉSZ) is working to uncover the truth, but official bodies do their best to prevent the truth to be revealed.

We appreciate your help, if there is substantial information, please contact us.

Árpád Kásler, president of BAÉSZ
Gyula, 2012 March 04







A huszonegyedik század magyarországi népírtása.

A nemzetközi pénzügyi hatalom és az általuk kontrollált, utóbbi két évtized politikai vezetése, romba döntötte Magyarország gazdaságát.

A mindennapi megélhetés költségeit egyre magasabbra tolták, viszont a multinacionális vállalatoknak adott kedvezmények és a nagyságukból adódó erőfölényük, ezzel párhuzamosan megfojtotta a helyi termelést, a hazai feldolgozóipart, kereskedelmet és pénzügyi rendszert, valamint megkaparintották a közműhálózatokat is.

Tudatos és kiváló képpen koordinált folyamatokkal, hihetetlen kedvezményes hitelfelvételre buzdították a magyarországi polgárokat, úgy hogy a hazai fizetőeszköz hitelkamatait, indokolatlanul magasan tartották és a forint deviza árfolyamát egy mesterséges védelmi sávval kontrollálták. Ezeket a kedvezményes hitelfelvételeket, „deviza elszámolásúvá” tették, majd ezután megszüntették az árfolyam védelmi sávot és szabad utat engedtek a spekulációnak.

Az eredmény, egy millió család lakhatása és megélhetése veszélyeztetett, szinte az összes önkormányzat a csőd szélén és több ezer öngyilkosság. Személyi felelősök eddig nincsenek, a felügyeleti szervek és nyomozó hatóságok, elhárítanak minden ez irányú intézkedést.

A Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete, több mint három éve dolgozik az igazság feltárásán, de pont azok homályosítják el az igazságot, akiknek feladata lenne mindezt kideríteni és ehhez minden eszközt bevetnek, felhasználva a birtokukba került fősodrású médiát is.

Mindenki segítségét köszönettel fogadjuk, aki konkrét, bizonyítható és felhasználható információkkal rendelkezik.

Kásler Árpád, BAÉSZ elnöke.

Kelt, Gyulán 2012. március 04-én.


Egy érdekes cikk: http://www.magyardiplo.hu/programajanlo/685-felhivas-a-kilakoltatasok-ellen

11 megjegyzés:

  1. A fordításba írjátok már legyetek szívesek az idegen genocídium szó helyett, -hogy mindenkinek érthető legyen,- ami valóban történik: népirtást.

    VálaszTörlés
  2. "Mindenki segítségét köszönettel fogadjuk, aki konkrét, bizonyítható és felhasználható információkkal rendelkezik."

    Nem értem, hogy mire szeretnél bizonyítékot kapni. Amit leírtál az a valóság, bár kitérhettél volna arra, hogy a magyar polgárokat nem egy, hanem több különböző hatalom nyomorítja meg. Ezeket a hatalmakat meg kellene nevezni, mert döbbenetes sötétség lakozik a megnyomorított magyar fejekben: barátnak hiszik azt, aki valójában a vesztüket okozza. A hazaárulók és kiszolgálóik elleni harcban minden eszköz megengedett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Névtelen,

      a blogok világán kívül az állításokat keményen alá kell támasztani, amihez információk kellenek. Vannak jelenleg is ismereteink, de cél, hogy minél több konkrét, hivatalosan alátámasztható dolog legyen a kezünkben. Szóval a vélemény az egy dolog, az erős bizonyíték az meg egy másik dolog. Dereng már valami?

      Törlés
  3. Ez így igaz, Árpád és most követekzik a termőföld elherdálása. A volt mezőgazdasági államtitkár lemondása jól jelzi, hogy narancséknak esze águkban sincs egy családi alapú gazdaságot fejleszteni, vagyis egy olyan termelési/tenyésztési rendszert, amely nem csupán sok magyar családnak tudna biztosítani megélhetést, hanem Magyarországon tartaná a mezőgazdasági exportból fakadó bevételeket is.

    Kevesen tudják, hogy ma már a legnagyobb mezőgazdasági vállalkozó Magyarországon a világ legnagyobb mezőgazdasági multinacionális cége, az amerikai Cargill, amely a három legnagyobb nyugatvilági multik egyike. Egyelőre, mivel még tart a földmoratórium, az ilyen idegen vállalatok bérlik a magyar földet, de ahogy megszűnik a moratórium 2013-ban, vélhetően azonnal fel fogják vásárolni a magyar termőföld javarészét és nem csak erről a multiról vanszó, hanem izraeli, arab, kínai, francia, olasz, német, osztrák, stb karvalytőkéről is, ami már készen áll a magyar föld felvásárlására.

    Ma már egyetlen lehetősége marad a magyar államnak viszonylag reális időn belül sok munkahelyet és egyben nagyon jelentős pénzforrást is teremteni az állam számára: beindítani egy valóban magyar mezőgazdaságot, ahogy ezt a lemondott államtitkár professzor is szerette volna. Amennyiben ez nem történik meg (minden jel erre mutat), Magyarország gyarmatosítása teljes lesz.

    mm

    VálaszTörlés
  4. Még az a szerencsénk, hogy hamarosan itt a dimenzióváltás... :)

    mm

    VálaszTörlés
  5. Mózi, én ma már elragadtattam magam:))A többi még várja XD
    Űdv: Bea

    VálaszTörlés
  6. Hány dimenziós a világunk jelenleg szerintetek?

    Sok szeretettel: http://www.youtube.com/watch?v=5eVynxf3etg&feature=youtu.be

    Üdv: MN

    VálaszTörlés
  7. Meg tudná valaki csinálni a fenti videó angol nyelvű feliratozását?

    VálaszTörlés
  8. "Mellébeszélnek az eltartottak,ahogy szokták"

    "Ez az oligarcha valami kiújuló nemibetegség lehet,
    mert úgy néz ki, hogy senki se vállalja, hogy találkozott már vele,
    de mindenki fél, hogy terjed."

    http://index.hu/video/2012/03/05/latott_maga_mar_oligarchat/

    Szörnyűen szánalmasak ezek a "képviselők". Magyarország komolyan igényelne már egy értelmes, eltartóiért dolgozni is hajlandó vezetői réteget! Fszom... :(

    TT

    VálaszTörlés