2012. március 8., csütörtök

Ángyán József levelét megírta I.

Forrás: Iránytű Intézet - 2012, március 7 - 14:22

„Azzal a programmal szemben, amelyet a Nemzeti Vidékstratégiában megfogalmaztunk, amelyet a társadalom túlnyomó többsége - a fórumainkon, az elmúlt nyolc hónap széleskörű társadalmi vitái során megtapasztaltak szerint - teljes mértékben támogat, és amelynek végrehajtására szegődtem, nos ezzel a programmal szemben mohó, zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportok, hogy ne mondjam "maffiacsaládok", spekuláns nagytőkés "oligarchák" és a volt TSz-eket, állami gazdaságokat a többiek elől elprivatizáló nagybirtokos "zöldbárók" koalíciója jött létre” - írta Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium nemrég lemondott államtitkára a mellette kiállóknak címzett levelében. Arra teszünk kísérletet, hogy a levél hátterét adó konfliktushelyzet, azaz nagyüzemi mezőgazdasági termelés térhódításának hátterét feltárjuk..."
Tovább a teljes cikkhez>>>

A cikk második része>>>

44 megjegyzés:

  1. Jó indítás, csak hiányolom a lényegét:
    "nagyüzemi mezőgazdasági termelés térhódításának hátterét feltárjuk"

    Na talán a következő cikkben...
    "Neveket akarok!" :)

    TT

    VálaszTörlés
  2. "Hazánknak alacsony jövedelemszinttel, súlyos foglalkoztatási problémákkal kell szembenéznie, vidéki térségek szenvednek a foglalkoztatási krízisből kifejlődött szociális válsággal. Éppen ezért az egyre inkább nagyüzemi profilú hazai mezőgazdaság számunkra „luxus”, mivel az nagyon alacsony foglalkoztatottsággal párosul."

    Már csak ezért is hazaárulásnak számít a magyar föld átadása a nagy tőkének. A magyar gazdaság fő aduja a mezőgazdaság és ezen belül is a családi alapon működő gazdaságok... lenne. Ezt Széles Gábor is elmondta még a választások előtt és, láss csodát, attól fogva kiesett OV mézeskosarából. Ma már azt akarja elhitetni OV, hogy az "iparosítás" a jövőnk, ami valóban nem más, mint a magyar munkabérek afrikai színten tartása azérdekében, hogy néhány multinacionális cég nálunk gyártson. Ilyen gazdasági jövő egész biztosan nem fog tudni fenntartani egy tíz milliós magyar nemzetet, talán ennek a felét sem és az is csupán egy rabszolgabéres nemzet lenne a multinacionális cégek szolgálatában. Ha ez a gyarmatosított jövő beteljesül, jó néhány magyar politikus (köztük az élvonalon Gyurcsány és Orbán) hazaárulóként fognak bevonúlni a magyar történelemben.

    mm

    VálaszTörlés
  3. Még nem, TT. Azért sem, mert Orbánnak még mindig meg van a lehetősége megmenteni a magyar mezőgazdaságot, ha van hozzá esze, szíve és bátorsága. Azért sem, mert a magyarok többsége még mindig nem látja az árulást Gyurcsány és Orbán kormányozásaiban. Ha viszont nem történik irányváltás, idővel a vak is látni fogja az árulást és még egy kicsit több idővel a történelem könyvek is el fogják mesélni, feltéve persze hogy lesz még egyáltalán kinek.

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az eddigi hazaárulásai után epekedve várom, hogy Orbán bizonyítsa végre rátermettségét és a nemzet melletti elkötelezettségét! Nem szavakban, tettekben!
      Egy ember mindig változhat, fejlődhet, látom is ennek jeleit az említetten. Látom a lavírozását, óvatos próbálkozásait, taktikázásait, de nem látom a nyitottságát, a tettei mögötti őszinteséget, ehelyett viszont látom a tanult kommunikációjában rejlő manipulációt és altatást.
      A mellébeszélést.
      Az időhúzást.

      Nehéz eldönteni, hogy jelen helyzetben ez-e a megfelelő taktika a túlélés érdekében. Én nem is tudom eldönteni, teljesen várakozó de árgus szemekkel figyelő állásponton vagyok ami a kormányunkat illeti.

      TT

      Törlés
  4. Az olyan egyenes embereket, mint Ángyán József, nemhogy nem szabadott volna elengedni, hanem meg kellett volna védeni minden eszközzel, hogy nyugodtan hajtsa végre a programját. Az alkotmányba bele kellett volna kerüljön a magyar föld és vízkészlet örökös védelme, amíg létezik magyar e földön. Romániát, Szerbiát nem szabadott volna beengedni a zeuba, amíg nem garantálják az autonómiát. A fiskális paktumot nem kellett volna aláírni.
    Sorolhatnám még mit nem kellett volna megtegyen és mit kellett volna tegyen Orbán, hogy igaz magyar vezetőnek tartassék a szememben.

    TT

    VálaszTörlés
  5. Én már csak azért is szkeptikus vagyok Orbánnal kapcsolatban, mert most tényleg egy szabadságharcosra lenne szükség a magyar nemzetnek de hogyan lehet valaki harcos ha gyerekei vannak? Az ellenség gátlástalan, mindenre képes...

    mm

    VálaszTörlés
  6. mm. egy harcos nem mérlegel, attól harcos.Á.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ám, csak kérdés, hogy ebben a megváltozott természetű háborúban ki a jó és eredményes harcos? Az, aki nem mérlegel, mint egy kos, vagy az aki bölcs, és csak akkor csap le, amikor a legmegfelelőbb, mint egy bagoly?

      TT

      Törlés
  7. A kérdés az, hogy mit fognak tenni az elkeseredett és felbőszült tömegek miután észrevették, hogy a magyar föld már nem magyar és hogy ezzel a jövő is elszállt.

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt:

      http://www.youtube.com/watch?v=gyZHLUUFYtU&feature=player_embedded

      Törlés
    2. Miféle kemény tél? Hol volt itt kemény tél?

      Lehet elegáns mozdulattal szemet húnyni az időjárás-szabályozás felett, de ha nem értjük meg, mekkora energiát és küzdelmet fektetnek ebbe "valakik", akkor nem érthetjük meg azt sem, miért az a globális politika, ami.

      Nem értem, miért nem látjátok, hogy a globalista politika mögött húzódik egy magasabb szempont. Az emberi civilizáció eddig elért eredményeinek átörökítése és a faj megmentése a tét.
      Ami volt elmúlt, az emberiségen túllépett önmagán.
      Több mint valószínű, hogy már létrehozták a "szuperembert", akik majd örökölni fogják a Földet. Ezekhez az X-menekhez képest mi csak majmok vagyunk, ezt a fizikai felépítésünk predesztinálja. Gyorsabbak, okosabbak, jobb az emlékezőtehetségük, fejlettebbek az érzékeik stb. stb.

      Nem tudom, melyik a jobb, amit most csinálnak velünk vagy egy gyors halál. Elnézést, a szokásosnál őszintébben pesszimista kirohanásomért, de egyszer muszáj volt ezt is leírnom.

      Csak nézzél ki az ablakon, fel az égre, és fogalmazd meg magadnak mit látsz!
      Sűrű fehér felhőréteg takarja el a Napot.
      Már hónapok, évek óta ugyanaz a nóta.

      Ez itt már a XXI. század, emberek!
      A dolgok megváltoztak, a lehetőségeinket kimerítettük.

      aszpirin

      Törlés
    3. Én meg azt mondom, hogy az erdőt, melyet Isten teremtett, ember szabadon használhassa, olyan mértékben, mely a napi szükségleteihez kell!
      Micsoda eszméletlenül kifacsart dolog, hogy egyedül az ember az egyetlen faj a Földön, amelyik néhány gazembernek fizet azért hogy itt élhessen!
      Egyáltalán nem tartom humánusnak azt, amikor egy cigány családot meghurcolnak, csak mert összeszedte a fűtéshez és főzéshez szükséges száraz gallyakat, viszont a nagyüzemi külföldi erdőfelvásárlóknak meg szabad utat adnak!
      Miért kell fizetni a vízért, amit iszunk?
      Miért fizessünk a tűzifáért, amikor a fát pont azért teremtették, hogy szinte minden korszakában minden élőlény hasznára váljék? Élővilágnak ad otthont, visszaforgatja, megköti az élőkre káros gázokat, építhetünk belőle, írhatunk rá, megmelegedhetünk a testéből, mi, élők megehetjük gyümölcseit, és a többi.

      Emberek, kibszttul eltávolodtunk az ésszerű, természetes, teremtett úttól. Tudom, tudom, a szolgáltatónak fizetünk mert behozza házunkba a vizet. Tudom a kitermelőnek, és a szállítónak fizetünk a fáért, mert szaknyelven szólva "talpon" a fa tizedébe kerül, mint kész "termékként". Tudom, ez a racionalitás. De meddig mehetünk még el a hülyeség irányába? Meddig maradunk totális függőségi viszonyban? Ne féljetek a cigányok igen kis részét fenyegeti a többségi társadalomra jellemző töketlenkedés és függőségi viszony. Tanulhatnánk tőlük! Leszarnak minden ésszerűtlen jogi faszságot, és ÉLNEK.
      Ezzel nem védeni akarom őket, pláne nem a bűnözői rétegüket, mely másokon élősködve él, de baszki, ha az élet farkastörvényei ilyenek, akkor ez lehet hogy nem véletlen!
      Fura, hogy pont én írok ilyeneket, aki mindig a magasabb erkölcsi szint eléréséről papol, de ez a hírtévés interjú más megvilágításba helyezte ezt a kérdést. Kicsit vissza a talajra...

      TT

      Törlés
    4. Ez szép volt, TT! Egyetértek! Mellesleg, a magyar is ezt fogja csinálni, ha a napi túlélés lesz a tét, legfeljebb egy picit intelligensebben :) aszpirin

      Törlés
  8. Erről tudtatok?

    http://www.youtube.com/social/blog/mr-moto-velorex?feature=similar

    TT

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát erről tudtatok?
      http://kurucwanted.blogspot.com/

      Törlés
    2. Névtelen,
      ez hagy legyen a kurucok gondja..

      TT,
      úgy gondolom, hogy a YT automatikusan generálja ezt a listát egy bizonyos forgalom felett.

      Törlés
  9. Árpi !

    A rooócsild polip folytatásával még "adós" vagy,csányi kapcsolatai még hiányoznak,amennyiben igaz a cikkben leirt állitás !

    http://www.dejanlucic.net/THE%20ROTHSCHILD%20OCTOPUS

    Gy rl

    VálaszTörlés
  10. http://www.kezmuvesmagyarizekvasara.hu/

    VálaszTörlés
  11. Gyrl, igen igazad van, mindössze időhiányban szenvedek, mindegy, nem panaszként írom, de lefordítom.

    Mit szóltok ehhez?

    Üdvözlöm Árpád!Segítségét szeretném kérni,felmondott lakáshitelem van keresetet szeretnék benyújtani a bírósághoz.Eddig 3 ügyvédhez fordultam:DR Czirmesnek 25.000.ft.fizettem majd közölte még ugy kb.400.000.ft.DR SÁRAY 75.000 még a telefont sem veszi fel!Had ne soroljam tovább. Vajon miért nem kapok szolgáltatást a pénzemért?Email címem:b.nor11@citromail.hu

    És itt folytathatnám a Vár-Holding és egyéb szervezetekkel, már vaskos anyagom gyűlt össze, miként kaszálnak a porul járt embereken. Ezekl az emberek belekapaszkodnának az utolsó szalmaszálba is, de az a szalmaszál is egy csalás.....Á.

    VálaszTörlés
  12. Akkor legyél Te egy erős szalmafonal Árpi.
    Tulajdonképpen ezt vállaltad fel, a banki adósok érdekvédelmét. Persze nyílván ügyvéd is kell, meg minden ügy más és más, de mi lenne ha megpróbálnád - próbaperként - végigvinni mondjuk b.nor11 ügyét? Vagy mindenképp meg akarod várni az Ítélőtábla álláspontját?

    TT

    VálaszTörlés
  13. TT. ha figyelmesen elolvastad volna minden írásomat akkor tudnád, hogy nem így van. én soha sem vállaltam fel az egyének egyenkénti problémájának megoldását, az lehetetlen lenne. így is három hónap alatt több mint 4000 levelet válaszoltam meg.... A probléma gyökerét kell kezelni, ezért nem megyek kilakoltatások ellen tüntetni, felesleges és értelmetlen, nem az a megoldás, úgy ahogy az sem, hogy mások felveszik a pénzt én meg dolgozzak helyettük. Nem mártír szerepre vállalkoztam, amit felvállaltam teszem is szépen, a gyümölcs beérését lehet siettetni de felesleges.Á.

    VálaszTörlés
  14. Nem kell komoly felvenni ezek dolgokat mind peldaul svajci frank loan meg thermofold kulfoldi corporations megkapjak mert nem ez ami fontos hanem az hogy most oriasi kozmikus rezgsek vihar van es gyorsan az emberiseg total meg fog valtozni es egy magsabb rezgesdimenzioba bele fog lepni. Mindenki keszuljon fel a nagy valtozasokra amik most jonni fognak mert a szeretet veghetetlen ereje mindent meg fog valtoztatni! Semi mas nem tud most szamitani!

    Lucifer

    VálaszTörlés
  15. Lucifer, teljesen mindegy, hogy küldtek vagy magad túlbuzgóságától vezérelve, próbálod lerontani a honlap színvonalát, megpróbálták már egy páran és lassan feladták, elsüllyedtek az éterben. Veled sem lesz másként.Á.

    VálaszTörlés
  16. Azért én úgy vélem, hogy az igazi Lucifer tud magyarul.

    TT

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. TT.
      Mi alapján véled ezt így ?
      Amugy én is így látom :) .
      Egyébként igazat írt , tényleg nagy változások lesznek .

      Törlés
    2. Hát csak abból gondolom így, hogy elvileg itt ténykedik az idők hajnala óta, és ha szót akart érteni a Földlakókkal, akkor kénytelen volt megtanulni magyarul. :)

      Amúgy nem vagyok "luciferista", de elképzelhetőnek tartom, hogy - mint szinte mindenkinél, akit a fősodratú történelem/filozófia/vallás stb. befeketít (lásd. Nimród, Atilla, stb.) - pont az ellenkezője igaz, mint amit állítanak róla, és ez a szellem is csak az Isten által rászabott feladatot hajtja végre, azaz nyitogatja a szemeket.

      ??

      TT

      Törlés
    3. Lucifert a katolikus egyház "feketítette" be a legjobban .
      Azt meg talán már sokan látjátok itt is , hogy ők nem éppen az emberiség szabadságáért , az ember , lélek , szellem egymásra találásáért dolgoznak . Vagyis akit ők a lehető legnagyobb mértékben ígyekeznek rossznak beállítani az nagy valószínűséggel azért történik mert tőle tartanak a legjobban , őt látják a legnagyobb ellenségüknek .

      Egyébként a Lucifer jelentése fényhordozó .Aki elsősorban nem egy személyt , sokkal inkább egy emberi minőséget takar . Mégpedig egy olyan emberi minőséget aki meg tudja őrizni belső lelki fényét egészen a korszak végéig .
      A katolikus egyháznak ,és "fekete nemesség" -nek , valamint az őket irányító lénynek ugyanis az a célja , ezért dolgoznak folyamatosan , hogy ilyen ember ne maradjon .Ez az életünk fő mozgató "rugója" ami történik , lehet pénzügyi , politikai , gazdasági, stb mindnek ez áll a hátterében .

      Ettől függetlenül a Lucifer néven író egyént a bejegyzései alapján nem tartom ilyen embernek . Ugyanis ebben az emberiség egy csapatnak számít , egy másik külső lénnyel szemben , és ha megszünik az ő , az emberiségre ható az emberiség tudatát lezáró (amit egyébként sajnos szintén csak embereken keresztül tud elérni) lehetősége akkor ezt minden ember egyszerre érzékelni fogja függetlenül jelenlegi rezgésszintnek nevezett fejlettségétől .

      Törlés
  17. 1 perce tette ki az RT, hogy Görögország a Moody's figyelőrendszere alapján teljes fizetésképtelenség állapotába került! Ez gondolom, eddig is tudtátok, mert senki nem gondolta, hogy van értelme egy fekete lyukba tovább önteni a digitális nullákat....
    de már úgy néz ki, indul hamarosan a lavina ...

    A magán hitelezők nem tartanak ki tovább és
    A GÖRÖG CSŐD BEÁLLT !

    http://rt.com/news/moody-s-greece-default-debt-241/


    indul a mandula....??!!!http://rt.com/news/moody-s-greece-default-debt-241/

    VálaszTörlés
  18. Orommel latom hogy vannak itten nagyra fejlodott lelkek mind Merkurius es TT. Ok mar tudjak hogy a lenyeg nem az amit valosagnak hivnak a lelki szegenyek es hogy nem kell raragadni arra a szintre ha tovabb akarunk haladni a szellemi letran. Nem kell foglalkozni a politikaval mert ez csak visszafogja a szellemi fejlodest, foglalkozni kell a rezgesszintunk emelesevel mert gyorsan szuksegunk lesz ra, csak azok fognak atmenni a dimensional shiften akiknek elegesen magas a rezgesszint.

    Lucifer

    VálaszTörlés
  19. Kedves Lucifer!

    Nagy csalódás fog érni, ha esetleg nem éred el a kritikus rezgésszámot, s nem tudsz majd hazatérni a pokolba? Igyekezz rezegni!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  20. Kedves Gzyp szomoruan tapasztalatom hogy teged total megvakit a nacionalizmus es a szelsoseges gyuloletes vilagnezetek. Inkabb neked kell igykezni noveszteni a rezgseszintet es imadkozzok is nagyon erted mert mind ezuton altal veszelyben van a lelked.

    Lucifer

    VálaszTörlés
  21. Mond kedves Lucifer!
    Névválasztásod nem valami krónikus lelki betegségre utal? -mert akkor mindent visszavonok...
    "Boldogok a lelki szegények..."
    Ami meg engem illet, semmi sem vakított meg, csak még nem nyitottam ki a szemem.., no meg rezegni is igyekszem...
    Mond használni fog a luciferi ima, ami ugye nem átok...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  22. http://www.4shared.com/audio/-NgRRfnv/2012_-_A_Kapuk_Zrdnak.html

    TT

    VálaszTörlés
  23. TT.

    Nyilván Te időmilliárdos vagy! Fel tudod fogni, hogy a nyolcvannégy perces videód az hány másodperc?
    Nincs a világon akkora nagy igazság, amit így a tavaszi munkák idején érdemes lenne végig hallgatni...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  24. A tavasi munkak is csak illusion kedves Gzpy. Nincs fontosabb a lelki emelkedesnel es ne vard abba segiteni tud egy vacak harom perces video. Nagyon jo ez a video amit TT ajanli en mar ismerem es en is ajanlom mindenkinek aki hajlando harcolni a feny erokkel a sotetseg erokkel ellen.

    Lucifer

    VálaszTörlés
  25. Drága Lucifer!
    Te magad vagy egy nagy illúzió... Mond, téged eltartanak, hogy illúziónak tekintheted a földi világot? Parazitaként szemlélődsz rajtunk, hogy mekkora balekok is vagyunk?
    Kozmopolita világpolgár lehetsz, ki eltelt a saját egójával, mert létéért a kisujját sem kell mozdítania, ki megteheti, hogy hobbi-szinten éli élvezeteket kereső életét...
    Imádkozz erősen, hogy felfokozott rezgéseidből, nehogy remegés legyen...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  26. Latom hogy nem szeretsz engemet kedves Gzpy, de azt is tudom hogy csak azert nem szeretsz mert egy tukort tartok neked amiben latod a materialis selfedet es azt hogy meg mennyire messze vagy a megfelelo szintrol hogy kepes legyel atmenni a mar kozel dimension shiften. Ne keseredj el kedves Gzpy, ha igazan akarod akkor te is fejlodhetsz eleget hogy ne legyen kelleni neked ebben a dimensioban maradni az alacsony rezgesu lelkekkel. En imadkozok erted.

    Lucifer

    VálaszTörlés
  27. Zoli, pontosan a tavaszi munkálatok megkezdése miatt én sem tudtam teljesen végighallgatni Szabó Juditot, de ami késik nem múlik. :)

    Luciferkó, Neked meg ajánlom Molnos Angéla MAGYARÍTÓ KÖNYVECSKE c. munkáját tanulmányozni.
    http://fox.klte.hu/~keresofi/mke/mke.html

    Pl. "materialis selfed" helyett javaslom az anyagi valód, vagy agyagi oldalad/arcod kifejezéseket használni.

    TT

    VálaszTörlés
  28. Drága Luciferem!
    Tényleg nem keltettél bennem érzelmeket, de azért rád csodálkozom, mint egy csodabogárra...
    Mond, hol élsz, és ki, kik tartanak el? Árulj el már magadról valami személyeset.., egyáltalán tényleg olyan ördögi vagy mint a cinkneved?
    Te csak lelkileg emelkedni tudsz, és rezegni, vagy van valami életrevaló képességed, képesítésed is?
    Ugye, nem semmisülsz meg, ha azt kívánom neked, hogy a JÓISTEN áldjon meg?
    Még egyszer sem találtad el nevem kezdőbetűit, így csak neked kiírom:
    Gyöngyösi Zoltán/piskota

    VálaszTörlés
  29. Lemond a pápa?!!!!!

    http://vilaghelyzete.blogspot.com/

    Hús-vét, másként

    http://www.youtube.com/watch?v=eenafU1f9EM&feature=context&context=G2923dacFUAAAAAAAAAA

    Az eskü

    http://www.youtube.com/watch?v=O9lUaUYV9io&feature=g-u-u&context=G2923dacFUAAAAAAAAAA

    A két videó kötelező!:))))))))))))

    VálaszTörlés
  30. http://velemenyvezer.blog.hu/2012/03/12/oligarchak_magyarorszagon_lazar#more4311042

    Ángyán után most Lázár mondta ki. Nekem csak egy kérdésem van, hogy miért?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert próbálnak az "élére állni", vagy még inkább: úszni az árral.

      TT

      Törlés
  31. http://www.youtube.com/watch?v=ziPEmRwKJGw&feature=player_embedded

    VálaszTörlés