2011. szeptember 15., csütörtök

MENNYI A VEKTOR, VIKTOR?

"Törlesszünk csak! Tegyünk fel mindent, s mindenkit az adósságtörlesztés kártyalapjára, holott lehetetlen visszafizetni az adósságunkat. Épp ez is a hitelezők célja, hogy sose fizessük vissza, hogy pórázon tartsák a magyarságot! Mondhattuk volna 1990-ben, hogy nem fizetünk - de nem mondtuk, nem mondhattuk, a küldött ember sem akarhatta. Ha Trianont nem orvosolták, miért akartak volna egy erős, majdan esetleg igényekkel, nemzetegyesítést akarva fellépő Magyarországot épp a trianoni szerződés aláírói?"

"Hát ezért ültették a nyakunkba az elmúlt 21 évben a küldött embereket, s mi birka módra kullogtunk utánuk, 2/3-okkal szavazva hol ide, hol oda, éppen hol ígértek többet, hol hazudtak nagyobbat."

"Tudom, hogy a Magyarországot valójában kormányzó háttérhatalom mindenre képes..."



27 megjegyzés:

  1. Nem is tudom....már láttunk annyi csodát, hogy nem tudok hinni a szép szavakban. Ha kiáll Széles és azt mondja, hogy "igen én is részese vagyok vagy voltam a gazemberségnek, így lettem milliárdos és nem abból hogy feltaláltam a spanyol viaszt. Ilyen idők jártak akkor, beálltam a sorba, mert ha nem más tette volna meg helyettem, de belátom, hogy a nemzet elleni vétek volt s ezért cselekszem most másként. "Vagy valami ilyesmi....Akkor óvatosan de el kezdek hinni az Echonak, addig marad a kétely. Nem tehetek róla, ezt tették velem.Á.

    VálaszTörlés
  2. Úgy a Hír tv-t, mint Echo-t a radikalizálódó társadalom felé (Hofi hiányában) szelepnek alapították: ugyanazok akik a többit eddig is uralják. Amikor elér egy ingerküszöböt az egyik, akkor gyorsan születik egy új "megmondó" média és az előzőből kirúgják a megmondókat és az új befogadja őket. Hír tv-nél és Echo tv-nél ez történt. Hír tv-nél a "tisztogatás" után a Csintalan lett a megmondó, Echo-nál pedig pillanatnyilag Vámos György és Bencsik&Bayer&Kerényi. Most Szaniszlót és őt követően Kubinyi Tamást nyírják ki, ill. más, "szelidebb" műsorok vezetésére próbálják rábírni. Ebben a társadalmi robbanásban nem hiányzik ciontv-nek a lelkesítő, felvilágosító tájékoztatás.Feltehetően a most központosítandó "közszolgálatiba" terelve őket, hogy népszerűségükkel azokat is a béka alatti színvonalról valahogy felhozzák.
    Kata

    VálaszTörlés
  3. A „magyar” pofátlanság határtalansága!

    Végre megint elsők vagyunk, valamiben. Nem baj ha nem jó, de legalább elsők. Elsők a nagyot mondásban, a ci(o)nizmusban, a határtalan pofátlanságban. Ez már szinte művészi szint.

    A közszolgálati televízióban 2011.09.15-én fő műsoridőben, nem kevés rendelkezésre álló időben Mesterházy Attila megmondja a tutit, illetve javasolja. Nem másnak, magának a kormánynak. Többek között azt, hogy a kormány vezesse be a magáncsőd intézményét. Pont. Értik? Értitek?-és nem szakadt le sem az ég, sem a mennyezet.

    A Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete már három évvel ezelőtt, az akkori MSZP-SZDSZ kormánynak, miniszterelnöknek, köztársasági elnöknek, az ellenzéki fidesznek, személyesen Orbán Viktornak megküldte azon felhívását, kérelmét, hogy soron kívül tűzzék napirendre a magáncsőd intézményéről szóló tárgyalásokat. Ez idő alatt jó néhány családot, jó néhány életet lehetett volna ezzel megmenteni. De azóta már tudjuk, hogy mindenki annyit ér, amennyije van. Lázár megmondta, hiszen Ő tudja. Hiszen valahová csak eltűnt a nemzet vagyona, nemdebár?

    Tisztelt Mesterházy úr, amikor kormányon voltak miért nem vezették be a magáncsőd intézményét? Akkor most nem kellene kilincselni, de mit is beszélek én? Kilincselni? Inkább tetszelegni mint a nép érdekét szolgáló ellenzék. Mesterházy úr amikor mindezt megtehették volna akkor mással voltak elfoglalva, Sukorókkal, panamákkal. De most emberükre akadtak, jön a Viktor és rács mögé juttatja a kardlapoztató vezírt és lehet, hogy a sleppjét is. Na ez lesz ám a muri, sok cirkusszal, de annál kevesebb kenyérrel.

    Meglátjuk ha megérjük. Reméljük meg és azt is reméljük, hogy az egyre érettebb és tisztábban látó nemzet majd rács mögé juttatja a fülkeforradalom összes képmutató hazaárulóját is.
    Ez már háború, háború a nemzet ellen! Nem most kezdődött és nem is most fog véget érni.

    Kásler Árpád, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének elnöke.

    Kelt Gyulán, 2011.09.15-én.

    VálaszTörlés
  4. Árpi, a jelenlegi politikusi söpredék ilyen. Egy deka önálló gondolatuk nincsen. Mindenki mindenkitől lopkod. Sajnos ezen már nem is lehet meglepődni. Jön még kutyára dér.

    VálaszTörlés
  5. Van már a "Barátok közt" és "McLeod lányai" minden áldott este a "varázsdobozban", de jön hamarosan az évekig tartó (legalább a következő választásokig, ahogy mondja cirmos) "Gyurcsány per". S persze a már szintén mindennapos szoporifikus focimeccs közvetitések (felérnek egy altatóval, főleg 1-2 doboz ócska sörrel). Aztán, ott vannak még a parlamenti "ellenzéki" pártok sztárjainak a rendszeres böfögései is. Mi kell még a szavazóbirkának, hogy főleg ne gondolkozzon?

    mm

    VálaszTörlés
  6. Az egyetlen magyar politikust, aki őszinte felháborodásra és erőteljes nyilvános tiltakozásra képes, sikerült eltávolítani Brüsszelbe. Jóccakát Krisztina.

    mm

    VálaszTörlés
  7. Árpád!

    Bár az olvasásról nem lemondva, írni már nem szándékoztam itt, most miattad mégis elkövetem.
    Megértem rezignáltságod, részben osztom is, mégis tudok bizakodó lenni, mert látom erősödni az ellenállást! Ennek épp úgy része vagy, mint Szaniszló Ferenc, vagy mint Széles Gábor, aki végül is lehetővé tette, hogy szokatlanul tárgyilagos hang is képernyőre kerüljön... Törleszt!
    Tudom, hogy fenntartásaid nem gátolnak abban, hogy megcselekedd amit meg tudsz tenni, ahogy mindig is megtetted! -de ez az elkötelezettség domináljon írásaidban, ne adj helyt a kételyeidnek.., nehogy fertőző legyen!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  8. piskóta, szeretném hinni, hogy úgy van mint írod. De azért óvatosan hiszek már el bármit. A jovonkinfón van egy érdekes de nem meglepő írás az Aldzsazíra tévéről. Olvasd el és akkor érthetőbb, hogy miről beszélek az Echoval kapcsolatban. Az első lépése egy ügynöknek a bizalomba férkőzés, bármi áron. Utána jöhet a burkolt terelés. Á.

    VálaszTörlés
  9. Árpád!
    Bízom benne, hogy erősebb egyéniségek vagyunk, hogy csak úgy lehessen minket terelgetni.., ez máshol sem sikerült...
    Ésszel, racionálisan irányítani, azt lehet, azt elfogadom, de nyíltan, vagy burkoltan való terelgetést..?!
    Meg fogom nézni, az egyébként is olvasott "Jövőnk-infót", így, hogy felhoztad, már sejtem, hogy mire számíthatok.
    Üdv. Gyz/p

    VálaszTörlés
  10. Kedves Árpád!

    Te,mint a Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának tagja miért nem az MFNK nevében Írogatsz?
    Ha pedig nem vagy már tagja,miért nem?

    VálaszTörlés
  11. Kedves Kapolcs, nálad megállt az idő kereke vagy az informátoraid lassan szállítják a híreket. Többek között azért nem vagyok már tagja mert kiléptem belőle. Bár jól érzem kérdésed hátterét és szándékát, válaszolok neked. Az MFNK ötlete nem tőlem származik, de szerény szerepem volt benne hogy végül létrejött.Az ötletet akkor is és most is jónak tartottam és tartom, de rövid időn belül látni lehetett, hogy mi az oka annak, hogy nem képes fejlődni és kibontakozni. Ezért, ha nem tévedek , akkor elsőként lemondtam és kiléptem, ami azt bizonyítja, hogy egy demokratikus képződmény volt ahova nem csak be hanem ki is lehet lépni, nem úgy mint az EU-ba, azóta nem rendelkezek információkkal felőle, de soha rosszat nem mondanék róla, igen kiváló, tisztességes és becsületes emberek alkották.

    Kérdésedből kedves Kapolcs jó adag cinizmust is felfedezni vélek, de veled ellentétben én nem bujkálok fantázia nevek mögé. Mielőtt egy ilyen kérdést másnak felteszel, kérdezd meg önmagadat, hogy miért nem mered a ritka és igen értelmes hozzászólásaid saját becsületes neveddel felvállalni.

    De Isten segedelmével, a közeljövőben már nem csak a BAÉSZ nevében fogok írogatni. Barátsággal,Á.

    VálaszTörlés
  12. Árpád!
    Kerestem, de nem találtam meg a jelzett írást...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  13. Kedves Árpád!

    "Mielőtt egy ilyen kérdést másnak felteszel, kérdezd meg önmagadat, hogy miért nem mered a ritka és igen értelmes hozzászólásaid saját becsületes neveddel felvállalni."

    Ez aztán a malícia.Miért ne tehetném fel kérdésemet egy volt kormánytagnak?
    Az közszereplő.Nem?

    "Az ötletet akkor is és most is jónak tartottam és tartom, de rövid időn belül látni lehetett, hogy mi az oka annak, hogy nem képes fejlődni és kibontakozni."

    Nos mi az oka?
    Én pont erre volnék kíváncsi.

    Üdv,Kőrösi Antal.

    VálaszTörlés
  14. Kedves Kőrösi Antal, ez belső információ és nem publikus. Véleményem szerint téged ez nem érdekel, de a pstaszart és üzemeltetőit annál inkább....:-))
    Üdv.Á

    VálaszTörlés
  15. Szal motyó = Körösi Antal?

    VálaszTörlés
  16. Kapolcs, egy kétlábú szégyenfolt vagy. Tűnj el gyorsan vissza a motyóklotyóba, ott a helyed.

    VálaszTörlés
  17. Még jó hogy nem névtelen senkiházik döntik el,hova menjek.
    Jah,és 95-ben amputálták a jobb lábamat.

    VálaszTörlés
  18. Ne fárassz már motyó, húzz el innen.

    mm

    VálaszTörlés
  19. Neked meg mi bajod Mózi?
    Hisz téged meg se énekeltelek.

    VálaszTörlés
  20. Szóval ott tartottunk, hogy 21 évnyi folyamatos hazaárulás után mi a fenét lehetne még tenni? A jelek szerint a Parlament irányából nem várható megoldás, csak újabb sarc...

    VálaszTörlés
  21. Árpád!

    Elolvastam, valóban nem meglepő. Ezen a fronton mindig is folyt a háború. A kérdésről rémlik, hogy írtam már hasonlókat, mint az idézett jegyzett:
    "Jövőnk.info megjegyzés: A Wikileaks és az Al-Dzsazíra egyaránt a cionista hazugsággyár része. Napjainkban soha nem látott mértékű információs háború zajlik, amelyben fölhasználják az összes fősodratú hírügynökséget, TV-csatornát, újságot, internetes felületet, egyszóval minden elképzelhető médiát. Hiteles tájékoztatásról és hírközlésről már régen nem beszélhetünk, ez vonatkozik a hazai tömegtájékoztatásra is. A hírek és tudósítások manipuláltak - vagy egyenesen elhallgatnak fontos dolgokat -, a valós események kihámozása a sok dezinformáció közül szinte lehetetlen feladat. Ezzel a hír-káosszal szembesülve tesszük a dolgunkat nap mint nap, ellenállva a cion-imperializmusnak, ahogy lehet."

    Vagyis, a megjegyzés értelmében akár hiteles is lehet az Al-Dzsazíra, csak elszenvedett egy jól kitervelt provokációt...
    Az elmúlt évtizedekben mindenkit lejárattak, ledarálták, már az előtt, hogy tulajdonképp felépíthette volna önmagát! Ezzel kell számolni, ellenségeink nem kicsinyesek, hanem aprólékosak, mindenre, mindenkire kiterjed a figyelmük! -ha nem nekik, akkor a fizetett pribékjeiknek!
    Az egész kérdés statika! Aminek jótékony a hatása, a jó irányba hat, azt támogatom, ami nem, azt elutasítom...
    Ezért hívtam fel nem egyszer a figyelmeteket, hogy "a jó, a kívánatos érdekében" minden eszközt lehetőséget fel kell használni, s attól, hogy valami legális nem kell feltétlenül elvetni.
    Vagyis, visszatérve az óvatos hárításodhoz, elvárásodhoz, Széles Gábort illetően írom, hogy jó irányba fejtet ki hatást.
    Ha Churchill a mocskos céljaiért tudott az ördöggel cimborálni...?!
    Üdv.
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  22. velorex, ez így van ahogy írod, de még szűz a terep, a megoldás terepe. Egyet kell látni, amit itt is és másutt is sokadmagunkkal évekkel korábban elmondtunk, azt vagy teljesen vagy kiherélve de előbb utóbb átveszik a férgek. Lásd a magáncsőd intézményéről a szarházi beszédét. A média az ő kezükben van és a nép többsége még a fősodrásúnak hisz és elveti az alternatív, internetes információkat, valamint azt is látni kell, hogy nem is könnyű kiigazodni, hogy mi az információ és a dezinformáció a világháló rengetegében. De a többségnek nem is ez kell hogy legyen a feladata, az kell hogy legyen a feladata, hogy a megfelelő felhatalmazást megadja annak akinek kell, akár direkt akár indirekt módon.

    Mindez ami a velorexen is folyik hasznos és jó, sok más portállal együtt, de ez csak az előjátéka valaminek. A talaj előkészítése a vetésnek, de vetés után is még sok munka van az aratásig.

    A teljes kibontakozáshoz nagyon sok mindenre szükség van mint pl. szellemi és gyakorlati tudás, megszállottság, bátorság, hazai és nemzetközi kapcsolatrendszer és nem utolsósorban anyagi forrás. Nos lassan itt lesz az ideje annak, hogy mindenki számotvethet magával, hogy tényleg részese akar lenni a történelemnek és tesz is érte vagy megelégszik a billentyűk pötyögtetésével és durmogással, elégedetlenkedéssel.Á.

    VálaszTörlés
  23. Ha valakit esetleg érdekelnék Machiavelli további gondolatai, itt pl. lehet okosodni:
    http://mek.oszk.hu/00800/00867/00867.htm

    VálaszTörlés
  24. velorex, ahogy írod, nincs új a nap alatt, jelenleg megy a pusztítás és felhígítás viszont mindezt le kell fordítani egy nyolc éves szintjére, hogy közérthető legyen. Ugyanis vagy tíz visszajelzést kaptam, hogy a Devizafarizeusok támadása írásomat miért cifrázom mert nem értik. Pedig ha valami egyszerűen volt fogalmazva hát az az volt, de ugyanúgy az önkormányzati választások alatt sem értették sokan , hogy miről beszélek, pedig lementem a béka alá. Ezek szerint nem eléggé.
    Itt vajon csak a hazugságot értik!?
    Hogyan lehet a zembereknek Machiavelli gondolatait megértetni???Á.

    VálaszTörlés
  25. Árpi, az egyik régi ismerősöm mondta mindig, hogy akinek se pin@ja se f@sza, az ne akarjon b@szni... Nagyjából ez a mondás most áll az országra.
    A zemberek 80%-a valószínűleg sosem fog Machiavellit olvasni, pláne nem megérteni, de minden olvasóval, aki veszi a fáradságot és mégis átrágja magát ilyen írásokon, és meg is érti a dolgok lényegét, többen leszünk.
    Vannak, akik élik az életüket, és vannak akikkel csak megtörténik. Ha az előbbi csoportba sikerül minél több honfitársunkat átcsábítani, akkor már előrébb leszünk.

    VálaszTörlés
  26. Árpád, akkor hazudj!
    Ezzel kerülj hatalomra, majd mondj igazat!

    A népnek ugyanúgy az fog lejönni, hogy megint egy alak, aki nem azt mondja, amit ígért - hiába szóltál "másodjára" igazat.
    Néplélektan...

    De hátha egyszer bejönne.

    TT

    VálaszTörlés