2010. szeptember 16., csütörtök

Navratil Attila hozzászólása a postaimre.com-on (ha igaz)

A kezdet:

 Navratil Attila a Jobbik Nemzetbiztonsági Kabinetjének elnöke

És a vég:

"Mivel a 2009-es Európai Parlamenti választások után a párt felső vezetésbe is jól érzékelhetően megindultak a gyanús beszivárgások, ezért, mint a Nemzetbiztonsági Kabinet elnöke, több alkalommal kértem a Jobbik vezetését, hogy adjon zöld utat a kabinet belső védelmi programjának beindításához.Sajnos kérésünk süket fülekre talált!... Az általunk korábban jelzett személyek a mai napig is kifejtik tevékenységüket, amely megítélésünk szerint a nemzeti oldal erodálásához vezet. Ez számomra vállalhatatlan, és a kialakult negatív folyamathoz nem kívánok asszisztálni!...Nemrégiben a Jobbik Országos Elnökségének döntése értelmében a párt letért eredeti útjáról, melyet eddig a mozgalmi jelleg határozott meg, és amely biztosította a Jobbik korábbi sikereit is! A döntés egyik fontos következménye, hogy azokat az elveket is felülírja a hagyományos értelemben vett pártpolitika és a központosított döntési mechanizmus, melyek mögé korábban a nemzeti tábor és annak szavazóbázisa felsorakozott! A Jobbikra eddig jellemző, és a 2010-es választási programban hangoztatott jelzők úgy, mint a - Nép nevében, az alulról szerveződés, vagy a szervezeti autonómia - mára szinte teljesen megszűntek.
A radikális párt fokozatosan kezdi elveszíteni korábbi arcát, és a frakció egyes tagjai jól érzékelhetően igyekeznek betagozódni a politikai elit közé. Ez komoly feszültségeket okoz a frakcióban, és ennek következményei országszerte kihatnak a szervezetek munkájára is! A negatív folyamat megállítására és visszafordítására nincs elnökségi akarat!
Meglátásom szerint a Jobbik hanyatlásnak indult, melyhez nem kívánom a nevemet adni.

Navratil Attila
A Jobbik Nemzetbiztonsági Kabinetjének volt elnöke,
Pásztói Alapszervezet volt elnöke"
És, hogy kerek legyen a történet: "sajnos vak voltam és nem láttam, hogy ez az egész csak egy nagy színjáték volt"

Akkor most mi van? A Jobbik mégis hagyja magát szétzilálni? A fő kérdés véleményem szerint az, hogy természetes tisztulási folyamat, vagy külső/belső bomlasztó erők működésének lehetünk tanúi?

114 megjegyzés:

  1. "Akkor most mi van? A Jobbik mégis hagyja magát szétzilálni? A fő kérdés véleményem szerint az, hogy természetes tisztulási folyamat, vagy külső/belső bomlasztó erők működésének lehetünk tanúi?"

    Ez már majd 3 hónapos történet. Nem értem, miért jött elő vele megint ez az új postaszopó. valószínű már ő se kell sehol, egy kis szerencsétlen senki lett és most a mocskolódásban hiszi a jövőt. SOSTALAN, mint Imre haverja és már neki sincs hova mennie, ezért postaszopó lett. A jobbikban nem ő volt az első és utolsó, aki kivált, vagy válni fog. Egy ekkora szervezetben ez elkerülhetetlen. Mindig lesznek "lázadók". De ki nem szarja le?? Szerencsére a Jobbik ismét magára talált és tör előre! Kár és felesleges a szakadásról elmélkedni, mert ahhoz sokkal nagyobb volumenű dolgoknak kéne történniük. Postafasz már azóta mondogatja a szakadást, mióta őt picsán rúgták. Oszt mégis egyben a párt.

    Jah és kérdezz már rá lécci postamajomnál, hogy áll az MFNK, hisz arról mélyen hallgat! Csak elárulom (belső infó), alapításkor 24-en voltak, most meg 10, ha vannak. Akkor ki, vagy mi az ami szakad??? Faszfejek!

    FEGYVERBE!

    VálaszTörlés
  2. SOSTALAN = SORSTALAN

    Vedd már le lécci ezt a kód izét, mert tök felesleges és, csak nehezíti a hsz küldést!

    VálaszTörlés
  3. Moto,

    nem ismerem a történet hátterét, de továbbra sem tölt el boldogsággal, hogy egy három hónappal ezelőtt még magas polcon lévő Jobbikos vezető hátra lép. A nemzetbiztonsági kabinet meglátásom szerint fontos része a szervezetnek, és mint ilyen, az egyik lehet az elsők között, amit támadás érhet...
    Ha az első számú biztonsági vezető belső átvilágítást javasol (úgy tudom, ezt próbálta véghez vinni), majd ezt követően luxálják a szervezetből, az számomra több mint beszédes.
    Mindegy, hogy milyen indokot sikerül találni a bizonyítvány magyarázása céljából...
    A lázadók lesz@rásával csak annyi a baj, hogy így sikerült elszakadnia a tagságától az MSZMP,nek, az MDF-nek, az SZDSZ-nek is. Tudod, ha egy szervezet vezetése felmászik az elefántcsont torony tetejére, akkor a földön maradt tagságot (azokat, akik hátán felmásztak...) kezdik nagyon kicsinek és jelentéktelennek látni. Azt sajnos elfelejtik, hogy lentről Ők is egyre kisebbeknek látszanak. A másik baj, hogy mindig akadnak olyanok, akik az elefántcsont torony bejáratát eltorlaszolják, és csak rajtuk keresztül lehet "üzenni" a vezetőknek. Természetesen az üzenetek vagy továbbítódnak, vagy nem... Igy még a tisztességes "toronylakók" is elszigetelődnek.
    A "kapuőrök" között érdemes lenne kicsit szétnézni...

    Mindenesetre remélem, hogy egyben marad a párt, és nem tér le arról az útról, amire rálépve közel egy millió magyar ember támogatását tudhatta maga mögött.

    Kérésedre töröltem a bejegyzés létrehozásához szükséges azonosítót. Ezzel együtt megváltoznak a játékszabályok is. A névvel írt bejegyzéseket, továbbra sem törlöm, de az általánosan elfogadott "netikett" szabályait be nem tartó névtelen bejegyzéseket törölni fogom.
    Névvel együtt továbbra is lehet trágárkodni, bár véleményem szerint ettől senki sem lesz elismertebb...

    Mostanában volt néhány viszonylag kultúrált bejegyzésed a blogodon, nem is piszkáltalak miattuk, noha a tartalmukkal nem feltétlenül értettem egyet. Meg tudnád mondani, hogy mi szükség van a közszemérem sértő, újabb pronográf témákra?

    Ha ennyire képben vagy a Jobbik ügyeiben, akkor legalább egy ilyen kis forgalmú blogon elmondhatnád a tutit. Sőt, az talán még jobb lenne, ha a saját oldaladon, vagy Imre oldalán készítenél kikezdhetetlen válaszokat emberi hangnemben Imre "paranoid" bejegyzéseire. Persze csak akkor, ha hitelt érdemlően meg tudod ezt tenni.

    Az MFNK-ról nincs közvetlen információm, nem is érzem úgy, hogy ezzel jelenleg foglalkoznom kellene. Egyébként sem egy pályán focizik az MFNK és a Jobbik. Ha olyan helyzetbe kerülünk, hogy érdemben be tudok segíteni, akkor megteszem ezt akár az MFNK-nak, akár a Jobbiknak. Az én különbejáratú lázálmaimban minden magyar ember pártoktól függetlenül egy szekeret tol, a közöset...

    VálaszTörlés
  4. Kipróbáltam, megy névtelenül... Mr Velorex

    VálaszTörlés
  5. Kár hogy mégcsak válalszra sem méltatott ebben a témában téged Moto, azaz hogy nem mondta el a "tutit", mert az emberi hangnemben elkövetett, hitelt érdemlő válaszokra, én is kíváncsi lettem volna!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  6. Sz-M :

    Aki kíváncsi, hamar megöregszik ;-)

    VálaszTörlés
  7. SZ-M

    Motoék ugyanúgy védik a maguk illetve a Jobbik igazát, mint mások a saját igazságukat. Ebben önmagában nem látok kivetnivalót. Valóban nem kaptam választ tőlük a kérdéseimre, és ez legalább három dolgot jelenthet:
    1. Teljesen alaptalan az egész, és nincs értelme vele foglalkozni
    2. Igyekeztek agyon hallgatni a témát, mert tudnak valamit, de az nem pozitív a Jobbikra nézve
    3. Ők sem tudnak semmi biztosat, mert nincsenek annyira közel a tűzhöz.

    Moto és Mantis meglátásom szerint két lelkes Jobbik támogató, akik a maguk -kissé vitatható- módján küzdenek azért, amiben hisznek. Itt ezen az oldalon sikerült értelmes, emberi hozzászólást is olvasnom tőlük, és még egy kicsit mindig bízom abban, hogy előbb utóbb rendeződik a helyzet az Imre-Moto témában. Moto és Mantis is azok közé tartoznak valószínűleg, akik hajlandóak lennének áldozatokra a hazájukért, ha arra kerülne a sor.
    No, nem nyalom tovább senki alfelét, kiszálltam a béke misszióból. Hamarosan törölni fogom a Moto bloggal kapcsolatos postokat és kommenteket is az oldalon.
    Még csak annyit, hogy nem vagyunk olyan sokan nemzeti érzelmű emberek ebben az országban, hogy megengedhetnénk magunknak az egymással való harcot. Még akkor sem, ha nem értünk mindenben egyet...

    VálaszTörlés
  8. Velorex

    Az egyes pont a helyt álló. Nem mintha nem a 3. pont lenne érvényes ránk nézve de ennek a navratil ügynek egyes körülményei erre következtetnek...
    Először is nem túl hazafias hozzáálás hogy gyakorlatilag végig turnézta a kis sérelmével az egész cionsajtót, még németországban is csináltak riportot vele... aztán ott van az állítólagos levél amit a mi nemzeti bazári majmunknak küldött... tehát még a szándék szikrája sem volt meg benne hogy az érintettekkel tisztázza az esetet. Nem, itt valami más volt a háttérban... talná megfogták valamivel, vagy megvették mint Nagy Ervint, ki tudja... sajnos a nemzeti oldalon belül akadnak hozzá hasonló jellemtelen emberek akik bármikor oldalt cserélnek.
    Ezek a senkik egyszer csak berobbannak a nagy újsággal hogy ez meg az nem jó, aztán el is tünnek örökre... Még imre ficánkol de ő se örökké, remélhetőleg...

    VálaszTörlés
  9. Hoppá! Üdv a társaságnak!

    Én azért nem válaszoltam, mert túl haladtam ezen a poszton és nem láttam, hogy kérdést intézett valaki. Nah meg nem igazán szeretem a regény hosszúságú posztokat. Szeretem a tömör, de velős írásokat, hsz-eket. Vallom, hogy sok beszédnek sok az alja, nah meg a sok infó közt elveszik a lényeg. Én maradnék is ennél a szemléletemnél.

    Mantis barátom már el is mondta a lényeget, sok hozzáfűzni valóm nincs is.

    látom kezd normális irányba fordulni a blogod Velorex. Ha így marad, elzárom GERRY blogját!

    VálaszTörlés
  10. Mantis,

    nincs szándékomban tovább foglalkozni Navratil Attila dolgaival. Nem tartom jónak ami történt, és maradt bennem néhány kérdés is, de valóban nem hazafias dolog egy párt nemzetbiztonsági vezetőjének, távozása után végig járni a sajtót. És nem is bölcs dolog...
    Ennek ellenére legalább belül, csendben, érdemes lenne végig futtatni a megfelelő személyi ellenőrzéseket.
    Persze az is lehet, hogy megtörtént már..

    VálaszTörlés
  11. Moto,

    nagylelkű vagy.. Gerry biztosan értékelni fogja. :O) És persze én is.

    VálaszTörlés
  12. Üdv a társaságnak!
    Végre egy kultúrált lap.
    Gratulálok Velorex!

    Kőműves Kelemenék hoznak létre szervezeteket, de a mások által létrehozottakba is megpróbálnak beépülni, hogy irányítás alá vonják, vagy hogy adott esetben szétverjék.
    A fiatalságra különösen ügyelnek.
    Ott voltak a Jobbik körül, már a mozgalom korában is. Az MTV filmet is készített róluk.
    Ennek a filmnek az időbeli kiterjesztésével jött létre a Jobbik nemzedék című kampányfilm
    A Jobbik fiatal vezetői e szempontból edzettek. Végignézték a Fidesz „elestét”.
    Látták Csurka működését. Elég régen túlestek az első kísértéseken.
    A párttá alakuláskor az első elnök Kovács Dávid lett, aki valószínűleg egy ifjú vakoló (Czike László: Rendszerváltó szabadkőművesek).
    Szét is zilálta a pártot 2006-ra.
    Akkor választották elnökké Vona Gábort, aki 2009-re egy EU képviselettel rendelkező pártot hozott létre. Ezért van megfellebbezhetetlen tekintélye a párton belül.
    A vakolók ott vannak most is. Sőt, benn ülnek a Jobbik soraiban, a parlamentben. A Pősze ügyet azonban Vona Gábor elég keményen rendezte.
    Addig, míg káros befolyásra nem tesznek szert, tulajdonképpen indifferens a jelenlétük. Sőt hasznos munkát is végezhetnek. Egyenlőre, úgy néz ki, hogy a fiatal vezetőket nem tudták befolyás alá vonni.
    Az alapszervezetekbe küldött, sokszor áttételes követek azonban sok bajt okoztak. A vezetőség, mivel 2009 tavasza óta megállás nélkül hajtanak, nem tudott ezzel az elmúlt időszakban mit kezdeni, hát feloszlatott alapszervezeteket.
    A Jobbik nagyon rövid idő alatt duzzadt fel, mást nem igazán lehetett tenni.
    Persze áldozatul estek „ártatlanok” is. Ezt idővel azonban rendezni lehet. Van már ilyen irányú információm is.
    Az, hogy Navratil Attila bomlasztó vagy áldozat lényegtelen kérdés.
    A vakolókkal együtt élünk. Ők is, emberek. Még kedvelni is lehet Őket.
    Mellesleg nincs a homlokukra írva, és bemutatkozáskor sem közlik senkivel.
    Kiszűrni, nem igazán lehet.
    Demokrácia ide, demokrácia oda egy szervezetet alapvetően hierarchikusan kell felépíteni.
    A Jobbik megtartotta szavazó bázisát!

    A testet öltés világában mindenkire, minden „rá van írva”.
    Akinek szeme van, lássa meg.

    Bormester Mihály

    VálaszTörlés
  13. Mihály,

    köszönöm az értékes hozzászólást. A magam részéről maradok mérsékelten kritikus bármelyik politikai szervezettel kapcsolatban, de amiket leírtál, azok a dolgok számomra emészthetőek, és logikusak. Bízom benne, hogy minden (elsősorban Magyarországot szülőhazájának tekintő, és érte tenni akaró) ember számára hasznos "beszélgetések" fognak még ezen az oldalon megjelenni.

    VálaszTörlés
  14. Üdv emberek!

    A vakolókat is meg lehet érteni. Sok ember nem érti, hogy miért kegyetlenkednek ezek ennyit. Én értem! És most el is mondom :

    Az a fő probléma, hogy az emberi természet olyan amilyen. Általában a legtöbb ember lusta, trehány és nemtörődöm. Vagy pedig más módon kötődik az anyagi világhoz. Mindig többet akar, nem elégszik meg soha semmivel (kapzsi és mohó) és a sort a végtelenségig lehetne folytatni.

    A világot irányító elit célja, hogy az embereket (szenvedések által) helyes mederbe tereljék. Hogy az emberek ezektől az anyagi megrögzöttségeiktől távolodjanak el és Isten szolgálatába szegődjenek. Az Illuminátusok mögött vagy a bilderberg csoport mögött vagy akármelyik titkos szekta mögött bölcs rabbik állnak. Akiknek a céljai valójában az, hogy az embereket Isten szolgálatára bírják és az anyagi megrögzöttségeiktől eltávolítsák.

    Más céljaik is vannak : hogy a gonosz lelkeket leleplezzék. ezért van ez a sok szemét amivel elárasztják a világot. Rafináltabbnál rafináltabb kísértések. akik nem tudnak ellent állni azok gój-ok, állatok. Nem emberek - mármint az ő szemükben. Nem tudnak ellenállni a kísértéseknek. elbuknak a vizsgán. Ez a csoport abban a hitben van,hogy ezzel a tevékenységgel valójában az Istent szolgálja. Kísértésbe visznek mindenkit és aki elbukik az megérdemli a büntetését.

    Ebbe a képbe egy kicsit bezavar, hogy ezekbe a csoportokba olyanok is befurakodtak akiket ez az egész nem érdekel, csak a saját hasznuk. A saját kényelmük és élvezetük. Ezek pont olyan emberek mint akiket a csoport meg akar változtatni, de sok ilyen ember szivárgott be ide is. Ezeknek nincsen Isten és semmi sem. Csak a saját önző céljaik léteznek. ezek a vakoló szekták át vannak itatva ilyen emberekkel. Ezek felelősek sok mindenért aminek nem lett volna szabad megtörténnie.

    Az ébredés című film szerintem nagyon a lényegre tapint sok szempontból. hamég nem láttátok érdemes megnézni :

    http://www.youtube.com/watch?v=XtSBYFwpaIo&feature=PlayList&p=ABE1091B4FDB6416&index=0&playnext=1

    VálaszTörlés
  15. MR VELOREX!

    Nos, valóban kevesen vannak akiknek egy rugóra jár az agyuk, de egyértelműen látszik Mantis hozzászólásából, hogy ő sem tud semmi konkrét dolgot az esettel kapcsolatban, mégis azonnal kizárja, hogy amit Navratil leírt az igaz!

    Írja hogy:
    ..."aztán ott van az állítólagos levél amit a mi nemzeti bazári majmunknak küldött."...

    Ez rögtön ez első tévedés, mert Navratil nem Imrének küldte a levelet, hanem a Jobbik vezetőségének! Mégis Imréhez került, de fel sem teszik maguknak a kérdést, hogy ez hogyan volt lehetséges!
    Aztán már bazári majmozik is, mintha erre most bármi szükség lett volna!
    Igazából erre a hamis állításra alapozva, vagyis hogy Navratil küldte Imrének a levelet, fogalmazza meg azt az állítást, hogy
    ..."hát még a szándék szikrája sem volt meg benne hogy az érintettekkel tisztázza az esetet."...
    Természetesen ha a premisszák nem igazak, akkor a következtetése sem lehet helyes!
    Ennek ellenére rögtön ezután azonnal, minden logikus érv, és bizonyíték nélkül, azt állítja, hogy Navratilt megfogták valamivel, vagy megvették, de mindenesetre alapból jellemtelennek is nyílvánítja!
    Aztán a sort a szokásos pökhendi butaságainak egyikével zárja!

    Ha azt feltételezném, hogy tényleg ennyire nincs képben, akkor azzal lenézném őt, amit nem szeretnék, de ha meg szándékosan hord itt össze butaságokat, az meg azt jelenti, hogy ő néz le minket, és azt hiszi, hogy már nem emlékszünk semmire abból, ahogyan ez az esemény zajlott!

    De mindegy, hisz én nem hiszek a pártokráciában, mert ez a rendszer úgy van kitalálva, hogy képtelenség belülről megváltoztatni! Ezzel természetesen ők majd nem fognak egyet érteni, de gondolom ők is valami betanított demokratikus elvekben szédelegnek, és fogalmuk sincs arról, hogy mit is jelent a demokrácia, és hogy miért nem lehet, egy köztársaságot, a képviseleti demokrácia elveivel működtetni úgy, ha nincs meg a képviselőket behatároló megfelelő alaptörvény ehhez!

    Kicsit olyanok ők mint egy amerikai film, amiben végül mindig eleve győz az igazság!
    A valóság meg az érem másik oldalán van:

    "Elvárni a világtól, hogy igazságos legyen veled, mert jó vagy, ugyanolyan, mintha azt várod egy bikától, hogy ne támadjon meg, mert vegetáriánus vagy."
    (Dennis Wholey)

    Ha ők is úgy gondolják, hogy itt nem volt 89-90-ben rendszerváltás, csak hatalomátmentés, akkor hogy hihetik azt, hogy a jelenlegi rendszer, majd teljesen korrekten, teret fog engedni a valódi nemzeti eszméknek??? Hogy hihetik, hogy vígan és dalolva alá fogja írni a saját halálos ítéletét az akinek a kezében most van a hatalom?

    Na mindegy hagyjuk, mert nincs kedvem velük vitázni, hisz abban az illúzióban fetrengenek, hogy ők szellemileg és/vagy erkölcsileg felette állnak mindenkinek, aki nem hajlandóak pártokban gondolkodni!


    Más!
    Nem tudta nem megütni a fülemet Bormester Mihály-nak, az a kijelentése, hogy:
    ..."A Pősze ügyet azonban Vona Gábor elég keményen rendezte."...

    Lássuk csak akkor inkább a tényeket!
    Itt:
    http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=p045&p_ckl=39

    2010.07.18.-án valóban megszünt frakcióvezető-helyettes lenni, viszont cserébe kapott három bizottsági helyet, és a fizetése több mint 1,1 Millió forint!
    A vagyonnyilatkozatát inkább meg se nézzétek!
    De a lényeg nem is ez, hanem az, hogy ő az MDF egykori kampányfőnöke volt, és az első Antal -kormány ideje alatt, őt tették meg az állami tulajdonú Szerencsejáték Rt. elnök-vezérigazgatójává, ami még önmagában lehet hogy van akinek beleférne, de az hogy a működése alatt VESZTESÉGESNEK hozták ki a Szerencsejáték RT.-t, az egyértelmű és nyílvánvaló lenyúlást jelenthet semmi mást! Ilyen sehol nincs és nem is volt még a világban! Ez az monopol iparág óriási pénzeket hoz minden évben az államnak, és volt pofájuk azt hazudni, hogy veszteségesek voltak pl. 93-ban!

    Szerintem nem volt semmilyen keménység Vona intézkedésében, a Pősze üggyel kapcsolatosan, mert hogyan állhat egyáltalán szóba vele Vona?

    Sajnálom, de azt hiszem ez nekem mégsem fog menni!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  16. Esetleg elárulod miért távolítottad el a bejegyzésemet?

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  17. Tehát mégegyszer!

    Megtudhatom, hogy miért távolítottad el a bejegyzésem?

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  18. Nah megszólalt a fő cenzor Szuhay úr! :)) Azért igen vicces, hogy pont te teszed szóvá a komment törlést. XD Vicces egy pali vagy te SZ-M! XD

    VálaszTörlés
  19. hééééééééééj makk...legalább most odaírtad a neved...;-) sírás helyett írd meg újra a hszed...

    VálaszTörlés
  20. SZ-M

    nem távolította el senki a bejegyzésedet, a spamszűrő lépett működésbe. Volt már egyszer ilyen itt az oldalon Moto vagy Mantis hozzászólásával kapcsolatban. Kiszedtem a spam tárolóból, most már olvasható.

    Üdv.

    VálaszTörlés
  21. MR VELOREX!
    Ok! Már azt hittem neked is betalált az igazság!


    Moto!
    Még mindig tévedésben élsz! Én nem szoktam semmit eltávolítani, olyan viszont volt már hogy blokkoltam néhányat! Ha valakivel vitába keveredek akkor megkérek egy másik admint, hogy távolítsa el az oda nem illő részeket! Természetesen éppen ezért, az én hozzászólásaimat is törlik időnként, ha az sem illik oda! Ezektől függetlenül szeretnélek megkérni, hogy ne állíts hazugságokat, hiszen én nem nehezményeztem a hozzászólásom eltávolítását, csak az okok felől érdeklődtem!


    Mantis!
    Én mindig odaírom a nevem, és neked már nem először van az a kényszerképzeted, hogy én írtam az oldalatokra amikor egy névtelen hozzászólást olvasol! Néha már azt hiszem, hogy hiányoltok és azért hoztok szóba, hogy én is írjak valamit nektek! A legegyszerűbb ha megkéred Moto-t hogy ellenőrizze az IP-ket, és akkor végre felébredhetsz!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  22. Szebb reggelt! << Én találtam ki! Jó mi? XD

    Nah de komolyra fordítva a szót és visszatérve hsz-eket nem törlő, fő cenzor Szuhay úr véleményére. Én nem pártokráciában hiszek, hanem a Jobbikban. Legfőképp Vona Gáborban. Csodálom intelligenciáját és elismerően nézem munkásságát, hozzáállását a dolgokhoz. hihetetlen számomra ahogyan a Jobbikot felépítette a semmiből. 20 évig bosszankodtam és néztem ezeket a semmirekellő pártokat, mszp, fidesz, szdsz, mdf, stb, akikből sosem néztem ki semmi jót. Soha nem is mentem szavazni, mert úgy láttam nincs kire, vagy mire. Mindig is azt mondtam, hogy ide új erőre van szükség, aki ha kell erővel eltisztítja az útból mindegyik pártot és átveszi az irányítást. Már akkor szebb jövővel köszöntem, mikor még a Jobbikról sose hallottam. Erre egyszer csak a semmiből előtűnt a Jobbik és ugyanazokat hallottam vissza tőlük, amiket én is szajkóztam folyamatosan. olyan volt hallani őket, mintha nap, mint nap beszélgettem volna velük, pár napra rá meg előadták volna amit beszélgettünk. Hihetetlen volt számomra az együtt gondolkozás. Aztán meg berobbantak az EP választáskor, mint egy atombomba. Azóta figyelem árgus szemekkel a Jobbikot. 1-2 kisebb bakit leszámítva, eddig nem volt miért csalódnom bennünk. De mivel emberek vagyunk, bárki hibázhat, nah és mindenkinek amúgy sem lehet megfelelni. A Jobbik színt és életet vitt a langyos politikába és felkavarta az állóvizet. Sorolhatnám reggelig erényüket amivel elnyerték szimpátiámat, de legyen ennyi érv is elég, miért is állok ki mellettük. Jah és az a rengeteg munka amit csinálnak, az is becsülendő!

    tehát: Van egy világ berendezkedés, amit az egész földkerekséget behálózza több, mint 400 éve. Ez a mai politika. Elhiszem, hogy ez nem jó és új módszerrel, akár a ti elképzelésetek által kell, vagy kéne megdönteni a jelenlegi berendezkedést, de kérdem én! Hogyan?? Mert azon kívűl, hogy posta imre szaros honlapján üvöltöztök a semmibe, hogyan akarjátok megdönteni a jelenlegi rendszert? Mert egy sincs közületek aki az ügyeteknek az élére állna és szerveződne! A ti elképzeléseitekből még az égvilágon semmi sem valósult meg. Ergo, nics is miért arra apallálni, hogy a ti elképzelésetek a nyerő. A Jobbik legalább építkezik, teszi a dolgát és lehet reménykedni benne, hogy talán pár év múlva ők kormányozzák majd az országot és talán jobbra fordul sorsunk. Tőletek mit lehet remélni?? A jön a VALAMIT? De hisz 2 éve fújjátok, hogy most aztán már tényleg itt a vég, aztán soha sehol semmi. Vezéretek most is kitolta a forró őszt, december elejére.

    Tehát, majd ha összeszeditek magatokat és a mocskolódáson kívűl feltudtok bármi egyebet mutatni, talán elgondolkodik az ember, hogy lehet más alternatíva is, mint amit a Jobbik nyújt, de ameddig, csak fröcsögtök az éterbe baromabbanál baromabbakat, addig hadd ne a ti elképzelésetek legyen a TUTI!

    Szebb napot! << ezt is én találtam ki most! (vagy nem?) Jó mi?? XDDD

    A másik: A postaszaron hiányzik a humor! Csak rettegni, meg jajveszékelni tudtok. Károgtok non-stop. Szóval, kicsit magatokba nézhetnétek, mert egy ilyen koravén társasághoz, mint amilyenek ti vagytok, nem hiszem, hogy bárki is szívesen csatlakozna.

    VálaszTörlés
  23. SzM

    Levél, közlemény, értesítő, faszom... nem mindegy? Imre tán ismeri ezt a Navratilt sőt állítólag még baráti viszonyban is vannak/voltak(legalább is ő ezt állította). Nem érdekes hogy hogyan került ki a honlapra, a lényeg hogy ott volt. Navratil a jellemtelenségét azzal bizonyította hogy bejárta a világot a kis sztorijával... Egyébként is ezzel már fölösleges foglalkozni... navratli eltünt a képből. Egy aknával kevesebb van a Jobbikban... nem is érdemel több szót.

    Nem hiányol senki a blogunkról (bár jöhetsz felőlem) , de amikor levetkőzöd a szász marci féle okostóni stílust akkor könnyen felismerhető módon szoktál hisztériázni. Ez is egy ilyen eset volt, még ha le is tagadod. Engem amúgy nem zavar, jönnek rajtad kívül még páran így...:)

    "Szerintem nem volt semmilyen keménység Vona intézkedésében, a Pősze üggyel kapcsolatosan, mert hogyan állhat egyáltalán szóba vele Vona?

    Sajnálom, de azt hiszem ez nekem mégsem fog menni!"

    Pősze meg lett büntetve a Gárda és a Jobbik viszonya a régi maradt...ennyi elég nekem.
    Hogy neked mi megy vagy mi nem az a kutyát nem érdekli, nincs idő megfestegetni minden értetlenkedő agyát hogy ne csak az imre által belétek programozott baromságokat vegyétek számításba...
    Majd ha lesz mögöttetek teljesítmény akkor lehet vitázni. Addig szerényen elmélkedjetek a honlapotokon...

    VálaszTörlés
  24. Moto és Mantis : Egyet elfelejtetek : A jobbik a jelenlegi rendszer szerves részévé kezd válni. Épp ez okból kifolyólag semmi módon nem lesz rá alkalma a jelenlegi rendszert megváltoztatnia. (És valószínűleg szándékában sem áll ez)

    Persze jogosan mondjátok, hogy mi módon lehetne a jelenlegi rendszert megváltoztatni ? ÉN SE TUDOM! Csak azt tudom, hogy a jobbik, ha a feje tetejére áll akkor se tud a rendszerrel semmit se kezdeni, mivel a rendszer részévé vált.

    És most nem a fidesz a rossz vagy az mszp hanem az egész társadalmi berendezkedés. A rendszer rossz. Akárhány új pártot létre lehet hozni a rendszer részeként képtelenség megváltoztatni a dolgokat. Ez lehetetlen. A változást az emberek fejében kell "létre hozni". Aki nem ezen munkálkodik az elvégezhet bármekkora munkát nem lesz semmi látszata. Minden energia hiába való lesz. Csak a rendszer továbbélését segíti.

    A Jobbik vagy nem látja át, hogy hogyan működik jelenleg a világ és tényleg naívan azt képzeli, hogy bármi mozgástere van (vagy lehet) vagy pedig pontosan tudja, hogy nem tehet semmit és csak hülyíti az embereket.

    Nem azt kérem tőletek, hogy posta fanok legyetek, hanem azt, hogy józan ésszel gondoljátok végig az eshetőségeket és a lehetséges cselekvési tervet. Nem a postaimre.com itt a lényeg, hanem az, hogy elkezdjetek komolyan gondolkozni.

    Ne bízzatok vóna Gáborban vagy más olyan emberben aki hú de intelligens, hanem a saját józan paraszti eszetekkel gondoljátok végig, hogy mi az amit meg lehet tenni és mi az ami csak hiú ábránd.

    A jobbik nem tud kibújni a globalista világelit hatalma alól. Ez a hatalom óriási. Ügynökök százezrei dolgoznak a népek hülyítésén nap mint nap. Ha pedig nem tud kibújni a hatalma alól akkor csak egy új illúzió amivel az embereket etetni és hitegetni lehet. Csak egy ürügy, hogy az emberek ne kezdjenek igazán elkezdeni dolgozni a rendszer ellen. Elrejtve, titokban és hatékonyan. Csak egy újabb altató a népnek.

    A Jobbiknak semmilyen eszköz nincs a kezében amivel a világot irányító elitre ráhatással lenne. Mert ehhez az emberek gondolkodásmódját kellene megváltoztatni.

    Én egyébként az MFNK-ban sem hiszek. Az önmagában vajmi kevés lenne ahhoz, hogy itt komoly változások lehessenek. Amennyiben az emberek önszántukból nem képesek jó útra térni akkor nincs az a földi hatalom ami ezt előidézhetné. Se szigor se büntetés se jutalom se semmi. Az embereknek maguknak kell változniuk. E nélkül a Jobbik is csak egy újabb hiú ábránd!

    Én abban sem hiszek, hogy egy Imre féle MFNK bármit el tudna itt érni. Képtelenség. Csak az emberek tudatában fellépő változással lehet itt bármit elérni (és teljesen mindegy, hogy ki van a kormányon)

    Aki komolyan azt hiszi, hogy a világot irányító elit ellen fel tud lépni az vagy túlontúl túlbecsüli a saját képességeit vagy pedig halvány lila fogalma sincs arról, hogy kikkel akar ujjat húzni. Ezt a harcot úgy kell megvívni, hogy a háttérben, titokban és rejtve. hogy ne legyen az elitnek lehetősége algáncsolni a dolgokat. Aki nyíltan szembeszáll velük az hamar egy fekete nejlonzsákban végezheti...

    VálaszTörlés
  25. Jól van SZ-M. Látom alternatívát nem tudsz mondani, csak a másikat hülyézni.Innen is láccik, hogy idióták vagytok és semmi elképzelésetek sincs, csak a "fegyverbe", meg a "megölünk mindenkit" című baromságaitok. Nektek marad a postazszopás, az a ti alternatívátok.

    VálaszTörlés
  26. Mr.Moto!

    Sajnálom ha így gondolod! Ami az alternatívát illeti, azzal tényleg elő kell állni, mostmár nemsokára! De nem most és nem itt! Viszont abban megegyezhetünk, hogy én nem igazán vagyok az a "fegyverbe" és "megölünk mindenkit" mentalitás!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  27. Mr.Moto!

    Én más nevében nem beszélhetek, mint ahogyan az is butaság, hogy mások megnyílvánulásait nekem tulajdonítod!
    Mi az hogy "TI"? Mi közöm van nekem ahhoz amit mások mondanak?
    Mindig ez rohadt demagóg általánosítás!
    Neked kellene magadat kívülről megnézned, hogy leállj ezzel a kollektív szarsággal amiben gondolkozol!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  28. SZ-M akkor átírom.

    Mindig ez a "nemsokára". 2 éve jön a "nemsokára".
    Fogalmad sincs, csak álmodozol a "nemsokáról"
    Mindezek ellenére te tudod a TUTI-t, mindenki más hülye. Természetesen, ha jön a "nemsokára", akkor ugye te megmondtad előre. Ha pedig mégse jön, az azért van, mert te leleplezte a nagyhatalmakat a postaszaron.
    Ha látnád magad kívülről, röhögőgörcsöt kapnál.

    VálaszTörlés
  29. Mr.Moto!

    Na látod, így már szemen szedett hazugság, amit írsz!
    Most először írtam hogy "mostmár nemsokára"!
    Nem állítottam, hogy én tudom a TUTIT és mindenki más hülye! Soha nem szoktam azt írni, hogy én szóltam előre, és azt sem hogy valami azért nem történt meg, mert azt nyílvánosságra hoztam! Én ilyeneket sosem állítottam!
    Felteszem tehát a kérdést:
    MIÉRT HAZUDOZOL? MIÉRT?
    MIÉRT GONDOLOD HOGY MINDENKI PONT UGYANAZT GONDOLJA MINDEN ESETBEN?
    MIFÉLE BAROMSÁG EZ?

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  30. Azért ne neheztelj már rám, ha már nem tudlak követni benneteket, és nem tudom pontosan melyikőtök mondja, hogy "Jön a VALAMI", vagy a "Jön a nemsokára"? vagy "Hamarosan jön a pokol", vagy a "FEGYVERBE!" stb, stb... Én, csak azt látom kivülről, hogy vérre szomjaztok, háborúkat vízionáltok, mindenki hülye aki más véleményen van és mindezt a fotelból kényelmesen. Most, hogy melyikőtök mondja éppen ezeket az überokos gondolatokat, képtelenség követni. Mindegyikőtök olyan erős, mint Popej. Csak ti nem spenótot isztok, hanem "Imre pirulát" szedtek.

    VálaszTörlés
  31. Üdv, SZ-M!

    Nos, akkor kérlek írd le, hogy miért nem lehet egy köztársaságot a képviseleti demokrácia élvén működtetni. Milyen alaptörvény kellene a képviselők behatárolásához? Miért nem lehet belülről megváltoztatni? Kívülről lehet? Ha kívülről lehet, akkor milyen eszközökkel?
    Engem, érdekelne!

    B.Misi

    VálaszTörlés
  32. Mr.Moto!

    Akkor kívülről rosszul látod, mert én nem szomjazom vérre, nem vizionálok háborúkat,nem szoktam azt állítani, hogy mindenki hülye aki más véleményen van, utálom a spenótot és nem szedek Imre-pirulát! A többiek nevében nem beszélhetek azzal kapcsolatban, hogy ki milyen erős, saját magammal kapcsolatban pedig maradjunk annyiban hogy ez relatív! Bár egyszer már Chuck Norrist utánnozva, én is összetörtem puszta kézzel egy ember lelkét! :)....XDXD
    DE MÁR KÉRTELEK HOGY NE ÁLTALÁNOSÍTS! TUDOM EZ NEM EGYSZERŰ, DE ÍGY AKKOR SEM KORREKT AMMIT CSINÁLSZ!
    AZ ILYEN ÁLTALÁNOSÍTÓ VÉLEMÉNY AMIT PRODUKÁLSZ, AZ PONT OLYAN MINT A FING! ....JOBB HA AZ EMBER BENT TARTJA, MERT SENKINEK NEM VÁLIK HASZNÁRA!....

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  33. Jó. Akkor már, csak azt magyarázd el, mi az a "nemsokára".

    VálaszTörlés
  34. Kedves B.Misi!

    A köztársaság államformát lehetne működtetni a képviseleti demokrácia elvei alapján, amennyiben a képviselők közügyekkel kapcsolatos döntéseit, és a különböző szintű képviseletek hatáskörét az alaptörvény (alkotmány) megfelelően behatárolná, azaz ha a jelenleg hatályos ámbár illegitim 1949.évi XX.tv-re épülő alkotmány helyett, (amely a 1936-os buharini alkotmány mintájára készült), helyett egy olyan alaptörvényt alkotnánk és helyeznénk hatályba, amely megfelelően behatárolná a képviselők és a különböző szintű képviseletek, közügyekkel kapcsolatos döntéseit, és azok hatáskörét! Egy ilyen alaptörvénnyel a zsebünkben, nem lettek volna a képviselők képesek arra, amit az elmúlt 20 évben műveltek!
    Folyt köv.
    SZ-M

    VálaszTörlés
  35. SZ-M

    Korrekt amit írsz. Nézetem szerint Moto-ék véleménye sem különbözik ettől lényegesen, mindössze annyi az eltérés, hogy meglátásuk szerint a Jobbik már most is igyekszik TENNI valamit, nem csak beszélni róla. Igaz, hogy nincs sok mozgástere a Jobbiknak, -ebben mindenképpen igaza van Imrének és másoknak is- de legalább nem csak blogokon megy az ész-osztás.. Ez utóbbiban el tudom fogadni Moto és Mantis véleményét, mégha a vélemény nyilvánítás részükről nyelvi szempontból nem is mindig mondható cizelláltnak..

    VálaszTörlés
  36. Velorex

    Hidd el, tudunk mi normális hangnemben is társalogni, amit sok fórumon nap, mint nap meg is teszünk. De ahogy a postaszopók mocskolódnak, én már nem is tudok hozzájuk szólni emberi módon. Csak az erősködés, meg az übermagyarkodás megy a részükről. Persze, ha meg emberükre találnak, mint pl velünk, akkor meg milyen bunkók vagyunk. Ők azt szeretik, ha bólogat és tapsol nekik mindenki. Aki visszaszól, azt majd ha "Jön a nemsokára", meg a VALAMI, akkor majd őt legyilkolják. Természetesen mindezt a fotelben ülve harsogják félelmetes módon az éterbe. Ha meg kiröhögik őket, akkor meg megsértődnek. Ezek ahhoz vannak szokva, hogy ott a postaszaron ők a nagy megmondók, ellen vita nincs, hisz azt SZ-M és kollégáik dobják is ki rögtön. Hosszú ideig nem is szólt rájuk senki, azért is szemtelenedtek el így, csak hát jött Mantis és Moto és odapörkölt nekik. :)) Azóta, csak próbálkoznak, de már nem olyan nagy menők, mint azt szeretnék. Sokan észrevették, hogy ez egy debil társaság. csak ők hiszik magukról, hogy überokosak, de már mindenki tudja, hogy überhülyék.

    VálaszTörlés
  37. Mr.Moto!

    Az én értelmezésemben a "nemsokára" az annyit jelent, hogy még az év vége előtt, be kellene fejeznünk ezt a "semmi ágán ülést", és felismerni azt a tényt, hogy "aki nem a megoldás az maga is probléma része" elkezdenénk egy olyan közös tevékenységet, amely a nemzet érdekének érvényesítését segíti, pártoktól és csoportosulásoktól függetlenül! Értem ez alatt azt, hogy egy olyan tevékenységet végeznénk (akár közösen) amely bármelyik nemzetben gondolkodó csoportosulás vagy párt munkáját segíti, amennyiben az valóban a nemzet érdekében tevékenykedik!
    De hogy ne gondold azt hogy a levegőbe beszélek, ezért elárulom, hogy én egy ideje már azon töröm a fejem, hogy pontosan meghatározzam ezt a folytatni kívánt tevékenységet, amelyhez minden nemzetben gondolkodó entitás önállóan csatlakozni fog majd, mert felismeri, hogy ez a tevékenység, minden esetben, csak a nemzeti érdeket képviselheti! Ha minden jól meg akkor az ezzel kapcsolatos gondolataimat és meghatározásaimat még az év vége előtt sikerül publikálni! Természetesen utánna számítok majd a ti segítségetekre is, mert látni fogjátok, hogy ez a tevékenység a Jobbik munkáját is segíteni hivatott, amennyiben a Jobbik valóban a nemzet érdekeit kívánja érvényesíteni!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  38. Köszönöm SZ-M,

    ilyen választ vártam tőled. A magam részéről nagyon bízom benne, hogy a nemzetben gondolkodók együtt fognak a célegyenesbe fordulni, és megszűnnek a magyarokra jellemzővé vált torzsalkodások. Akiket ismerek a Jobbikból, az MSZ-ből, és ide veszem Imre közösségét is, azok mind előre akarják vinni a nemzet ügyét. Meg kell tanulnunk egymás mellé állni, és egy irányba húzni-vonni a közös szekeret, lehetőleg károgás, pesszimizmus és okoskodás nélkül.
    Viták természetesen mindig lehetnek, de nem szabad engedni, hogy azok szétzilálják az addig összejött gondolkodó, tenni akaró magyar embereket.

    VálaszTörlés
  39. B.Misi!

    Folytatnám akkor a megkezdett gondolatmenetet!

    Maga a tény, hogy az ún. "rendszerváltáskor" 89-90-ben, az akkor hatalmát átmentő politikai maffia, szándékosan megakadályozta egy új alaptörvény megalkotását, nyílvánvalóvá teszi, hogy ennek oka az, hogy csak a régi megtartása és módosítgatása tehette lehetővé számukra, hogy a hatalmat továbbra is a kezükben tarthassák mind a mai napig, függetlenül a nép akaratától! Többek között ez teszi lehetővé számukra azt az állapotot is, hogy a rendszert belülről nem lehet megváltoztatni!
    Ha a számítógéped operációs rendszerét már annyira megfertőzték a vírusok, hogy a rendszerfájlok is fertőzöttek, és semmiképp nem lehetséges a vírusmentesítés úgy hogy a rendszerfájlok ne sérülnének meg, akkor a következőt kell tenni:
    Törölni az egész partíciót, újat létrehozni, megformázni, és az operációs rendszert újratelepíteni!
    Folyt. köv.
    SZ-M

    VálaszTörlés
  40. Köszi SZ-M!

    Figyelek továbbra is, de csak holnap tudok hozzászólni!
    Szép esetét Mindenkinek!

    B.Misi

    VálaszTörlés
  41. B.Misi!

    Folytatás...
    A lényeg, hogy csak akkor lehetne megváltoztatni belülről a rendszert, ha lenne egy olyan alaptörvényünk, amely maradéktalanul eleget tenne az eszményi alkotmányossági követelményeknek, úgymint a népszuverenitás és népképviselet, a hatalmi ágak szétválasztása és egyensúlya, a törvények uralma (a jogállam) és a törvény előtti egyenlőség (egyenjogúság) elvének. Mivel a ma hatályos alkotmány, minderre nem volt és nem lesz képes, éppen ezért szükség lenne egy olyannak a megalkotására amely képes megfelelni ezeknek a követelményeknek! Csakhogy! Azok számára akik ezt mindenáron meg akarják akadályozni, a jelenlegi hatályos alkotmány olyan jogosítványokat ad, amelyekkel képesek megakadályozni egy ilyen alaptörvény megalkotását!
    Tessék már felfogni, hogy ebből az következik, hogy:
    Alkotmányos válság van, és nincs jogszolgáltatás!
    Ennyit arról, hogy belülről lehet-e!
    Folyt. köv.
    SZ-M

    VálaszTörlés
  42. B.Misi!

    Folytatás...
    Most jön az ún. különös rész!
    Kívülről lehet-e?
    Fájdalmasan hangozhat ugyan de a válasz akkor is nemes egyszerűséggel az hogy:
    NEM!
    NEM! NEM! NEM!
    Tudom most kicsit felhördülnek azok akik azt gondolták, hogy még ma beüthet a tuti, de a helyzet annál sokkal bonyolultabb, minthogy azt mondhassuk, hogy ami nincs belül az kívül van és fordítva!
    Hogy van-e megoldása akkor a dolognak? Természetesen van!
    De az csak egy olyan hasonlóan faramuci tevékenység lehet, amely a jelenlegi faramuci állapotot is képes megváltoztatni! Olyan tevékenység amely egyszerre van kívül és belül! Akiknek ennél racionálisabb válaszra van még ma szükségük, azok gondolják azt, hogy egy másodfokú egyenletet kell megoldaniuk aminek egyszerre két gyöke van!
    Persze ezt a hasonlatot sem szabad a szó legszorosabb értelmében venni, mert az akkor már a káros analógia gyöke lenne!
    A többit pedig majd amikor kész vagyok az írással!
    ADDIG IS JÓ ELMÉLKEDÉST!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  43. SZász-Marci

    A motonak írt utolsó bejegyzésed máris jobban teccik...:) Habár nem hinném hogy a te agyadból bármi hasznos pattanhatna ki (legalább is eddig nem történt ilyesmi), de az agyaláshoz, mármint az ötlethez ami össze hozza a nemzetben gondolkodókat, sok sikert kivánok.
    Véleményem szerint akár belülről akár kívülről megváltoztatható a rendszer. Csak nem mindegy hogy mikor és hogyan és főleg hogy kik változtatják meg. Egy bő 2/3os Jobbik kormány alakíthat az alkotmányon úgy hogy az magyar legyen. De az egyszer biztos hogy a nagyhatalmak érdekeit ma már nem lehet kikerülni. Legfeljebb olyan kormányunk lehet ami a magyar érdekek szemelőtt tartásával hoz döntéseket.Legalább is én így látom...totális függetlenség ma már nincs.Lehetnénk mi a keleti oldalon is ha a fidesz kormányozna, ugyan olyan cumi lenne.

    Azzéé várom a nagy öteleted...:D:D

    VálaszTörlés
  44. Mantis!

    Fikázol azzal, hogy:
    ..."Habár nem hinném hogy a te agyadból bármi hasznos pattanhatna ki (legalább is eddig nem történt ilyesmi)"...
    De tudnod kell, hogy egész életemben voltak a környezetemben olyanok, akik anélkül hangoztattak lesújtó véleményt rólam, hogy akár egy kicsit is vették volna a fáradtságot, hogy megismerjenek!
    ENGEM PEDIG SOSEM ÉRDEKELT EZEKNEK A VÉLEMÉNYE, ÉS SOSEM PRÓBÁLTAM CSAK AZÉRT MÁSHOGY VISELKEDNI, HOGY EZEK AZ EGYÜGYŰ EMBEREK SZERESSENEK!!!
    Maga a tény, hogy még mindig elsődleges számodra az hogy fikázzál, azt bizonyítja, hogy a te agyadból, más tényleg nem tud kipattanni!
    Egy bő 2/3-os Jobbikos kormány valóban alakíthatna az alkotmányon, de hogy a Jobbik 2/3-os többséget szerezzen egy választáson annak esélye pont a nullával egyenlő, és nem azért mert én nem hiszek benne, hanem azért mert a Maunika show-t bámuló többség felébresztéséhez nincs és nem is lesz megfelelő eszköze a Jobbik-nak! Sajnálom, de hidd el, én örülnék a legjobban annak, ha ez nem így lenne!
    Totális függetlenség szerintem sincs és nem is az a cél, csak szerintem nem mindegy, hogy mi függünk másoktól vagy mások függenek tőlünk!
    Ne légy olyan megalkuvó, az nem vezet sehova!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  45. SZ-M

    Én a folyamatos építkezésban hiszek. Abban hogy amit a Jobbik eddig kitartó munkával elért azt tovább lehet fejleszetni. De ehhez fenn kell tartani ezt a szerveződést, mert a semmiből nem fog kínőni olyan érdek érvényesítő erő amely képes lenne kihúzni a magyarságot a gödörből. Nem alkuszom meg hidd el, az ország leghatékonyabb nemzeti erejét segítem ahogy tőlem tellik. Ez pedig a Jobbik. A mai világban mindenki függ mindenkitől csak legyen aki képviseli a mi érdekeinket. De nem olyan lehetetlen az a Jobbik kormány ha a nemzeti erőket végre képesek lennénk egy helyre koncentrálni...
    Ez pedig igenis lehet egy nemzeti párt.
    Ezen érdemes dolgozni.

    VálaszTörlés
  46. Mantis!

    Ok! Értem amit írsz, csak azzal nem értek egyet, hogy miért kell egy nemzeti csoportosulásnak pártnak lennie!
    Mint azt biztosan tudod, a köztársaság és maga a modern demokratikus köztársaság legfontosabb két alapfeltétele az alábbi:
    Az általános, titkos, egyenlő választójog teljessége és a legális, nem üldözhető ellenzéki tevékenység szabadsága jelentik a legfontosabb garanciákat. További feltétel, hogy az államhatalom törvényhozó, végrehajtó és bírói hatalomból áll. Ideális esetben a három ág elkülönül egymástól.
    Nos, közvetett vagy képviseleti demokrácia esetén a nép által jelölt és választott képviselők hozzák meg bizonyos közügyekkel kapcsolatos döntéseket, melyeket az alapszabály (alkotmány, törvény, alapszerződés) behatárol. Az alapszabályban szintén meghatározzák a különböző szintű képviseletek hatáskörét, mely lehet központosított, részben lebontott vagy alulról felépülő.
    A lényeg persze az, hogy egy adott csoportot egy általuk választott képviselő képvisel a törvényhozásban!
    De ehhez semmi szükség pártokra, mi több olyan emberekre sincs szükség akiket nem választott meg senki, azaz listáról kerülnek be a törvényhozásba! Na és ez még csak az egyik része a dolognak, hiszen azt is meg kellene választania egy-egy közösségnek hogy ki gyakorolja a végrehajtói hatalmat az ő térségükben!
    A pártok amúgy is a történelemben csak azzal a céllal lettek létrehozva, hogy annak alapítói a hatalmat megszerezzék!
    Mi a francnak kellenek pártok? A pártok közül kijelöli az egyiket a köztársasági elnök, a zavazás eredményétől függően, amely kormányt alakíthat, azaz kijelöli, hogy ki legyen a végrehajtó hatalmat irányító állami szerv! Mindezt a parlamenti választások eredményétől függően???
    HÁT HOGY A FASZBA VALÓSULHATNA MEG ÍGY A HATALMI ÁGAK SZÉTVÁLASZTÁSA???
    SEHOGY EMBER ÉRTED!
    EZ EGY NAGY ÁTBASZÁS!
    Kicsit olyan érzésem van, hogy nem vagy képben a hatalmi ágakkal és azok szétválasztásának fontosságával!
    A jelenlegi választási és képviseleti rendszer a pofára ejtése mindannak, amit a demokratikus köztársaság valójában jelent!
    Ezen meg gondolkodni érdemes!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  47. SZ-M, lehet álmodni más rendszerekről. Én pl nagyon kedvelem a svájci "minden szinten népszavazás" rendszert, ahol a polgárok döntenek mindenféle kérdésekben a kis falusi közösségi kérdésektől kezdve a megyéket ("kantonokat") átfogo nemzeti kérdésekben. Ráadásul Svájcban egy hét tagú kollektív kormány van, amiben mindig képviselve vannak különböző pártok. Azonban most Magyarországon ez van, bármennyire is nem tetszik (nekem sem). A cél az, hogy legyen végre egy igazi nemzeti érdekeket szolgáló kormányunk és parlamentünk. Ezt a célt csak a jelen rendszeren belül tudjuk elérni vagy egy forradalmon keresztül, nincs harmadik út. Azt hiszem, hogy mindenki számára világos 56 óta, hogy a magyar ember már képtelen forradalmat csinálni. Ennek megvan a jó oldala is, mert egy heves vérű nép, aki úgy indul a forradalomba, mint a szombat esti bálba, általában addig forradalmározik, ameddig egy Pinochet vagy egy Kim il Sung hatalomba kerül aki aztán láncfűrésszel szünteti meg a politikai ellenálást, az egyik vagy a másik gyarmatosító nagy hatalom áldásával.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  48. mézesmózes!

    Álmodozásra semmi szükség, mert két perc alatt lehet három jobbat mondani a jelenleginél!
    A svájci félig-közvetlen hatalomgyakorlás valóban egy érdekes változata a köztársaságnak!
    A forradalom valóban nem járható út, és valóban az igazi nemzeti érdekeket szolgáló kormány lenne a cél! Ezt tökéletesen jól látod, de én arról beszélek, hogy számba kellene már lassan venni, hogy milyen tevékenységekkel tudjuk azt a folyamatot felgyorsítani, és biztosítani amely egy valódi legitim nemzeti kormány mihamarabbi létrejöttéhez szükségeltetik!
    Nemrég még azt kérdeztem magamtól, hogy van-e ilyen széles körben felvállalható és végezhető tevékenység! Ma már úgy hiszem, hogy van, de majd meglátjuk jól gondoltam-e, mert a puding próbája az evés!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  49. SZ-M, az jó lenne, ha gyorsabban jönne létre egy nemzeti kormányunk, mint mondjuk 4 vagy 8 év. Mire gondolsz?

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  50. mézesmózes!

    Részletesen kifejtem hamarosan, de a lényeg, hogy olyan hatást érjünk el mint pl. egy katalizátor a kémiai reakcióban!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  51. mézesmózes!

    Nem, nem! Semmilyen felhomályosítás! Én teljesen más irányba gondolkodom! Én magam is látom, hogy azok a dolgok nem túl eredményesek, amelyekkel normál esetben próbálkoznak a különböző nemzeti csoportosulások! Ennél azért már régebben figyelem a fejleményeket, hogy ilyesmivel álljak elő! Az emberek a nemzeti oldalon többnyire csak tehetetlenül állnak a hatalom húzásait látva, miközben ökölbe szorul tenyerük, és kinyílik a bicska a zsebükben! Mindenki fel teszi magának a kérdést, hogy mit lehetne, és/vagy mit kellene tenni ami kimozdíthatná a holtpontról a nemzeti erőket! Koránt sem biztos, hogy ér egyáltalán valamit amire én gondolok, de már jóideje csak azon jár az agyam, hogy megoldást, illetve megoldásokat keressek! Kérlek légy még egy kis türelemmel!

    "Ha ismerjük az ellenséget és ismerjük magunkat is, akkor száz csatában sem jutunk veszedelembe;
    ha azonban nem ismerjük az ellenséget, csak magunkat ismerjük, akkor egyszer győzünk, másszor vereséget szenvedünk;
    és ha sem az ellenséget, sem magunkat nem ismerjük, akkor minden egyes csatában feltétlenül végveszély fenyeget bennünket."
    (Sun Tzu)

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  52. SZ-M, én türelmes vagyok, mert szeretem a rózsákat. Kell is türelem, mert most tombol a (Jaffa?) narancs szezonja van és minden valószínűséggel meg kell várni, hogy ez a savanyú narancs el rohadjon vagy sok sok gyomorsavat termeljen, aztán jöhet csak a nemzeti tavasz.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  53. SZ-M

    Amit te mondasz, az kb az 56-os egy az egyben való történése. Amiről te beszélsz, az az egy szervezethez vezet, hogy ne egy párt rendszert mondjak. Ebből egyenesen következik a diktatúra. A te elképzelésed totálisan kivitelezhetetlen. Soha az éltben nem tudnál magad mellé állítani annyi támogatót, hogy mindezt az idealista terveidet véghez vihesd. Az Irénke szindróma látom elkapott. Ebből is látszik, hogy egyenlőre a legjobb alternatívak az amit a Jobbik képvisel. Álomvilágban élsz és 3 méterrel lebegsz a föld felett. Úgy hülyeség az egész, ahogy van. Szépen hangzik, csak kivitelezhetetlen. Ha pedig változást akarsz, akkor a földön járva gondolkodj!

    VálaszTörlés
  54. Szia SZ-M!

    A sok NEM-mel egyetértek.
    Marad a belülről való megdöntés, ill. megváltoztatás.
    Végkövetkeztetésed, egy sötét és pesszimista kép. Azon a racionális logikán alapul, amelyben a fejünk búbjától a talpunkig mindnyájan el vagyunk merülve. Ez a gondolkodási logika teremtette az újkori képviseleti demokráciát, annak alapelveivel együtt. Bátran levontad a következtetést, de nem mentél el a végső pontig.
    A világelit, megtette. Az emberiség, amely nem előre fejlődik, hanem visszafelé süllyed, másként nem vezethető, csak diktatúrával. Persze, demokratikus cukormázzal leöntve.
    Mivel a csak valamennyire is gondolkodó ember a mázon egy idő után átlát, kénytelenek voltak a primitivizálódást mesterségesen felgyorsítani.
    Amennyiben a társadalmi szerveződést nem sikerül megváltoztatni, az emberiség a teljes anarchiába, a teljes pusztulásba sodródik. Ezen az elit tervezett diktatúrája sem tud változtatni, mivel egyrészt az elit is a rendszer része, tulajdonképpen terméke, a diktatúra pedig a demokrácia egyik vállfaja. Az elnyomottaknak teljesen mindegy, hogy egy ember vagy egy szűk embercsoport uralkodik rajtuk.
    Ma a demokrácia egy törpe kisebbség uralma a többség felett, amely ezt az uralmat úgy tünteti fel, mintha azt a többség akaratából gyakorolná. Tehát, diktatúra.
    Előzőek ellenére, a demokrácia nem mindenestől elvetendő.
    Sokan már tudják, hogy ez így nem mehet tovább. Sokan vágynak valami másra. Az átmenetről viszont hallgatnak. (folyt.köv.)
    Misi

    VálaszTörlés
  55. @SZ-M!

    Átmenetnek pedig lennie kell, mivel az élet nem papíron zajlik és folyamata nem szakítható meg. Honnan indulhatnánk? Kizárólag abból, ami adott, vagyis a képviseleti demokráciából.
    Górcső alá kell venni, hogy mi okozza a fő problémát a demokrácia működésében? Találhatunk olyan pontot, amelynek a megváltoztatásával radikális eredményt érhetünk el?
    Ha megfigyeljük a demokráciában működő intézményeket, szervezeteket rögtön föltűnik valami. A parlamentek, képviselő testületek döntéshozatali mechanizmusa merőben különbözik a gazdasági és egyéb szervezetekétől, sőt még az állami végrehajtó intézményekétől is.
    Az előbbiek a többségi döntés elvén, az utóbbiak hierarchikus berendezkedésük miatt, a konszenzusos döntés elvén működnek. Az előbbiek rengetek problémának a forrásai, az utóbbiak, bár alá vannak vetve az előbbiek által hozott törvényeknek, rendeleteknek, még így is hatékonyabban, átláthatóbban, eredményesebben működnek. A gazdasági életben a korrupció fő forrása, hogy a szervezetek igyekeznek a törvényeket, rendeleteket, előírásokat kijátszani.
    Bármiféle idegen (hazai, külföldi) beavatkozás a többségi döntés mentén történhet meg, mivel a konszenzusos döntéshozatali mechanizmusban a valódi helyzet feltérképezése és elemzése, valamint a valódi érdek érvényesítés, azt, ha nem is teljesen, de ki tudja zárni. Főleg a képviselői visszahívhatóság intézményének alátámasztásával.
    A konszenzusos döntéshozatalnál a feleknek az ügyet addig kell „gyúrniuk”, ameddig közös döntésre nem jutnak. A „munka” során, nem sematikus, mások által sugallt döntések születhetnek. A munka egyébként „nemesíti” azt, aki végzi.(folyt.köv.)
    Misi

    VálaszTörlés
  56. @SZ-M!

    Jelenlegi szorított helyzetünkből, ha nem akarunk az anarchiába sodródni, mindenképpen kiutat kell keresnünk. Szerintem nem a pártok, szervezetek léte, vagy nem léte a döntő. Ez nem szervezeti kérdés. A képviseleti elv megtartásával, a fő döntéshozói pontokon a konszenzusos döntés beiktatásával a helyzet radikálisan javítható. A konszenzusos döntés nagy előnye, hogy elősegíti a megfelelő ember, megfelelő posztra kerülését is.
    Az átalakulás véghezvitele után a pártokra, valóban nincs szükség. A folyamatok beindítását viszont most csak a nemzeti erők egy vagy több pártba való tömörülése, szövetsége oldhatja meg.
    Ez természetesen egy nagyon leegyszerűsített, sematikus gondolati megoldási kísérlet, és az is kérdéses, hogy sikerül-e. Addig azonban, amíg nem keresünk járható utat, nem is érhetünk el semmit.
    Egyébként pedig, nincs is más választásunk. A tömegek felébredésére, ítélet napig várhatunk. A tömeg vár, a felébredt vezetőkre, öntudatlanul. Várakozásában persze be- bedől, a szirénhangoknak. Ezért hallgatni fog valódi vezetőinek hangjára, még akkor is, ha ez is csak kis mértékben tudja először ébreszteni. A tömeg teljes felébredéséhez (ismételten egységes nemzetté válás) hosszú idő kell.
    Misi(folyt.köv.)

    VálaszTörlés
  57. Mr.Moto!

    Jaj bocsáss meg elfelejtettem, hogy te nem tudsz szabadulni a stílusodtól!
    Ezt még meg is értem!
    De megint nem értem hogy miért állítasz hazugságokat?
    Te tényleg arra jutottál amiket leírtál?
    Ez nem kritika, hanem ostoba hazudozás!
    A kritikát jól viselem, de az ostoba hazudozást valóban nem bírom! Na nem azért mert azt bárki is elhinné, hanem azért mert feleslegesen pazaroltam az időt!
    Színvonal? Moto! Korábban azt hittem, ha akarok, akkor bárkit képes vagyok alulmúlni benne! De már nem vagyok olyan biztos abban hogy ez így van!
    :)....
    Viszont a lényeg csak ez volt, hogy nyílvánvalóvá váljon pl. MR.VELOREX számára is, hogy az érdemi párbeszéd akadálya, itt sem én vagyok!
    Lássuk be! Nem igazán vágysz érdemi párbeszédre! Én meg igazából semmilyenre!
    Kár lenne erőltetni! Gondolom ebben egyetértünk!
    További jó szarozást, és hozzá szebb reggeleket neked kicsi pártdroid!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  58. SZ-M

    Sajnos nem találom ahol kompjuter teljes belesjének a kicserélését hoztad fel, mint példát. Azt olvasva, csak is az 56-os Kádári hatalom átvétele jutott eszembe. Amúgy meg nem tudom mit hazudozok, ha a véleményemet mondom. Jobb is, ha feladod az érdemi vitát, hiszen gyenge vagy hozzá.
    Hogy szavaiddal éljek:
    "További jó szarozást, és hozzá "jön a nemsokára-zást" neked kicsi postaszopó!"

    VálaszTörlés
  59. Moto,

    SZ-M, Misi és mézesmózes között érdekes és érdemi beszélgetés alakult ki, kérlek hogy ne zúzd ezt össze fölöslegesen. Itt nem szidja senki a Jobbikot, ezért úgy érzem, nincs szükség arra, hogy itt támadd SZ-M véleményét. Megítélésem szerint érdekes dolgokat mond, de ha Te nem így gondolod, azt is elfogadom, csak ne mocskolódj itt.
    Több alkalommal Te is jó kommenteket írtál, tartsd meg ezt a szokásodat kérlek.

    VálaszTörlés
  60. Velorex

    Akkor olvass vissza, mert szerintem semmi sértőt nem írtam, amire SZ-M-nek így kellett volna reagálnia. De, akkor ezentúl nem szólok bele, megmaradok figyelőnek. Max az általam viccesnek ítélt, vagy az idióta kommentek mennek fel a blogra.

    Türelmetlenül várom a "jön a nemsokára", meg nagy "hatalom átvétel" filozófiáit! :))

    VálaszTörlés
  61. B.Misi érveléseire én is kíváncsi volnék. Vagy mézesmózeséra.

    Például hogy képzelitek, hogy meg tudnátok állítani a világ elit terveinek a kivitelezését ?

    Ez érdekelne...

    Én már nem igazán hiszek abban, hogy bármit meg lehetne változtatni a nélkül, hogy az emberek meg ne változzanak. Bár ez egy kicsit sötét jövőképet vetít előre én csak abban tudok gondolkozni, hogy az emberek megváltoznak és emiatt ezzel együtt fog járni egy globális világméretű változás. A pártok jöhetnek-mehetnek mégse fog változni alavetően semmi.

    Ha pedig az emberek nem akarnak változni abból hogyan lesz valamiféle szép jövő ? Miféle jövőre lehet számítani ? A kozmopolita konzumidióták jövőjére... A totális diktatúrára.

    Egyébként ha őszinte akarok lenni, akkor a világkormány már ma is MŰKÖDIK. Csak nem így hívják! Nemzeti demokrácia álruhájába bújva, de mindenhol egy felettes hatalom hozza a döntéseket. És aki olyan hülye, hogy azt hiszi, hogy ez alól a kínaiak vagy az oroszok kivételek az tényleg nem lát a szemétől.

    Már most is működik a világkormány - decentralizáltan. A változás mindössze annyi lesz, hogy pár dolgot centralizálnak majd és ennyi.

    Szerintem jobb lenne, ha erre is felkészülnétek, mert a szép jövő még váratni fog magára egy picit...

    VálaszTörlés
  62. Mr.Moto!

    Úgyis beleböfögsz majd, mert nem fogod kibírni!

    Hatalomátvétel? Kizárólag négy, de lehet, hogy nyolc év múlva, ahogyan az a tízéves nemzetépítő tervben le van fektetve!
    Rákosi(Rosenfeld) Mátyás Úttörőcsapat -
    VII-GYÁZZ!
    Éljen és virágozzék Moto elvtárs, pajtás, aki nem rés, hanem bástya a békeharc frontján.
    :D
    Kis türelmetlen!
    :D

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  63. Bukovinai, Az emberiség sztem folyamatosan halad a szellemi változás útján, csak nem egyenesen, hanem mindenféle kacskaringós kitérőkkel. Remélem, hogy lesz egy igazságos, tisztességes nemzeti kormányunk függetlenül az emberek szellemi változásától, mert különben sokat kellene még várnunk. Az én álláspontom egyszerű:

    1/ A fideszes kormány jelenleg nem a nemzetet szolgálja, hanem egy elitista és nemzet-ellenes társadalmi tervet ami mögött legfőképpen magukat kiválságosnak képzelő kozmopolitán zsidó pénzelitek pislognak.
    2/ A magyar szavazók többsége azért adta meg most bizalmát Orbánnak, mert egy olyan nemzeti vezért lát benne, aki Magyarországot az Európai Unió "Kánaán" felé vezeti. Orbán-Mózes és az EU-Kánaán, szinte biblikus átverés ez... Következőképpen:
    3/ Azok, akik most Orbánt választották csak akkor fognak kiábrándulni belőle, ha észreveszik, hogy nem a Kánaán felé vezet minket, hanem az első pontban említett igazságtalan és lelketlen társadalom felé. Akkor viszont, ha persze még mindig életben van, a Jobbikra fognak voksolni tömegesen, mert nem lesz más alternatíva, ugyanis a magyar szocialisták nagyon csúnyán lejáratták magukat az elmult években.

    Nagyon remélem, hogy amikor a Jobbik majd kormányt alakíthat néhány év múlva, nem egy "bedarált" pártra szavazhatunk, egy újjabb ál-nemzeti Fideszre.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  64. SZM

    Ami a lényeg: A Jobbik elindult azon az úton amiről ti csak álmodoztok naponta imi honlapján...
    Így aztán fölösleges arcoskodnotok, nincs mire...:)

    VálaszTörlés
  65. Szia bukovinai!

    Érvem: nem kívánok az elit rabszolgájaként élni, mert az nem élet.

    Tudod, a remény hal meg utoljára. Még gondolatban sem adom meg magam.
    Megteszek mindent, ami tőlem telik, hogy segítsem egy nemzeti erő hatalomra jutását, mivel ez az egyetlen reményem.
    Lehet, hogy ez nem sikerül. Lehet, hogy meghalok, de nem adom meg magam "harc" nélkül.
    Magamat változtatom meg, ahelyett, hogy ezt másoktól elvárnám! Csak magamért vagyok felelős.

    Voltak már, és vannak is országok akik, kicsúsztak a totális ellenőrzés alól.

    Nem olvastad az Egri Csillagokat?

    Misi

    VálaszTörlés
  66. mézesmozes

    A Jobbikot nem lehet bedarálni úgy ahogy a többi pártot... Teljesen mást képviselnek mint az eddigiek, így a többi pártnál alkalmazott módszerek nem fognak működni.

    Buksinak amúgy hiába beszélsz, neki nem elég a valóság...neki több kell...:D:D

    VálaszTörlés
  67. Mantis!

    Elindult mi?
    A lejtőn vagy a lenini úton?
    Hát perzse arról álmodozunk!
    :D
    De a lényeg, mint mindig, hogy neked persze van mire arcoskodnod!

    SZ-M

    VálaszTörlés
  68. Misi

    Ezt a hozzáálást kell meghonosítani az emberekben és akkor lesz nemzeti kormányunk...

    VálaszTörlés
  69. Jóóvanmáá maki, én legalább részt veszek valamiben ami létezik és működik , és valóban tesz valamit azért hogy változás történjen. Míg ti imi seggit nyaljátok a világ azért megy a maga útján, tudtad?
    Amíg ti egymást fosatjátok minden féle neten keringő marhaságokkal addig egyesek tesznek is valamit hogy ne rabszolgák legyünk. Felőlem arcoskodhacc is, egyel több vagy kevesebb net-paprikajancsi, ugyan mindegy...:)))
    Várjuk a világmegmentő ötletedet....te vagy az emefenkáá nagy igérete, ne okozz csalódást..XDXD

    VálaszTörlés
  70. Mantis, SZ-M

    szórakoztató látni, ahogy a dacos gyermeki énetek felül kerekedik a felnőtt emberen...

    VálaszTörlés
  71. MR VELOREX!

    Valóban?

    Nos, ha akarod én pillanatok alatt bebizonyítom, hogy ez a két pojáca sokkal többet árt a Jobbik-nak mint bárki más!
    Tudod nekem van egy rossz szokásom! Mégpedig az, hogy összegyűjtöm az adatokat! Nem véletlen, hogy szándékosan távoltartom magamat Imre oldalán is a Jobbikos témáktól!
    Ha ez a két gyászhuszár tényleg nem talál jobb elfoglaltságot annál, hogy engem baszogasson, akkor a mostanra terjedelmesre duzzadt Jobbikos képviselőkkel kapcsolatos érdekességek, miattuk egy szép nagy kerek tálcára kerülnek! Hidd el együtt nézve a sok érdekes dolgot, az már felér egy svédasztallal! Nem feltételezésekről és rágalmakról beszélek, hanem tényekről!
    Én igazán nem kértem sokat, csak annyit hogy ne piszkáljanak, de ha szart akarnak rakni a hőn szeretett pártjuk nyakába, én bizony segíthetek nekik!

    SZ-M

    VálaszTörlés
  72. SZ-M,

    nem hiszem, hogy érdemes lenne kiteregetni a szennyest. Mindenkinek lehet féknyom a gatyájában...
    Egyébként sok lejárató írás kering minden pártról, és sajna minden szervezet rúg néha öngólokat is, de nem szeretném, ha itt indulna el egy újabb adok-kapok.
    A magam részéről próbálok kívülállóként tekinteni a dologra, Mantist és Motot megkértem, és Téged is kérlek, hogy ne engedd elfajulni a dolgokat. Inkább írd meg a mások számára is publikus gondolataidat a tőled megszokott hangnemben..

    VálaszTörlés
  73. Kedves Mézesmózes : Elméleteddel csak egy baj van : A Fidesznek olyan média háttere van, hogy ha rajtuk múlik nem ébred fel senki, sőt még aki felébredt azt is visszaaltaják valami jó kis hazugsággal és mesével. Hallgattam Orbán Viktor mai beszédét (A rádió minden hírnél leadja) Nagyon szép beszéd volt, szinte könnyeket csalt a szemembe... :)(Orbán mestere lett a bealtató szép beszédnek) Így az életbe nem veszik a népek észre, hogy mi történik körülöttük. A Jobbik nyilatkozatait a Vörös iszappal kapcsolatban nem hallottam és nem is láttam a fősodratú médiában - ami azt jelenti, hogy mások se látják és nem is hallják. Csak aki célirányosan őket nézi. Így hogy akarjátok kicsavarni a fidesz kezéből a kormányrudat ?

    Misi : A harc feladásáról ne is álmodj. Én sosem adom fel. Az viszont nagyon nem mindegy, hogy a "harc" címszó alatt miféle dolgokat teszel ? hogyan lesz az unokáidnak jobb élete (és nem rabszolga sorsa) ?

    VálaszTörlés
  74. Bukovinai, teljesen megértelek. Csak az agymosó gépezet -beleértve az Orbán dumagépet- szólalhat már meg a magyar kunyhóban. Én azt remélem, hogy hamarosan olyan méretű lesz a gazdasági kudarc (munkanélküliség, totálrongyos szociális háló...) és a nem-létező cigánybűnözés, hogy az agymosó gépezet el fogja veszíteni az erejét és az emberek zöme immunissá válik a narancsos szlogenekkel szemben.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  75. Hihetetlen vehemenciával nyomjátok srácok.. Ha lesz időm, készítek egy dühöngőt, hogy az értelmes beszélgetésekre kíváncsi olvasóknak ne kelljen átugrálni a sz@rkupacokat, amiket sikerült idevarázsolni... :o)

    VálaszTörlés
  76. Inkább egy gumiszobát SZ-M-nek. Vagy egy CUMI szobát XD

    VálaszTörlés
  77. Mr.Moto!

    Hát az nem fog menni!
    Mert az én közvetlen felettesem, a tulajdonosi kör egyik női tagja!
    Bár mint ahogyan nektek sem, úgy neki sincs igazán hatalma felettem, ráadásul pont olyan mint ti, nem ért semmihez, és állandóan pofázik!

    SZ-M

    VálaszTörlés
  78. Vlorex

    Tényleg csinálhatnál egy dühöngő topicot, ott majd adunk SZ-M pofájára :))

    VálaszTörlés
  79. Velorex

    Inkább egy olyan topicot hozz létre ahol mindenki leírhatná hogy hogyan lehetne hatékonyabbá tenni a Jobbik munkáját...bánnyafaszom...maki is beírhatná az ő marhaságát, meg mindenki aki hozzá tud tenni valamit...annak több értelme lenne...makit meg bárhol le lehet alázni....:))

    VálaszTörlés
  80. Mantis!

    Hatékonyabbá tenni a Jobbik munkáját? Ki van zárva, hogy neked bármi ötleted is lenne arra! Ja, vagy loptál megint valakitől egy jól hangzó súlytalan ötletet?
    :D:D

    VálaszTörlés
  81. Legyen egy ilyen topic aztán majd meglátjuk posta csikás törpe tirpák...:D
    Túl sok ötletem tényleg nincs, egyébként...

    VálaszTörlés
  82. Mantis!

    Bugylibicska mi? Mi hülye vagy te! Biztos valami hasznavehetetlen szarra asszociálsz!
    Na mindegy! Nem fontos! Meg amúgy sem jössz!
    Tehát!
    Halljuk az ötleteidet! Hogyan lehetne segítení a Jobbikot?
    Elő a formával!
    Lássuk van-e valami értelem a pökhendiségeden túl!

    SZ-M
    SZ-M

    VálaszTörlés
  83. Mantis!

    Nem baj ha nincs túl sok ötleted! Elég egy is!
    Halljuk!

    SZ-M

    VálaszTörlés
  84. Például ilyesmikre gondoltam hogy Tiszavasváriban és környékén ahol a csimpánzokkal nem bírnak lehetne a Jobbiknak(most hogy ők viszik a vezetést) közmunka programokat indítani. Olyanra gondoltam ami nem igényel nagy befektetést egy önkormányzattól. Például fatelepek faiskolák működtetését lehetne indítani. Az önkormányzat kiegészítené a közmunka béreket egy normálisabb fizetéssé, így sok cigány inkább menne dolgozni mint hogy segélyen éljen. Ehhez lehetne pályázatokból is lóvét szerezni. Efféle ötletek kellenének most , hogy ahol a Jobbik győzni tudott ott tényleg példát mutassanak az országnak.

    VálaszTörlés
  85. Na jó!

    Technikai szünetet kérek!
    Mostmár muszály dolgoznom is!

    Majd este...........


    SZ-M

    VálaszTörlés
  86. SZM

    Ha okosan nyúltak tiszavasváriban a cigány kérdéshez a helyi Jobbikosok akkor valószínűleg az értelmesebbjével megértették hogy a kialakult helyzetet kezelni kell. Az elkövetkező 4 évben Tiszavasvári lehet a Jobbik kirakata. Létfontosságú a továbblépéshez hogy ott jól működjön minden és fejlődésnek induljanak.

    VálaszTörlés
  87. Moto

    Ne szírénáztasd a makit, kíváncsi lennék neki vannak e ötletei...:)

    VálaszTörlés
  88. Ötlete? Hát már hogyne lenne! XD

    Jön a nemsokára! XD Oszt kifújt. XDDD

    VálaszTörlés
  89. Moto!

    ..."A Jobbik már bizonyított"...

    MMMUUUUHHHHAAAAHHHHHAAAAHHHAAA!

    Nekem nincs gazdám te putritöltelék, az csak neked van!

    Na mivan te szarrágó? Fogadjunk azt sem tudod, hogy egyáltalán mit csinálnak ott a parlamentben a Jobbikos képviselők! Hát nézd meg te balfasz!

    Apropó! Szólhatnál a Novák-nak, hogy keresse már elő legalább az érettségi bizonyítványát és vigye be magával, mert így ahogyan most vannak az adatai, azt hiheti mindenki, hogy még érettségie sincs! Remélem azért van! Vagy nincs?

    A Nyikos Lászlót pedig tartsátok nagy becsben, mert függetlenül attól, hogy az MSZMP tagja volt, ő egy kulcsember! Ugyanis mivel ő volt az Állami Számvevőszék alelnöke 1990.01.01.-től 2001.11.23.-ig, ezért ő totálisan képben van azzal, hogy ki, mikor, hogyan, és milyen mértékben lopta el az állami vagyont, abban a kritikus első 11 évben!
    A kedvedért szívesen összeállítom 90-től a felszólalásait, de hidd el csúnyán átüt belőlük, hogy csak egy báb volt, pedig elvileg az Állami Számvevőszék az Alkotmánybíróság mellett a másik, a magyar demokrácia garanciáját jelentő legfőbb intézmény.
    Nyikos a Kádár-rendszerben (egészen pontosan 1973 és 1984 között) a Pénzügyminisztérium ellenőrzési főigazgatóságának vezérigazgató-helyettese, majd (1984 és 1988 között) a Szakszervezetek Elméleti Kutatóintézetének igazgatóhelyettese volt.

    Ha-ha-ha!

    MEDDIG SZERETNÉD NÉZEGETNI ŐKET, TE BUTA CSICSKACIGÁNY?

    Hogy is volt? A JOBBIK MÁR BIZONYÍTOTT?

    EZT MEGERŐSÍTHETEM NEKED NAPONTA IS! CSAK KICSIT MÁS OLVASATBAN!

    Remélem figyelsz te nagy nemzeti hős!

    Hi-hi-hi-hi!

    SZ-M

    VálaszTörlés
  90. MaMantis!

    Nincs semmilyen ötletem!
    Nem is lenne értelme!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  91. Mr.Moto!

    Semmi bizonyítékod nincs most sem, én viszont tényeket állítottam!
    De jó legyen ahogy akarod!
    Ha nem állsz le akkor is nyílvánvaló, hogy csak mocskolódás amit csinálsz, én pedig addig is veszem sorra a tényeket!

    Nézzük meg pl. Sneider Tamást!

    Hagyjuk most azokat a cikkeket amelyeket róla írtak, mint pl. ez:
    http://www.mno.hu/portal/703155

    Nézzük csak amit ott a képviselők anyagánál találunk!
    A fizuja 1,1M Ft felett, a végzetsége pedig középfok! Ez még önmagában persze lehetne korrekt, de gondolom akkor olyan munkát végez hogy abban hiba nincs!
    A valóság pedig:
    A benyújtott indítványok száma nem túl sok, az önállóan benyújtottak száma pedig még annál is kevesebb! De én még el is olvastam azokat! Hát nem szartam össze magam, sőt....!
    Mi maradt még? Felszólalások! Hát hasonló súlytalanságok tapasztalhatóak!
    De tudod mit! Ő legyen akkor rendben, mert még lehet több időt kell neki adni!
    De vannak még olyanok akiknek qrvára semmi keresnivalójuk nem lenne ott!

    Természetesen ki tudnék emelni néhány olyan személyt is közülük, akiknek eddigi tevékenységét megtekintve azt mondom: "Ez igen!"
    Aki kíváncsi, hogy kik azok, az nézze át az egészet!

    Üdv:
    SZ-M

    VálaszTörlés
  92. SZ-M

    Miért ne érdemelné meg a fizuját? ne irigykedj rájuk, mint kerecsen. Tudom, hogy már az 5-ik X-et tapossátok és nem vittétek semmire, ők pedig huszon évesek, de ez a ti balfaszságotok, nekik ehhez semmi közük. nem Irént kéne szopkodni, hanem tanulni kéne, kicsi cigó. Nem hiába nem megy az integráció, hiszen, csak mást szapulni és másra irigykedni tudtok. Zárkózz fel cigó! Ez a jövőd záloga!

    A Jobbbik felszólalásokról meg szerintem én jóval többet tudok, mint te, hiszen az összes parlamenti és más jobbikos videó feltöltéseket is én csinálom a jutubra. Ma, csak úgy 30 videónál tartok, amit majd este megnézhecc a Kurucon. Szóval ez ügyben pofád lapos!
    Te csak nézegesd Irénke 4 órás semmit mondó szófosásait a Docleren, ha még fent vannak! XDDDD

    VálaszTörlés
  93. Mr.Moto!

    Jobbik felszólalások többsége az nem más, mint a "Panem et circenses" -ből a "circenses"!
    Meg gondolom felveszed azokat de azt se érted mit beszélnek!
    Szerintem is megérdemli akár az 1M Ft-os fizut is az aki valóban végzi a dolgát! Csak vannak olyanok közöttük, akik csak lufikat durrogtatnak!
    Lufidurrogtatás 1M Ft-ért, jó drága mulatság!
    Természetesen a többi frakcióra még jellemzőb ez a dolog, de nem azt kell etalonnak venni amit a sok bohóc mit csinál már 20 éve ott!

    Milyen 5.X te szerencsétlen? Idén töltöttem a 3.X-et! Hogy én mennyire vittem? Sokkal többre mint az állam pénzén élősködő semmirekellő léhűtők! Ráadásul én nem a közzférában lógatom a faszom!
    Kurvára nem irigykedem egyik töketlen ingyenélőre sem, és nem is akarnék a helyükben lenni, azaz nem akarnám a nemzet vagyonát tovább lopkodni!
    Te is csak hülyegyerek vagy! Nekem több beosztottam van mint amennyi ember ül a Jobbik frakcióban, úgy hogy 15évvel ezelőtt "még annyi pénzem sem volt hogy gyalog hazamenjek!"
    Te csak kamerázzál meg motorozzál nyugodtan továbbra is, de ne akard már nekem megmagyarázni a munka fogalmát, és annak értékét!
    Nektek kellene felzárkózni te hülyegyerek, hogy ne csak a pénzt nézzétek mindenben, hanem az értéket is!

    He-he-he-he!

    SZ-M

    VálaszTörlés
  94. Na most már elég!
    Moto az egyik sarokba, SZ-M meg a másikba!!
    Moto vedd elő a normálisabb stílusod, mert tudsz te olyat ha akarsz! A trágárság helyett kérlek oszd meg mindenkivel, hogy TE mint egyén, és nem mint Jobbik szimpatizáns miben látnád a változást?
    Van esetleg használható ötleted? Ha lehet programodból hagyd ki a szopatás, csicska, és fegyverbe szavakat.
    SZ-M: Téged meg arra kérlek, ne ülj be a homokozóba, mert elfajulnak a dolgok, és annyit nem ér.
    Na ki vagyok?

    VálaszTörlés
  95. Biztos valami postaszopó vagy 3 okból is.
    1. Nyálas a dumád
    2. Véded SZ-M cigót
    3. Nem vállalod a neved.

    FEGYVERBE!

    VálaszTörlés
  96. Látod?
    Ennyit az igéreteidből! Sajnálom, hogy 12854878-ik próbálkozásra, sem tudsz rendesen válaszolni.Miért jó neked, hogy álarc mögött ilyen alpári stílust nyomsz? Megdöbbennének, ha megtudnák, nem is vagy egy tahó vagy ez kikapcsol?
    Látod? Téged is megvédelek ha kell saját magadtól,bár rohadtul nem érdemled meg. Komolyan érdekel a gondolatod az előbb feltett kérdésre.
    Az udvariasság nem nyálas. Minek írjak alá? Pontosan tudod ki vagyok!XD Motoidomár:)))

    VálaszTörlés
  97. Ez van. Én már csípőből vulgáris vagyok a postaszopókkal. Ez amolyan beidegződés. Nem is érdemelnek mást.
    Mit ígértem? Nem emléxem.
    Igen, csak meglepődnél, hogy most épp 2 fórumon is beszélgetek és intelligens formában. De ehhez normális közösség is kell.
    Gondolatom rengeteg van, meg is osztos szívesen bárkivel, ha tudom kivel beszélgetek.
    De egy dolgot elárulok gondolataimból: Csak az egyenes út! És akkor minden kérdésre, mindíg adott a válasz.

    Te is tudod én ki vagyok! XD Postaszopóütő :))

    VálaszTörlés
  98. Jól van Gábor! Sajnálom, eljátszottad az utolsó esélyedet, hogy mi ketten valaha szót értsünk.
    Most mennem kell, azért te is meg a többiek is vigyázzatok magatokra, jót ne halljak!!!XD

    VálaszTörlés
  99. A tudat módosítás már itt tart :

    http://www.youtube.com/watch?v=pgeFdOayeaw

    FEJHALLGATÓVAL! És csukott szemmel halgassátok.

    Nekem a végén felállt a szőr a hátamon tőle.

    Ha már ilyemsiket is tudnak, akkor ki tudja még hogy miket ? (Rettentően tisztában vannak az agy az elme a lélek és a tudat működésével). És pontosan tudják, hogy hogy kell az embereket manipulálni)

    Ezt csak azért mondom, mert ma az agymosás és a tudatmódosítás nagyon fejlett szintre jutott. A média olyan szinten befolyásolja az embereket, hogy az elképesztő.

    (A vörös iszappal kapcsolatban például már a rendőrség őrzi az épületeket és az informatikai rendszert is lefoglalták - vagy csak nekem szúrnak szemet ezek a furcsa részletek?) (Ha ez a katasztrófa véletlen volt akkor én vagyok a Dalai Láma - bár ő is benne van a "nagy buliban" :) (most hallom, hogy egészen véletlenül NATO katonák voltak a körzetben akik közbe már be is szálltak a "mentésbe". Vagy én vagyok paranoiás??? Na ne!)

    VálaszTörlés
  100. A média hírei :

    Egy ember felkötötte magát lepedőket használva (kit érdekel ez ? miért kell bemondani ? következtetés : ez egy hazugság)
    Kettes hír : az egyik megválasztott polgármester szívrohamban elhalt. (kit érdekel ? miért mondják be ? következtetés : ez is kamu. el kellett tűnnie mert útban volt)
    Harmadik hír : az egyik pszichiátria vezető orvosát elütötte a vonat. Öngyilkosságra gyanakszanak(ez is egy jó nagy kamu - mint szinte az összes hír amit a rádióban bemondanak. Kamu és manipuláció.

    Egyébként egy nap alatt több millió ember hal el. miért pont ezt a három halálesetet mondták be ? (több hírben is bemondták.) ez üzenet a hozzátartozóknak, hogy minden oké nem kell gyanakodni...

    Tudom, hogy paranoiás vagyok de nem alaptalanul.

    Az emberek 90%-a észre se veszi ezeket a furcsaságokat...

    VálaszTörlés
  101. Most mondta be a rádió, hogy Devecser környékén egy nagyszabású ipari központot akarnak létrehozni....

    Van még kérdés a "katasztrófával" kapcsolatban ?

    Szerintem ez elég egyértelmű. Csak egy picit gondolkodni kell...

    VálaszTörlés
  102. bukovinai,

    érdekes dolgokra világítasz rá.. Talán érdemes lenne kideríteni, hogy valójában kik is a tulajdonosok, és hogy milyen érdekek mozgatják a szálakat. Néhány külföldi elemző szerint Orbán újra állami tulajdonban szeretné látni a MAL-t.. Ez tulajdonképpen nekem is szimpatikus, feltéve ha nem ismét az történik, ami szokott: a hasznot privatizáljuk, a veszteséget államosítjuk...

    VálaszTörlés
  103. ---------- Forwarded message ----------
    From: Jobbik Nemzetbiztonsági Kabinet
    Date: 2009/10/7
    Subject: Kabinetek működése
    To: Vona Gábor , Szabó Gábor

    Kedves Gábor!

    Kérésednek megfelelően ezúton számolok be a Jobbik szakmai kabinetjei működésével kapcsolatos személyes tapasztalataimról.
    Mivel a 2010 januárjában megjelenő Kormányprogram a „Radikális Változás” címet fogja viselni, ezért a programalkotásban nem csak a programunk megvalósíthatóságát tartottuk szem előtt, hanem figyelembe vettük azt a jogos igényt, hogy az elképzeléseink ne „polkorrekt” módon a mostani parlamenti garnitúra és annak holdudvara számára – és esetlegesen az ő igényeiknek megfelelve - írjuk, hanem végre a Magyar társadalmat szem előtt tartva készítsük el.
    Sajnos az október 5-i kabinetvezetői megbeszélésen igen lesújtó tapasztalatokra tettem szert.
    A kabinetek eddigi munkáját egyenként sorra véve Pősze Lajos értékelte és tett javaslatot az esetleges változtatásokra. Ezzel még nem is volt gond, de a valóban radikális változást-változtatást - igénylő programpontoknál meglátásom szerint jól érzékelhetően Lajos igyekezett „felpuhítani, kivenni az élét” a kényes részeknek. Pontosan azokról a részekről beszélek, amelyek a Jobbikot valóban „jobbikká” teszik, és amelyek nélkül hiteles, hathatós és valóban radikális változást hozó eredmények nem várhatóak.
    Én biztos vagyok benne, hogy az építő jellegű kritikát, észrevételeket minden kabinetvezető elfogadja és szívesen is veszi. Mindenki követhet el hibákat, még akkor is, ha egy csapat munkája fekszik az általa leadott anyagban. Az ügy rendkívül kényes és a Jobbik jövőjét alapjaiban határozhatja meg! Bízom benne, hogy ez az eset a későbbiekben nem ismétlődik meg!
    Üdvözlettel
    Navratil Attila

    VálaszTörlés
  104. ---------- Forwarded message ----------
    From: Jobbik Nemzetbiztonsági Kabinet
    Date: 2010/1/3
    Subject: Nemzetbiztonság!
    To: Vona Gábor , Gábor Vona
    Kedves Gábor!
    Csatoltan küldöm az általam reggel ígért két Nemzetbiztonsági Kabinet programot.
    A "nemzetbiztonsag_eredeti_2009.12.05 dokumentum volt az, amelyet Kabinetünk gond nélkül fel tud vállalni, és amely mögött komoly munka és kidolgozott háttéranyag is van. Egyébként ez az anyag volt az, melyet Pősze Lajos utoljára küldött szét a kabineteknek, és amelyről úgy tudtuk, hogy meg fog jelenni a Választási programban! Ez valamiért az utolsó pillanatban megváltozott! Nem kételkedünk benne, hogy jószándék vezette azok gondolatait, akik a Nemzetbiztonsági Programot végső formájába öntötték. Azonban amennyiben a Választási Programba az a Nemzetbiztonsági program kerül, melyet mi Radikális változás_v2.1 néven ismerünk, sajnos több anomáliával is számolnunk kell!I. A kialakított szervezeti struktúra aggályos! A Nemzetbiztonsági Szakszolgálatot az ORFK-ba integrálja. A RENDŐRSÉG ezzel állam lesz az államban! A függelmi viszonyok miatt felmerül a kérdés: ki fogja és milyen hatásfokkal irányítani és végrehajtani a külső, belső katonai és polgári elhárítást?
    III.Az Információs Hivatal az 1990-s években a volt Állambiztonsági Szolgálatok III/III-s csoportfőnökség jogutódjaként jött létre.
    A hatalmát átmentő kommunista rezsim, a III/III-s csoportfőnökség beosztott tiszti –tiszthelyettesi állományának jelentős többségét e szervezetbe mentette át.
    Sajnos sorolhatnám még a hibákat. Elképzelhető, hogy a mi programunk sem tökéletes, de megvalósítható, radikális és komoly szakmai munka áll mögötte. Nem utolsó szempont, hogy a Jobbik elkötelezett szakemberei, tagjai írták!
    Baráti üdvözlettel
    Navratil Attila

    ---------- Forwarded message ----------
    From: Jobbik Nemzetbiztonsági Kabinet

    Tisztelt Pősze Lajos, Staudt Gábor és Volner János!

    Engedjétek meg, hogy a Jobbik 2010-es kormányprogramjával kapcsolatban pusztán jobbító szándékkal tegyek egy rövid, de lényeges megjegyzést.
    Sajnálatos módon, a rendvédelem terén a programba integrált csendőri anyagból teljes egészében kimaradt az Új Magyar Gárda! Az még elvi szinten sem szerepel a Jobbik elképzelései között.
    Tény, hogy a régi és az Új Magyar Gárda mindig is a nemzeti oldal gerincét képezte! A Gárdisták minden körülmények között büszkén vállalták a megpróbáltatásokat, számos esetben érte őket atrocitás és jogtalan meghurcoltatás.
    Az is tény, hogy az EP kampányt megelőző és az azt követő időszakban is a Jobbik vezetése –köztük Vona Gábor elnök úr - ha Csendőrségről beszélt, azonnal párhuzamot vont a Magyar Gárda - mint a nemzeti oldal egyik fő szimbóluma, - valamint a Jobbik elképzelései alapján újonnan felállítandó Csendőrség között.
    Kabinetünk korábban ebben a szellemben kapta a felkérést a Jobbik Csendőrséggel kapcsolatos koncepciójának kidolgozására.
    Tudjuk, hogy nem csak a Gárdisták, de a szavazóink, szimpatizánsaink is joggal várják a Gárdisták egy részének Csendőrségbe való integrálását, - vagy legalább annak lehetőségét! Éppen ezért a mi Csendőrséggel kapcsolatos programunk sokkal komplexebb megoldást kínál a témával kapcsolatban.
    Üdvözlettel
    Navratil Attila
    Nemzetbiztonsági Kabinet

    VálaszTörlés
  105. 2009/10/25 Jobbik Nemzetbiztonsági Kabinet
    Kedves Vona Gábor és Szabó Gábor!
    Mivel a Jobbik előtt álló feladatok egyre nagyobb súlyúak, fokozódó felelősséggel járnak és egyre nagyobb kihívást jelentenek pártunk számára, ezért megfelelő módon gondoskodnunk kell –nemcsak a szervezetünket ért külső támadások elhárításáról, újabb és újabb beszivárgások meggátolásáról -, de a belső ellenségeink felkutatásáról, semlegesítéséről és további bomlasztó munkájuk megakadályozásáról.
    Sajnos a Gárda esetében már megtapasztalhattuk, hogy milyen veszélyeket rejt magában az, ha egy szervezetet belső támadás ér. A Jobbik esetében számos, újabb és újabb erre utaló jel tapasztalható, melyet csak megfelelő felhatalmazással bíró, komoly stratégiával rendelkező, felkészült és elkötelezett szakemberekből álló csapat háríthat el.
    A belső biztonsági programunk nagyrészt garantálni tudja pártunk védettségét.
    Megfelelő felhatalmazás birtokában és bizonyos –a párt által biztosított erő és anyagi források felhasználása mellett- mi készen állunk a feladat elvégzésére.
    A tét óriási, a nyomás egyre nagyobb, ezért úgy gondoljuk, hogy a hatékony védelmi program beindítását a párt már nem halogatja tovább!
    Erről szerettem volna beszélni veletek, de a sokasodó feladatok miatt mindketten elfoglaltak vagytok…
    Kérlek titeket, hogy a közeljövőben biztosítsatok számunkra időpontot és helyet, ahol nyugodt körülmények között be tudjuk mutatni programunkat és elképzeléseinket.

    Üdvözlettel
    Navratil Attila

    VálaszTörlés
  106. 2010/1/25 Jobbik Nemzetbiztonsági Kabinet

    Tisztelt Vona Gábor, Szabó Gábor, Jobbik Országos Elnöksége!

    Pártunk körül, és bizonyos esetekben belül is megjelentek a politikai kalandorok, „ejtőernyősök” és előfordulhatnak küldött, vagy korábban bűnöző életmódot folytató emberek, akikről az elévülési idő miatt az erkölcsi bizonyítvány már nem tartalmazhat negatív adatokat.
    Mivel a Párt vezetőségének a felelőssége óriási, ezért a Nemzetbiztonsági Kabinet javasolja, hogy a jövőben a fontos beosztások betöltése előtt a várományosoktól még időben kérjen a Párt Vezetősége feddhetetlenségi igazolást, amely komplexebb, átfogóbb képet ad a személyről, mint az erkölcsi bizonyítvány.
    A feddhetetlenségi igazolással kapcsolatban alább olvashattok….

    Üdvözlettel
    Navratil Attila
    Nemzetbiztonsági Kabinet

    És a végkifejlet:

    2010-07-04 nappal lemondtam a Jobbik Magyarországért Mozgalomban vállalt és betöltött tisztségeimről, valamint ezzel a nappal megszüntettem párttagsági viszonyomat is!
    Mivel a 2009-es Európai Parlamenti választások után a párt felső vezetésbe is jól érzékelhetően megindultak a gyanús beszivárgások, ezért, mint a Nemzetbiztonsági Kabinet elnöke, több alkalommal kértem a Jobbik vezetését, hogy adjon „zöld utat” a kabinet belső védelmi programjának beindításához.
    Jelzéseinket, jelentéseinket rendre semmibe vette a párt vezetése, és jól érzékelhetően háttérbe szorította kabinetünket, valamint annak munkáját. Az általunk korábban jelzett személyek a mai napig is kifejtik tevékenységüket, amely megítélésünk szerint a nemzeti oldal erodálásához vezet. Ez számomra vállalhatatlan, és a kialakult negatív folyamathoz nem kívánok asszisztálni!
    A radikális párt fokozatosan kezdi elveszíteni korábbi arcát, és a frakció egyes tagjai jól érzékelhetően igyekeznek betagozódni a politikai „elit” közé. Ez komoly feszültségeket okoz a frakcióban, és ennek következményei országszerte kihatnak a szervezetek munkájára is! A negatív folyamat megállítására és visszafordítására nincs elnökségi akarat!
    Meglátásom szerint a Jobbik hanyatlásnak indult, melyhez nem kívánom a nevemet adni.

    Navratil Attila
    A Jobbik Nemzetbiztonsági Kabinetjének volt elnöke,
    Pásztói Alapszervezet volt elnöke

    VálaszTörlés
  107. Kedves névtelen,

    bár nem értem hogy miért pont most másoltad be a fenti leveleket, de ha ezek valódiak, akkor itt a helyük. Ezzel együtt kicsit most úgy érzem, hogy egy vezetőben kell lennie annyi gerincnek, hogy ha valamit nem tud végig vinni, akkor a leköszönése után ne kezdjen sárdobálásba. Amennyire tudom, végül ez történt.
    Ha a levelekben leírtak igazak, akkor a jelenlegi biztonsági főnök nyilván foglalkozik a kérdéssel. Ha nem, annak meglesznek a következményei...

    VálaszTörlés
  108. Eddig sem voltak következmények...szerintem a levelekből látszik, hogy "valamiért" nem is lehettek!
    Nem az a kérdés, hogy Posta honnan szerezte meg ezeket, hanem inkább az, hogy Vonáék miért nem léptek időben? Még az után is Pősze bőrét mentették, hogy nyáron a Gárda ellen fordult. Mikor a Gárdisták Pősze fejét követelték, a Jobbik azt hazudta, hogy Pősze nem Jobbik tag, függetlenként került a Jobbik frakciójába, így nem is tudják kizárni! Hamar kiderült az igazság! Mi jöhet még?

    VálaszTörlés
  109. Kedves Névtelen!

    Hogy mi jöhet még? Első körben Karácsony.
    Semmi értelme a Jobbikról most (és lehet, hogy később se) vitát nyitni.

    Aki itt olvasgat és hozzászól témákhoz, azt gondolom a Jobbik "jelenséggel" is tisztában van többé, kevésbé.

    Ezeket a leveleket nem most olvasom először, ha jól tudom Posta oldalán már kint vannak.

    Hogy mi az igazság, azt sokan szeretnék tudni, de ez nem csak a Jobbikot érinti...

    VálaszTörlés
  110. Névtelen,

    nehéz kívülről látni a történéseket, de pillanatnyilag javarészt a Jobbik és a Gárda illetve az MSZ tömöríti a tenni-akaró embereket. Hogy a vezetőik hogyan végzik a dolgukat, azon valószínűleg lehet vitatkozni, de előbb-utóbb úgyis minden disznóság kiderül, ha történtek ilyenek.
    Nekem is vannak furcsa érzéseim, de kívánom, hogy én lássam rosszul a helyzetet.

    VálaszTörlés
  111. Kraftnak van igaza, Boldog Karácsonyt!

    VálaszTörlés
  112. Velorex! A fején találtad a szeget: „javarészt a Jobbik és a Gárda illetve az MSZ tömöríti a tenni-akaró embereket. Hogy a vezetőik hogyan végzik a dolgukat, azon valószínűleg lehet vitatkozni”
    Ez egy igen érdekes és elgondolkodtató mondat volt! Nem gondolod? Szabó G kijelentése a korábbiakhoz képest (alulról szerveződés) mostanra ennyiben módosult, amit már most nem tudnak leplezni: alulról szervezett, de fentről irányított!
    Nekem erről egy dolog jut az eszembe: póráz, aminek a végét a gazdi tartja a kezében. De valójában ki a gazdi és mit tudhat a póráz végén ficergőkről?
    Mindent, hisz mindenkiről minden adat dokumentálva van! Az már csak a vezetőkön múlik, hogy mire használják fel…

    VálaszTörlés
  113. Névtelen,

    egy szervezetet amit -esetleg valóban- alulról szerveztek, egy bizonyos méret elérése után már csak felülről lehet irányítani. Nincs ebben semmi kivetni való, véleményem szerint ez csak így működhet. A kérdés inkább az, hogy az alulról kiemelt vezető(ség) marad-e az őt hatalomra juttató emberek szolgálatában, vagy saját érdekei szerint kezd működni.
    Magyarország is egy erős kezű vezető, Mátyás király irányítása alatt volt virágzó és meghatározó hatalom, mert amennyire tudni lehet, Mátyás keményen központosította a hatalmát, és nem engedte, hogy az egyébként korábban őt támogató uradalmak azt tegyenek amit akarnak. A döntései az ország érdekét szolgálták, még akkor is, ha időnként esetleg egy-egy intézkedés nem kedvezett mindenkinek egyformán.
    Az viszont egy jó kérdés, hogy a vezetőket ki vagy mi vezeti napjainkban...

    A mai világban mindenkiről tudni lehet mindent, mert még egy vacak mobiltelefon cellainformációi is sokat elárulnak, de ha mindezt kombináljuk a bankkártya adatbázisokkal és az internetes kalandozási szokásokkal, akkor megdöbbentően részletes információk gyűjthetők a "póráz végén ficergőkről". A különböző szervezetek tagsági adatai csak hab a tortán, és adott esetben szintén felhasználhatók lehetnek.
    A magam részéről úgy gondolom, hogy ha az ember egyszer letette a voksát valami mellett, akkor tartson ki hitében ameddig csak lehet, vagy még egy kicsit azután is... Vállalni kell a kellemetlenségeket ha úgy hozza az élet, különben a külső vagy a belső ellenérdekelt erők könnyen felmorzsolják a legszebb kezdeményezést is. Azt hiszem, hogy nagy hiány van ebben az országban jelenleg hitből és bizalomból. Ja, és tisztességből is...

    VálaszTörlés