2010. szeptember 14., kedd

Ajjaj, valami mégiscsak történik a Jobbik házatáján...

Nem okoz örömet hogy ilyeneket olvasok, de sorra jelennek meg cikkek, hírek a Jobbik vezetők viselt dolgairól. Nem gondolom hogy véletlenül röpködnek ezek az írások mostanában, mert a Jobbik bizonyára sokakat zavar a békés hazaárulásban, de ha magasra adja valaki a labdát, azt az ellenfél bizony leüti... Ha ez a történet igaz, akkor a pártvezetés hamarabb meg a levesbe (Moto, ezt csak a kedvedért írtam) mint gondoltam:

Forrás: http://www.mno.hu/portal/736209

5 megjegyzés:

  1. Tyűűűűű ez aztán a botrány! Hmmm... most aztán vége a Jobbiknak.

    Moto

    Jah, FEGYVERBE! XD

    VálaszTörlés
  2. Hoztam egy kis példát, hogy a jobbik hol tart:

    "Mint ismeretes, az elmúlt napokban több jobbikos politikus is a Lyukóvölgyet hozta fel példának a cigánybűnözés által sújtott területre a közrendvédelmi telepekről szóló vitában - így elmondhatjuk, hogy ismét a Jobbik szab irányt a kormánynak."

    http://kuruc.info/r/2/66071/

    Ezzel ellentétben Irénke még mindig, csak a szaros honlapján prüszköl egész nap. Pedig kb egy időben kezdte hugyos karrierjét építgetni a Jobbikkal. Ha Irénke kicsit is lassítana a karrierje előre haladásán, már tolatna. :P:P

    Moto

    FEGYVERBE!!! XD

    VálaszTörlés
  3. Moto,

    személy szerint elvben igazat adok a Jobbiknak ebben a törekvésében azzal a kitétellel, hogy nem a származáshoz, hanem az életmódhoz, és a mindennapi viselkedéshez kötném a "kötelező nevelést".

    Ugye nem mondod komolyan, hogy most ébredtél rá arra, hogy a Fidesz a Jobbikot plagizálja?
    Egyébként Orbán Viktor épp most nyilatkozta a TV-ben, hogy szerinte nincs cigány bűnözés, vagyis vannak azért saját elképzeléseik is..

    Amúgy jobb példát is tudok a Jobbikhoz köthető politikai akcióra, (Morvai Krisztina strassburgi üzenete) ami annyira megdobogtatta a szívemet, hogy ki is teszem főcikknek.
    Egy ici-pici darab szar azért van a terítőn: Posta Imre és csapata évek óta arról (is) beszél, amiről most Morvai Krisztina, tehát nem biztos, hogy állandóan PI-t kellene gyaláznod..
    Persze ez nem von le semmit a képviselőasszony érdemeiből, csak úgy mondom.

    VálaszTörlés
  4. "Posta Imre és csapata évek óta arról (is) beszél, amiről most Morvai Krisztina, tehát nem biztos, hogy állandóan PI-t kellene gyaláznod"

    Kb 30 egyéb fórumon beszélnek ugyan erről csak magyarországon. A gond a többi sületlenséggel van amit irén összehord, és ezek miatt egy kalap szar amit művel. Nem lehet emberek közé küldeni egy ilyen zavarodott alakot.

    VálaszTörlés
  5. Mantis,

    olvastam egy jó írást, bár nem a Jobbikról szól, mégis ide linkelem, mert a mondanivalója számunkra is aktuális. Még talán Posta Imre számára is van érvényes üzenete..
    http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=beneg&cikk=1#cikk

    VálaszTörlés