2010. szeptember 26., vasárnap

Morvai Krisztina kritizálni merészeli a cionizmust? Skandallum !! :o)

Találtam egy érdekes cikket kalandozásaim közben, amit szeretnék megosztani veletek.
Röviden összefoglalva arról ír benne a szerző, hogy a magyaroknak van egy elbűvölő politikusuk, aki nyíltan kritizálni merészeli a zsidó hatalmi törekvéseket.


A képviselő asszony tavaly keményen összeütközésbe került a cionizmus magyarországi helytartóival (MAZSIHISZ), mert - egyebek mellett- egy online fórumon azt találta leírni, hogy az őt kritizáló önérzetes zsidók játszadozzanak inkább az apró metszett farkincájukkal...
A cikk írója szerint Morvai Krisztina gyakorló katolikus, három lánya van, volt férje szocialista kötődésű zsidó. Elkötelezett híve a Jobbiknak (bár nem tagja a pártnak), ami egy kemény vonalas nemzeti párt, és az ország független, semleges státuszáért valamint a magyar családok létbiztonságáért küzd.
Sokan támadják Magyarországon Morvai Krisztinát csakúgy, mint a Jobbikot. Leginkább az a Fidesz próbálja befeketíteni (természetesen az MSZP és a liberális oldal is ), amelynek vezetőjét, Orbán Viktort maga Soros György választotta ki és taníttatta már húsz évvel ezelőtt, és most kétharmados hatalommal rendelkezik a Parlamentben.

Mellesleg Orbán Viktort az EU balekjának tartja a cikk szerzője - ilyet mostanában nem olvastam róla...

Szó esik az írásban arról is, hogy az EU és Izrael kapcsolata az utóbbi néhány évben nem teljesen felhőtlen, mivel az EU szabadulna az imperialista Izraeltől annak érdekében, hogy ellenőrzését kiterjeszthesse az észak-afrikai muzulmán társadalmakra... - Érdekes felvetés...

Leginkább a cikk utolsó mondata  ütött mellbe:  " a cionista vezetés szemszögéből nézve talán előnyös lehet titokban támogatni egy olyan pártot, mint a Jobbik"..

Akik értenek angolul, azoknak itt a link: "Aki nyíltan cionistázik"

13 megjegyzés:

  1. Egy újabb faszsággal gazdagítottad a hihetetlen forgalmú blogodat...:) Ez is egy módja a Jobbik feketítésének , hiteltelenítésének. Még jó hogy vannak hozzád hasonló köcsögök akik ezekkel dobálózhatnak. Jaa állítólag az eu most kitalálta hogy izrael szar...igen...ettől függetlenül azért az iráni elnök beszéde alatt kivonult mindenki...
    Azért mert most állítólag a közel keleti bibsik kezdenek terhére lenni az európai bibsiknek, csak ÁLLÍTÓLAG és csak mostanában, az még nem jelenti azt hogy a Jobbik Eu ellenessége cionista nyomásra történik, mivel ez a kezdetektől így van, így is indult, vagy te eu párti vagy? Mert ha nem akkor biztos cionista vagy, faszkalap!. Erről ennyit.

    VálaszTörlés
  2. Ez egy majd 2 éves cikk. Jók a reflexeid velorex! XD

    VálaszTörlés
  3. Mantis,

    Nem vagyok EU párti, és nem akarok senkit befeketíteni, de ezek a hírek keringenek a neten, érdemes kicsit kivesézni... Tisztában vagyok vele, hogy a Jobbik EU ellenessége nem cionista nyomásra működik, de jelen esetben ez jól jöhet valakiknek. Nem annyira fekete vagy fehér ez a történet, mint ahogy azt gondolod...
    Az egyik ismerősöm szerint: pl. "a "lakóparkokat" gyakran izraeli cégek építtetik, de nem izraeliek számára. Valóban átköltözik és fog még átköltözni sok zsidó Magyarországra, de ezek nem izraeliek, hanem a Fidesz nagy barátjai, a "Lubavics" szektások. Ezek kábé kétszázezren vannak, főleg az USA-ban, Canadában és Ausztráliában éltek eddig, ahol gyakran meggyűlt a bajuk a hatóságokkal, mindenféle adócsalás és gazdasági bűncselekmények miatt. Ők uralkodnak például a nemzetközi kóser vágóhidak szektorában de mindenféle bizniszel foglalkoznak, beleértve emberszerv kereskedéssel (nemrég az FBI lekapcsolta az egyik hálózatukat). Már teljesen átvették a magyar zsinagógákat is, ahonnan kitolták a hagyományos magyar "Teleológus" (egy nagyon mérsékelt vallásirányzat) rabbikat és a zsinagógákból kabbala és globalizáció "oktatási" központokat csinálnak. Az izraeli titkos szolgálatok komolyan iparkodnak azon, hogy minél több zsidó költözzön Izraelbe a diaszporából, de főleg hogy minél kevesebb zsidó hagyja el Izraelt és még azt sem szeretik, ha a nyugdíjas izraeliek elhagyják Izraelt, mert magukkal viszik a nyugdíjaikat is. Akkor lesz csak tömeges izraeli bevándorlás Magyarországra, ha ott nagyon nagy baj lesz, ami persze nincs kizárva de eddig még nem úgy van. A Lubavics szekta mögött közvetlenül az EU zsidó pénzelitek vannak, ezért nyalja állandóan a seggüket az EU-s narancs hatalom."

    Az lehet a magyarázat a nemzeti pártok rejtett cionista támogatására, hogy fenntarthassák a rettegést a zsidó emberekben, egyelőre akadályozva ezzel Izraelből a kivándorlást.. Egyáltalán nem biztos, hogy a Jobbik vezetői tudnak a támogatók valódi kilétéről, de attól még lehetséges az, amit a főcikkben írtak.
    Csavaros történet mi?

    VálaszTörlés
  4. Velorex

    Biztos van valami abban amit írkálsz, mondjuk én bevallom ilyen lubavics mifaszomról nem hallottam még...lehet most találtad ki te beteg állat..:D:D Ami a lényeg hogy abból a szempontból amit te írtál le is legfeljebb annyit tudok elképzelni hogy éppenséggel kapóra jön nekik a Jobbik eu ellenessége... szóval ne kavarjál itt össze vissza... A legfontosabb hogy vissza szerezzük az önrendelkezésünket és a Jobbik ezért küzd, ha pedig ezt elérjük akkor itt se izraeli se ilyen lubovics szekta nem lesz...
    Sok embernek kellene ezt végre megértenie , inkább ezen járasd az agyad ... Imrét már megették az annunakik ő már nincs, nem segíthet...:D:D

    VálaszTörlés
  5. Mantis,

    itt egy link, hogy képbe kerülj: http://kuruc.info/r/39/52088/
    Ennek a szervezetnek a szekerét tolja a Fidesz...
    Talán ez nem tetszik néhány más zsidó szervezetnek, ezért elképzelhető, hogy ezek kétségbeesésükben még akár Jobbikot is támogatják egyedüli lehetőségként (mint tudjuk, a zsidók nem szeretik vásárra vinni a saját bőrüket). Persze csak az érdekközösség fennállásáig - gondolom.
    Ment más hasonló műsor a világtörténelemben, a Jobbiknak arra kell nagyon vigyáznia, hogy a végkifejlet ne lehessen ugyanaz. És persze arra is, hogy a "hivatalos nemzeti párt" a Fidesz ilyen irányú elkötelezettsége nyilvánvalóvá váljon az önkormányzati választásokig..
    Az önrendelkezésünkkel kapcsolatban abszolút egyet tudok érteni veled, és abban is, hogy nincs itt keresnivalója az itt született, magát elsősorban magyarnak valló zsidó embereken kívül egyetlen izraelitának sem..
    Az a baj az annunakikkal, hogy őket is az ellenség küldte, hogy felzabálják a hiszékeny emberek agyát.. :o)

    VálaszTörlés
  6. Pontosan erről van szó, Mantis: "kapóra jön nekik a Jobbik EU ellenessége". A cikk sem mond mást. Egyáltalán nem kell több a cionistáknak, mint hogy legyenek erős nacionalista pártok amik valamennyire kordában tarthatják az EU-t belülről, nem kell ehhez személyes kapcsolat cionéknak ezekkel a pártokkal. Egyszerűen közös érdekekről van szó bizonyos területeken. Az EU-nak pedig közös érdeke van a cionistákkal abban hogy mindkettőnek kapóra jönne egy rezsimváltás Iránban. Ilyen a nemzetközi politika.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  7. Velorex

    Láttam a linket... ritka beteg egy banda lehet... Imre valahogy megfeletkezett ezekről nem?...csaaak neeeeem??? :D:D


    "Az önrendelkezésünkkel kapcsolatban abszolút egyet tudok érteni veled, és abban is, hogy nincs itt keresnivalója az itt született, magát elsősorban magyarnak valló zsidó embereken kívül egyetlen izraelitának sem.."

    várjunk azé...most a bevándorlókról volt szó...a már itt lévők egy külön téma...XD

    VálaszTörlés
  8. Nem olyan bonyolult az itt lévők kérdése sem. Egyetlen törvény lehet Magyarországon, ami mindenkire egyformán érvényes, kivételek, kedvezmények és egyéb baromságok nélkül. Ha a jogok, az állami kedvezmények és a kötelességek is azonos elbírálás alá fognak esni a magyarság és minden "kisebbség" esetében Magyarországon, akkor egy csomó dolog magától megoldódik...

    VálaszTörlés
  9. velorex

    Tudom hogy a teljes bibsi populáció felszámolása eléggé utópisztikusan hangzik... de azért én exportálnám a nagyját...esetleg mind...Majom se kell ennyi...

    Ez még korai téma... Ami a lényeg ne gecizz a Jobbikkal.

    VálaszTörlés
  10. mézesmózes

    "....előnyös lehet TÁMOGATNI egy olyan pártot mint a Jobbik..."

    Morvait bemutató cikkben az esetleges cionista támogatást felvetni szerintem azért nem véletlen...

    VálaszTörlés
  11. Mantis,

    nem akarom bántani a Jobbikot. Inkább féltem. Meglátásom szerint van is miért, de nem reménytelen a helyzet...

    VálaszTörlés
  12. Nincs ebben semmi titokzatos, Mantis. Ismerem Makowot már évek óta. Két ellensége van: a zsidó pénzelitek összeesküvése a világhatalomért és a feminizmus. Morvaiban elsősorban egy feministát lát és ettől vérszemet kap.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  13. Velorex, a helyzet sosem reménytelen, az élet mindig megy tovább, bármi is történik és szerintem az általános irányt a szellemi fejlődés jellemzi még akkor is ha közben mindenféle kátyúkkal találkozunk. Meggyőződésem, hogy a magyarságot és Jobbikot fenygető liszaboni szerződéses Európai Unió is csak egy kátyú az úton.

    mézesmózes

    VálaszTörlés