2010. szeptember 30., csütörtök

Az amerikai zsidók demokráciát tanítanának a németeknek..

2010 október 3.-án lesz 20 éve, hogy a két Németország újraegyesítését deklarálták.


Az AJC (American Jewish Committee) berlini irodája elhatározta, hogy oktat ebből az alkalomból egy kis demokráciát a német fiataloknak...
 Teszi mindezt azért, mert vizsgálataik szerint a volt keleti területeken az újraegyesítést követően túl magas volt az idegengyűlölet és a zsidóelleneség a fiatalok körében. Egy 2009-es felmérés szerint ez még mindig így van, a "keleti" diákok közel  harmada gondolja úgy, hogy túl sok idegen van az országban...
Milyen szép is ez. Annak a népségnek a szervezetei döntik el hogy kinek és mikor oktatnak teljesen ingyenesen egy kis demokráciát, akik napjainkban is nyílt népirtást folytatnak etnikai alapon Gázában...
Természetesen ehhez az akcióhoz selymes nyelvcsapásokkal körítve, asszisztálnak a hivatalos németországi oktatási intézmények (pl. a Humboldt Egyetem) is anélkül, hogy bárki megkérdezné: mi köze van az amerikai zsidóság Németországban működő irodájának a német fiatalok idegeneket elutasító - egyébként teljesen normális- "attitüdjéhez"?
Egy németországi barátom szerint a német embereknek ma már tilos még véleményezniük is az utcákon lebzselő, állami segélyből élő bevándorlókat.  Egy másik német ismerősöm szerint még tíz-húsz év, és a legendás német műszaki tudás, precizitás csak a történelem könyvekből lesz megismerhető, a Német Nemzettel együtt...

Ha valakit érdekel az eredeti cikk: AJC launches democracy program in German schools

15 megjegyzés:

  1. Képzeljétek el hogy mi lenne, ha az amerikai zsidók most az egyszer, kivételesen a francia zsidóknak tanítanának egy kis demokráciát... :o))

    VálaszTörlés
  2. Érdekes ez a téma, Velorex. Sokkal érdekesebb annál, hogy foglalkozzannak vele azok a blogok, ahol az együgyü zsidózás a menő.

    Az AJC a legnagyobb amerikai (cionista) zsidó szervezet és arról híres, hogy multikulti társadalmat hirdet mindenki számára, kivéve Izrael számára aminek szerinte természetesen "zsidó államnak" kell maradnia.

    A francia zsidó szervezet is cionista, mint az AJC, de nem hirdeti különösen a multikulturalizmust, mert manapság Európában a multikulturalizmus elsősorban azt jelenti, hogy elmuzulmánosodik az európai társadalom és ennek persze kevés zsidó örvendezik Franciaországban, ahol máris rengeteg a muzulmán. A német zsidók sem támogatják a multikulturalizmust, mert ők is veszélyként érzékelik a német társadalom elmuzulmánosodását, ezért van az valószínűleg, hogy egy amerikai zsidó szervezet akad csak Németországban, aki pártolja a multikulturalizmust.

    Ez is mutatja, hogy nem lehet minden zsidót egy zsákba tenni vagyi baromság "zsidózni", mert a valóság ennél bonyolultabb.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  3. Mózes,

    el is jutottunk a jó-zsidó rossz-zsidó problémakörhöz. Véleményem szerint alapvetően arról van szó, hogy egy népes bűnöző társaság a zsidóság mögé bújva igyekszik elérhetetlen és büntethetetlen lenni, (a holokauszt és az antiszemitizmus mantráit fújva) miközben gazdasági és egyéb bűncselekményeket követnek el pusztán nyereségvágyból már évszázadok óta. Érdemes megemlíteni, hogy ehhez a ténykedéshez nem ritkán a Talmud iránymutatásai adják az ideológiai alapot... Az a paradox ebben, hogy ez a társaság nem szégyelli saját véreit sem kizsigerelni, ha üzleti érdekei úgy kívánják. Láttuk ezt már néhányszor a történelemben..
    A "világ maffia" csapatában vannak zsidók is, meg nem zsidók is bőven, de ott már meglátásom szerint nem a származás vagy a vallás számít elsősorban, hanem a pénz és a hatalom. Érdemes észrevenni, hogy pajzsként az egyszerű zsidó embereket tolják maguk előtt, akik bizony időnként helyettük kapnak egy-két méretes pofont, ami viszont igazolást jelent a zsidógyűlöletre. Ördögi kör.
    Van azért erre a beteg működésre megoldás több is. Talán a legkézenfekvőbb az, hogy a zsidóság tisztességes tagjainak kellene már végre felébredni a számukra megkomponált és folyamatosan adagolt álomból, és saját berkeiken belül rendet csinálni. Nem a zsidó törvények szerint, hanem kinek-kinek a saját (befogadó) országában érvényes polgári törvények szerint. Azt a zsidót, aki a Talmudot tekintette élete meghatározó törvény gyűjteményének, azt mindig, mindenhol kiutálták a történelem során eddig vagy ötven országból...

    A fentiek ellenére vagy éppen ezért valóban felesleges "zsidózni", azokat kell eltávolítani a hatalom és a közpénzek közeléből, akik erre emberileg alkalmatlanok, akkor is ha keresztény, vagy muzulmán, és akkor is, ha zsidó vagy éppen ateista.
    A hithű zsidóknak ott van Izrael, a többiek pedig, akik diaszpórában élnek, el kell(ene) fogadniuk a befogadó ország törvényeit. Nagyon tisztességtelennek tartom, hogy a bevándorlók szervezetei (a zsidó szervezetek is) mindig, mindenütt különleges elbánást követelnek, és igyekeznek durván beavatkozni a befogadó ország életébe...
    Most akkor én is antiszemita és idegengyűlölő vagyok?

    VálaszTörlés
  4. Velorex

    Nem tudom észre veszed e a hozzászólásom a rengeteg komment között de próba szerencse:D:D:D:D

    Nem létezik olyan hogy jó zsidó meg rossz zsidó. Csak zsidó. Az általad jónak ítélt zsidó baszik lázadni amíg vidáman és gondtalanul megél a zsidóságából. Az alsóbb rétegek talán szembe fordulnának a tehetősebbel ha ezt diktálná az érekük, max ennyi. Nem nekik kell végre átlátni a helyzetet hanem nekünk. Amíg nem tudunk megfelelő érdekérvényesítő erőt felmutatni addig nincs értelme ilyen "jó-rossz zsidó " szarságokon évődni, véleményem szerint. A postaköcsög pedig az egyetlen ilyen lehetséges érdek érvényesítő erőt támadja ha nem tünt volna fel. Mert ugye te sem gondolod hogy az MFNK vagy a TAMPON párt valaha is elérhet bármit...viccnek is rossz.


    Jó a blog!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Mantis,

    a Te hozzászólásaidat mindig elolvasom :o)
    Nem értek egyet teljesen veled, mert személyesen ismerek olyan zsidó embereket, akik tisztán látják, hogy mi zajlik, és nem értenek egyet a mainstream (zsidó) média nézeteivel. Ráadásul nem a zsidóságukból élnek. Sokszor mondtam már, de most is megerősítem, hogy nem a vallás vagy származás szerint kell megítélni valakit, hanem a tettei alapján.
    Azt azért támogatom (például most vasárnap is :o)), hogy a törvényhozásban, és az államigazgatásban csak a népesség arányának megfelelő arányban vegyen részt minden magyarországi náció.. :o)
    Abban viszont egyetértek a véleményeddel, hogy elsősorban nekünk kell átlátni a helyzetet..

    Ha észrevetted, egy ideje nem téma itt a postaimre.com, viszont a Te oldalad postjai és kommentjei "real time" olvashatók itt is az oldalsávon. Szóval ügyelj légyszíves a színvonalra, csak értelmes írásokat szeretnék látni.. :o)

    VálaszTörlés
  6. Szerintem zsidó vagy nem zsidó, kevés "rossz" és kevés "jó" ember van, vagyis szinte mindenki elsősorban a saját érdekeit igyekszik érvényesíteni és utána csak a többiekét. Ecce homo. A "rossz" ember az, aki kimondottan élvezi, hogy másokat letaposson (ezt "pszichopatának" is neveznek), a "jó" ember pedig kimondottan élvezi, hogy másoknak örömet szerezzen (ezt "szent embernek" is neveznek). Ha a mai emberiség szellemi általános szintjét vesszük mércének, a "rossz" és a "jó" ember mindkettő "abnormális".

    Úgy gondolom, hogy a szellemi fejlődés nem is affelé megy, hogy "rosszat" vagy "jót" akarunk másnak, hanem inkább, hogy képesek vagyunk szeretni valakit/valakiket rajtunk kívül illetve képesek vagyunk empátiára és uralkodni az ösztöneink felett. Ebből a szempontból sajnos a zsidó embernek szerintem is egy alapvető hátránya van. Ugyanis a talmudista, a "holokósztista" vagy a cionista értékrendeket úgy értelmez sok zsidó, hogy a világ két részből áll, a zsidóságból és az egyebekből. Ez általában (nem mindig) szellemi elszigeteltséget és empátia hiányt jelent a nem-zsidó felé, illetve szellemi fejletlenséget a zsidó számára.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  7. Velorex

    Ki mondta hogy tedd ki az oldalsávba?...:)
    Imrén múlik a hangvétel....

    VálaszTörlés
  8. Mantis,

    nem mondta senki, csak a blog-szerkesztést gyakoroltam. Majd leszedem. Pofozkodjatok, ahogy nektek tetszik. A magam részéről továbbra is az igényes, értelmes cikkek és hozzászólások pártján állok, de azt látom, hogy nem tudok mit kezdeni veletek.
    Igyekszem ezt a blogot életben tartani, és élvezem, mert jó kikapcsolódás. Tallózgatom a külföldi oldalakat, és ha érdekes hírt találok, akkor készítek róla egy rövid bejegyzést. Bár nem sokan vetemednek beírásra, néhány olvasóm azért van. Egyelőre az NBH sem figyel, és a Mossad sem akart még agyonlőni, úgyhogy nem túl meredek úton haladok. Az persze lehet, hogy csak én nem veszem észre hogy követnek, és mindig pont akkor hajolok le a cipőmet bekötni, mikor elfütyül felettem a nekem szánt golyó.. :o)

    VálaszTörlés
  9. Mózes,

    értelek, bár a segítőkész, másokat tiszteletben tartó embereket továbbra sem tartom abnormálisnak. A szellemi fejlődés zsákutcájának gondolom viszont az állandó, mesterségesen fenntartott rettegésen alapuló gyűlöletet.
    Az idegenekkel szembeni bizalmatlanság nézetem szerint a természetes életösztönből fakad, ennek ellenére mindaddig nem szokott nagyobb kalamajka lenni, míg valamely hatalmi érdek össze nem ugrasztja a különböző címkékkel ellátott kisembereket. A hétköznapi emberek általában békésen élnek egymás mellett vallástól függetlenül, talán még sörözni is elmennek együtt, ha nem abajgatja őket senki... A bigott vallásos vagy politikai elmebajnokokra persze ez a gondolatsor nem igaz.

    VálaszTörlés
  10. Velorex, a zsidó emberek általában "normálisnak" tűnnek az általuk megszokott társadalmi körökben, de sajnos sokan (nem mind) olyan nevelést kaptak/kapnak, hogy "másnak" érzik magukat. Olykor felsőbbrendűségben nyilvánul meg ez a "másként" érzés, olykor csak abban hogy távol tartják magukat a nem-zsidóktól mert nem bíznak bennük. A legtöbb zsidószervezet ügyel is arra szándékosan, hogy a zsidók ne integrálódjanak, mert valahol ők vannak kijelölve kádereknek az EU birodalomban és persze nem kívánatos, hogy a káderek együtt érezzenek a jónéppel.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  11. Velorex

    gratulálok a módszerváltáshoz.Ugy tünik ez a Mantisz is tud néha normálissá vállni.Még a végén elárulja, hogy ki küldi a Posta blog állandó támadására. Már csak a Moto körül büdös nagyon a levegő, mert szerintem nem mossa a fogát .
    Velorex csak igy tovább.

    VálaszTörlés
  12. anyu

    Nem küldött senki, ez társadalmi munka. Valakinek el kell takarítania a szart, mégha csak egy egér szarról is van szó...:)

    VálaszTörlés
  13. Mózes,

    érdekes amit írsz, igazad lehet. Igy értelmet nyer a cionizmus és az ezzel szemben generált ellentétes irányú szélsőségek is.
    Végül mindkét csoport egy nevető harmadik érdekeit szolgálja...
    Az EU birodalom nem fog sokáig működni érzésem szerint, mert a "társadalmak olyanok mint az öszvérek, ha túlságosan nógatják őket, ledobják magukról az utast...

    VálaszTörlés
  14. „A jövőbeni ember keverék faj lesz! Európa számára kívánok egy eljövendő eurázsiai-negroid fajt, hogy a személyiség sokoldalúsága biztosítva legyen. A vezetőket majd zsidók adják, mert a jóságos Gondviselés Európát a zsidókkal, ezzel az új ésszel megáldott nemes fajtával ajándékozta meg.”

    Ezt az Európai Unió egyik szellemi atyja írta. Ha érdekel a téma, érdemes ezt elolvasni: http://www.hazankert.com/200627.html Talán ez és ez http://magyar.wordpress.com/2007/02/07/visszahozzak-a-romai-birodalmat/ az egyetlen magyar források ahol ez az információ még hozzáférhető.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  15. Mózes,

    miben különbözik ez Hitler árja elméletétől és gyakorlatától??
    Magyarországon élő, magát zsidónak tartó embertől hallottam, hogy a múltban (és talán a jelenben is) gyakorlat volt a zsidók körében bizonyos tulajdonságok és nem vonzalom alapján összepárosítani a házastársakat gyermeknemzés céljából...
    Ennek köszönhető sok tehetséges, és talán még több aberrált zsidó megszületése. Persze az is lehet, hogy ez csak afféle összeesküvés elmélet..

    VálaszTörlés