2012. szeptember 3., hétfő

Záróra

Kedves Olvasók,

úgy határoztam, hogy befejezem a blogolást. Kívánok mindenkinek jó egészséget, szeretetet, és mindenből eleget, ami fontos az életben. A kíváncsiak minden lényeges tudnivalót  megtalálnak más oldalakon érdeklődésüknek és vérmérsékletüknek megfelelően, bár nézetem szerint a blogolás ideje lejárt, valami egészen más kell, hogy következzen. Búcsúzóul az alábbi videót fogadjátok szeretettel, mert véleményem szerint ez az egyetlen, aminek még helye van ezen a blogon.
A névtelen hozzászólásokat újra engedélyeztem, ha esetleg valamelyik bátor kommentelő névtelenül mondana még valamit,de újabb cikket már nem teszek ki.

A magyarok Istene áldjon benneteket!


Kraft Javaslatára a Himnusz helyett búcsúzóul nézzétek meg az alábbi videót:


Talán még ez:

83 megjegyzés:

  1. Elég csúnya véget ért ez a blog!

    EBO

    VálaszTörlés
  2. A növény is kikel a magból, termést hoz, majd "csúnya véget" ér. Mi a baj ezzel?
    Ne sírj, hogy elmúlt, örülj, hogy megtörtént.. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm! Az oldal zseniális volt.

    VálaszTörlés
  4. A magokat szépen szétszórta ez a növény. Megtette a dolgát, amiért rendeltetett.
    Köszönjük a munkád Velorex! Jöhetnek a tettek! :)

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!

    Köszönöm Velorexnek, hogy részese lehettem eme "növény" elültetésében, szerintem a szerepét betöltötte.
    A legfontosabb üzenete Velorexnek ez: "a blogolás ideje lejárt, valami egészen más kell, hogy következzen"
    Még nem tudni mi lesz ez, de tényleg nem a számítógépek processzoraiban és billentyűzetén fog múlni.
    Én csak azt sajnálom, hogy a "törzs" blogolókat (egy kivételével) nem sikerült személyesen is megismernem. A kommentekből és párbeszédekből megítélve jó emberek.

    Minden jót mindenkinek!

    Kraft

    VálaszTörlés
  6. http://www.youtube.com/watch?v=YNa1TESFTy0&feature=player_embedded#!

    "Tombolunk, a szakadék felé rohanunk, valami ismeretlen dolog közeledik felénk a jövendőből, valami recseg-ropog a talpunk alatt, valami meghal mellettünk, ez mind igaz, de egyrészt tudunk meghalni, másrészt azonban nem vagyunk hajlandók életünket megterhelni, és a halált szolgálni, mielőtt elvitt volna. Az élet az életért van, nem pedig a halálért."
    Sienkiewicz

    VálaszTörlés
  7. VELOREX!
    Gondold meg! Gondold meg, hogy kik, és milyen sokan olvastak nálad. Az uralgó zsidó média mellett minden létező kommunikációs felületet fenn kell tartani, mert az embereknek végképp nincs megszólalási, vélemény-kimondási lehetősége!
    Többeknek mélységesen nem tetszett a blog intelligens téma-feldolgozása, a hozzászólok logikus érvelése, a valóság-feltárás! Mindent elkövettek, hogy a sinusgörbe mélypontjára juttassák a blogot! Ne rettentsen el sikerük, ne járulj hozzá teljes sikerükhöz!
    Szeszák Gyula oldalán vetődött fel a zsidóság definíciója, ott írtam:
    "("Nos, a kevés több a semminél elv alapján, nagy lépés lenne a szükséges definíciók megalkotása is. Sz. Gy.")
    Erőszakoltnak tűnne emberi normatívák alapján határozni meg az askenázi, szefárd zsidóságot. Köztudomású, hogy a fajtatisztaság, a beltenyészet, furcsa tréfákat tud űzni.., így leginkább a Sátán, emberiség elleni sikeres tréfájának tűn nek... Megjelenési formájuk, halmazállapotuk, az elektromos töltéssel rendelkező folyékony gáz, mely minden szabad, vagy nem szilárdan védett teret elfoglal, elektromos hullámaival befolyásol, kiszorításra törekedve... Képlékenységük folytán bármely formát, alakzatot képesek felvenni... Elektromos töltésük révén áldozataikra képesek bénító hatást kifejteni.., ami az élet minden területére vonatkoztatható: ez lehet pénzügyi-gazdasági, politikai, kulturális, hadügyi, kommunikációs, stb. stb... Nos, fel is adom a továbbiakat, ezt a trágyahalmot nem én fogom kihordani, a sziklát nem én fogom felgörgetni... Gyz /Szerintem unni fogod magad. Sz. Gy."
    Gyula válasza feléd is szól! Hiányérzeted lesz, súlyt fog kapni az a felelősségérzet, aminek többször is tanújelét adtad!
    Nem adhatjuk fel! Nincs hová hátrálnunk!
    Gyöngyösi Zoltán

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok .
    Egy másik oldalon megírt írást ajánlok a himnusszal kapcsolatban amit Velorx így utolsó ajánlásként feltett .

    "" Neked személy szerint tetszik a himnuszunkban valami , vagy csupán a társadalmi elvárás és nevelés hatására véded ?
    Sajnos sok ember azzal próbálja kifejezni Magyarságát , hogy énekli és védi a himnuszt , persze azért nem árt szem előtt tartani , hogy a parlamentben az ország kiárusítói is ezt éneklik .

    Ha már elkezdtem egy kicsit elemzem a himnuszt az én meglátásaim alapján , előre tudom , hogy nem fog tetszeni , de azért talán lesz valaki aki megért belőle néhány dolgot .
    Egy nemzet himnuszát többféle képpen is lehet nézni , az egyik a himnusz hatása a nemzetre .
    Ezt úgy értem , hogy megnézzük , hogy az adott nemzet vajon mennyit fejlődött amióta az a bizonyos himnusza van . Vagyis pozítiv - e a hatása az ország fejlődésére .
    Magyarországon a jelenlegi himnusz 1905 - ben , még az osztrák - hagsburg uralom idején lett beíktatva , valószínűleg , hogy nem elsősorban a Magyar nép követelése okán . Ha visszanézed az azóta a történelemben történt változásokat szerintem egyértelmű a folyamatos negatív változások sora .

    A másik a szövegből , zenéből adódó hatás az emberekre .
    A zene lehet , hogy tetszik valakinek , lehet , hogy nem de általában minden zenét azért alkotnak meg , (mivel képes rá) hogy érzelmeket váltson ki az emberből . Ez a zene inkább lehangoló , amolyan beletörődő , sokaknál még síró érzést kiváltani is képes , minthogy cselekvésre ösztönözne .

    Ajálok néhány zenét , elég ha csak figyeled magad , hogy milyen érzéseket vált ki belőled , és próbáld meg összehasonlítani a himnusz zenéjével .

    http://www.youtube.com/watch?v=rw_GkxHwXS0
    http://www.youtube.com/watch?v=0Wv3Ya9nskA ""



    VálaszTörlés
  9. "" Másik része a szöveg , a teljesség igénye nélkül , mert az nagyon hosszú lenne csak néhány részletre kitérve .
    "" Isten, áldd meg a magyart ""
    Ezt hallva az ember azt gondolja , hogy Isten egy tőle kivül álló lény akitől lehet kérni dolgokat . Pedig Isten nem rajtunk kivül , hanem bennünk van , nem kérnünk kell , hanem megvalósítanunk őt . Aki Istent magától kivül álló lénynek tekinti eleve elzárja magát attól , hogy akaratát meg tudja valósítani .
    A másik , mit is kérnek tőle ? Áldd meg ! Ez mit is jelent .?
    A szótő nyílván nem más mint az ál , ami nem mást jelent mint hamis , nem igazi . A szótő ragozása és toldalékolása az alapjelntését nem változtatja meg , csak külömböző módokat ad neki . Persze itt is lehet kételkedni , de ezt is meg lehet nézni más oldalról is . Mennyi áldást kapott már az ország , vagy pl . a katolikus egyház végig áldotta már szinte az egész földet . Ennyi áldás után , ha ez tényleg pozítiv dolog lenne a földön már legalább mennyországi körülményeknek kellene lenni , és ehelyett ha körülnézel csak egy velejéig romlott hazug , korrupt világot látsz .

    "" Őseinket felhozád
    Kárpát szent bércére, ""
    Jelentése elsősorban nem mást takar mint a honfoglalásra utalást . Ami azért fontos mert ez azt ígyekszik takarni , hogy ezt a területet mi csak foglaltuk , elvettük valaki mástól , így ha ez esetleg fordítva is megtörténik akkor mi sem reklamálhatunk . A Magyar ősi jopgon tulajdonosa ennek a földnek , nem honfoglalás csak az innen elvándoroltak visszatérése az itt maradottak megsegítésére .

    "" Hajh, de bűneink miatt
    Gyúlt harag kebledben,
    S elsújtád villámidat
    Dörgő fellegedben, ""
    Ha ismered Isten tuljdonságait , akkor tudnod kell , hogy ezek nem az ő tulajdonságai . A bünre csábító , büntudatot keltő (mindegy , hogy mivel , az nincs is menvezve , csak a büntudat a lényeges) , majd haragvó és büntető lény az nem a teremtő Isten .
    Elég ha csak alapokban ismered a vallások "tanításait" szeintem Te is rá ismersz , hogy kiről lehet szó .

    Még annyit hozzá tennék , amit azért jó tudni róla , hogy mennyire a nemzeti vonatkozás lehetett a megalkotása mögött .
    Erkel Ferenc családja Valahonnan a mai hollandia területéről költözött Pozsonyba , majd később onnan költöztek Gyulára .
    Kölcsei Ferenc bár hivatalosan nem bizonyított , hogy tagja volt a szabad kőmevességnek .De mindenképpen vonzódott hozzájuk és műveiben bizonyítottan használta a szimbólumaikat , ami viszont róluk biztosra vehető , hogy ők sem a Magyar nemzet érdekeit képviselték elsősorban . ""

    VálaszTörlés
  10. Merkurius,

    úgy látszik, hogy a kákán is lehet csomót találni.. Eddig nem hallottam arról, hogy a jelenlegi magyar Himnuszt így értékelték volna, de biztosan így is lehet. Számomra a jelenlegi Himnusz érvényes, ehhez kötődnek gyerekkorom óta a hazámmal kapcsolatos érzések.
    Nekem tetszik a zenéje, és nem találok kivetni valót az általánosan használt első versszakban sem.

    Ha így nézzük, első magyar nyelvű versünk (az MTA szerint legalábbis) az Ómagyar Mária-siralom, sem egy felemelő mű, ráadásul már akkor is a zsidókat szidtuk.. A jelek szerint ez a hozzáállás nem hoz eredményt..

    A magam részéről próbálok előre tekinteni, lehetőség szerint ember módra élni, a problémáimat magam megoldani, és nem mindig másokat hibáztatni. Ez nem jelenti azt, hogy legalább nagy vonalakban ne tudnám, milyen gazságokat követtek és követnek el a magyarság ellen már hosszú évszázadok óta.
    A feladat nézetem szerint az, hogy egységbe tömörítsük a magyar embereket, és ne valami ellen, hanem végre valamiért tegyünk együtt valamit. Sokan meghaltak már ezért az országért, ideje lenne, hogy inkább érte éljünk.
    Így gondolom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. VELOREX!
      Kétségtelen, s nem hinném , hogy Te is másképp vélekednél, hogy a himnuszunk nemzeti imánk! Templomot, ájtatos és meghitt légkört igényel, s nem valami nemzetközi meccs előtti hangulatot!
      Talán azon sem lehet vitatkozni, hogy nehezen énekelhető, legalább is helyesen, igényli a képzett hangot.
      E néhány érvet figyelembe véve, érthetőnek találom Merkurius felvetését, ha érvelésével nem is mindenhol értek egyet...
      Ami pedig a zsidókat illeti: sose felejtsd el, a vallásuknak kinevezett rasszista-soviniszta ideológia, az emberiségellenesség himnusza! Nincs náluk lejjebb!
      Gyzoltán

      Törlés
    2. Szia Velorex .

      Én nem tartom ezt a kákán való csomó találásnak :).
      Egyébként igen , szerintem is egyéni a himnusz ilyen módu elemzése .
      Talán azért mert én egy kicsit más látásmóddal nézem a világ történéseit .
      Ugyanis a fizikailag látható és megmagyarázott történések és okok mögött mindig van egy másik szellemi szintről irányitott ccél , ok és okozat összefüggés , amit sajnos az emberek nem igazán tudnak áttekinteni .

      A sötét oldal legnagyobb félrevezetése , hogy irányítása szerepe meg maradajon ,mivel nekik alapból nincsen használható tudati energiájuk az egyetlen lehetőség azok manipulálása akinek van . Így elsősorban arra törekednek , hogy amit ők ktalálnak azt elfogadtassák az emberekkel , ha lehet olyan szinten , hogy ők azt teljesen magukénak tekintsék , sőt néhány felbújtó rászedésének köszönhetően még akár harcoljanak is érte , de mindenképpen kiközösítsék azt aki másképp látja a dolgokat .

      A zenéje persze lehet izlés kérdése is , de a zene tudatra való hatása akkor megmarad .
      A Te blogodon is volt már szó a zene tudat befolyásoló erejéről , egy kicsit más formában .
      A zene egy nagyon jó eszköz az emberi tudat befolyásolására .
      Teljesen más zene szól egy mulatságban ahol az emberek csak jól akarnak szórakozni . Teljesen más zenék voltak pl. a katona dalok amelyek "felpörgették" a katonákat a harc előtt .Meg megint más a temetéseken elhangzó zene amely olyan beletörődős , sírós hangulatot , érzékenyebbek szemében még akár könnyeket is képes létrehozni .Az én meglátásom szerint a himnusz zenéje ezen utolsó kategóriába sorolható .

      Törlés
    3. TÖKÉLETESEN IGAZAD VAN, Merkurius! Szégyen-gyalázat ez a siralmas himnusz! Teljesen letargikus állapotba kerül az éneklője és hallgatója, a megalkotásával az lehetett az egyetlen cél, hogy más népek dicsőséges ünnepi zenéjével szemben nekünk halotti torhoz illő himnuszunk legyen. Eljárt felette az idő! Gyűlölöm azt énekelni, h "balsors akit régen tép"! Hagyjanak már békén ezzel a baromsággal! Mi DICSŐ magyarok vagyunk, nem szolganép, amit faragni akarnak belőlünk!
      Azt kell, mondjam, h sajnos még a Belga De szar itt élni is igazabb és illőbb ennél a hivatalos halotti zenénél!

      Törlés
    4. Feladom...

      Javasoljatok valami rövid, kitehető videót, ami az összetartozásra emlékezteti az embereket. Ha jön okos ötlet, kicserélem a Himnuszt arra.


      Olivin,

      Értem hogy mit mondasz, mégis visszakérdezek: néztél szét mostanában az utcákon? Mert sajnos nekem nem sikerült túl sok dicső magyart látnom az elmúlt években...
      Láttam olyat, aki már nem tudja, hogy mit kezdjen a vagyonával, de ennek ellenére pénzért bármire hajlandó, még hazaárulásra is. Láttam olyat is, akinek langyos vízre sem telik, de behúzza fülét-farkát, és elnézést kér, hogy létezik.
      Olyat viszont, akit a magam mércéje szerint dicső magyarnak neveznék, nem sokat láttam, pedig járom az országot rendesen, elhiheted.
      Ha jól meggondolom, ezen a blogon sem túl sok "dicső magyart" sikerült összeszedni, sokan a nick nevüket sem vállalják a véleményük mellé. Amikor pedig berágtam a sok trágár mocskolódáson, és kijelentettem, hogy csak annak adok kommentelési lehetőséget, aki felhív telefonon, akkor megszűntek a hozzászólások, pedig igazából egy érvényes gmail-es címmel lehetett kommentelni továbbra is.
      Mondhatjuk erre, hogy dicső társaság/nemzet vagyunk?

      Aligha.

      Törlés
    5. Velorex, jobb ha felkészülsz lelkileg, a magyar nemzetnek vége. Még egy-két évtized és a lakosság többsége cigányok lesznek, akik általában nem magyarnak képzelik magukat, de nem is azok. A magyarságot sikerült szétverni, hamarosan már idegen földeken fog élni javában, szétszórva mint hamu a szélben. Sors iróniája, a fő hazaárulókat, azok akik a legtöbbet tettek a magyarság pusztulásáért, a legnagyobb hazafiknak adják magukat, díszhuszár dolmányba öltözve vagy dísz "nemzeti" alkotmányt lebegtetve... és sokan még mindig be is veszik. Kegyetlen időket élünk, ha egy nép nem képes megvédeni magát a predátorok ellen, ne is várjon csodát. Ahogy mondotta a nagy bölcs: "segíts magadon és Isten is segít"... de csak akkor.

      mm

      Törlés
    6. Kedves Velorex!

      "Ébreszd fel alvó nemzeti lelkedet!
      Ordítson orkán, jöjjön ezer veszély,
      Nem félek. A kürt harsogását,
      A nyihogó paripák szökését

      Bátran vigyázom. Nem sokaság, hanem
      Lélek s szabad nép tesz csuda dolgokat.
      Ez tette Rómát föld urává,
      Ez Marathont s Budavárt hiressé."

      Berzsenyi: A magyarokhoz

      "Mikor fogunk már összefogni?
      Mikor mondunk már egy nagyot,
      Mi, elnyomottak, összetörtek,
      Magyarok és nem-magyarok?

      Meddig lesz még úr a betyárság
      És pulyahad mi, milliók?
      Magyarország népe meddig lesz
      Kalitkás seregély-fiók?

      Bús koldusok Magyarországa,
      Ma se hitünk, se kenyerünk.
      Holnap már minden a mienk lesz,
      Hogyha akarunk, ha merünk."

      Ady: Magyar jakobinus dala

      Ady: A magyar Messiások

      Sósabbak itt a könnyek
      S a fájdalmak is mások.
      Ezerszer Messiások
      A magyar Messiások.

      Ezerszer is meghalnak
      S üdve nincs a keresztnek,
      Mert semmit se tehettek,
      Óh, semmit se tehettek.

      ADY ENDRE
      ADJA AZ ISTEN

      Adja meg az Isten,
      Mit adni nem szokott,
      Száz bús vasárnap helyett
      Sok, víg hétköznapot,
      Adja meg az Isten.

      Adja meg az Isten
      Sírásaink végét,
      Lelkünknek teljességes
      S vágyott békességét,
      Adja meg az Isten.

      Törlés
    7. Elhiszem, hogy hervasztó tapasztalatokat szereztél. Mégis, rendíthetetlenül hiszek abban, hogy a MAGYARSÁG főnixként támad fel poraiból.

      Törlés
    8. Hahó nagy bloggerharcosok, miközben ájvékoltok és nagymagyarkodtok az interneten (amit ugye tudjátok kik tulajdonoznak és irányítanak), a magyarok fogynak vagy elhagyják hazájukat, az új magyarok pedig lelkesen szaporodnak -illetve szaporítva vannak az adópénzetekből- vagy elhagyják közelkeleti hazájukat hogy véglegesen ideköltözzenek. Ez a valóság, a blogvilág pedig részben azért lett létrehozva, hogy elfoglalja a nagymagyarkodókat, akik így szépen a seggükön maradnak a képernyő előtt a következő választásig amikor ismét jól seggbe lesznek dugva.

      Hajrászebbjövőstb

      Törlés
    9. Te névtelen senki! Te leszel jól seggbekukizva, mert arra is marad időm, képzeld! :o)))

      Törlés
  11. Egy kis kiegészítés a Szentlászló zászlóalj honlapjáról, mely ismereteket nap mint nap szükségszerűen fel kell idézni:

    Zsidók célja, melyet a politikában más nemzetekkel űznek új
    Beküldő: GP. Beküldés időpontja: 2012, szeptember 16 - 20:54.

    Zsidók célja, melyet a politikában más nemzetekkel űznek;
    Megjelent a Star c. lengyel lapban; elhangzott 1919 március 20-án egy lembergi zsidó gyűlésen.
    A szónok:

    Testvéreim!
    Az izraeliták a 19. század óta küzdenek a világhatalomért, melyet maga az Isten ígért meg Ábrahámnak. Eddig a kereszt hatalmaskodott a zsidók felett, ez utóbbiak a világ minden részében szétszóródva hosszú idő óta a legkegyetlenebb üldözések tárgyai voltak, de most remélhetünk. Az a tény, hogy azoké az ország és tulajdonukat képezi. Izrael napról napra hatalmasabb lesz, nekünk zsidóknak sikerült kezünkbe keríteni a világbörze leghatalmasabb központjait. Ha a zsidók mindenütt a nagytőke fölött rendelkeznek, az összes államok el vannak adósodva, akik arra kényszerülnek, hogy bányáikat, vonataikat, gyáraikat lekössék a zsidóknak. Most már csak az van hátra, hogy a földbirtokok is teljesen zsidó kézre kerüljenek, főleg a latifundiumok. A nagybirtokok is teljesen zsidó kézbe mentek át, úgy, hogy azokon a dolgozó munkások temérdek jövedelmet hajtanak a zsidóknak. Ma már mi vagyunk a leghatalmasabbak. Igaz ugyan, hogy sok zsidó megkeresztelkedett, de ez is csak arra jó, hogy még jobban növeljék a hatalmukat, mert az soha nem szűnik meg zsidóknak lenni. El fog jönni azaz idő is, mikor a keresztények szívesen lennének zsidókká, de akkor a nép utálattal fogja őket visszalökni magától. A legádázabb harcot első sorban a katolikus klérussal fogja vívni. Fel fogjuk használni a gúnyt, gyalázkodást, botrányt, történettel fogjuk beszennyezni s ily módon tesszük ki a világ nevetésének. Azután hatalmunkba kerítjük az iskolákat. A kereszténység eddigi irányítását el kell törölni, az egyház el fogja veszíteni befolyását. Szegénnyé tesszük és annak vagyona is a zsidóké lesz.

    Zsidók - Izrael népei
    Hatalmas szövetségesünkké váltak a forradalmi idők. Ha most mindnyájan össze tartunk és nem tartjuk magunkat magyar zsidóknak, hanem fajunk szívósságával védjük azokat a bástyákat, amelyeket most hiába próbál ostromolni bárki is, megépítjük Júdeát. Arra törekedjetek, hogy a közhivatalokat is sorainkból töltsük be. Ne magyarosítsátok többé neveiteket, átok a kikeresztelkedőkre. Jehova velünk van. Ezredéves vándorlásunknak vége lesz. Új hazát nyerünk a Duna-Tisza közén. Látogassátok a szent egyleteket, ez mindenkinek, minden igaz hitű zsidónak megfelelő helyet biztosít az új államban. Szamuelly megvéd, ne féljetek, pogrom itt sohasem lesz. Agitáljatok az új hazáért, "THEESRE" , hazánk csillaga nekünk világít.

    A fentieket a Budavári Palota Holocaust Magyarországon c. kiállításán lehetett olvasni.

    A fönti fölhívás 1947-ben megismétlődött:

    Zsidók -Izrael népe!
    Hatalmas szövetségünkké váltak a forradalmi idők. Ha mindnyájan összefogunk, és nem tartjuk magunkat magyaroknak, hanem fajunk szívósságával védjük azokat a bástyákat, amelyeket most hiába próbál ostromolni bárki, megépíthetjük Judeát.

    Arra törekedjetek, hogy a közhivatalokat és a kulcspozíciókat kizárólag a mi sorainkból töltsék be. Ne magyarosítsátok többé a neveteket. Átok a a kikeresztelkedőkre! Jehova velünk van. Ezredéves vándorlásunknak vége van. Új hazát nyertünk a Duna-Tisza közén. Jelszavunk, minden zsidónak megfelelő helyet az új hazában.

    Taki József
    a Fáklya c. politikai hetilap vezetője
    1947 május 11.

    Forrás: http://freepress-freespeech.com/holhome/kiscikk2/zsidocel.htm#r01

    Magyarként a zsidókról csak egyféle válasz adható...
    Gyzoltán

    VálaszTörlés
  12. Elkezdtem átmenteni valamennyi anyagot egy új blogra, amely hókuszpókusz-, nagymagyarkodás- és zsidózásmentességet szeretne minél tovább élvezni. Ha lesz hozzá türelmem, írok majd az új blogra, de mások írásait is szívesen fogadom, ha tetszenek. A blog címe: http://szelszarnyan.blogspot.hu/

    mézesmózes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Mézesmózes!

      Mi itt természetesen mindnyájan nagyon jól tudjuk, s kétség sem férhet hozzá, hogy Te nem vagy zsidó!
      Úgyhogy kár ismét és ismét fárasztanod magad, hogy a mélyről jövő zsidóságod látszatát keltsed!
      Remélem, az új blogodon hiánytalanul lehet majd olvasni, az itt általad törölteket, melyeken fényesen bizonyítottad nem-zsidó voltodat!
      Egyik csúcsteljesítményednek tekintem a zsidóknak tett ajánlatodat, hogy úgyis annyi dollárt nyomnak, amennyit csak akarnak, hát lássák el fejenként 100 ezer dollárral a palesztinokat, aztán mehetnek Isten hírével, ahová csak tudnak...
      Ezzel kapcsolatban kérdeztem: hogy a magyaroknak mennyi dollárt nyomjanak, szántok, hogy a magyarok elhagyják a Kárpátmedencét?!
      Felelet helyett mindent töröltél, nem csak a saját írásod!
      Tudod, hogy tudjuk, hogy Te igaziból nem vagy zsidó!
      Szeszák Gyula honlapján, ha nem is definiálni, de legalább érzékeltetni kívántam a zsidóság mibenlétét:
      "("Nos, a kevés több a semminél elv alapján, nagy lépés lenne a szükséges definíciók megalkotása is. Sz. Gy.")
      Erőszakoltnak tűnne emberi normatívák alapján határozni meg az askenázi, szefárd zsidóságot. Köztudomású, hogy a fajtatisztaság, a beltenyészet, furcsa tréfákat tud űzni.., így leginkább a Sátán, emberiség elleni sikeres tréfájának tűnnek... Megjelenési formájuk, halmazállapotuk, az elektromos töltéssel rendelkező folyékony gáz, mely minden szabad, vagy nem szilárdan védett teret elfoglal, elektromos hullámaival befolyásol, kiszorításra törekedve... Képlékenységük folytán bármely formát, alakzatot képesek felvenni... Elektromos töltésük révén áldozataikra képesek bénító hatást kifejteni.., ami az élet minden területére vonatkoztatható: ez lehet pénzügyi-gazdasági, politikai, kulturális, hadügyi, kommunikációs, stb. stb... Nos, fel is adom a továbbiakat, ezt a trágyahalmot nem én fogom kihordani, a sziklát nem én fogom felgörgetni... Gyz
      Még egy idézet a honlap Jogi Nyilatkozatából:
      "Az oldalon megjelenő hozzászólások azok szerzőinek véleményét tükrözik. Ez nem feltétlen egyezik meg az oldal tulajdonosáéval."
      Kérlek tehát, ne erőlködj! Tudhatnád, hogy kutyából nem lesz szalonna...
      Őszinte üdvözlettel
      Gyöngyösi Zoltán/piskota

      Törlés
  13. Az a helyzet, hogy egyetértek Merkuriussal. Kb. két éve mondhattam valami ilyesmit egy barátnőmnek: "Talán elég már ebből a kesergésből, múlton való rágódásból, és a múltunk erejéből merítve csináljunk inkább valami előremutatót." Henna zenekar lett belőle... :)

    Merkurius, megköszönném ha ezt a témát egy kicsit összeszedettebb formában elküldenéd nekem, kiraknám a blogomra, mert mindenképpen haladó szellemiséget mutat.

    VálaszTörlés
  14. Technikai okok miatt meg kellett változtatnom a blog címét. Ez az új: http://szelveso.blogspot.hu/

    Ha akadnak majd értelmes (azaz indulat- és hókuszpókmentes) írások másoktól, csinálok rajta egy "vendég írások" oldalt is. Azonban, a cél nem az olvasók minél nagyobb száma, hanem azok elgondolkodtatása, akik képesek rá.

    mm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajrá! Ott látod kifejtheted, hogy milyen humánusak lettek a zsidók, mint próbálkoztál itt is tenni...
      Remélem az ég világon senki sem fogja fennkölt gondolataidat, írásaidat kétségbe vonni...
      Indulatmentesen varázsolhatod el magadat, hisz a logikai bukfencek számodra nem idegenek...
      Bár azt látom, hogy nem fogod fel a rád-váró nehézségeket!
      Nehéz lesz e zsidó világot szimpatikusnak elfogadtatni.., pláne így, hogy a hitelességed már Posta Imre oldalán is megkérdőjeleződött évekkel ezelőtt is!
      Sok buta hibát követtél el.., saját magadat leplezted le!
      Gyz/p

      Törlés
  15. VELOREX! Hopi!

    Először is ne add fel!
    Mint írtam volt, minden fórumra, minden, a legkisebb felületre is szükség van, ahol az emberek véleményt formálhatnak, cserélhetnek, tájékozódhatnak...
    Miért nem ismered fel a honlap elleni aknamunkát, amit éppen a felfutó olvasottság váltott ki, valamint a megírt "kényes", a közvéleményt uraló zsidóság számára kényes gondolatok, helyesen értelmezett történések...
    Másodszor: " Amikor pedig berágtam a sok trágár mocskolódáson, és...", ne rettenj meg tőlük! Ez a rossz módszerük! A durva, a direkt! Sokkal veszélyesebb a "mézesmózes" által gyakoroltak, aki képes hosszú időn keresztül bizalmi tőkét gyűjteni, hogy aztán bizonyíthassa a zsidóság jóságát, mint ezt tette ciklikusan!
    Igenis "magyarkodjunk", még ha a mézesmózeseknek ez nem is tetszik, mert ha nem tesszük, ténylegesen lesz igazuk, ránk vonatkozóan a zsidóknak, "...a nem-zsidók közt egy sincs ki embernek neveztetnék."!
    Részemre elfogadhatatlan a gátlástalan, korlátlan soviniszta-rasszista, vallás mögé bujtatott, álcázott, világuralomra törő ideológiájuk!
    Gyöngyösi Zoltán/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zoltán,

      már belefáradtam a blogolásba. Ha szeretnéd folytatni, szívesen adok neked admin jogot, de akár segítek is összehozni egy új blogot. A magam részéről az embereket a tetteik és nem a származásuk alapján próbálom értékelni, így elmondhatom, hogy van olyan zsidó származású ismerősöm, akire abszolút fel tudok nézni, és olyan is, akire nem... Sajnos ismerek olyan "nagymagyar" embert is, akit nem szívesen neveznék a barátomnak, és persze olyat is, akit tisztelni tudok.
      Bonyolultabb ez a probléma annál, minthogy zsidó-nemzsidó alapon el lehetne rendezni. A magam részéről továbbra is tartom, hogy egy országban csak egy törvény lehet, olyan, ami az ott élő embereket egyformán segíti, vagy szükség esetén egyformán bünteti.

      Törlés
  16. VELOREX!

    Természetesen nem kell osztanod elfogultságmentes, objektív nézeteimet!
    Messzemenően érthető, hogy a sok évtizedes értéktorzító iskolai oktatás, az egy-kézben lévő média mesterkedése, a politikai vezetés prostitúciója mellett természetes a tudati elhajlás, a valós értékek zavara! A társadalom teljes keresztmetszetére vonatkoztatva!
    Ami pedig megtisztelő a honlapot érintő ajánlatodat illeti, az a sajnálatos helyzet, hogy részemről az is csoda, hogy fel tudok lépni az internetre...
    Mindenesetre, a már írt okokból, örömmel töltene el a honlap fennmaradása...
    Egyúttal sajnálkozásomat fejezem ki az események ilyetén alakulásán...
    Tiszteletem, köszönetem az eddigiekért!
    Gyöngyösi Zoltán/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne mérgelődj Zolikám, tanúlj inkább héberül. Tegnap a Kossúton Kósa elszólta magát és bevallotta hogy Izraelben közel ötszázezren kapták meg a magyar állampolgárságot tavaly óta, úgy hogy hamarosan el leszünk halmozva az újmagyarokkal hehe..

      Törlés
  17. mm!
    ...és most? Tekintselek így most téged is győztesnek?
    Gyz/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha tőlem kérdezed, szerintem nem mások győznek le minket, hanem mi magunk. Ha egy nemzet nem képes arra, hogy kitermelje magából azokat a vezéreket, akik összefogják a nemzeti erőket és kiállnak a predátorok ellen, akkor már csak a csoda segíthet.

      Törlés
    2. Nincs már szükség vezetőkre, csak GONDOLKODÓ EGY-ÉNekre! Lesz csoda, ne aggódj!

      Törlés
    3. Sokan "gondolkodásnak" nevezik a csodavárást. Csodát várni a gyengék műfaja, de még a gondolkodás sem ér egy gyíkfingot, ha nincs cselekvés.

      Törlés
  18. Egyszerre elképesztően kedvezőtlen, de ugyanakkor ígéretes a nemzetközi helyzet, mely bizonyos variációkat, lehetőségeket rejt...
    Felsorolni felesleges, mert ha történetesen nem itt, akkor más honlapokon már többször kitárgyaltuk...
    Az események beindulása, felgyorsulása, a "csoda" bekövetkezésének a lehetőségét is magába zárja...
    Addig is, lehetséges kockázatmentesen cselekedni!
    Javasolom, a "választással", a "választásokkal" kapcsolatban, hogy az eddig hatalomba került pártok és személyek, kik többszörösen bizonyították alkalmatlanságukat, sőt kimondottan nép, nemzet, MAGYARORSZÁG, nyílt ellenségének bizonyultak egytől-egyig, elfelejtésre kerüljenek! Pártsemlegesen! A méltatlan egyéb személyekkel együtt! Emlékezni rájuk csak a megbélyegzés fátumával lehetséges, a kívánatos felelősségre-vonásuk alkalmából
    Mindenféle támogatást vonjatok meg tőlük!
    Gyöngyösi Zoltán/p

    VálaszTörlés
  19. Tényleg nem akartok egy kis biztatást elkövetni VELOREX felé, hogy gondolja meg magát..?
    Gyz/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van itt egy cikk neked Zolikám.
      http://href.hu/x/im8i

      Törlés
    2. Jobb, ha elfelejtitek az ajánlást...
      Valamelyik címszó alatt közlik, hogy laptopot, vagy mi a fenét nyertél.
      Megkíséreltem a kilépést, de nem vette tudomásul, hanem, hogy válaszoljak valami kérdésükre, meg adjam mag a PIN kódom!
      Remélem még senki nem volt olyan esztelen, hogy kötélnek állt!
      Gyz/p

      Törlés
    3. Zoltán,

      köszönöm a biztatást, de be kellett látnom, hogy nincs elég időm, hogy egyedül csináljam ezt a blogolás dolgot. Akik segítettek eddig, azok indítottak saját blogot a szívük szerinti témában, vagy szintén nem tudnak elég időt áldozni.
      Néha nehéz érdekes témát találni, és egy jó, tényekkel és forrásokkal megfelelően alátámasztott cikk megírása nagyon sok időt és energiát emészt fel. Elég lehangolóak voltak azok az esetek, mikor kívülről trágársággal vagy hülyeségekkel bombázták szét a több ember által, sok fáradsággal, hosszú idő alatt felépített blogot. Persze tisztában vagyok vele, hogy rombolni mindig könnyebb mint építeni, és a romboláshoz sokkal többen "értenek" mint az építéshez, de ez egy idő után nem vígasztaló.
      Igaza van Kásler Árpinak, nem szabad esélyt adni arra, hogy nulla erőfeszítéssel szétverjen valami idióta kommentelő egy blogot. Ha valakinek van mondanivalója, az írja meg a blogján, és ne engedjen kommentelési lehetőséget. Ha jók az írásai, akkor lesznek olvasók is, nem számít, hogy lehet-e kommentelni vagy nem.
      Az ajánlatom továbbra is áll, szívesen segítek összerakni egy blogot neked.

      És most egy érdekes kisérlet:

      Mr Velorex belépő kódja: mrvelorex
      A jelszó: Velorex1

      Bárki lehet mostantól velorex :O)))

      Törlés
    4. Sajnálom, de ténylegesen, több okból is, teljesen alkalmatlan vagyok rá...
      Igyekszem mindig tárgyilagosan, a valóságnak megfelelően értékelni, és ennek megfelelően közvetíteni az eseményeket, ettől magammal szemben sem tudok eltérni!
      Ott kezdődik, amint már megjegyeztem, hogy számítógépes analfabéta vagyok, ami már nem is fog változni, így , e kizáró ok folytán, másról felesleges is beszélni...
      Azt azért remélem, hogy az ez-ideig neked megadott személyes adatokat nem tetted közprédává...
      Képzeld el Mézesmózest, hogy milyen felindult lenne, ha bármi személyes adat is kiderülne róla, hiszen, mint tudod, gondosan vigyáz az inkognitójára! Vigyáz, hogy senki se ismerhesse!
      Gyz/p

      Törlés
    5. Karcsi, tőlem lehet bárki Velorex, de nem szeretném ha bárkinek lenne lehetősége átírogatni a létező bejegyzéseket amik aztán sokáig keringethetnének a neten így meghamisítva.

      mm

      Törlés
    6. János,

      semmi gond, egy egész napig nyitott volt a blog, akár Te is beléphettél volna, és megváltoztathattad volna a jelszót. Akár törölhetted is volna az egész blogot, ha ennyire aggódsz, hogy valaki megváltoztatja az írásaidat... (mint ahogy ezt megtetted már egyszer a saját írásaiddal, és a hozzájuk érkezett kommentekkel..)
      Miután senki nem élt (vissza) a lehetőséggel, és mert szóvá tetted a dolgot, most visszazártam az ajtót. A blog marad így, ahogy van, de ha szeretnéd, kitakarítom belőle a Te írásaidat, hogy nyugodtan aludhass, aztán majd talán újra kinyitom, mert továbbra is izgat, hogy vajon van-e olyan olvasó, aki kedvet érez, hogy folytassa amit elkezdtünk veled és másokkal együtt pár évvel ezelőtt.
      Eddig még nem láttam nyitott blogot, itt az ideje, hogy kipróbáljuk, működik-e? :)

      Törlés
    7. Jól van Karcsi, ha újra kinyitod töröld ki előzőleg a bejegyzéseimet, túl sok roszindulatú barom van a szabadban. Ami azt illeti, hogy valamikor kitöröltem a bejegyzéseimmel együtt a hozzászólásokat, nem értem mi a baj, hiszen a hozzászólás egy bizonyos bejegyzéshez kapcsolódik és ha nincs már meg a bejegyzés, nincs értelme a hozzászólásnak sem, de egyébként ha technikailag ki tudom törölni a bejegyzést a hozzászólásokat pedig hagyni, akkor úgy teszek.

      mm

      Törlés
    8. János, ki lehet törölni a cikket úgy, hogy megmarad a címe, és a hozzászólások. Kicsit ugyan macerásabb a dolog, de megoldható. Eddig is maximálisan tiszteletben tartottam a szerzői jogaidat, ezután is így lesz. Néhány jó hozzászólásnak a cikk nélkül is van értelme, ezért gondolom, hogy azok maradhatnának. Küldj lsz. egy gmail-es címet, és adok admin jogot újra, vagy egyszerűen csak kitörölgetem a cikkeidet, ha így akarod.

      Törlés
    9. Ezt nem tudtam, Karcsi. Még nincs nagy tapasztalatom a blogírásról. Tőlem már is kitörölheted a bejegyzéseimet, ha már nem akarod folytatni a blogot, átmentettem már a javát saját blogomra: http://szelveso.blogspot.hu/

      Üdv., János.

      Törlés
    10. Rendben. A szélvéső blog kapott a fő címsorban Kásler Árpi és TT blogjának gyorslinkje mellett egy saját linket. Az írásokat át tudjuk tenni hozzád, és a cikkeidnél csak egy hivatkozásra kattintva lesznek olvashatók, a Te oldaladról, miközben a hozzászólások itt maradnak. Ehhez kérek egy kis időt.

      Üdv,
      K

      Törlés
    11. Köszönöm a linket, Karcsi, de nem kell kínlódnod bejegyzéseim áthelyezésével: átmentettem már azt, ami sztem érdemes volt. Minden írásom innen mehet hát a süllyesztőbe. Alkalom adtán örömmel olvasom kommentjeidet a Szélbevésett blogon, mert egy mérsékelt, jószívű és értelmes embernek tartalak ami manapság sajna egyre ritkább. Ha esetleg akarsz valamiről írni a jövőben, azt akár be is illeszthetem a Szélbevésettbe.

      János

      Törlés
  20. Kedves Károly!
    Kérésem, ha nekem is lehetne, akkor légyszíves, mielőtt törölnéd a honlapról MM alkotásait, szóval légyszíves küld meg, MM baklövéseit, tudod, azt, ahol dicséri a zsidókat, hogy mennyit javultak, de főleg, mikor a nagyszerű ötlete támadt, hogy a zsidók úgyis korlátlanul nyomják a dollárt, azzal aztán lehet földet, hazát venni, mindenkit világgá küldeni...
    Ez csak a "rosszindulatú barom" kifejezésről jutott eszembe...
    Gyz/p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zoltán,

      mm sokat tett a blogért, tiszteletben tartottam és tartom a véleményét, és hálás vagyok a munkájáért. Mindenki tévedhet, még mm is, de az is lehet, hogy csak Te gondolod, hogy téved..
      A magam részéről nem szimpatizálok a "zsidózással", többször elmondtam már, hogy miért. Ezzel együtt nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal, amik köztörvényes kategóriába tartoznak, vagy egyenesen hazaárulásnak minősíthetők. Ezeket a tetteket a helyükön kell kezelni.

      Van jónéhány bűnöző magyar ember is, de ugye mégsem esik jól, ha valaki azt mondja, hogy a magyarok bűnözők?
      Zoltán, őszintén úgy gondolom, hogy a gyűlölködéssel nem jutunk előre. Az országot előremozdító tettekkel igen.

      Törlés
  21. Kedves Károly! /Örülök, hogy van neved is./

    "...őszintén úgy gondolom, hogy a gyűlölködéssel nem jutunk előre."
    Kérdezném, hogy nekem címezted, vagy csak úgy általánosságban jelentetted ki?
    Tudom, hogy tudod, hogy csak költői kérdés volt, hiszen minden nem-zsidó előtt világos a mérhetetlen zsidó gój-gyűlölet, a mérhetetlen soviniszta rasszizmus, a mérhetetlen és felfoghatatlan emberiségellenesség!
    Ez, különben sem érzelmi kérdés, tudhatod, hogy visszafogott tárgyilagossággal fogalmazom meg, mint akár most is, mondanivalómat, értékelésem, meglátásom.
    Ennél enyhébben fogalmazni a zsidóságról már nem lehet, mert az egyértelműen kollaborációnak minősül!
    Gyz/p

    VálaszTörlés
  22. Bár már rég volt záróra de látom néhányunknak szívéhez nőtt a blog. Őszintén szólva nekem is, de sajnos, ahogy Karcsinak, úgy nekem sincs időm működtetni, és ezt tényleg csak az tudja, aki készített már saját bejegyzéseket, és nem úgy ollózott be más cikkeket.

    Karcsi nekem lenne egy javaslatom, hogy milyen videó kerüljön a záróra alá.

    Ez lenne:

    http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=e47d9f1a9

    Zoli ez az üzenet főképp Neked szól, mert te képviseled még mindig a zsidózást ezen az oldalon. Ezen túl kell lépni, mert egy végtelen ciklus, és soha nem keveredünk ki a nyomorunkból, ha folyton másban keressük a hibát.
    Szóval Zoltán kérlek hagyd abba a zsidózást. Ez a része már megvolt, és bizonyára az ébredés része, de nekünk ezen már tovább kéne lépnünk, egy szinttel feljebb!

    Ilyet szerintem még egy blogüzemeltető sem tett, mit Karcsi, hogy kirakta a belépő adatokat, és mégsem élt vele senki.

    Üdv mindenkinek!

    Kraft

    VálaszTörlés
  23. Kraft!

    Ez érdekes!
    Miért nem a zsidókat szólítod fel, hogy hagyják abba, a:

    - a mély-magyarozást...
    - a kirekesztést
    - a soviniszta rasszizmust
    - ...
    - ...
    - a lista végtelen, felmérhetetlen, megbocsáthatatlan!
    Gyz

    VálaszTörlés
  24. Zoli!

    Azért nem szólítom fel őket, mert nincs rá módom! Megnézted a videót?

    Hidd el Zoli, hogy ez az egyetlen esély arra túléljünk.
    Zsidózzál, ha még mindig itt tartasz. Ezt teszed, mióta ismerlek
    interneten, és nézd meg mennyivel vagy(unk) előrébb!

    Értsd meg Zoli, ha folyton azon marakodunk, hogy minket mindenki bánt, ahelyett, hogy összefognánk, akkor nekünk végünk.

    Szíved joga utálni a zsidókat, de amíg ez járja körül a gondolkodásmódodat,
    addig elveszi az energiádat más fontosabb dolgoktól.

    Kraft

    VálaszTörlés
  25. Ez az állam nem beteg! Ez az állam kollaboráns, mindenkori kormányzataival, mindenkori parlamenti csőcselékével együtt!


    "Holokauszt-kárpótlás: újra megkeresi a túlélőket a magyar állam
    2012. október 15., hétfő 9:32 MTI

    Egyeztet a kormány a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvánnyal (Mazsök) annak érdekében, hogy a külföldön élő magyar holokauszttúlélők rendre megkaphassák a nekik juttatandó támogatást - közölte a Magyar Hírlappal a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium annak kapcsán, hogy a kárpótlások kifizetésével korábban megbízott Claims Conference továbbra sem mutatott be elfogadható elszámolásokat."
    Gyz

    VálaszTörlés
  26. Kraft!

    Egyszerre írtunk, a feltett idézet, nem a válasz volt a hsz-edre.
    De az is lehetne...
    Kraft!
    A zsidósággal a helyzetünk nem lehet érzelmi kérdés! Se utálatnak, se gyűlöletnek nincs helye! Sem semmiféle elfogultságnak!
    Helye csak egynek lehet: a tárgyilagos objektív értékítéletnek!
    Már pedig, ez az a kritérium, mely alapján a zsidó gyűlölködő emberiségellenesség megítélhető, kezelhető!
    Eredményt vársz?
    Akkor ne légy, csak az elkerülhetetlen kényszer mértékéig, opportunista!
    Semmi szükség, hogy elébe menj a zsidó törekvéseknek!
    Felsoroljam a felsorolhatatlant? -hiszen ismered...
    Gyz

    VálaszTörlés
  27. Kraft!
    Nem, nem néztem meg a feltett videót, nem szoktam megnézni, mert ha az összes ajánlott linket, videót végignézném, akkor egy napnak legalább is 72 órából kellene állnia.., úgy hogy ne is erősítsd meg ajánlásodat...
    Gyz

    VálaszTörlés
  28. Igaza van Kraftnak, Zolikám. Szerintem már gyűlölet-függő vagy, de jegyezd meg: a gyűlölet a gyűlölőt rombolja leginkább és nem azt, akit gyűlölnek.

    VálaszTörlés
  29. Megnéztem Jakab István videóját, Kraft. Szerintem is nagyon értékes dolgokat mond és ha ezekkel a magyar lakosság többsége tisztában lenne, máris egy sokkal jobb hely lenne Magyarország. Rá is fogom tenni ezt a videót a blogomra http://szelveso.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  30. mm!
    Nyomatékkal ismétlem az 1-2 órája írtakat:
    "A zsidósággal a helyzetünk nem lehet érzelmi kérdés! Se utálatnak, se gyűlöletnek nincs helye! Sem semmiféle elfogultságnak!"
    Márpedig Te legalább is elfogult vagy, legalább is a kollaboráció szélén tántorogsz...
    Gyz

    VálaszTörlés
  31. Zoli!

    Te viszont mást sem csinálsz, csak ítélkezel!
    Tele vagy ítélettel és gyűlölettel, és ezért van szükséged a blogra, hogy folyton visszajelzést kapjál, hogy igen igazad van. A zsidók tehetnek mindenről.
    Így nem lehet élni Zoli, és tőlem nem is fogsz visszajelzést kapni, hogy ez helyes. Én is átestem ezen a korszakon, amiben te most vagy, de te nem tudsz túljutni ezen.
    Még a blog zárórájában is zsidózol, holott Karcsi is nagyon helyesen leírta, mi a teendő, és ez volt a blognak a mottója is. Nem valami ellen, hanem valamiért.

    Ezt te nem vagy képes elfogadni, és amíg ezen nem teszed túl magad, nem tudsz feljebb lépni egy lépcsőfokot, csak egyhelyben toporogsz, a zsidó, Orbá meg nem tudom én milyen gyűlöleteddel.

    Ítélkezel, pedig még a videót sem nézted meg. Ma a magyarok többsége, túlnyomó többsége ezt teszi, de az, hogy felálljon a fotelból és csak egy gyufaszálat is odébtenni az már büdös.
    Amíg folyton ellenségképet keresünk, addig a saját csapdánkba fogunk vergődni, és egy lépéssel sem leszünk előre.
    Bármennyire is fáj, de igaza van Jakabnak. Le kell tenni az ítélkezést és gyűlöletet, magunkba kell nézni, meg kell változtatni a gondolkodásmódunkat, mert ha ez nem fog megtörténni, akkor valóban vége a magyarságnak.

    Oszd meg és uralkodj!
    Probléma reakció megoldás.

    Ma ez a két dolog határozza meg az életünket. Ha ezen nem változtatunk, akkor nincs miről tovább beszélni.

    Nincs 2014-es választás, hogy majd jobb lesz. Nem, nem lesz jobb. Jobb akkor lesz, ha mindenki átértékeli magában mi fontos és mi nem. Ezután pedig megpróbál így is élni.
    Az nem lehet küldetéstudat, hogy utáljuk a zsidókat.

    Árpi a devizahitelre tette fel az életét, ő ezen a téren halad előre. Más lehet, hogy sokkal kisebb dologban tud csak hozzátenni a magyarság megmaradásához, de az pont olyan fontos lehet.

    Zoli, gondolkodj légyszíves! A háttérhatalmat nem győzheted le, nincs rá eszközöd, de még Orbánt sem. Annyit kell tenned amennyihez eszközöd van, a többi jön majd magától!

    Kraft

    VálaszTörlés
  32. Ez már beteges nálatok, hogy mindenféle érzelemmel, utálattal, meg gyűlölettel próbálkoztok felruházni.
    Arról végképp nem tehetek, hogy mit mutat fel a zsidóság. Legfeljebb szembesítelek vele benneteket, amitől ti kellemetlenül érzitek magatokat.
    Valótlant nem írok le!
    Kraft! Írod, hogy " ha mindenki átértékeli magában mi fontos és mi nem."
    Miért nem teszed, hiszen eddigi tapasztalatom szerint, vannak ismereteid...
    Már írtam, hogy Simon Perezzel, vagy a megboldogult Golda Meir nézeteivel vitatkozzatok...
    Gyz

    VálaszTörlés
  33. "Arról végképp nem tehetek, hogy mit mutat fel a zsidóság. Legfeljebb szembesítelek vele benneteket, amitől ti kellemetlenül érzitek magatokat."

    Nem Zoli, nem érzem szarul magam. Te vagy az, aki szarul érzi magát!

    Semmit nem értettél meg abból, amit leírtam, így én veled nem vitázom.
    Sok sikert a zsidózáshoz Zoltán! Ja és szóljál, ha ezzel bármi problémánkat is megoldottál!

    Kraft

    VálaszTörlés
  34. Kraft!

    "Semmit nem értettél meg abból, amit leírtam, így én veled nem vitázom."
    Legfeljebb azt írhattad volna, hogy "semmit sem fogadsz el abból, ahogy én látom, amit én javasolok..."
    Továbbá, nem zárom ki, hogy sokkal, de sokkal több élettapasztalattal rendelkezem nálad, ráadásul tudatos élettapasztalattal...
    Továbbá, kivételesen megnéztem a videót, s nem lelkendezem, van amivel egyetértek, van amivel nem, s főleg nem a szándékos manipulációval, mely megtalálható az előadásban...
    Ami pedig azt illeti, idáig sem igényeltem, hogy vitázz velem. Szűkösebb élettapasztalatod, eddigi ismereteid alapján elfogadom, hogy benned ez a belső látás alakult ki, amit pedig kifelé mutatsz, az már a másik félre tartozik, hogy miként értékeli... Ez természetesen rám is vonatkozik.
    Ettől még a levetkőztetett, meztelen tények tények maradnak, hiába is akarod utálatba, szeretetbe, avagy gyűlöletbe öltöztetni!
    "Sok sikert a zsidózáshoz": a "zsidózás" kifejezést a zsidók használják előszeretettel!
    Te pedig akkor szóljál, ha már tettél valamit is, jót, vagy akár rosszat, ezért az országért...
    Gyz

    VálaszTörlés
  35. A tények, azok a rusnya tények:

    Móron zsidó zászló lobog!
    2012, október 13 - 19:09 | Taskeszi



    Mór hivatalos lobogója a zsidó zászló? A bámészkodás helyett helyből agyon kellett volna verni az összes mocsodékot!De csak demokratikusan,törvényes járókeretek között,ombudsmanusi jóváhagyással!

    Üdv, már csak nevetni tudok (vagy sírni), tényleg igazatok volt abban, hogy ha az utcákon menetelnek sem ébred a "nép".

    Hejja!



    "Ha október eleje, akkor Móri Bornapok!

    A kora tavasztól folyó szőlőművelés eredményét a szüret mutatja meg. Városunk hagyományos, ezen eseményhez kapcsolódó többnapos rendezvénysorozata, ünnepe ez a fesztivál, melyet első ízben 1934-ben rendeztünk meg. Kérem, városunk szívesen látott vendégeként Önök is vegyenek részt a programokon, sétáljanak a borutcában, válasszanak, fogyasszanak a kínálatból
    ! Kívánom, hogy érezzék magukat jól nálunk, és Móron töltött idejük legyen élményekkel teli, kellemes szórakozás! Várjuk Önöket az „Ezerjó hazájába"!

    Fenyves Péter
    Mór város polgármestere"

    .... és nem tévedés..., a fotó a Móri Bornapokon készült a minap...

    A cikk, a fotó megtekinthető: http://mnszentlaszlozaszloalj.info/category/kateg%C3%B3ri%C3%A1k/h%C3%ADrek
    a Szentlászló zászlóalj honlapján!
    Még számomra is megdöbbentő volt szembesülni a valósággal!
    Gyz

    VálaszTörlés
  36. Tovább a tényekre: Árpád honlapján az ételért sorban-állók képe, mellyel először a "Józsefváros" kerületi hetilapban találkoztam!
    A tények azok, melyek megfekszik az emberek gyomrát!
    Gyz

    VálaszTörlés
  37. Kraft által belinkelt Jakab István videója arra késztetett, hogy hirdessem a blogomon is. http://szelveso.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  38. Hirdesd!
    Hirdesd, hogy milyen gyűlölködő a magyarság, magyarok érezzétek rosszul magatokat, mert...
    Nyomjátok víz alá a nemzetet, addig míg büntetlenül tehetitek meg!
    Tudom mm, Te aztán nem vagy zsidó, már sokszor írtad...
    Gyz

    VálaszTörlés
  39. Ennek a Jakabnak a székén csak nem zsidócsillag motívum van háttérként?
    Gyz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Piskóta . Hogy Te milyen jó megfigyelő vagy :).
      Én is megnéztem a videót , viszont én meg úgy láttam , hogy István az egész beszéde alatt áll .

      Azt , hogy mi van mögötte én sem tudtam pontosan megállapízani , de ha már a zsidó csillagot említetted . Ajánlok egy előadást a "szinbólumokról" , tudom , hogy nem fogod végig nézni , mert Te már amúgy is tudod ezeket a dolgokat , de laglább nézd meg , hogy hányan tudják már rajtad kivül , és hamarosan még sokkal többen fogják tudni ezeket a dolgokat .

      http://www.youtube.com/watch?v=VvBoDMtEEQI

      Törlés
    2. Merkurius!
      Ajánlásod alapján rákerestem a videóra, de aztán a 96 perc visszarettentet. Lehet, hogy majd később belenézek Villás Béla előadásába, de most csak perceim vannak...
      Viszont, nem bánnám, ha az alatta lévő "ENIGMA FACEBOOK" szócikk témáját, a szibériai iker-piramisokról áthoznád a "Hungarian Real News"
      honlapra, a boszniai piramisokhoz illesztve...
      A fészbukra ódzkodom regisztrálni, a téma meg érdekelne, bár még aztán az is kiderülhet, hogy már találkoztam, olvastam róluk...
      Köszönettel
      Gyz

      Törlés
  40. "Ha egy kicsit társadalom-filozofikus hangulattal közelítem meg a kérdést azt kell mondjam, hogy a magyarság olyan hirtelen kapta meg a nyugati civilizáció "örömeit", hogy a mai napig sem tért magához: túl gyorsan ledaráltak minket fényes-hangos "kultúra" és pláza-szabadság mögé bujtatott gazdasági gyilkossággal, aminek meg az lett a következménye, hogy hovatartozástól függetlenül minden alkalmas egyedből a farkast hozták elő...

    No de ez csak az érem egyik oldala..."

    http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2012/10/mondd-mi-neved.html

    Érdemes elolvasni, és a sorok közé látni.
    Panka.

    VálaszTörlés
  41. Posta Imrétől hallottam egyszer, hogy a magyar ember nem tud gyűlölni. Igaza volt.

    Gyöngyös(i) Zoltán, lebuktál. Csak zsidó tudja ennyire gyűlölni a társait (lásd. pl. Siklós(i) András). Mutass egy képet magadról, és több nem is kell. Ugyanúgy használod a zsidó-kártyát mint más a magyar-kártyát. Semmi szeretet nincs benned, semmi közöd a magyar szellemiséghez. Skatulyázol, fiókozol, ítélkezel, most már csak az a kérdés: KINEK DOLGOZOL???

    Panka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazságtalan vagy Zoltánnal, Panka. A gyűlölet létezik és minden ember tud gyűlölni. Mivel a magyar ember is ember... Nálunk sajnos sokat pusztít a gyűlölet, de kizárólag azokat, akik gyűlölnek. Magyarországon legfőképpen a zsidókat (vagy a gójokat,a másik oldalról...), a cigányokat (vagy a "magyarokat", a másik oldalról, a "komcsikat", a "fityeszeseket", a "fasisztákat", a "tótokat", ilyen-olyan politikust vagy éppen a szomszédunkat szoktuk gyűlölni, szóval elég hosszú a lista. Először önmagunkkal kell kibékülnünk, hogy ne essünk áldozatul saját gyűlöletünknek, ezért pedig azzal kell kezdeni, hogy ne folyton sopánkodjunk a veszteségeinken vagyis folyton az önsajnálat csapdájába essünk. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenkit "szeretnünk" kell, állandóan "szeretetrezegni" meg ilyesmi, mert arra csak az angyalok képesek. A kulcsszó: önismeret.

      Törlés
    2. Drága tündérke Panka!
      Mit ne mondjak, alaposan lebuktattál, de azért egészen biztos nem lehetsz... Mondanám járj utána! Inkább Te küldjél egy fényképet, s ha úgy adódik, hogy szívesen vétkeznék veled, akkor szembesülhetnél a meztelen valósággal...
      Édes jó Istenem! Ennél már tényleg nem lehet lejjebb! Még-hogy Mézes-Mózes vegyen, úgymond védelmében! Nem! Innen lejjebb már nem süllyedhetek! Te legalább kiszámítható,érthető vagy, az utóbbi évek alatt többszörösen igazoltad a "BBC szindróma" működő képességét!
      Igyekszel bizalmi tőkét gyűjteni, hogy aztán a tisztátalan szándékkal általad feltálaltak elfogadásra kerüljenek, de legalább is tudati zavart okozzanak!
      Panka kislány!
      Ne menekülj érzelmi effektusok mögé!
      Nézz szembe a való világgal, a tényekkel, a valósággal!
      Majd, ha rendeztük gondjainkat, helye lehet érzelmeknek is!
      Gyz

      Törlés
  42. Ne bántsátok Zoli bácsit, Ő nem fog már megváltozni, így teljesen felesleges vitatkozni is vele. Így kell Őt elfogadnunk, vagy kihagynunk az életünkből. Egyetértek mm-el, mindenki magából indul ki, és sajnos az ilyen tulajdonságok visszavezethetőek a szeretet hiányára. Na, de a továbbiakban nem kívánom elemezni Zolit, sem mást, mindenki úgy csinálja végig ezt a szkennáriót, ahogy neki jólesik.

    Panka köszi az ajánlást, és Kraftnak is köszönöm a videót én is kiraktam. Jakab Istvánnak a teljes lényéből a jóakarat árad, de ezt csak hasonszőrű érezheti meg, vagy aki legalább egy picit nyitott.

    VálaszTörlés
  43. Kösz Mazsola!
    Valóban nem fogok, nem is akarok már megváltozni, bár megtörni mindenkit meglehet, mindenkit ki lehet zsigerelni testileg, lelkileg...
    Más:
    Jakab István szeretetgyógyásznak tartja magát.., vagyis azzal kísérel meg foglalkozni, ami valamennyire is szembeállítható a szeretettel...
    Nos, ennek kapcsán, arra a tűzoltóra emlékeztet, ki maga gyújtogat, hogy aztán bizonyíthassa hősies tűzoltási képességét!
    Először beléd-plántálja a negatív érzelmeket, ha van benned felerősíti, s miért ne volna, hisz legalább is gójok vagyunk, aztán lelki bűvészkedésbe fog a szeretet nevében...
    Ha nincs tűz, akkor szeretetgyógyászra sincs szűkség...
    Akár pókként is lesheti civilben az áldozatát, hisz valóban rengeteg szeretethiányos, keresztre-feszített, önmaga alatt létező ember remél segítséget, s még az is lehetséges, hogy valós a segítsége...
    Gyz

    VálaszTörlés
  44. Zoltán bácsinak egy kis megerősítés, de azért általánosítani nem szabad!

    http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2012/10/1956-c-drama-parhuzamos-tortenelem-szinhaz-szinpadan.html

    Panka.

    VálaszTörlés
  45. Ébredj magyar testvérem!

    Az ébresztő szórólap hátoldalán látható ábra, Magyarország népesedését mutatja 1950 és 2010 között.

    Az ábrából levonható következtetések:

    - 1982- óta a halálozások kb. évi 20.000 fővel meghaladják a születések számát.

    - 1989- után a születések és a halálozások száma közötti különbség 5 éven belül felgyorsult évi 30-50.000 főre.

    Azonban ha a megszületetteknél csak a magukat magyarnak vallókat számoljuk, akkor a magyarság pusztulása így évi kb. 50-60.000 fő. Az elmúlt 23 évben így a magyarság lélekszáma több mint 1.000.000 fővel csökkent.

    A népesség fogyásának okai, a teljesség igénye nélkül: tartósan fenntartott munkanélküliség, több műszakban végzett munkavégzés, alulfizetett bérek, a média tudatmódosító és erkölcsromboló hatása, társadalmi megosztottság a pártok által, elhallgatott őstörténetünk, a folyamatos stressz és létbizonytalanság fenntartása életünkben stb.

    A magyar társadalomra a fentiek figyelembevételével 3-féle jövőkép valószínűsíthető:

    1. Fennmarad ez a népesedési helyzet és összeomlik a magyar társadalom. Az életben maradó réteg a betelepülő új honfoglalókat fogja megalázó bérért, rabszolgaként kiszolgálni a saját hazájában.

    2. Az ’50-es évek első felében született „Ratkósok” most készülnek nyugdíjba vonulni (évi 210-230.000 ember).

    Nyugdíj kifizetésükre nincs meg a fedezet, ami egyebek mellett olyan szociális feszültséghez vezet, aminek polgárháborús kimenetele is lehet.

    3. A magyar társadalom felismeri, hogy nem a magyar kormány kezében van a valódi hatalom, így a pártoknak és a 4 évenkénti szavazásnak sincs semmi értelme. Felismeri, hogy a pártok megosztanak, a bankok kifosztanak, a média pedig fedezi az előző kettő bűnös üzelmeit. Felismeri, hogy a magyar kormányt a nemzetközi tőke („háttérhatalom”) zsarolt helyzetben tartja, így a mozgás tere = a nullával.

    Előttünk álló feladat, hogy a magyar társadalmat újra szervezzük.

    Célunk elérése érdekében az elkövetkezendő néhány hónapban országos hírvivői és tanítói hálózatot építünk ki.

    A társadalom tudati szintjét - megmaradásunk érdekében - tanítóink segítségével emeljük.

    Hírvivők és néptanítók jelentkezését várjuk az elokozossegek@gmail.com elektronikus levél (e-mail) címre.

    Minden magyar felelős minden magyarért!
    Isten áldjon bennünket!

    VálaszTörlés
  46. http://www.peticiok.com/legyen_valaszthato_a_jelenleg_meg_kotelez_vedoltas

    Érdemes beleolvasni az Ombudsmannal folytatott levelezésbe is...

    VálaszTörlés
  47. Hol a bejegyzésem???
    Ki az aki kitörölte? Kinek volt útjában?
    Az ajnározott Jakab Istvánról és videójáról írtam néhány kritikai gondolatot az előzőkben, amit valaki értesítésem és hozzájárulásom nélkül kitörölt!
    Akként aposztrofáltam Jakab Istvánt az itt is fennlévő videója alapján, hogy olyan, mint az a tűzoltó, aki azért gyújtogat, hogy bizonyíthassa, hogy milyen jól tud tűzet oltani!
    Szeretet doktornak nevezve magát, addig terhel, bujtogat, riogat a gyűlölettel, míg a kellő hatást elérve, a szeretetbe menekít saját ferdült érzelem-hulláma elől...
    Kinek doktor, kinek kuruzsló, kinek publicista, ki hallgatókra , olvasókra vágyik... Mindenki választhat egyéni ízlése szerint...
    Gyzoltán/p

    VálaszTörlés
  48. Az időgép ketyeg!

    http://hungarianrealnews.com/news.php

    VálaszTörlés