2010. november 11., csütörtök

HÖ, KIRÁLY! :o)

Biztosan csak vicc.


53 megjegyzés:

  1. Úgy tűnik, hogy nem vicc. Daka Józsefet 2004-ben a kormány engedélyzte, hogy hívatalosan felvegye az Árpád-házi nevet. Józsi bá ugyanis állítólag az utolsó Árpád és mivel már a kilencvenes éveit tapossa, hamarosan a magyar történelembe az utolsó Árpád-házi (titkos) királyként fog bevonulni: http://www.freeweb.hu/univerzum-eger/cikkek/arpadhazi.htm

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  2. Vagyis, ezek szerint, 1944 után is királyság maradt Magyarország, egy titkos királyság...

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  3. És a leventével mi lesz így?...:D:D

    VálaszTörlés
  4. Innen túl (rém)álmodozhatunk: Viktor kim-il-sung kormánya elfogadja Józsi bá igényét a magyar trónra (nov. 2-án nyújtotta be az Országgyűlés elé) és hipp hopp hívatalosan is királyság vagyunk, ami bizonyára nagy örömet szerez I. József királyunknak. Mivel I. József már nagyon nem fiatal és nincs örököse, hamarosan új királyt kell majd válaszanunk és akkor... jöhet I. Viktor! Éjjen! Éjjen!

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  5. Mózes,

    ha ez valóban igaz, akkor most alkotmányos válság van? Vagy él a Magyar Királyság?
    Úgy tudom, az Árpádháziakat senki sem lökte le a trónról...

    VálaszTörlés
  6. Velorex, a jelenlegi alkotmány már mindenképpen haldoklik, hiszen I. Viktor be fogja mutatni hamarosan az új magyar alkotmányt... ami valszeg már készen is van Soros bácsi széfjében.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  7. Istenem, ez annyira megható... hónapokon belül megszülethet egy ezeréves új magyar királyi dinasztia... az Orbán dinasztia! csak viccelek csak viccelek... vagy tán mégsem? :)

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  8. Hogyan lesz egy nem Árpádháziból Árpádházi? Vagy ez csak részletkérdés Abszurdisztánban? :o)

    VálaszTörlés
  9. Emmá, csak Bolondokházi meg Szarházi!

    Misi

    VálaszTörlés
  10. Az Al-Quaeda Jemenbe költözött.

    Most mondta be a rádió.

    Mit jelent ez ? Csak azt, hogy már kezd vicces lenni ez a sok hazugság amit ezek előadnak. De a még viccesebb, hogy egy csomóan ezt hiszik a valóságnak.

    Ha bemennék a rádióba és a felolvasott hír után a felolvasót hátbavágnám egy szív lapáttal és megkérdezném tőle : tudod-e, hogy miért kaptad ? Mire ő azt mondaná : Nem tudom. Na. Hát pont ezért. Mert szart se tudsz. csak jön ki a szádból a hazugság és a hülyeség.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  11. buko, teljesen jól látod.Á.

    VálaszTörlés
  12. Buko, talán jobb is, ha a szerencsétlen nem tud róla, hogy a zalkajda valódi címe mindig is Amerikában volt, a CIA központjában. Ha ezt tudná szegény "újságíró", már abban sem lenne képes hinni, hogy saját anyja hozta világra :)

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  13. Azt hallottátok, hogy azt a rakétát Kaliforniában "állítólag" valami idegenek lőtték fel ?

    http://www.youtube.com/watch?v=xsmEytB5U8k&feature=player_embedded

    Komolyan mondom ez már a sóder-klub szintje... :-)

    Nemsoká jönnek a zöld emberkék :D

    Kezdték azzal, hogy egyre több a hír az ufó jelenségekről. Aztán létrehozták az ENSZ-ben az idegenek kapcsolattartásáért felelős posztot.

    Szépen hozzászoktatják a népet a hülyeséghez. aztán jöhet az oltás. ja, nem az egy másik hülyítés - de a módszer ugyanaz.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  14. Az oltás már is jön, buko, a háziorvosok már kétkézzel ajánlják a nyuggereknek (H1N1) hogy megkapják a kis borítékot a vakcina gyártótól. Szerintem nagyon kevés nyugger képes túlélni 3-4 oltást, tudván mennyi immunrendszer-romboló anyagot tartalmaz. A kisgyerekekről és a várandó anyákról nem is beszélve... Pedig már elég soka felhívták rá az emberek figyelmét, Magyarországon is. Az, aki mégis beoltatja magát, legyen saját ökörségének az áldozata, senkit sem lehet megmenteni akarata ellen.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  15. Erre varrjál gombot kismackó,
    "Soros segédkezett a zsidók koncentrációs táborba küldéséhez
    http://news.yahoo.com/s/yblog_upshot/20101112/bs_yblog_upshot/glenn-beck-draws-criticism-over-latest-holocaust-comments

    VálaszTörlés
  16. Névtelen, írtam erről valamikor a Posta blogon: http://fehersolyom.info/print.php?news.100

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  17. Névtelen : Na és ? Kit érdekel ez ? Előrébb vagyunk ettől vagy nem ? Soros ki a fenét érdekel ? Engem nem nagyon. Az agyhalott tömegek jobban érdekelnek. Az erő azokban az emberekben van akiket képesek vagyunk felébreszteni és az igazság mellé állítani. Minél többet, annál jobb. Ez nem valami egyszerű. Sőt nagyon nehéz. de ez a dolgunk. Nem az, hogy Sorossal foglalkozzunk. Ki nem sz@rja le, hogy mit csinál... Ha felébrednek elegen elhanyagolható tényező lesz ő is és a Bilderberges haverjaik is.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  18. Buko, nem az a lényeg, hogy kit érdekel vagy sem. Nem maga a tény az érdekes, hanem az hogy a saját zsidó világsajtó hozza le mindenütt ezt főcímben, ez az érdekes mert ez egy üzenet egy folyamatnak a kezdete. Arról árulkodik, hogy a hosszú ideje tartó belső egység megbomlott a kiválasztottak között is.De ha ezt szájba kell rágni akkor.......

    VálaszTörlés
  19. Nem teljesen értem az előbbieket Mózi.
    Szerintem nincs bomlás, hanem a mór megtette kötelességét... Inkább, az van, hogy
    valahogy föl kéne szítani az arab - izraeli konfliktust! Sok - sok apró mozzanat, hogy mire kitör a háború érzelmileg föl legyünk készítve.
    Én inkább ennek tartom.
    Misi

    VálaszTörlés
  20. Árpi, szerintem is inkább az van amit Misi mond. Véletlenek nincsenek. Hogy ez megjelent annak oka és célja van. Hogy mi azt most nem tudom.

    De szerintem nem érted még mindig, hogy ez a történet nem a kis zsidókról szól. Hogy ők összefognak-e vagy se. A történet arról szól, hogy egy szűk elit átver mindenkit. Arabot, zsidót, cigányt, téged, engem egyszóval mindenkit. Azokat is átvágják akik nekik dolgoznak. Ez egy óriási manipuláció. Agymosás és agy programozás. Több szinten. Ez egy MÁTRIX.

    A megoldás az, hogy az embereknek ki kell lépni ebből a mátrixból. Mindenkinek. zsidónak, arabnak cigánynak, neked, nekem. ÉS akkor lehet majd beszélgetni tervekről. Addig értelmetlenség mással foglalkozni és a megoldást keresni. Amíg az emberek többsége agy-programozott, addig nem lehet véghez vinni semmilyen jó tervet se. Addig az elit diktál.

    Szerintem.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  21. Buko, soha nem is gondoltam, hogy a történet a kis zsidókról szól vagy sem, meg hogy ők összefognak-e vagy sem. Az hogy egy szűk elit átver mindenkit ebben nincs vélemény különbség köztünk. Viszont kilépni ebből a "mátrixból" mindaddig amíg k szabják meg a szabályokat nem igazán lehet. Most nagyon divatos, hogy kivonulni a társadalomból, megtermelni a teljes önelláátást stb. Nos a véleményem az, hogy ezt a gyakorlatban nagyon kevesek tudják megvalósítani, de tegyük fel, hogy nagyon sokan megtennék, akkor egy huszárvágással vetnének véget az egész évek alatt felépített bohockodásnak mert hoznak bármilyen rendeletet, hogy pl. nem vághatsz le háznál semmilyen jószágot stb. Bármit megtehetnek ha látják hogy a nyáj kicsúszik a markukból. Volt rá már példa nem is olyan régen, fekete vágás stb. Akkor mi van marad a lázadás? igen, csak az marad bármelyik zsákutcában megyünk be mert mindegyik utca végén ők dekkolnak.

    Erőszakos és elnyomó intézkedésekre, dekrétumokra, törvényekre és jogszabályokra csakis erőszakkal lehet válaszolni.

    VálaszTörlés
  22. Mert ezen szabályok be nem tartása, nem teljesítése is az erőszak egy formája.

    VálaszTörlés
  23. És ez lenne a magyar királyság fővárosa?

    http://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw

    A liberalizmus fellegvára. Budapest már így is erről híres, ez a videoklipp sokat lökött ezen előre.
    Több 10 millióan fogják megnézni, akár a 100-at is elérheti.
    Ez a ribanc és lady gaga kezet foghatnának, pedig nagyjából ketten vezetik a youtube valaha legnézettebb videóit.

    That's the future...

    Kraft

    VálaszTörlés
  24. Szerény véleményem szerint azzal kellene foglalkoznunk, hogy hogy ébresztjük fel az embereket. hogy állítjuk le az agymosást és mi módon tudjuk visszaprogramozni az agyukat. hogy elkezdjenek kételkedni és gondolkodni.

    Az elit hatalma az agy-mosott programozott emberekben van. csak ők hajtják végre a parancsaikat. Aki már felébredt az csak látszólag szolgálja a hatalmat valójában ellene dolgozik.

    Egy emberrel több aki felébredt egyben egy emberrel kevesebb aki még nem. Tehát 2 - 0.

    Itt kemény harc folyik az emberi lelkekért. Hogy melyik oldalra álljanak. És aki a világosság oldalán van az ott is marad. Mivel egy sötét szobába tudsz fényt árasztani egy lámpával, de egy világos helyen semmivel nem tudsz sötétséget árasztani...

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  25. bukovinai,

    egyetértek, de láthatod magad is, hogy a blogokon keresztül történő ébresztgetés már lerágott csont, és csak mérsékelten sikeres. Valami hatékonyabb módszeren töröm a fejem én is, már hosszabb ideje. Ismerem a mondást a gyertyafényről és a sötétségről, de számomra úgy tűnik, hogy a fő médiák mégiscsak sötétben tudják tartani az egész országot, noha jónéhány gyertya ég már elszórva...

    VálaszTörlés
  26. Én se blogon keresztüli ébresztésre gondoltam. hanem valami hatékonyabb dologra.

    Egy módszerre amivel az emberek agy-programozását le lehet állítani.

    Gondolkozom rajta... Van gyenge pontja ennek az egy-programozásnak. azt kell megtalálni.

    Egy olyan módszer kell, amivel bármelyik programozott ember kizökkenthető a hipnotikus állapotból. Amivel rá lehet ébreszteni, hogy illúziók között él.

    Ha van egy módszer, azt lehet alkalmazni és lehet finomítani. Nem kell erőlködni. Szóba elegyedsz valakivel akármiról elkezdesz vele beszélgetni és a végén oda kell kulyukadnia a beszélgetésnek, hogy az illető hazamanjen és elkezdjen maga utánanézni a dolgoknak.

    Erre kell valami sablon. Ami működik. (Meg persze felkészülstég és tudás, hogy a váratlan kérdések megválaszolása ne okozzon problémát)

    Nekem 8 évvel ezelőtt egy ismerősöm mondta, hogy a világot a Rotschildék irányítják. Nem hittem el neki, mert rosszul tálalta a mondanivalóját... (Ma már többet tudok a dologról mint ő - ma már ő nem hisz nekem :)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  27. "Egy olyan módszer kell, amivel bármelyik programozott ember kizökkenthető a hipnotikus állapotból. Amivel rá lehet ébreszteni, hogy illúziók között él."

    Buko, ha ezt megtaláltad, mindenképp tedd közzé, mert ez a kulcs a "szép új világ" megakadályozására.

    Hidd el nincs erre sablon, nem létezik ilyen. Minden ember más és más. Sajnos sokan vannak köztük, akik a fejük felett épülő birodalomról tudomást sem akarnak venni.
    Mindennek megvan a pszichológiája, talán Mózes erről többet tudna mesélni.

    Az emberek többsége nem akarja elhinni a tényt, hogy többé nem saját maguk irányítják életüket, hanem ezt megteszik helyettük mások, függetlenül attól, hogy érzékelnek ebből valamit vagy sem.
    Persze ebbe a mondatba most bele lehet kötni, mert vannak dolgok, amiről magam döntök, de be kell látni ez egy szűk keret. Erre egyelőre szükség is van, és amíg ez a keret nem fog leszűkülni annyira, hogy már az emberek többsége felfogja hogy "valami itt qvára nem stimmel", addig nem lesz "ébredés".
    Akkor viszont már késő lesz, mert minden eszközt elvesznek tőled, csupán a fizikai erőd marad (vagy az se), ami lássuk be, nagyon kevés lesz.

    Nem egyszerű. Látom, hogy Posta is az ébredés szükségességéről írt. Jól teszi, ideje volt felismerni, hogy a közeli véres víziók nem fognak bejönni. Iránt nem fogják megtamádni, ez most egyre bizonyosabbnak tűnik.

    Tudjátok mi a paradox az egész dologban? Hogy egyre nyíltabban nézik hülyének az embereket. A média, a politikusok, mindenki, akik "véleményformálónak" számítanak.
    Miért?
    Mert megtehetik. A középosztály lezüllesztése folyamatos, majd ha elér egy kritikus pontot, azt csinálnak a "birkával" amit akarnak.

    Lehet majd ellenállni, de tudjuk, hogy már most megvan a törvényi háttere, hogy a rendőrség bármelyik pillanatban bemegy a szobádba, lefoglalja számítógépedet és viszi. Mindegyönk potencionális "terrorista".

    Ezért lenne a legfontosabb 9/11-ről lerántani a leplet, ahogy az Iráni elnök is tette, ráadásul az USA-ban. Az internet ehhez kevés.
    Nem tudom ilyenkor hol van Kína elnöke? Miért nem mer megszólalni? Megtehetné, de nem teszi. Valamiért érdekében áll hogy a "terror ellenes" harc folytatódjon a nyugati világban.

    Kraft

    VálaszTörlés
  28. Kraft, most nagyon rátapintottál, ugyanígy gondolom én is és ugyanezeket a kérdéseket tettem fel már többször, annyival kiegészítve hogy a Kínai elnök mellé még felsorakoztattam jó néhányat. De a választ Te magad is megadod rá. Érdekükben áll egyelőre nem kideríteni a dolgot. Amint az egyéneket fogva tartják egy szint után(zsarolhatóvá) valószínű, hogy ez államok között is így mehet és ...lehetne még folytatni, bár bizonyos szinten ellent mond a logikának mert ha megbuktatják azt akitől tartanak akkor már nem kell tőle tartani, de lehet hogy jobb egy olyan nagyhatalom aki valami okból bizonyos szinten fogható.
    Innen az én székemből csak találgatni lehet.....

    VálaszTörlés
  29. Még csak annyit az előzőhöz, hogy a mindenki által keresett megoldás véleményem szerint nem az ha foggal és körömmel küzdünk a rendszer ellen, hanem elsiklani mellette és felépíteni egy olyan gazdasági és kapcsolati rendszert ami majd megküzdhet a nagypályán.

    VálaszTörlés
  30. Kraft, ami Kínát illeti, a válasz számomra egyértelmű. Először is, a nyugati elitek új világrendje egyre inkább a Titanicra kezd hasonlítani és ennek a nagy lebőgésnek minden jel szerint Kína és úgy általában Eurázsia (beleértve Oroszországot) lesz a nagy haszon élvezője. Vagyis inkább már is az. Ezentúl, Kínában a hatalom a kommunista párt kezében van és annak a vezetősége talán úgy érzékeli, hogy a Nyugat újvilágrendi bukásával járó hatalmas (és tovább növekvő) munkanélküliség, valamint a még hatalmasabb és látványosabb társadalmi hézagok a gazdagok és a tömegek közt megerősíti a kínai kommunista párt népszerűségét.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  31. Ebből is látszik Mózes, hogy Kína mennyire önző, és nem az igazság számít nekik (sosem számított) csak a saját GDP-jük, 10%-os emelkedése.
    Egy kinyílt szemű közgazdász jól tudja, hogy egy 10%-os fejlődés (amiben azért jócskán van manipuláció is az árfolyammal stb..) nem fenntartható folyamat. Ez egy exponenciális fejlődési görbe, olyan, mint a pénzrendszerben a kamatos kamat.
    Kína egy darabig ezt tudja produkálni, de hosszútávon semmi esetre. Lehetetlen.

    Ettől függetlenül nem bántom Kínát, mert ők is ássák a saját koporsójukat, csak fáziskésés van az USA vagy nyugat, és Kína közt.

    A következtetés egyelőre számomra még mindig csak az, hogy az igazság TABU.

    Jól látod Mózes, az új világrend legnagyobb haszonélvezője Kína lehet rövidtávon, miért is tennének keresztbe egy gyufaszálat is, mikor elintézzük mi a saját haláltusánkat.

    Kraft

    VálaszTörlés
  32. Üdv!

    Problémamegoldásban elég jó vagyok. Ezt a képességet "kaptam". Ezért nem kellett megdolgoznom. "Fentről" jött. A munkámban és más helyzetekben is kiderült már ez. Ehhez van tehetségem.

    Hogy átlássak egy komplex problémát és a kulcsfontosságú pontokat beazonosítsam.

    Ha megvan a probléma és a kényes pontok is fel vannak tárva, akkor a megoldás adja magát.

    A jelenlegi helyzet "egy" probléma. Van rá megoldás.

    Sokat segítene, ha építő jellegű kritikáitokkal segítenétek a módszer kidolgozásában. E-mailben elküldeném, hogy mire gondolok. (nem itt kéne ezt megbeszélni)

    A módszert teesztelésére korlátlan lehetőségem van - hisz rengeteg emberen ki lehet próbálni, hogy beválik-e. Lehet finomítani, stb.

    Ez egy "fegyver". Nagyon komoly fegyverré válhat, ha elkezdünk rajta dolgozni. Nem puskával lövünk, hanem semlegesítjük a programozást és az agy-mosást.

    Mózes : állítólag te pszichológus vagy. Tudnál nekem segíteni....

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  33. Buko első körben döntsd le az rtl klubot és tv2-öt sugárzó gerincadókat :)

    Jó tudom nem ilyen ötletekre számítottál, de a probléma bonyolultsága miatt a megoldás sem egyszerű. Nagyon nem egyszerű.

    Egyébként nézz körül, hogy a nagyvilágban mivel hatnak rád negatív irányban, miben befolyásolják az életedet, gondolkodásmódodat.
    Valahol itt kell keresgélni. Ha nekik bejött, neked is bejöhet. Igaz a komplett eszköztár hiányzik hozzá... Vagy mégse?

    Kraft

    VálaszTörlés
  34. Szebb estét!

    Szerintem először pár embernek kéne összeülni jó párszor és egyeztetni a véleményeket. ha ez meg van, akkor élő fórumokat kell tartani heti rendszerességgel de mind annak az 5-6-7-8 akárhány embernek el kéne mennie akik ezt elindítják. Ott a fórumokon mindegy hányan vannak, majd jár szájról szájra, esetleg egy kialakított fórumon hírdetni, hogy mikor, hol lesz előadás, aztán mindenkinek fel kéne szólalnia, nem úgy, mint tudjuk ki és, csak fossa 4 órán keresztül a semmit, hanem ténylegesen a problémákról és annak megoldásairól kellene beszélni. Elég max 1, másfél órás előadás, hiszen szétunja magát az ember a végére és, csak illemből marad ott. Nah meg a seggét is szétüli. Ha pedig érdeklődéssel vannak az emberek, akkor sikerre lehet vinni egy ilyen ügyet. de ehhez nagyon kitartó munka kell és tényszerűen vitatkozni, nem pedig csak másokat mocskolni, meg überhülyeségekről papolni. Ha egy ilyesmi fajta dolog eltudna indulni, én szívesen partner lennék, de csak a szervezkedésben, mert én nem igazán szeretek ripacskodni.

    VálaszTörlés
  35. Jah és az egyik legfontosabb dolog az lenne, hogy minden kis városban, faluban, községekben felhívni az emberek figyelmét, hogy a mai médiákban milyen agymosás zajlik és feltétlen térjenek át a hiteles tájákozódás érdekében az internetre. természetesen ezt a témakört lehet majd bővíteni, hogy miként is használják a gépeket, miket olvassanak, stb, stb, de kiindulási pontnak ez nagyon jó lenne. Nem kéne egyből a "kis embereket" a mélyvízbe dobni, először el kell kezdeni a felvilágosítást. Aztán aki fogékony, azt úgyis "megfertőzi" az internet. Nah, meg nem is kell egyből bonyolult kesze kusza dolgokkal ébresztgetni az embereket, mert csak beijednek, vagy úgy sem értenek meg semmit.

    VálaszTörlés
  36. Bukovinai, én nem hiszek a csodákban. Szerintem az emberek csak a fájdalom árán haladnak, akár az intellektuális, akár a szellemi fejlődés útján, de így van ez mindenben kivétel nélül. Semmi sincs "ingyen", semmi sem jöhet létre a semmiből. Szerintem akkor lesz változás Magyarországon, ha már eleget szenvedtek az emberek és odáig jutottak, hogy mernek "szélsőségesen" nacionalista lenni és eleve elutasítják azokat, akik ilyen vagy olyan "globális" jólétet igérnek nekik. A magyar embernek soha senki nem adott ajándékokat, mindig csak az volt, amiért saját maga megküzdött és ez most sem lesz másképpen a kazár ájrópaizunnyóval. Ha ezt elegen megértették már, akkor mehetünk tovább, de ehhez még szenvedni kell.

    mézesmózes

    VálaszTörlés
  37. Bukovinai

    "Problémamegoldásban elég jó vagyok"

    Nincs agyad... és ez probléma. :D:D:D:D:D:DDDDD

    Na mindegy. Szerintem ezt a szemfelnyitogató bulit már rengetegen művelik itt a neten. Blogok százai elemzik a helyzetet és próbálnak megoldást találni. Nem tudom hogy miképp lehetne komolyabb média támogatás nélkül ennél többet kihozni ebből... Akit érdekel a valós helyzet az úgyis elkezd kutatni, ha szerencséje van nem imrébe botlik bele...

    A Jobbikos alapszervezetek sokszor szerveztek ilyen előadást ahol a mostani nagyobb koponyák beszéltek (Drábik, Bogár, Szántai, stb), vagy akár helyi vezetők. Az efféle figyelemfelkeltő eksönök akkor jutnak el a legtöbb emberhez és főként akkor váltanak ki komolyabb érdeklődést ha egy már bizonyított csapat színeiben teszik. Ez nem kell feltétlenül hogy a Jobbik legyen(bár ez az egyszerűbb út), lehetne akár egy olyan szinten felfuttatott fórum ami olyan szinvonalas hogy rengeteg ember figyelmét felkelti, így az ott írók össze tudnának hozni egy olyan csapatot aki képes lenne ilyen felhomályosító előadásokat megtartani.

    Sok munka van az ilyesmivel. És rengeteg időt leköt.
    Sajna az ilyen előadás dolgokban én nem vagyok használható, legfeljebb a Vasas idei katasztrófális szereplésének az elemzéséről tudnék előadást tartani.

    De egy Mózesből kinéznék ilyesmit...vagy akár belőled is buko, te eléggé elhivatott vagy, bár nem egészen normális...:))

    VálaszTörlés
  38. Sajnos jelenlegi tudásom alapján (ami lehet, hogy nem elégséges) nem látok más kiutat, minthogy emberek ébresszenek fel más embereket. Mivel semmilyen médiatámogatottsága nincs az ügynek - sőt. Ez csak szájról fülre terjedhet... Mint a népmesék.

    A netes ébresztés nem elég hiteles. Az a hiteles, ha én a közvetlen környezetemben ébresztgetem azokat akik ismernek. Akik bíznak bennem. De ezt sem akárhogy kell csinálni, mert az agy-mosoda olyan jó munkát végzett, hogy ihaj - csuhaj.

    Én se hiszek a csodákban. viszont a kemény munkában igen.

    Majd utánaolvasok. Mert pszichológiát sosem tanultam. De az ember eléggé körülhatárolhatóan működik. Pont ezt használják ki, mikor programoznak minket a manipulációikkal. Tudják, hogy mi van hatással az emberekre.

    Hibátlan rendszer nincs. És ebben az agy-programozásban is van hiba. Van gyenge pontja - csak még nem tudom mi az. de most más nem érdekel. ezzel kell foglalkozni, hogy megtudjam...

    Majd szólok, ha van valami kézzelfogható eredmény. Addig elvonulok, mert a napi történések már annyira se érdekelnek, hogy szót vesztegessek rá. Csak az idő megy el vele, de előrébb nem jutunk.

    bukovinai

    VálaszTörlés
  39. Máris találtam egy érdekes írást :

    http://blogol.hu/comment.php?log=3296398

    Na, munkára fel... :)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  40. Berakom ide amit hirtelen találok. Egyrészt ha valakinek valami véleménye van a dologról érdekelne. Másrészt meg itt gyorsan megtalálom :)

    http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0501.htm

    bukovinai

    VálaszTörlés
  41. bukovinai,

    ez elég meredeknek látszik... Ha lesz egy kis ráérő időm, átrágom magam az íráson.

    VálaszTörlés
  42. Kína gazdasági emelkedéséhez:
    Azért az USA bebukása nagy veszteség lenne Kínának, hiszen van jócskán amerikai államkötvénye. Ezért szorgalmazza annyira az új pénzt.

    Az ébresztéshez.
    Amennyiben az ember olyan, hisznek neki.
    Aki Rád néz, felébredjen!
    Pl. Mózest, az írásai alapján is (!) elfogadják.

    Erre már nincs idő!!!!!!!!!!!!!
    Saját környezetedben tedd meg, amit tudsz, Csak ez a Te feladatod. Csak ezt kérik rajtunk számon.
    Az emberiségnek szenvednie kell ahhoz, hogy megtisztuljon és megkapja az Új Világ lehetőségét. Hiába kapálódzunk, ez van. Mindennek "ára" van.
    Misi

    VálaszTörlés
  43. bukovinai

    rossz irányba indultál(szerintem). Ne még több borzalmat keress, van így is elég. A nagy töbséggre nem az a jellemző, hogy ilyen kisérleteket hajtottak végre rajt, amiről az első belinkelt cikked szól.

    Drábik megint más tészta, bele lehet ebbe is mélyedni, de nem gondolom, hogy sok értelme lenne. Ha végigmész az utcán egyelőre nem egy rakás zombit látsz, hanem a gondolkodás művészetére képes embert.

    A legtöbb ember információhiányos, illetve fals információk jutnak el hozzá. Akár milyen furán is hangzik, de néha az ATV-n, vagy a HIRTV-n is vannak jó műsorok, de ha valakinek hiányzik a háttértudása, és nem tudja értelmezni a hallottakat, akkor a fene megette az egészet.

    Amcsi filmeket is ki lehet elemezni, esetleg még "tanulni" is lehet belőlük. Egész másként értelmezed őket (már ha ilyen témájú) ha birtokában vagy a bizonyos háttértudással.

    Elhiszem, hogy ébreszteni akarsz, sokan ezt teszik, tedd te is, de ne azzal, hogy Drábik tudatmódosításos írásaival indítasz, mert első nekifutásnak megkapod "kezeltesd magad" vagy "neked elment az eszed" típusú mondatokat.

    Moto említette, hogy pár embernek össze kéne ülni, és egyeztetni, aztán fórumokat tartani.

    Nos valahogy így indult a Jobbik is, nemde? Akkor kell egy Jobbik 2? Nincs rá szükség.
    Egyébként ezekből is Dunát lehet rekeszteni. Ott az MSZ példaként. Nem kis szervezetről van szó, nem kis munkával a hátuk mögött, és mégsem tényezők.

    De létre lehet hozni egy 826 szervezetet is, és lehet járni az országot, lehet ébreszteni. Nem olcsó mulatság, és nem is mindenki képes erre, még akkor sem, ha amúgy az agya penge is. Ha az előadás érthetetlen ide oda csapongás, akkor a hallgató semmit nem fog fel. Ez megint roppant lassú költséges folyamat, és ha netán elérsz egy "veszélyes" mértéket, akkor úgy is jön majd egy telefonhívás, rosszabb esetben személyes megkeresés, és elmegy a kedved az ébreszgetéstől.

    Lehet, hogy passzív szemléletmód, de Mózesnak adok igazat. El kell érjük azt a mélypontot, (még nem vagyunk ott) ahonnan csak két lehetőségünk marad. Vagy felállunk és álljt parancsolunk, akkor is ha közben bottal vernek, vagy lőnenk ránk, vagy végleg a pusztulásba megyünk.

    Szóval Buko, egy jótanács. Ne ásd magad még mélyebbre a nyúl üregében. Nincs értelme.

    A legtöbb esetben az is komoly problémába ütközik, hogy egy emberrel megértesd, valójában nem Orbán Viktor vezeti az országot, hanem egy tucatnyi nehezen körbeírható, megfogható embercsoport.

    Vagy neked nem ez a tapasztalatod?

    VálaszTörlés
  44. Kraft : egyelőre még csak gyűjtögetem a TÉNY-eket.

    Analizálás későbbre halasztva. Rá kellett jönnöm, hogy nem tudok még eleget a jó módszer kidolgozásához.... Ez van.

    http://mediaplayer.blog.hu/2010/09/13/illuminatus_szimbolika_a_popularis_kulturaban

    A tapasztalatom az, hogy nincs megfelelő módszerem az emberek ébresztéséhez. így elpocsékolt idő amit a győzködésükkel töltök. E helyett inkább képezem magam.

    bukovinai.

    ui: Kraft : Ha végig megyek az utcán én bizony egy rakás zombit látok... (tudod,hogy értem...) akik mindenféle hülyeséggel foglalkoznak ahelyett, hogy az ellenük dolgozó elit felszámolásának tervezgetésével töltenék az időt... :)

    KRAFT : A Craft az egy szint az illuminátusoknál :D És a jelentése ez : Becsapás, fortély, ravaszság :D

    VálaszTörlés
  45. Bukovinai

    Ne analizálj, mert ahogy elnézem ebből nem mindig jutsz helyes következtetésre :D

    Mivel én inkább a német nyelvvel vagyok közelebbi viszonyba, ott egész mást jelent a kraft szócska, de ez csak egy nick, semmi jelentősége, nyugodtan használhatnám a saját keresztnevemet is, mert itt Magyarországon annyi van "belőlünk", hogy az alapján nehéz lenne engem azonosítani, aki meg nagyon akar, az "Kraft-ként" is tud.

    Tudom, hogy hogy érted, és mire gondolsz, de akkor sem zombikat látsz az utcán. Még egyszer hangsúlyozom, sokkal inkább információhiányos embereket. A kettő nem ugyanaz, de ezen nem veszünk össze hidd el.

    Nekem több "zombi" ismerősöm is van, sőt barátom is, és nagyon jól elvagyunk, megértjük egymást, mert hidd el, akár milyen fura is, de az életben, még a mai világban is, rengeteg szép dolog van, csak hajlamosak vagyunk elmenni mellette.
    Az élet nem szólhat minden pillanatban az új világrendről.

    Tudok, amit tudok, mégis megnézek néha egy-egy "agymosó" amerikai filmet, meghallgatok olyan zenét, amire szintén lehet mondani sok mindent, csak azt nem, hogy "lélekemelő".
    És biztos vagyok benne, hogy ezzel te is így vagy.
    Részese vagy a koordináta rendszernek, amin zajlik minden, így vagy úgy.

    Hidd el, hogy most egy tanulási folyamat kezdetén, közepén vagyunk és lesz még ébredés. A részleteket és az időpontot nem tudom megmondani.

    VálaszTörlés
  46. Hé ember! Csak viccőtem. Különben engem aztán a szabadkőművesek se zavarnak... :-)

    Persze. Körülöttem mindenki "zombi" (mármint olyan ember aki nem dolgozik az ügyért :) Nem hibáztatom őket. Csak ne hátráltassanak a dolgomban. :) Ne próbáljanak meg vitatkozni és elmondani az igazságot - amikor halvány lila gőzük sincs semmiről.

    Engem nem zavarnak az emberek :-) Igen, a rendszernek én is a része vagyok. Csak az a kérdés, hogy melyik rendszernek ? Az új világ-rend-szernek vagy egy Isteni Teremtett világnak ?

    Na jó éjt! A illuminátosos cikk szerintem nagyon jó. ritkán olvasok ilyet "ismeretlen" szerzőtől.

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  47. Most nézem csak a linked tartalmát.

    Bukovinai! Valóban szükséged van 5 oldalnyi elemzésre, hogy rágyere miért "kreálták" meg Lady Gagát, vagy Katy Perry-t??? (a sor szinte végtelen)

    Ne ragadj már le ilyen szinteken, semmi értelme. Láttam Lady Gaga mindkét agyon futtatott videóklippjét.
    Ha valakiben az erkölcs fogalmának legapróbb szikrája is él, az tudja, hogy ezek a klippek a kukába valók.
    Ezzel szemben tény, hogy a youtube legnézettebb top 3-as listájában ott van ez a "kreálmány".

    De hagyjuk lady gagyit.

    VálaszTörlés
  48. Ez nem Lady Gagáról szól. elolvastad egyáltalán ???? ennyi idő alatt el se lehet olvasni! :)

    Szerintem nagyon komoly irás. olvasd csak el.

    Kubrick és a tágra Zárt szemek. .......

    Kubrick eleve gyanús figura. A homoszexualitás szinte minden filmjében felvetődik. Vagy legalábbis azokban amiket én láttam :)

    Most mellébeszélsz, vagy miről beszélsz ? :-)

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  49. Figyu, a szimbolumkutatást meghagyom Robert Langdon professzornak (tudod, Dan Brown könyvek).

    Valóban nem olvastam végig, és nem is fogom. Te megnézted már Lady Gaga klippjét?
    Kell ehhez elemzés, hogy rágyere miről szól, és mire "nevel"?
    Részemről itt lógvahagyom ezt a szarságot.

    Te akarsz ébreszteni, és ilyen hülyeségeken akadsz fenn.

    Tedd azt amit Kasar megtett. Írj egy jól megfogalmazott levelet, és küld el a parlament összes szereplőjének.
    Lehet, hogy többre mész vele, mint ilyen olvasmányok "elemzésével".

    Kraft

    VálaszTörlés
  50. Kedves Craft :

    Valójában nem olvastad végig és nem is fogod ? :-)

    Mert ? Még rájönnél valamire ?

    Olvasd nyugodtan végig. szerintem van rá időd.

    Ennyi. Nem Lady gagáról szól. Hanem a LÉNYEGRŐL.

    A tudat-programozás módszeréről.

    Mondjuk engem nem érdekel, hogy végig olvasod-e vagy se. Csak ha el se olvasod, akkor ne írj ide véleményt róla! Mert ez is manipuláció. Véleményt mondasz egy dologról amiről fogalmad sincs. Olvasd el és köss bele valamibe és azt kifogásold. De ne mondj véleményt valamiről amit nem is ismersz.

    Nem így gondolod ?

    A legjobbakat! :D

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  51. Kína ?

    http://web.archive.org/web/20030915083011/webpages.shepherd.edu/EEHRHA01/Li.htm

    hmmm....

    bukovinai.

    VálaszTörlés
  52. http://kepfeltoltes.hu/101108/viktor_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ...hehehe...

    VálaszTörlés